- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.921
üşengeç bızımkı ya laf aramızda aynı babasısizin ki tribe girmiş bunu görmeye geldiyseniz alın size pipi başka bişey yok demiş
Biz de hep kız bekliyorduk o yüzden triplerde. Her gittiğimizde sadece pipi gösteriyor bizesizin ki tribe girmiş bunu görmeye geldiyseniz alın size pipi başka bişey yok demiş
Benimki babasına vurmuyo haahaa.hareket etmeye basladimi koyuyom karnima elini duruyo.Kizlar artık iyice hissediyorum bebisimin hareketlerini. Bu gece esimde hissetti :) oğlu ona da ilk defa ben burdayım dedi :))
Canım diğer grupta bi arkadaş varBn hamileligimi yasayamadim guzelce
Bi igrendim hamileyim.bide baktim dusuk tehlikem var
Dusk tehlikem btmedigi gbi
Erken dogum tehdidine cevrdi
Gebelikten kaynaklanan hicbi sikayeti dert etmeyin
Bn hepsine raziydim bu tehlilelerim.olmasaydi.keske
Benim bu ikinci bebeğim. İkisindede dr lar ayrı ayrı detaylı ultrason için ısrar etti. Hem bebeğin sağlık durumuyla ilgili herşeye bakılıyor. Çünkü bebeğin ic organlarından tut parmak sayımına, kan akışına herseyine bakılıyor. Bir terslik varsa doğuma ona göre hazırlanıliuor. O hastanede yeterli tedaviyi görebilir ni diye net bir bilgi alıyorsunuz. Bence maddi imkanınız el veriyorsa iyi bir özel hastanede yaptirmanizda fayda var. yaklasik 20-30 dk lik bir işlem özelde .Hem bebeginde çok daha net halini görüyorsunuz. Ayri bir tad oluyor. Benim bildiğim 20-25. Haftalar arası oluyor. 24-25. Hafta olunca bebek iyice kg olarak toparlamış oluyor. Nerdeyse dogacak bebegin neye benzediğini anlayabiliyorsunuz. Ben kizim o resmiyle aylarca hayal kurdum doğdu tıpatıp aynı. Bu çok güzel birsey
Grafik olması lazım bu değerler bişey ifade etmiyoikili test sonucum cıktı arkadaşlar bilen var mı acaba
PAPP-A 1651.0 NG/ML
T-HCG 110.6 IU/ML
NT 1.2 mm
anlayan var mı acaba bu sayılar ne demek
bu teste ek kan tahlilide vermiş olmalısın.oradan gelecek sonuç ile beraber değerlendiriyor doktorlar.ve bebeğin down sendromlu olma olasılığını hesaplıyorlar.bildiğim kadarıyla sedece bu ölçüm sonuçları ile pek tatmin edici bilgi alamazsın.ikili test sonucum cıktı arkadaşlar bilen var mı acaba
PAPP-A 1651.0 NG/ML
T-HCG 110.6 IU/ML
NT 1.2 mm
anlayan var mı acaba bu sayılar ne demek
grafik var mıGrafik olması lazım bu değerler bişey ifade etmiyo
Canım zaten yurt dışında ultrason parayla turkiyedeki gibi bedava değil. Muayene ücreti +ultrason ucreti. Öyle herkes istedigi gibi giremiyor yani anlayacağın . Tabi ultrason bizim için önemli baksana daha şimdiden hareket etmedi bişey mi oldu oldu diye sürekli tedirginlik içindeyiz , kendi icimizi rahatlatamk için iyi de bebise zararida yok sayamayıp. İnşallah sağ salim doğar bebislerimiz.zamanda hepimiz için şu gibi akıp geçer canlarım.http://www.milliyet.com.tr/gebelik-boyunca-5-6-ultrason-yeterli-pembenar-detay-hamilelik-1396825/
bu yazı ve buna ek dünya çapında yaptığım araştırmalar neticesinde mümkün olduğu kadar az ultrasona girmeyi planlıyorum.
