temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

nasılsınız arkadaşlar çok zaman bakamadım buraya. hamile pantolonu almam lazım aranızda hamile giyime geçen var mı nerden alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben bir aydir falan normal pantolon giymiyorum canim karnimi sıkıştırmasin diye. Maviden ve lcw dan bulabildim ben maalesef magazalarin hepsinde yok ama aldiklarimdan memnunum.

kızlar benim nabzım 160ların üstünde. Kalp çarpıntım bitmiyor. Doktorum normal oldugunu söyledi, kan ilacı verdi. Kan sayımım:12 yani kansız değilim. bu kan değeri ile bu nabız sayısı sizce normal mi? Sizin böyle sorunlarınız oldu mu?

Kan sayımı normal evet ama belki demir düşüktür.. Arada çarpıntı benim de oluyor. Ama Türk kahvesi içince.. Önceleri olmadı ama şimdilerde oluyor.. Belki yediklerinle de alakalı olabilir. Sadece nescafe kafeinsiz olanını içebiliyorum.

purki90 canim lcw ve defacto var. Bunlarin fiyatlari uygun. Hamile ve ebru maternaty de var ama fiyatlari lcw ve defactoya gore pahali ama guzel seyler bulabilirsin. Benim gecen senelerden kalma oldugundan almadim. Birde bel kalinlasman cok olmazsa 1 beden buyuk kiyafetlerde ise yariyor.

lcw ve defacto ya baktım bir tane kot pantolon aldım kalıplar çok dar tayt gibiler benim giyinebileceğim tarzda değiller bakalım inşallah bulabılırım istediğim gibi

teşekkürler canım lcw den aldım bır kaç tane de iş de giyinmeye keten tarzı alırsam yeter bana inşallah.

lcw ve defacto ya baktım bir tane kot pantolon aldım kalıplar çok dar tayt gibiler benim giyinebileceğim tarzda değiller bakalım inşallah bulabılırım istediğim gibi

Evet kalıplar dar gerçekten.. Bende aldım gidemedim karnımı daha da rahatsız etti. Eski pantolonlarıma giriyorum karnım kapanmıyor terziye sordum hamileliğe çeviririm dedi bende öyle yaptırdım rahat ettim valla

normal pantolonlarını mı hamilelik pantolonuna çevirdin canım

kızlar hamilelik takviminde değişiklik nasıl yapabılırız eski girdiğimiz bilgileri görmem lazım

kızlar ikili test üçlü testler yptrmk iyi değilmiş diyolar bende ayrıntılı ultrasyon çektircem ben sadece bunun hakkinda bilgisi olan varmı

Bende merak ediyorum cuma günü görücem nasipse bakalım

Ayy ne güzel.. Yazarsın deneyimlerini :)

kızlar ikili test üçlü testler yptrmk iyi değilmiş diyolar bende ayrıntılı ultrasyon çektircem ben sadece bunun hakkinda bilgisi olan varmı

İkili yaptırdım.. 3lü gerek görülmedi. Ayrıntılılar yapılıyor biri yapıldı diğeri de 6martta. Kan alınıyor neden iyi değilmiş onu anlamadım? Zaten kesinliği yok ihtimal sadece

Ben de lcw den 1 kot aldım. iş yerinde giymek için kumaşları 1 büyük beden almıştım ama onların da göbüşleri sıkacak yakında bu kez de tüzün den beli lastikli pantolon aldım 42 beden aldırdı arkadaşlar son aylarda da giyebileyim diye dev gibi olmuşum şimdiden iş yeri için giymek isterseniz beli lastikli bol kesim ve ince kumaş güzel pantolonlar var mark&spancerda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…