temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

.
Canım bende hepsi var malzemelerin alacağım çok fazla birşey yok sadece bebek arabası başkasına vermiştim çünkü bide araba koltuğu , arka koltukta 2 araba koltuğu olacak anlayacağın tabi son zamanlara doğru kıyafet alıcam bir sürü ,abisinin kıyafetlerini de giydiricem ama yeni bebek yeni kıyafetler insan özeniyor

Gaviskon kullanabiliyoruz yani öyle mi , bi zararı yok
Elbette kullanabilirsin dr una da sor. Ben hemen herkesten duydum doktorum da tavsiye etti ancak vitamin de dahil hiç bir ilaç almamak konusunda direniyorum çok rahatsız da değilim çok şükür inşallah seninki de geçer biran evvel

Bende dün gece soda içtim canım. O mu iyi geldi bilmiyorum midem yanmadi bugün. Bakalim tekrarlayacak mi

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de bel ağrısından uyuyamıyorum gece yastığı kaldırıp oturuyorum oturarak uyumaya çalışıyorum. Anlamadım gitti normal mi bu kadar bel ağrısı

Günaydın kızlar
Bir çare felan bulursanız haber verin sabaha karşı ağlamaya başladım ağrıdan ben de yeter diye

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de bel ağrısından uyuyamıyorum gece yastığı kaldırıp oturuyorum oturarak uyumaya çalışıyorum. Anlamadım gitti normal mi bu kadar bel ağrısı

Bel ağrım benim de var ama ağrıdan değil uyuyamamam. 2 yastıkla yatıyorum zaten reflüm yüzünden. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor. Magnezyum içtiğim gün uyuyorum ama içmediğim gün dönüp duruyorum uyuyamıyorum. Valla yatmadan rezene denedim papatya denedim olmadı uyuyamadım . Henüz çözüm bulamadım napsam bilemedim valla.. Olmadı haftaya gittiğimde soracağım. Belki vardır çaresi

kızlar hadi anlatın bebek hareketlerini lutfen
Canim ben icimde bisey hareket ediyo gibi hissediyorum. Böyle bi doluluk hissi gibi oluyor. Anlik kayiyor sanki icimde. Gece yatarken ya da kahvaltıdan sonra hissediyorum ama gun icinde hissedemiyorum. Benim kasiklara yakin ve sol tarafimda genelde o yuzden hissettigim zaman emin olabiliyorum bebek olduğundan. :)

Soda çok mantıklı hem bebiş için de faydalıinşallah olmaz bir daha
Valla 2 gun çektim canım soda içtim dün hiç olmadi çok sukur. Normalde sade soda icemiyordum bol limon sıkıp içmeye çalışıyorum bebegime faydalı diye :)

Son düzenleme:
Canim 2 gun çektim bende çok kötü oldum. Soda içtim dün çok rahattim. Etkisi var midir bilmiyorum ama bi dene istersen.

Canım rezene icmemelisin bildiğim kadarıyla...
Gebelikte bitki çaylarınin cogu uygun değil bize
Ki rezene idrar ve ödem söktürücüdur dikkat et canım
Çok geçmiş olsun

Canim 2 gun çektim bende çok kötü oldum. Soda içtim dün çok rahattim. Etkisi var midir bilmiyorum ama bi dene istersen.

Soda içtim canım. İçebiliyorum artık ama kar etmedi uykuya. Mideyi rahatlatıyor o ayrı :)

Canım rezene icmemelisin bildiğim kadarıyla...
Gebelikte bitki çaylarınin cogu uygun değil bize
Ki rezene idrar ve ödem söktürücüdur dikkat et canım
Çok geçmiş olsun

Canım 1 kere içtim kar etmedi zaten. Biliyorum çoğu çay içilmiyor ama ilk hamileliğimdeki doktorum bana yeşil çay, nane, maydanoz, adaçayı ve kekik hariç hepsini dozunu abartmadan içebilirsin demişti. Ihlamur papatya çok içtim bu hamileliğimde grip yüzünden doktorum da iç demişti. Teşekkür ederim uyarın için :) zaten tadı da kötüüü

Gunaydın kızlar bugun tetanoz 1.dozunu oldum 1 saat oldu agri yok henuz.insallah cok agrimazzz

Bende 8martta olacağım aşımı. Benim tek doz hatırlatma. Ama her tetanoz aşısınds canım çok yanar.. İnşallah ağrımaz canım. Üzerine ağrırsa kolonya pamuk ya da ıslak mendil koyabilirsin soğuk kalsın

Valla 2 gun çektim canım soda içtim dün hiç olmadi çok sukur. Normalde sade soda icemiyordum bol limon sıkıp içmeye çalışıyorum bebegime faydalı diye :)
Bende midem bulandıgi zamanlar yada küstük tan sonra içiyordum çok rahatlatiyor du zaten içinde magnezyum olduğu için bebeğin kemik gelişimine de faydalı demişti bi arkadaşım.kusmaktan su bile içmediğim zamanlarda gittiği bi Prof demiş ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…