temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar ikili test üçlü testler yptrmk iyi değilmiş diyolar bende ayrıntılı ultrasyon çektircem ben sadece bunun hakkinda bilgisi olan varmı
Benim bu ikinci bebeğim. İkisindede dr lar ayrı ayrı detaylı ultrason için ısrar etti. Hem bebeğin sağlık durumuyla ilgili herşeye bakılıyor. Çünkü bebeğin ic organlarından tut parmak sayımına, kan akışına herseyine bakılıyor. Bir terslik varsa doğuma ona göre hazırlanıliuor. O hastanede yeterli tedaviyi görebilir ni diye net bir bilgi alıyorsunuz. Bence maddi imkanınız el veriyorsa iyi bir özel hastanede yaptirmanizda fayda var. yaklasik 20-30 dk lik bir işlem özelde .Hem bebeginde çok daha net halini görüyorsunuz. Ayri bir tad oluyor. Benim bildiğim 20-25. Haftalar arası oluyor. 24-25. Hafta olunca bebek iyice kg olarak toparlamış oluyor. Nerdeyse dogacak bebegin neye benzediğini anlayabiliyorsunuz. Ben kizim o resmiyle aylarca hayal kurdum doğdu tıpatıp aynı. Bu çok güzel birsey

Bn hamileligimi yasayamadim guzelce
Bi igrendim hamileyim.bide baktim dusuk tehlikem var
Dusk tehlikem btmedigi gbi
Erken dogum tehdidine cevrdi
Gebelikten kaynaklanan hicbi sikayeti dert etmeyin
Bn hepsine raziydim bu tehlilelerim.olmasaydi.keske
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsın moralini sakın bozma doktorun ne diyorsa aman ihmal etme nazlı bebeğini kucağına alacağın günü düşün onu da kendini de buna inandır ve sabırla bekle. Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun

İki gündür mide gazı ekşime yanma var bu günde sol bacağım agriyo çok fena arada madensuyu iciyom sıkıntı olurmu sol bacagim felekat

İki gündür mide gazı ekşime yanma var bu günde sol bacağım agriyo çok fena arada madensuyu iciyom sıkıntı olurmu sol bacagim felekat
Canim bu tarz agrilara genelde magnezyum veriyorlar. Mide icin renu yada gaviskon kullanmani soylerler. Maden suyu zarar vermez ama doktorum 1 siseden fazla icmeyin demisti

Maden suyunun zararı olmaz canım aksine içinde kalsiyum ve mineraller olduğu için günde iki taneye kadar içebilirsin. Bacak ağrısı ben yaşamadım hiç bir şey söyleyemem yanıltmayayım seni. Çok geçmiş olsun

Benim ayrıntılı 6 Mart'ta sen benden önde olduğun halde senin ayrıntılı neden benden sonra acaba
20 - 24 haftalar arası yapılıyor ayrıntılı bildiğim kadarıyla. 7 şubatta gittim doktora 1 ay sonra ya alırsın randevuyu dedim 9 marta bulabildim o yüzden o güne aldım. Senin kaçıncı mafya olacak o zaman

Kizlar bu kas agrilari hepimizde var anlasilan ben de iki 3gundur uyku yok bileklerim sirtim heryerime agri giriyo bu magnezyum pek ise yaramiyor aslinda hic icmesek belkide dahami beter olurduk bilemedim hepsi gecicek elbet bakin bizden daha beter durumda olan arkadaslarimiz ne yapsin halimize bin sukur.

12.haftada erkek demişti ki baya baya erkekti 16 da gittik yüzde 98 kız dediii 20de detaylıda görücez artık kesin
Benimde önce erkek dendi ctesi kız olduğunu öğrendik bir aydır oğluşum diye seviyodum inanamayıp başka bir doktora daha gittik kızımız olcakmış )

Benim sat a göre 20 olacak canım ama haftasına göre önde gittiğinden erken çağırmış olabilir

Bebde iki gündür bariz şekilde olmasa da hissediyorum hareketlendiğinde, ya dönüyor ya da kendinş topluyor bilmiyorum böylr karnımın bir tarafında yumru gibi bişey oluştuğunu hissediyorum aynı böyle kasılıyormuş gibi oluyor, git gide daha belirgin şekilde anlıycaz kısmetse bu hareketleri :)

ne guzel darısı bıze ya.. hala hıssetmıyorum ben kendımı dınlemekten hersey sankı bebek hareketıymıs gıbı gelmeye basladı hoş bızımkı ıcerde cok rahat ne zmn gıtsek uyuyor cok hareket etmıyor heralde

+1
Eskiden dans ederdi 3cm boyuyla şimdi hep uyuyor bizi hiç anlamıyorlar. Bir heves gidiyorum göremiyorum. En son resim bile çekemedi doktor. Bir tek pipisini gösterdi onun resmini verdi

+1
Eskiden dans ederdi 3cm boyuyla şimdi hep uyuyor bizi hiç anlamıyorlar. Bir heves gidiyorum göremiyorum. En son resim bile çekemedi doktor. Bir tek pipisini gösterdi onun resmini verdi
büyüdükçe üşengec oluyorlar galıba bızımde son gıdıslerımızde hep yan gelıp yattı dürttük o kadar bana mısın demedı :) en sonunda cıkıp cıkolata yedımde zhmet edıp pipiyi gosterdı biz gun sayıyoruz sıpaların yaptıgına bak anneye babaya eziyet resmen

benim ki hareketli çok şükür ne zaman görsem dönüp duruyo en son gittğimde tepe üstüydü hatta eli kolu hiç durmuyo

sizin ki tribe girmiş bunu görmeye geldiyseniz alın size pipi başka bişey yok demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…