temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benimki babasına vurmuyo haahaa.hareket etmeye basladimi koyuyom karnima elini duruyo.daha hissedemedi ben video cekiyom hareket edince ole goruyo sadecebakalim nezaman vurcak babasına...
Benimki de öyleydi canım. Ilk hissettigimde çağırdım eşimi elini koydu bekledi bekledi oğlum bana misin demedi dün akşam da yine aynı şey oldu eşim elini çekip ben elini koyunca başlıyor yine hareketlere :) en son eşim kulağını dayadı hissetti hareketi. Anne-oğul siz benimle dalga mi geçiyorsunuz dedi

Benimkide uyuz oluyo ona vurmuyo diye oda kulani koyup dinliyo

Merhaba güzel anne adayları bir sorum olucak. 20 haftalık hamileyim. Ve ayaklarım özellikle topuklarım çok fazla ağrıyo üstüne basamıyorum. Benim durumumda olup bi çözüm bulabilen var mı? Bu arada kalsiyum magnezyum kullanıyorum.

Evet bende tersini söylemedim zaten ,senin ikiz olduğun için özel durumun var. Son zamanlarda zaten nstye sokuyorlar zaten doktor yönlendiriyor son zamanlarda

Merhabalar, düşük risk grubunda çıkmışsın, endişe etmene gerek yok.
Örneğin down sendromu riskin 1:28300 çıkmış. Yani seninle aynı değerlere sahip 28300 kişiden sadece 1 kişide down sendromu görülmüş.

Kızlar TLC diye bi kanal var TVde denk geldinizmi bilmiyorum sıra dışı hamilelikler diye bi program var salı akşamları yeni bölümleri tavsiye ederim.. Ne kadar şanslıyız görebilmemiz açısından...

Bursa medicabil e giden kimdi burda? 1 martta fiyatlarda değişiklik oluyormuş bilginiz var mi kızlar?

Teşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallah

Çok geçmiş olsun... Bi an evvel beklediğin tepkiyi alırsın inşallah.. Kıpır kıpır olsun annesinin tatlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…