- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.901
Benim bu ikinci bebeğim. İkisindede dr lar ayrı ayrı detaylı ultrason için ısrar etti. Hem bebeğin sağlık durumuyla ilgili herşeye bakılıyor. Çünkü bebeğin ic organlarından tut parmak sayımına, kan akışına herseyine bakılıyor. Bir terslik varsa doğuma ona göre hazırlanıliuor. O hastanede yeterli tedaviyi görebilir ni diye net bir bilgi alıyorsunuz. Bence maddi imkanınız el veriyorsa iyi bir özel hastanede yaptirmanizda fayda var. yaklasik 20-30 dk lik bir işlem özelde .Hem bebeginde çok daha net halini görüyorsunuz. Ayri bir tad oluyor. Benim bildiğim 20-25. Haftalar arası oluyor. 24-25. Hafta olunca bebek iyice kg olarak toparlamış oluyor. Nerdeyse dogacak bebegin neye benzediğini anlayabiliyorsunuz. Ben kizim o resmiyle aylarca hayal kurdum doğdu tıpatıp aynı. Bu çok güzel birseykızlar ikili test üçlü testler yptrmk iyi değilmiş diyolar bende ayrıntılı ultrasyon çektircem ben sadece bunun hakkinda bilgisi olan varmı
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsın moralini sakın bozma doktorun ne diyorsa aman ihmal etme nazlı bebeğini kucağına alacağın günü düşün onu da kendini de buna inandır ve sabırla bekle. Dualarımız seninle Allah yardımcın olsunBn hamileligimi yasayamadim guzelce
Bi igrendim hamileyim.bide baktim dusuk tehlikem var
Dusk tehlikem btmedigi gbi
Erken dogum tehdidine cevrdi
Gebelikten kaynaklanan hicbi sikayeti dert etmeyin
Bn hepsine raziydim bu tehlilelerim.olmasaydi.keske
Canim bu tarz agrilara genelde magnezyum veriyorlar. Mide icin renu yada gaviskon kullanmani soylerler. Maden suyu zarar vermez ama doktorum 1 siseden fazla icmeyin demistiİki gündür mide gazı ekşime yanma var bu günde sol bacağım agriyo çok fena arada madensuyu iciyom sıkıntı olurmu sol bacagim felekat
Maden suyunun zararı olmaz canım aksine içinde kalsiyum ve mineraller olduğu için günde iki taneye kadar içebilirsin. Bacak ağrısı ben yaşamadım hiç bir şey söyleyemem yanıltmayayım seni. Çok geçmiş olsunİki gündür mide gazı ekşime yanma var bu günde sol bacağım agriyo çok fena arada madensuyu iciyom sıkıntı olurmu sol bacagim felekat
20 - 24 haftalar arası yapılıyor ayrıntılı bildiğim kadarıyla. 7 şubatta gittim doktora 1 ay sonra ya alırsın randevuyu dedim 9 marta bulabildim o yüzden o güne aldım. Senin kaçıncı mafya olacak o zamanBenim ayrıntılı 6 Mart'ta sen benden önde olduğun halde senin ayrıntılı neden benden sonra acaba
Benimde önce erkek dendi ctesi kız olduğunu öğrendik bir aydır oğluşum diye seviyodum inanamayıp başka bir doktora daha gittik kızımız olcakmış12.haftada erkek demişti ki baya baya erkekti16 da gittik yüzde 98 kız dediii 20de detaylıda görücez artık kesin
Benim sat a göre 20 olacak canım ama haftasına göre önde gittiğinden erken çağırmış olabilir20 - 24 haftalar arası yapılıyor ayrıntılı bildiğim kadarıyla. 7 şubatta gittim doktora 1 ay sonra ya alırsın randevuyu dedim 9 marta bulabildim o yüzden o güne aldım. Senin kaçıncı mafya olacak o zaman
Ayy çok hoş☺ hayırlı olsunBenimde önce erkek dendi ctesi kız olduğunu öğrendik bir aydır oğluşum diye seviyodum inanamayıp başka bir doktora daha gittik kızımız olcakmış)
Kizlar artık iyice hissediyorum bebisimin hareketlerini. Bu gece esimde hissetti :) oğlu ona da ilk defa ben burdayım dedi :))
ne guzel darısı bıze ya.. hala hıssetmıyorum benBebde iki gündür bariz şekilde olmasa da hissediyorum hareketlendiğinde, ya dönüyor ya da kendinş topluyor bilmiyorum böylr karnımın bir tarafında yumru gibi bişey oluştuğunu hissediyorum aynı böyle kasılıyormuş gibi oluyor, git gide daha belirgin şekilde anlıycaz kısmetse bu hareketleri :)
+1ne guzel darısı bıze ya.. hala hıssetmıyorum benkendımı dınlemekten hersey sankı bebek hareketıymıs gıbı gelmeye basladı hoş bızımkı ıcerde cok rahat ne zmn gıtsek uyuyor cok hareket etmıyor heralde
büyüdükçe üşengec oluyorlar galıba+1
Eskiden dans ederdi 3cm boyuyla şimdi hep uyuyorbizi hiç anlamıyorlar. Bir heves gidiyorum göremiyorum. En son resim bile çekemedi doktor. Bir tek pipisini gösterdi onun resmini verdi
nasıl yaptığımı hatırlamıyorum :) telefonum formatlandı adet takvimim de gittiTakvimi eklediğin gibi canım yine hesap bilgilerinden
aslında bende yaptırsam sürekli gittiğim terzi var yaparda .Evet canım.. Terzi yaptı sağolsun :)
benim ki hareketli çok şükür ne zaman görsem dönüp duruyo en son gittğimde tepe üstüydü hatta eli kolu hiç durmuyone guzel darısı bıze ya.. hala hıssetmıyorum benkendımı dınlemekten hersey sankı bebek hareketıymıs gıbı gelmeye basladı hoş bızımkı ıcerde cok rahat ne zmn gıtsek uyuyor cok hareket etmıyor heralde
sizin ki tribe girmiş bunu görmeye geldiyseniz alın size pipi başka bişey yok demişbüyüdükçe üşengec oluyorlar galıbabızımde son gıdıslerımızde hep yan gelıp yattı dürttük o kadar bana mısın demedı :) en sonunda cıkıp cıkolata yedımde zhmet edıp pipiyi gosterdı biz gun sayıyoruz sıpaların yaptıgına bak anneye babaya eziyet resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?