temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim minnoslar da genelde solda toplanıp top gibi oluyor tekme şeklinde değil ama içimde biseyler in kaydığını hissediyorum

Kizlar merhaba :) geceleri bacaklarimin agrisina uyaniyorum yaaa :/ kramp mi bilemiyorum tam olarak ama agrisi uyandiriyo beni.. bazen bacagimin üst taraflari bazen alt taraflari. Bu tarz bisi yasiyan var mi acaba?
Bir de ben hala hissedemiyooorummmmm

Canım kramp giriyor bence

Yapilirken hic hissetmedim bile.tesekkur ederim tavsiyen icin agrinca uyucam dedigine.beklemedeyim.:) kendimi okadar hazirladim yani agriya

Bende yeni güne şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım. Gece uykularım zaten hep kesintili sağa sola dönüp duruyorum. Nasıl geçecek bu 5 ay bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ben bayadir yazamiodum
13 subatta ün. Hastanesinde kontrolum vardi ayrintili ult.girdim
Rahim agzi uzunlugum sinirda 15mm cikti
Bana ilac verdiler eve gonderdiler
" seni riskli gebelik katagorisine alioruz dediler " kasilma vs sikayet olursa mutlaka gel dediler
Ben de okdr da muhim.bsey deildr muhim olsa beni bu halde eve yollamazlar die dusundum ve ise gittim

Sonrasinda kasilma denen sikayetimin oldugunu hatta bayadr var oldugunu anladim
Dogum yapmis arkadaslarla konusunca
Tekrar acil olarak en yakin ozel has. Gittim
Seni acilen yatiacagiz her an dogum.yapabilirsin dediler
Ancak yatis fiyati geceligi 650 tl oldugunda yatmadim tekrar ün. Hast.gitim

Bana sikayetin olursa gel dediniz bnm cok ciddi skayetim var kaslmalarim oluo dedim
Hic orali olmadilar seni yatiramayiz bebek cok kucuk.digsa da makinaya baglanamaz yasayamaz oyuzden versgmiz ilaclari kullan ve 15 gin sonra kontrole gel dediler

Cok caresz kaldim
Tek deildim Allahtan ailem esim yanmdaydi
Hepsi ayri bir yere kosusturdular bseyler yapmaya calstilar
Bagcilar eg.ar. has gittim oradan
Bana sen her an dogum yapabilirsin acilman var
Rahim.agzin kisalmis
Beni yatrin dedim
Ayni seyi soylediler
Yatiramayiz bebegin dogarsa yasayamaz
Ben napicam simdi dedim
Dr basini onune egdi hcbse demedi
Ciktim oradan baska bir ozele gttim

4.hastane seni hmn yatiralim dedi 3 gun kaldim orada
Igne hap kaslma giderici igne vs tedavi uygulandi
3 gunun sonunda taburcu oldum
Evde yatiorum
Durumum.cok.kritik

Kasilmalarim.hala oluyo
24 haftaya gelebilsen bebege cger gelsrltirci igne yapariz dediler ozel hastanede
Ama gunler gecmio
Bunun yaninda midem agrio omzum agrio igne vuruldugum.icin
Disim agrio
Ama inanin bu erken dogum tehdidi varken
Agrim sancim olmasini onemsemiorum
Cok aci cekiorum
Kmsenin beni anlamadigini dusunuorum
Dua ediorum sadece

Bn hamileligimi yasayamadim guzelce
Bi igrendim hamileyim.bide baktim dusuk tehlikem var
Dusk tehlikem btmedigi gbi
Erken dogum tehdidine cevrdi
Gebelikten kaynaklanan hicbi sikayeti dert etmeyin
Bn hepsine raziydim bu tehlilelerim.olmasaydi.keske

Evde yatiorum
Durumum.cok.kritik
Canım allah yardımcın olsun. İnşallah hiçbi sıkıntı yaşamazsın. Serviks in ortalama 3 cm kadar olması gerekiyo diye biliorum ben. Senin sanırım 1,5 cm kadar çıkmış. Bu durumun düzelme yöntemi nedir nasıldır araştırmak lazım. Ama dr lardan yana da şanssızlık olmuş bence. Çevrende tavsiye edilen dr hiç olmadımı ? Sana yol gösterecek bi dr lazım. Eve yollamaları çok ilginç gerçekten.

Aynen canım içmek lazım

Yapilirken hic hissetmedim bile.tesekkur ederim tavsiyen icin agrinca uyucam dedigine.beklemedeyim.:) kendimi okadar hazirladim yani agriya

İnşallah ağrımaz da gerek kalmaz canım. Ben oğlumda 5 doz vuruldum hani tamamlarsam gerek kalmaz diye. Ki şuan sadece hatırlatma yapılacak ama eminim çok ağrıyacak... Benim her dozda oldu da

Çok geçmiş olsun canım

Evde yatiorum
Durumum.cok.kritik
Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Dua ediyorum sana ve bebişine. Bence iyi bir doktora daha git. Bir de dikiş atıldığı durumlar var ama sana uygun bir yöntem mi bilmiyorum onu da sor doktoruna. Bisürü zorluk yaşamışsın inşllah allahım sana mükafatını verecektir. İçini ferah tut inatla sarıl bebişine konuş onunla ikinize de iyi gelecektir. Sağlıkla kavuş inşallah canım bebeğine.

Bacak ağrısından uyanan benim

İnşallah ağrımaz da gerek kalmaz canım. Ben oğlumda 5 doz vuruldum hani tamamlarsam gerek kalmaz diye. Ki şuan sadece hatırlatma yapılacak ama eminim çok ağrıyacak... Benim her dozda oldu da
2 doz vurcaklarmis banada biride onumuzdeki ay.hala bekliyorum agriyi 4 saat oldu.hemsire dedi ama belki bugun belki yarin agirir diye.puffff birseyi aci verceni bilerek yaptirmak cok psikopatca haha

nasılsınız arkadaşlar çok zaman bakamadım buraya. hamile pantolonu almam lazım aranızda hamile giyime geçen var mı nerden alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…