temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bugün ebebek te aventin elekronik göğüs pompasında indirim var 215 tl ye düşmüş. Mağazalarda kalmamış ben satın aldım getirtecekler. Netten bakın isterseniz kızlar. Biberonlarda falan da var indirim. Düşünüyorsanız bakın derim

kızlar bu bebek hareketi tm olarak nsl 19.haftaaya gircem ama arada karnım titriyor gibi bu mu bebek hareketi

kızlar bu bebek hareketi tm olarak nsl 19.haftaaya gircem ama arada karnım titriyor gibi bu mu bebek hareketi
Canım benim de oluyor bi iki saniyelik bi titreme oluyor dimi bebek mi acaba ben elimde bastırınca yerini buluyorum genelde sağda toplanıyor zaten geçen hafta doktorum da sürekli o tarafta ultrasonu gezdirdi demekki oymuş onda emin oldum ama bu hareketi bi hissetsek sağlam tekmeleri falan

Kızlar sizce süt sağma makinesini ve biberonu doğumdan önce almak gerekir mi?Dün rüyamda bebeğimi emzirmeye çalıştığımı ama sütümün olmadığını gördüm of çok etkilendim

Kızlar sizce süt sağma makinesini ve biberonu doğumdan önce almak gerekir mi?Dün rüyamda bebeğimi emzirmeye çalıştığımı ama sütümün olmadığını gördüm of çok etkilendim
Canım ben aldım. Bence almalısın. Sütün hemen gelmeyebilir gelse bile göğsün yara olabiliyor başlarda. Öyle durumlarda sağıp biberonla vermek gerekebiliyor. Bir de doğumdan sonra bebekle uğraşırken zor olur bunlarla ilgilenmek. Yine de sen bilirsin canım.

Evet cnm titreme gibi oluyor ama benim çift taraflı da oluyor ve ben nedense toplandığı yeri bulamıyorum bana pek farklı gelmiyor her iki taraf da

Teşekkür ederim canım:)

Canim eşin kisa degilki. Senjnde boyun normal. Birde anne karninda iyi gelisiyor demekki. Dogumda ortalama bebek 3000-3500 olur. Ama senin bidik bu sekilde devam ederse 4 kg yakin olabilir.
masallah prensesimiz tosun gibi geicek desene biz 2 hafta ondeyiz dedik bir çok kişi arayı kapatır bır noktada birleşir dedik ama bir gün daha ileri gitti :)
doktor sorun deıl ama ultrasyon gore alırız dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…