- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.961
Ben medicabile gidiyorum canim yilbasindan sonra degisti sanirim 85 tl veriyorduk 100 tl verdik muayene ucreti. Martta detayli ultrason var 200 tl demislerdi bilmiyorum degisirmi ama bi bilgi vermedilerBursa medicabil e giden kimdi burda? 1 martta fiyatlarda değişiklik oluyormuş bilginiz var mi kızlar?
1 marttan sonra bütün doktorların fiyatları degisiyormis canım. Hastane öyle söyledi bugün bana. Ben oktay beye gidiyorum ya oktay bey de sgk ile anlaşması bitmiş. Artık muayenesi 130 tl mis. Normal doğum 2600tl, sezeryan 2900 tl olmuş oktay bey in. Diğer doktorlarla arasında 100-150tl fark olucak dedi bana hastane.Ben medicabile gidiyorum canim yilbasindan sonra degisti sanirim 85 tl veriyorduk 100 tl verdik muayene ucreti. Martta detayli ultrason var 200 tl demislerdi bilmiyorum degisirmi ama bi bilgi vermediler
İnşallah beklediğin kadar zor olmaz anestezinin etkisi geçince de. Allahım hamilelik döneminde ayrı bir güç veriyor veya ağrıları daha az şiddetli veriyor. Bebeğin hatrına diye düşünüyorum. Geçmiş olsun tekrar. Bir de bebeğin hareket etmezse de endişelenme sakın, daha çok küçük ve bu zamanlarda hareketleri daha az oluyor. İnşallah gönlün bir an önce rahatlar. Bu dönemde müdahale yapıldığında da bebişe bir şey olmuyormuş zaten Allah'ın izniyle. Sen içini ferah tut. Konuş onunla annesi :)))Teşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallah
Canim cevap verdiler mi bilmiyorum ama down sendromu riski , yas riskin ve ikili risk degerin gayet iyi. Bir sorun yok yani. Nt denilen ense kalinligi oluyor. Digerleride kandaki hormon degerlerin.Arkadaslar ikili test sonucum bu ama anlamlandiramadim degerleri hangisi benim hangisi sinir deger bilen varsa izah ederse simdiden tsklerEki Görüntüle 1957253 Eki Görüntüle 1957253 Eki Görüntüle 1957253 Eki Görüntüle 1957253
digeride o zaman 99 000 binde bir deil mi yanlıs anlamadım trızomı
Tskler evet sagolsun arkadaslar izah ettilrrCanim cevap verdiler mi bilmiyorum ama down sendromu riski , yas riskin ve ikili risk degerin gayet iyi. Bir sorun yok yani. Nt denilen ense kalinligi oluyor. Digerleride kandaki hormon degerlerin.
Cok sagol tskler icim rahatladi vallaDoğru anlamışsın, bana bu şekilde açıklama yapılmıştı.
Bununla geçmiş olsun canım. Bebeğin de iyidir allahın izniyle endişelenme.
Çok geçmiş olsun... Bi an evvel beklediğin tepkiyi alırsın inşallah.. Kıpır kıpır olsun annesinin tatlısı...
Kızlar hepinize teşekkür ederim zor bi gece geçirdim Allahım kimseyi dişle sinamasin çok zor gerçekten minik kızım hala tepki vermedi halen ağrım var Allah bana ve benim gibilere yardım etsin korktuğum şeyler olmasın desteginiz için teşekkür ederimİnşallah beklediğin kadar zor olmaz anestezinin etkisi geçince de. Allahım hamilelik döneminde ayrı bir güç veriyor veya ağrıları daha az şiddetli veriyor. Bebeğin hatrına diye düşünüyorum. Geçmiş olsun tekrar. Bir de bebeğin hareket etmezse de endişelenme sakın, daha çok küçük ve bu zamanlarda hareketleri daha az oluyor. İnşallah gönlün bir an önce rahatlar. Bu dönemde müdahale yapıldığında da bebişe bir şey olmuyormuş zaten Allah'ın izniyle. Sen içini ferah tut. Konuş onunla annesi :)))
nasıl yaptığımı hatırlamıyorum :) telefonum formatlandı adet takvimim de gitti
aslında bende yaptırsam sürekli gittiğim terzi var yaparda .
1750 di normal ne zam yapmıslar yahu1 marttan sonra bütün doktorların fiyatları degisiyormis canım. Hastane öyle söyledi bugün bana. Ben oktay beye gidiyorum ya oktay bey de sgk ile anlaşması bitmiş. Artık muayenesi 130 tl mis. Normal doğum 2600tl, sezeryan 2900 tl olmuş oktay bey in. Diğer doktorlarla arasında 100-150tl fark olucak dedi bana hastane.
Erkek geliyo bizimkideNAPTIN CANIM CINSIYET BELLI MI :))
Benimde önce erkek dendi ctesi kız olduğunu öğrendik bir aydır oğluşum diye seviyodum inanamayıp başka bir doktora daha gittik kızımız olcakmış)
Ayy hayırlı olsun :) saglıkla gelsın erkekın :)Erkek geliyo bizimkide
Çok harikaydı ya. Doktordanda memnunum şimdilik şükür.
Ne güzel inşallah haftaya uyumazlarDün detaylı ultrasona girdim ama yarım kaldı. Kızım ısrarla poposunu döndü. Yüzünü göstermedi. Doktor yarım saat uğraş verdiği halde yok olmadı. Haftaya tekrar gideceğiz Nasıl uyuyor ne güldük eşimle. İki eli yüzünde uyuyor Onu öyle görmek bile Harika. Haftaya bakalım neler olacak.
Yaaa uykucu sapsikler yaa :) bizim doktorumuz da ailede uykucu kim dedi güldük eşimle tabi biliyo kendisi sonra uyucak tabi diyo :))) bakalım ben de 9 martta gidicem ayrintiliya çok heyecanlıyım eşime çok var bi akşam görmeye diye gidelim özledim diyorumDün detaylı ultrasona girdim ama yarım kaldı. Kızım ısrarla poposunu döndü. Yüzünü göstermedi. Doktor yarım saat uğraş verdiği halde yok olmadı. Haftaya tekrar gideceğiz Nasıl uyuyor ne güldük eşimle. İki eli yüzünde uyuyor Onu öyle görmek bile Harika. Haftaya bakalım neler olacak.
Cok gecmis olsun canim bebisin daha cok kucuk ben gunde 1-2 kez zar zor duyuyorum tepkisini endiselenme en kisa zamanda kipirdar icinde :) insallah bir daha sıkıntı yasamazsin.Kızlar hepinize teşekkür ederim zor bi gece geçirdim Allahım kimseyi dişle sinamasin çok zor gerçekten minik kızım hala tepki vermedi halen ağrım var Allah bana ve benim gibilere yardım etsin korktuğum şeyler olmasın desteginiz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?