Canım ultrason bebeğe radyasyon göndermiyor ışık dalgaları gönderiyor bi arkadaşımın eşi elektrik elektronik müh.o söyledi.ben ayrıntılı ultrasona girilmesi taraftarıyım çünkü herhangi bir problem varsa doğumun hemen akabinde bebeğe müdahale edilebilir.tercih meselesihttp://www.milliyet.com.tr/gebelik-boyunca-5-6-ultrason-yeterli-pembenar-detay-hamilelik-1396825/
bu yazı ve buna ek dünya çapında yaptığım araştırmalar neticesinde mümkün olduğu kadar az ultrasona girmeyi planlıyorum.
Canım ultrason önemli radyasyon olmuyor ultrasonda.demek istenen ultrasona hiç girme değil ayda 1 yeterli zaten ilk 6 hafta falan giriyorsun ayda 1 olsa 7defa falan oluyor. Bu sÖylenen haftada 1 15 günde bir girenler için. Tabi ayrıntılı ultrason haricinde ultrasonu çok uzun tutmamak lazım bebeğin rahatsız olduğunu duymuştum bende. Ama ayda 1 şart canım bebeğin kalp atışlarıni gelişimine bakmak için Allah göstermesin bebeğe bişey olsa anneyi de zehirliyor.*Prenatal exposure to ultrasound waves impacts neuronal migration in mice
Eugenius S. B. C. Ang, Jr, Vicko Gluncic, Alvaro Duque, Mark E. Schafer, Pasko Rakic; PNAS August 22, 2006 vol. 103 no. 34 12903-12910
yanlış yazdım.ultrason demek istememiştim bende.makalede Ultrasonun farelerde anne karninda gelisim sirasinda beyin hucrelerinin gocunu etkilediginden bahsediyormuş.tercih meselesi tabiki.hayırlısıyla inşallah hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar.
defactodada var haylice bol geldi bacakları ama bikaç tamirden sonra güzel oldu. lcw dede var.. hamile giyim mağazalarının nerdeyse yarı fiyatında bu mağazalar.. deneyebilirsinBen bir aydir falan normal pantolon giymiyorum canim karnimi sıkıştırmasin diye. Maviden ve lcw dan bulabildim ben maalesef magazalarin hepsinde yok ama aldiklarimdan memnunum.
acaba bizimde değişme ihtmali varmıdır en korktuğum şey :) bişilerde almaya başlayıncaBenimde önce erkek dendi ctesi kız olduğunu öğrendik bir aydır oğluşum diye seviyodum inanamayıp başka bir doktora daha gittik kızımız olcakmış)
video çekçek kadar görünüyormu.. aaa ben de daha tık yok:)))Benimki babasına vurmuyo haahaa.hareket etmeye basladimi koyuyom karnima elini duruyo.daha hissedemedi ben video cekiyom hareket edince ole goruyo sadece bakalim nezaman vurcak babasına...
Benim ilk 3 ay 15 günde bir ultrasona girdim ikiz oldukları için şimdi ayda 1 e çıktı 7.aydan sonra da yine 15 günde bir olacak ikizlerde erken doğum riskinden dolayı.bebeğı rahatsız eden kalp atisi sesi için gönderilen ses sinyallerı onun haricinde cihaz zarar vermiyor demişti doktor.zaten 5dk ancak bakıyor doktor cihazla.ama ayrıntılı ultrason olmalı bence en azından doğum sonrası müdahale acisindanCanım ultrason önemli radyasyon olmuyor ultrasonda.demek istenen ultrasona hiç girme değil ayda 1 yeterli zaten ilk 6 hafta falan giriyorsun ayda 1 olsa 7defa falan oluyor. Bu sÖylenen haftada 1 15 günde bir girenler için. Tabi ayrıntılı ultrason haricinde ultrasonu çok uzun tutmamak lazım bebeğin rahatsız olduğunu duymuştum bende. Ama ayda 1 şart canım bebeğin kalp atışlarıni gelişimine bakmak için Allah göstermesin bebeğe bişey olsa anneyi de zehirliyor.
Benim 22+4 olacak canım.Benim sat a göre 20 olacak canım ama haftasına göre önde gittiğinden erken çağırmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?