- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.841
Benim minnoslar da genelde solda toplanıp top gibi oluyor tekme şeklinde değil ama içimde biseyler in kaydığını hissediyorumCanim ben icimde bisey hareket ediyo gibi hissediyorum. Böyle bi doluluk hissi gibi oluyor. Anlik kayiyor sanki icimde. Gece yatarken ya da kahvaltıdan sonra hissediyorum ama gun icinde hissedemiyorum. Benim kasiklara yakin ve sol tarafimda genelde o yuzden hissettigim zaman emin olabiliyorum bebek olduğundan. :)
Canım kramp giriyor benceKizlar merhaba :) geceleri bacaklarimin agrisina uyaniyorum yaaa :/ kramp mi bilemiyorum tam olarak ama agrisi uyandiriyo beni.. bazen bacagimin üst taraflari bazen alt taraflari. Bu tarz bisi yasiyan var mi acaba?
Bir de ben hala hissedemiyooorummmmm
Yapilirken hic hissetmedim bile.tesekkur ederim tavsiyen icin agrinca uyucam dedigine.beklemedeyim.:) kendimi okadar hazirladim yani agriyaBende 8martta olacağım aşımı. Benim tek doz hatırlatma. Ama her tetanoz aşısınds canım çok yanar.. İnşallah ağrımaz canım. Üzerine ağrırsa kolonya pamuk ya da ıslak mendil koyabilirsin soğuk kalsın
Canım allah yardımcın olsun. İnşallah hiçbi sıkıntı yaşamazsın. Serviks in ortalama 3 cm kadar olması gerekiyo diye biliorum ben. Senin sanırım 1,5 cm kadar çıkmış. Bu durumun düzelme yöntemi nedir nasıldır araştırmak lazım. Ama dr lardan yana da şanssızlık olmuş bence. Çevrende tavsiye edilen dr hiç olmadımı ? Sana yol gösterecek bi dr lazım. Eve yollamaları çok ilginç gerçekten.4.hastane seni hmn yatiralim dedi 3 gun kaldim orada
Igne hap kaslma giderici igne vs tedavi uygulandi
3 gunun sonunda taburcu oldum
Evde yatiorum
Durumum.cok.kritik
Aynen canım içmek lazımBende midem bulandıgi zamanlar yada küstük tan sonra içiyordum çok rahatlatiyor du zaten içinde magnezyum olduğu için bebeğin kemik gelişimine de faydalı demişti bi arkadaşım.kusmaktan su bile içmediğim zamanlarda gittiği bi Prof demiş ona da
Yapilirken hic hissetmedim bile.tesekkur ederim tavsiyen icin agrinca uyucam dedigine.beklemedeyim.:) kendimi okadar hazirladim yani agriya
Çok geçmiş olsun canımBen bayadir yazamiodum
13 subatta ün. Hastanesinde kontrolum vardi ayrintili ult.girdim
Rahim agzi uzunlugum sinirda 15mm cikti
Bana ilac verdiler eve gonderdiler
" seni riskli gebelik katagorisine alioruz dediler " kasilma vs sikayet olursa mutlaka gel dediler
Ben de okdr da muhim.bsey deildr muhim olsa beni bu halde eve yollamazlar die dusundum ve ise gittim
Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Dua ediyorum sana ve bebişine. Bence iyi bir doktora daha git. Bir de dikiş atıldığı durumlar var ama sana uygun bir yöntem mi bilmiyorum onu da sor doktoruna. Bisürü zorluk yaşamışsın inşllah allahım sana mükafatını verecektir. İçini ferah tut inatla sarıl bebişine konuş onunla ikinize de iyi gelecektir. Sağlıkla kavuş inşallah canım bebeğine.4.hastane seni hmn yatiralim dedi 3 gun kaldim orada
Igne hap kaslma giderici igne vs tedavi uygulandi
3 gunun sonunda taburcu oldum
Evde yatiorum
Durumum.cok.kritik
Bacak ağrısından uyanan benimKizlar merhaba :) geceleri bacaklarimin agrisina uyaniyorum yaaa :/ kramp mi bilemiyorum tam olarak ama agrisi uyandiriyo beni.. bazen bacagimin üst taraflari bazen alt taraflari. Bu tarz bisi yasiyan var mi acaba?
Bir de ben hala hissedemiyooorummmmm
İnşallah ağrımaz da gerek kalmaz canım. Ben oğlumda 5 doz vuruldum hani tamamlarsam gerek kalmaz diye. Ki şuan sadece hatırlatma yapılacak ama eminim çok ağrıyacak... Benim her dozda oldu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?