temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bn hamileligimi yasayamadim guzelce
Bi igrendim hamileyim.bide baktim dusuk tehlikem var
Dusk tehlikem btmedigi gbi
Erken dogum tehdidine cevrdi
Gebelikten kaynaklanan hicbi sikayeti dert etmeyin
Bn hepsine raziydim bu tehlilelerim.olmasaydi.keske
Çok üzüldüm canım benim Allah şifa versin. Bende 2. Hamileliğimde hep risklerle yaşadım önce düşük sonra erken doğum ama 36. Haftaya kadar dayanabildim. Servikal yetmezlikte son çare rahim ağzına dikiş atılıyor diye biliyorum. Sana gerek duymadıklarına göre durum çokta kötü değildir diye umuyorum. Ailenin yanında olması büyük avantaj istirahat edebilmen için. Dualarım seninle Allah'a emanet ol.

nasılsınız arkadaşlar çok zaman bakamadım buraya. hamile pantolonu almam lazım aranızda hamile giyime geçen var mı nerden alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben lcw den pantolon aldım canım. Defactoda da var hamile giyim. Çok çeşit bişey yok ama fiyatları uygun. Aldığım pant kalitesi de güzel memnun kaldım ben. Ben artık normal pant giyemiyorum çok ağrıtıyor karnımı. İnternette de oluyor bu uygulamalarda trendyol 1v1y falan. Oralardan da hamile tayt aldım memnun kaldım canım.

Canım bol bol yatıp dinlenme rahim agzi uzunluğunu artırıyor.arkadaşım da son döneme doğru hasta oldu ve çok öksürdu o da kısaltmis rahim ağzını. Sonra epey uzandı kalkmadı tekrar uzadı.kasılmalar için ilaç veriyorlar o da düzelir ama önce sakın olmaya çalışıp bol istirahat onemli

2 doz vurcaklarmis banada biride onumuzdeki ay.hala bekliyorum agriyi 4 saat oldu.hemsire dedi ama belki bugun belki yarin agirir diye.puffff birseyi aci verceni bilerek yaptirmak cok psikopatca haha

doğum da bunlardan biri değil mi zaten uykusuzluk falan filan yani valla istersen şimdiden koy ki yarına ağrımasın

slm arkadaşlar.20.haftada ayrıntılı ultrason yaptırma hususunda kararsızım.benim gibi düşünen var mı?
Biz bugun 20 haftaya girdik 20+5 te gidicem bende ayrintiliya.herkes farkli bakiyo anlamadim benim gittigim doktor zaten 20 22 haftada bakiyormus.24 e kadar bakanda var her doktor farkli heralde.

Biz bugun 20 haftaya girdik 20+5 te gidicem bende ayrintiliya.herkes farkli bakiyo anlamadim benim gittigim doktor zaten 20 22 haftada bakiyormus.24 e kadar bakanda var her doktor farkli heralde.

Bana 3 şubatta bir ay sonra dedi ama randevu alamadım 6 marta anca aldım.. Şuan 18+2deyiz o zamana sanırım 20+1 olacak. Sorun olmaz heralde telefonda sıkıntı olmaz dediler

masallah prensesimiz tosun gibi geicek desene biz 2 hafta ondeyiz dedik bir çok kişi arayı kapatır bır noktada birleşir dedik ama bir gün daha ileri gitti :)
doktor sorun deıl ama ultrasyon gore alırız dedi sadece
Canim soyle oluyor genelde. Sat tarihin kesin ise ona gore takip ediyor. Her bebek ayni kiloda ve boyda dogmuyor. Nasil bizlerin boylari farkli ise onlarinda farkli. Mesela benim ilk cocugum 3800 dogdu ama ikinci 3125. Oglumun hep haftasindan ondeydi , kizim ise haftasindan geride :) ama her ikiside benim sat tarihime gore takip edildi.

ferishhh , Canım sana da geçmiş olsun. Dün okudum yazını da cevap veremedim. Biraz heyecan biraz korku derken inşallah alacaz bebişlerimizi kucağımıza. Senin için kötü olmuş, korkmuşun haklı olarak. Sonunun iyi olmasına, bebeğinin iyi olmasına sevindim.

Canim rapor alip dinlenmen lazim. Tam tersi rahim agzi uzunlugu cok onemli erken dogum yapabilirsin. Bence baska bir doktorada git ve iyice emin ol. Alttan ultrasyon ile olcsunler. Benim son haftada bir anda kisaldi ve erken dogumu engellemek amacli ilac kullandim. Yoksa kizim 35. Haftada dunyaya gelicekti.

Canim 2. Dogumumda basima geldi bu. O yuzden sana verilen progesteron ve baska ilac verildiysede onu duzenli kullan. Ben 16. Haftada dusuk yapiyordum asiri kanamam oldu bacaklarimdan kanlar akti anlatamam. Cocuk gelicek dediler. Ilaclarla ve dinlenme ile toparladim 35. Haftaya kadar idare ettim. 35 te yine kizim cok asagi geldi. Doktor heran dogum olabilir bu ilac yeterli olursa ciger gelistirici yapmadan biraz daha bekletiriz dedi ve 38 e kadarda dayandi. Ilaci kes dedikten sonrada sancilanma ve dogum oldu:)
Zor ama wc harici yaticaksin. Yemek vs de yapmicaksin. Sana yardim edecek birinde kalman iyi olur. Bol su ic. Su cok onemli. En azinda dedigin gibi 2-3 hafta dayanabilirse insallah yasar. Ciger gelistirici yaparlar kuvezde uzun kalir ama insallah hayata tutunur.

Bana 3 şubatta bir ay sonra dedi ama randevu alamadım 6 marta anca aldım.. Şuan 18+2deyiz o zamana sanırım 20+1 olacak. Sorun olmaz heralde telefonda sıkıntı olmaz dediler
Yok canım 20 haftalikken basliyolar zaten ama baziları 20 22 haftada yapiyor.bazilarida 20 24 haftalarda yapiyo.

Bn hamileligimi yasayamadim guzelce
Bi igrendim hamileyim.bide baktim dusuk tehlikem var
Dusk tehlikem btmedigi gbi
Erken dogum tehdidine cevrdi
Gebelikten kaynaklanan hicbi sikayeti dert etmeyin
Bn hepsine raziydim bu tehlilelerim.olmasaydi.keske
Canim cok gecmis olsun. Kendini yorma surekli yat dinlen insallah bebegine zamaninda sag salim kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…