- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.801
Gaviskon kullanabiliyoruz yani öyle mi , bi zararı yokGeçmiş olsun canım bebiş büyüdükçe midene baskı yapıyordur o da reflüye sebep oluyordur herkes kullanıyor gaviskon iyi gelecektir muhtemelen
Sağol canım :) orda olduğunu bilmek huzur verici, çok şükürO işin en keyifli tarafı iştegözün aydın
Bende bi inceliyeyim canım,sağol.Sağol canım :) markası babyfox. Kullanımı çok rahattı hoşuma gitti valla.
O günlerde gelicek inşallah canım.Anladııım öne doğru eğilince ben hareketini hissediyorum ama yerini hissedemeden daha merakla bekliyorum ayaklarını ellerini ayırtedebileceğimiz günleri
Sağol canım. Misafirlerim vardı dün. Yanlarında zor durdum vallabende de oldu gecti ama arada yokluyor . rennie duo suspansiyon aldım cok iyi geldi
Bende bi inceliyeyim canım,sağol.
Evet canim herşey netten alinmiyorBak canım :) ben buradaki mağazasından aldım. Görerek almak daha güvenli geldi ne bileyim :)
Canım benim de oluyor bi iki saniyelik bi titreme oluyor dimi bebek mi acaba ben elimde bastırınca yerini buluyorum genelde sağda toplanıyor zaten geçen hafta doktorum da sürekli o tarafta ultrasonu gezdirdi demekki oymuş onda emin oldum ama bu hareketi bi hissetsek sağlam tekmeleri falankızlar bu bebek hareketi tm olarak nsl 19.haftaaya gircem ama arada karnım titriyor gibi bu mu bebek hareketi
eşimin boyu 1,84 benim 1,65 ne kadar iri olabilir ki :)Canim boy kilo olcusune gore soyluyor. Biraz iri bir bebek olacaktir :)
Canım ben aldım. Bence almalısın. Sütün hemen gelmeyebilir gelse bile göğsün yara olabiliyor başlarda. Öyle durumlarda sağıp biberonla vermek gerekebiliyor. Bir de doğumdan sonra bebekle uğraşırken zor olur bunlarla ilgilenmek. Yine de sen bilirsin canım.Kızlar sizce süt sağma makinesini ve biberonu doğumdan önce almak gerekir mi?Dün rüyamda bebeğimi emzirmeye çalıştığımı ama sütümün olmadığını gördüm of çok etkilendim
Evet cnm titreme gibi oluyor ama benim çift taraflı da oluyor ve ben nedense toplandığı yeri bulamıyorum bana pek farklı gelmiyor her iki taraf daCanım benim de oluyor bi iki saniyelik bi titreme oluyor dimi bebek mi acaba ben elimde bastırınca yerini buluyorum genelde sağda toplanıyor zaten geçen hafta doktorum da sürekli o tarafta ultrasonu gezdirdi demekki oymuş onda emin oldum ama bu hareketi bi hissetsek sağlam tekmeleri falan
Teşekkür ederim canım:)Canım ben aldım. Bence almalısın. Sütün hemen gelmeyebilir gelse bile göğsün yara olabiliyor başlarda. Öyle durumlarda sağıp biberonla vermek gerekebiliyor. Bir de doğumdan sonra bebekle uğraşırken zor olur bunlarla ilgilenmek. Yine de sen bilirsin canım
masallah prensesimiz tosun gibi geicek desene biz 2 hafta ondeyiz dedik bir çok kişi arayı kapatır bır noktada birleşir dedik ama bir gün daha ileri gitti :)Canim eşin kisa degilki. Senjnde boyun normal. Birde anne karninda iyi gelisiyor demekki. Dogumda ortalama bebek 3000-3500 olur. Ama senin bidik bu sekilde devam ederse 4 kg yakin olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?