- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.821
Canım bende hepsi var malzemelerin alacağım çok fazla birşey yok sadece bebek arabası başkasına vermiştim çünkü bide araba koltuğu , arka koltukta 2 araba koltuğu olacak anlayacağınKızlar bugün ebebek te aventin elekronik göğüs pompasında indirim var 215 tl ye düşmüş. Mağazalarda kalmamış ben satın aldım getirtecekler. Netten bakın isterseniz kızlar. Biberonlarda falan da var indirim. Düşünüyorsanız bakın derim
Elbette kullanabilirsin dr una da sor. Ben hemen herkesten duydum doktorum da tavsiye etti ancak vitamin de dahil hiç bir ilaç almamak konusunda direniyorum çok rahatsız da değilim çok şükür inşallah seninki de geçer biran evvelGaviskon kullanabiliyoruz yani öyle mi , bi zararı yok
Bende dün gece soda içtim canım. O mu iyi geldi bilmiyorum midem yanmadi bugün. Bakalim tekrarlayacak miElbette kullanabilirsin dr una da sor. Ben hemen herkesten duydum doktorum da tavsiye etti ancak vitamin de dahil hiç bir ilaç almamak konusunda direniyorum çok rahatsız da değilim çok şükür inşallah seninki de geçer biran evvel
Soda çok mantıklı hem bebiş için de faydalıBende dün gece soda içtim canım. O mu iyi geldi bilmiyorum midem yanmadi bugün. Bakalim tekrarlayacak mi
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de bel ağrısından uyuyamıyorumGünaydın kızlar... Ben uyuyamıyorum yaaaa anlamadım gitti...
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de bel ağrısından uyuyamıyorumgece yastığı kaldırıp oturuyorum oturarak uyumaya çalışıyorum. Anlamadım gitti normal mi bu kadar bel ağrısı
Merhaba kızlar 15 haftadan sonra cinsiyet tahmini değişen varmı
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de bel ağrısından uyuyamıyorumgece yastığı kaldırıp oturuyorum oturarak uyumaya çalışıyorum. Anlamadım gitti normal mi bu kadar bel ağrısı
Al benden de o kadar canımGünaydın kızlar
Bir çare felan bulursanız haber verin sabaha karşı ağlamaya başladım ağrıdan ben de yeter diye
Canim ben icimde bisey hareket ediyo gibi hissediyorum. Böyle bi doluluk hissi gibi oluyor. Anlik kayiyor sanki icimde. Gece yatarken ya da kahvaltıdan sonra hissediyorum ama gun icinde hissedemiyorum. Benim kasiklara yakin ve sol tarafimda genelde o yuzden hissettigim zaman emin olabiliyorum bebek olduğundan. :)kızlar hadi anlatın bebek hareketlerini lutfen
Valla 2 gun çektim canım soda içtim dün hiç olmadi çok sukur. Normalde sade soda icemiyordum bol limon sıkıp içmeye çalışıyorum bebegime faydalı diye :)Soda çok mantıklı hem bebiş için de faydalıinşallah olmaz bir daha
Canim 2 gun çektim bende çok kötü oldum. Soda içtim dün çok rahattim. Etkisi var midir bilmiyorum ama bi dene istersen.Bel ağrım benim de var ama ağrıdan değil uyuyamamam. 2 yastıkla yatıyorum zaten reflüm yüzünden. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor. Magnezyum içtiğim gün uyuyorum ama içmediğim gün dönüp duruyorum uyuyamıyorum. Valla yatmadan rezene denedim papatya denedim olmadı uyuyamadım . Henüz çözüm bulamadım napsam bilemedim valla.. Olmadı haftaya gittiğimde soracağım. Belki vardır çaresi
Bel ağrım benim de var ama ağrıdan değil uyuyamamam. 2 yastıkla yatıyorum zaten reflüm yüzünden. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor. Magnezyum içtiğim gün uyuyorum ama içmediğim gün dönüp duruyorum uyuyamıyorum. Valla yatmadan rezene denedim papatya denedim olmadı uyuyamadım . Henüz çözüm bulamadım napsam bilemedim valla.. Olmadı haftaya gittiğimde soracağım. Belki vardır çaresi
Canim 2 gun çektim bende çok kötü oldum. Soda içtim dün çok rahattim. Etkisi var midir bilmiyorum ama bi dene istersen.
Canım rezene icmemelisin bildiğim kadarıyla...
Gebelikte bitki çaylarınin cogu uygun değil bize
Ki rezene idrar ve ödem söktürücüdur dikkat et canım
Çok geçmiş olsun
Gunaydın kızlar bugun tetanoz 1.dozunu oldum 1 saat oldu agri yok henuz.insallah cok agrimazzz
Bende midem bulandıgi zamanlar yada küstük tan sonra içiyordum çok rahatlatiyor du zaten içinde magnezyum olduğu için bebeğin kemik gelişimine de faydalı demişti bi arkadaşım.kusmaktan su bile içmediğim zamanlarda gittiği bi Prof demiş ona daValla 2 gun çektim canım soda içtim dün hiç olmadi çok sukur. Normalde sade soda icemiyordum bol limon sıkıp içmeye çalışıyorum bebegime faydalı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?