- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.941
Ayy inşallah canım. Allah im isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. sizde yakında hissedersiniz canımDarısı bize çok sevindim canım
Benimki de öyleydi canım. Ilk hissettigimde çağırdım eşimi elini koydu bekledi bekledi oğlum bana misin demediBenimki babasına vurmuyo haahaa.hareket etmeye basladimi koyuyom karnima elini duruyo.daha hissedemedi ben video cekiyom hareket edince ole goruyo sadece bakalim nezaman vurcak babasına...
Evet gorunuyo canım ya hic sorma yaramaz olcak biraz galibavideo çekçek kadar görünüyormu.. aaa ben de daha tık yok:)))
Benimkide uyuz oluyo ona vurmuyo diye oda kulani koyup dinliyoBenimki de öyleydi canım. Ilk hissettigimde çağırdım eşimi elini koydu bekledi bekledi oğlum bana misin demedidün akşam da yine aynı şey oldu eşim elini çekip ben elini koyunca başlıyor yine hareketlere :) en son eşim kulağını dayadı hissetti hareketi. Anne-oğul siz benimle dalga mi geçiyorsunuz dedi
aldığım herşeyi değiştirdimacaba bizimde değişme ihtmali varmıdır en korktuğum şey :) bişilerde almaya başlayınca
saol canımAyy çok hoş☺ hayırlı olsun
Evet bende tersini söylemedim zaten ,senin ikiz olduğun için özel durumun var. Son zamanlarda zaten nstye sokuyorlar zaten doktor yönlendiriyor son zamanlardaBenim ilk 3 ay 15 günde bir ultrasona girdim ikiz oldukları için şimdi ayda 1 e çıktı 7.aydan sonra da yine 15 günde bir olacak ikizlerde erken doğum riskinden dolayı.bebeğı rahatsız eden kalp atisi sesi için gönderilen ses sinyallerı onun haricinde cihaz zarar vermiyor demişti doktor.zaten 5dk ancak bakıyor doktor cihazla.ama ayrıntılı ultrason olmalı bence en azından doğum sonrası müdahale acisindan
Arkadaslar ikili test sonucum bu ama anlamlandiramadim degerleri hangisi benim hangisi sinir deger bilen varsa izah ederse simdiden tsklerEki Görüntüle 1957253 Eki Görüntüle 1957253 Eki Görüntüle 1957253 Eki Görüntüle 1957253
Kızlar
Geçmiş olsun, inşallah durumun iyidir. Allahım şifa versin.Kızlar diş doktoruna gidiyorum 20 lik disim ameliyatla alınacak benim için dua edin olurmu korku sardı iyice inşallah sorun çıkmaz
Teşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallahGeçmiş olsun, inşallah durumun iyidir. Allahım şifa versin.
digeride o zaman 99 000 binde bir deil mi yanlıs anlamadım trızomıMerhabalar, düşük risk grubunda çıkmışsın, endişe etmene gerek yok.
Örneğin down sendromu riskin 1:28300 çıkmış. Yani seninle aynı değerlere sahip 28300 kişiden sadece 1 kişide down sendromu görülmüş.
Bununla geçmiş olsun canım. Bebeğin de iyidir allahın izniyle endişelenme.Teşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallah
Teşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?