temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bursa medicabil e giden kimdi burda? 1 martta fiyatlarda değişiklik oluyormuş bilginiz var mi kızlar?
Ben medicabile gidiyorum canim yilbasindan sonra degisti sanirim 85 tl veriyorduk 100 tl verdik muayene ucreti. Martta detayli ultrason var 200 tl demislerdi bilmiyorum degisirmi ama bi bilgi vermediler

Ben medicabile gidiyorum canim yilbasindan sonra degisti sanirim 85 tl veriyorduk 100 tl verdik muayene ucreti. Martta detayli ultrason var 200 tl demislerdi bilmiyorum degisirmi ama bi bilgi vermediler
1 marttan sonra bütün doktorların fiyatları degisiyormis canım. Hastane öyle söyledi bugün bana. Ben oktay beye gidiyorum ya oktay bey de sgk ile anlaşması bitmiş. Artık muayenesi 130 tl mis. Normal doğum 2600tl, sezeryan 2900 tl olmuş oktay bey in. Diğer doktorlarla arasında 100-150tl fark olucak dedi bana hastane.

Teşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallah
İnşallah beklediğin kadar zor olmaz anestezinin etkisi geçince de. Allahım hamilelik döneminde ayrı bir güç veriyor veya ağrıları daha az şiddetli veriyor. Bebeğin hatrına diye düşünüyorum. Geçmiş olsun tekrar. Bir de bebeğin hareket etmezse de endişelenme sakın, daha çok küçük ve bu zamanlarda hareketleri daha az oluyor. İnşallah gönlün bir an önce rahatlar. Bu dönemde müdahale yapıldığında da bebişe bir şey olmuyormuş zaten Allah'ın izniyle. Sen içini ferah tut. Konuş onunla annesi :)))

Bununla geçmiş olsun canım. Bebeğin de iyidir allahın izniyle endişelenme.

Çok geçmiş olsun... Bi an evvel beklediğin tepkiyi alırsın inşallah.. Kıpır kıpır olsun annesinin tatlısı...

Kızlar hepinize teşekkür ederim zor bi gece geçirdim Allahım kimseyi dişle sinamasin çok zor gerçekten minik kızım hala tepki vermedi halen ağrım var Allah bana ve benim gibilere yardım etsin korktuğum şeyler olmasın desteginiz için teşekkür ederim

nasıl yaptığımı hatırlamıyorum :) telefonum formatlandı adet takvimim de gitti

Ayy benimde aynı durumda.. Servisin geçici telefonu ile uğraşıyorum. Bu altta yazan yere tıkla takvimine gelir hemen

aslında bende yaptırsam sürekli gittiğim terzi var yaparda .

Sor bir pantolonuna yapsın. Beğenirsen yaptırırsın.. İçine girdikten sonra neden olmasın yani

1750 di normal ne zam yapmıslar yahu ben mutlu beye gıdıyorum canım belkı oktay beyle ılgılı bı durumdur.jımerdekı cenk beyde oyle sgk anlasması olmadıgı ıcın muayene ucretlerı bıraz fazla.bakalım ayrıntılıya gıdınce ogrenicez artık :)

Benimde önce erkek dendi ctesi kız olduğunu öğrendik bir aydır oğluşum diye seviyodum inanamayıp başka bir doktora daha gittik kızımız olcakmış )

hahaha bizde aynı eşim deliriyodu oğlum diye diye ohh çok güzel biz prensesim diye sevmeye başladık ama mart ayını belkiycez bakalım :)

Dün detaylı ultrasona girdim ama yarım kaldı. Kızım ısrarla poposunu döndü. Yüzünü göstermedi. Doktor yarım saat uğraş verdiği halde yok olmadı. Haftaya tekrar gideceğiz Nasıl uyuyor ne güldük eşimle. İki eli yüzünde uyuyor Onu öyle görmek bile Harika. Haftaya bakalım neler olacak.

Ne güzel inşallah haftaya uyumazlar

Yaaa uykucu sapsikler yaa :) bizim doktorumuz da ailede uykucu kim dedi güldük eşimle tabi biliyo kendisi sonra uyucak tabi diyo :))) bakalım ben de 9 martta gidicem ayrintiliya çok heyecanlıyım eşime çok var bi akşam görmeye diye gidelim özledim diyorum

Cok gecmis olsun canim bebisin daha cok kucuk ben gunde 1-2 kez zar zor duyuyorum tepkisini endiselenme en kisa zamanda kipirdar icinde :) insallah bir daha sıkıntı yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…