- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.881
Ben bir aydir falan normal pantolon giymiyorum canim karnimi sıkıştırmasin diye. Maviden ve lcw dan bulabildim ben maalesef magazalarin hepsinde yok ama aldiklarimdan memnunum.nasılsınız arkadaşlar çok zaman bakamadım buraya. hamile pantolonu almam lazım aranızda hamile giyime geçen var mı nerden alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
kızlar benim nabzım 160ların üstünde. Kalp çarpıntım bitmiyor. Doktorum normal oldugunu söyledi, kan ilacı verdi. Kan sayımım:12 yani kansız değilim. bu kan değeri ile bu nabız sayısı sizce normal mi? Sizin böyle sorunlarınız oldu mu?
lcw ve defacto ya baktım bir tane kot pantolon aldım kalıplar çok dar tayt gibiler benim giyinebileceğim tarzda değiller bakalım inşallah bulabılırım istediğim gibipurki90 canim lcw ve defacto var. Bunlarin fiyatlari uygun. Hamile ve ebru maternaty de var ama fiyatlari lcw ve defactoya gore pahali ama guzel seyler bulabilirsin. Benim gecen senelerden kalma oldugundan almadim. Birde bel kalinlasman cok olmazsa 1 beden buyuk kiyafetlerde ise yariyor.
bende normal pantolonlarımı giyiniyonrum artık hafiften sıkmaya başladı gibiBen bir aydir falan normal pantolon giymiyorum canim karnimi sıkıştırmasin diye. Maviden ve lcw dan bulabildim ben maalesef magazalarin hepsinde yok ama aldiklarimdan memnunum.
teşekkürler canım lcw den aldım bır kaç tane de iş de giyinmeye keten tarzı alırsam yeter bana inşallah.Ben lcw den pantolon aldım canım. Defactoda da var hamile giyim. Çok çeşit bişey yok ama fiyatları uygun. Aldığım pant kalitesi de güzel memnun kaldım ben. Ben artık normal pant giyemiyorum çok ağrıtıyor karnımı. İnternette de oluyor bu uygulamalarda trendyol 1v1y falan. Oralardan da hamile tayt aldım memnun kaldım canım.
lcw ve defacto ya baktım bir tane kot pantolon aldım kalıplar çok dar tayt gibiler benim giyinebileceğim tarzda değiller bakalım inşallah bulabılırım istediğim gibi
normal pantolonlarını mı hamilelik pantolonuna çevirdin canımEvet kalıplar dar gerçekten.. Bende aldım gidemedim karnımı daha da rahatsız etti. Eski pantolonlarıma giriyorum karnım kapanmıyor terziye sordum hamileliğe çeviririm dedi bende öyle yaptırdım rahat ettim valla
normal pantolonlarını mı hamilelik pantolonuna çevirdin canım
kızlar hamilelik takviminde değişiklik nasıl yapabılırız eski girdiğimiz bilgileri görmem lazım
Bende merak ediyorum cuma günü görücem nasipse bakalımİyi o zaman sorun yok.. Valla heyecanla bekliyorum yaaa... Renkli sanırım bilmiyorum gerçi de :)
Neden yaptırmak istemiyorsun canım ? Ben yaptiricam 9 marttaslm arkadaşlar.20.haftada ayrıntılı ultrason yaptırma hususunda kararsızım.benim gibi düşünen var mı?
Bende merak ediyorum cuma günü görücem nasipse bakalım
kızlar ikili test üçlü testler yptrmk iyi değilmiş diyolar bende ayrıntılı ultrasyon çektircem ben sadece bunun hakkinda bilgisi olan varmı
Yazarim canım haber veririm nasil ne oldu ne bitti.Ayy ne güzel.. Yazarsın deneyimlerini :)
İkili yaptırdım.. 3lü gerek görülmedi. Ayrıntılılar yapılıyor biri yapıldı diğeri de 6martta. Kan alınıyor neden iyi değilmiş onu anlamadım? Zaten kesinliği yok ihtimal sadece
Yazarim canım haber veririm nasil ne oldu ne bitti.
Benim ayrıntılı 6 Mart'ta sen benden önde olduğun halde senin ayrıntılı neden benden sonra acabaNeden yaptırmak istemiyorsun canım ? Ben yaptiricam 9 martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?