- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.981
cok saol canımAyy hayırlı olsun :) saglıkla gelsın erkekın :)
ağrılarınızmı? başladıkiSanırım kimsenin ayak ağrısından şikayeti yok yardımcı olabilecek kimse de yok..
oyyyy yesinlerrrrrr maşallahhhhhhhh utanmış annesiDün detaylı ultrasona girdim ama yarım kaldı. Kızım ısrarla poposunu döndü. Yüzünü göstermedi. Doktor yarım saat uğraş verdiği halde yok olmadı. Haftaya tekrar gideceğiz Nasıl uyuyor ne güldük eşimle. İki eli yüzünde uyuyor Onu öyle görmek bile Harika. Haftaya bakalım neler olacak.
cok saol canımAyy hayırlı olsun :) saglıkla gelsın erkekın :)
ağrılarınızmı? başladıkiSanırım kimsenin ayak ağrısından şikayeti yok yardımcı olabilecek kimse de yok..
oyyyy yesinlerrrrrr maşallahhhhhhhh utanmış annesiDün detaylı ultrasona girdim ama yarım kaldı. Kızım ısrarla poposunu döndü. Yüzünü göstermedi. Doktor yarım saat uğraş verdiği halde yok olmadı. Haftaya tekrar gideceğiz Nasıl uyuyor ne güldük eşimle. İki eli yüzünde uyuyor Onu öyle görmek bile Harika. Haftaya bakalım neler olacak.
inşallah canım teşekkür ederimCok gecmis olsun canim bebisin daha cok kucuk ben gunde 1-2 kez zar zor duyuyorum tepkisini endiselenme en kisa zamanda kipirdar icinde :)
Inşallah canım teşekkür ederim
Canim ben bebegin ilk hareketlerini hissettgmdeBebde iki gündür bariz şekilde olmasa da hissediyorum hareketlendiğinde, ya dönüyor ya da kendinş topluyor bilmiyorum böylr karnımın bir tarafında yumru gibi bişey oluştuğunu hissediyorum aynı böyle kasılıyormuş gibi oluyor, git gide daha belirgin şekilde anlıycaz kısmetse bu hareketleri :)
Bende hareket zannediyordum kasilma mis ctesi kontrolüm var kesinlikle soyleyecem çok korktüm kasilma olduğunu duyunca.Canim ben bebegin ilk hareketlerini hissettgmde
Bebek karnimda donuor yer deistirior galiba sertlesior diodum
Baya gec farkettim o kasilmaymis
Ve kasilma iyi bsey deil
Dr gttgnde kaslmam oluyor de mutlaka
Valla benimde tecrubem yok canim ben bundan aldim onu hem asaga yukari oynuyo hem dedigin gibi cikiyor.Merhaba hanımlar, ben de bu topiği izleyenlerdenim. Özellikle tecrübeli annelere bir sorum var, ben tamamen yandan açılabilen bir beşik arıyorum. http://www.bedrooms.com.tr/bebek-odasi.asp, Bedrooms'un beşiği bana çok ideal görünmüştü ama 2000 Euro gibi çılgın bir fiyatının olduğunu öğrendim. İnternet'te aradım taradım anne yanı olan küçükler dışında bu şekilde hem büyük hem tamamen açılan bir karyola görmedim. Tamamen açılan beşiğin bir dezavantajı mı var, neden üretmiyorlar merak ettim. Ya da sizler buna benzer bir şey kullandınız mı? Normalde, açılmayan beşik özellikle bebek büyüyüp beşik derinleştikçe, bebeğin alınıp konulması zor olmuyor mu, ve bebeğin uyanmasına neden olmuyor mu?
Teşekkür ederim cevabın için canım. Aslında benim kastettiğim, bebeği uyuturken o yan taraf tamamen aşağı inecek, hatta yatağa ben de oturabileceğim, bebek uyuduktan sonra da sessiz ve pratikçe yine yukarı çekilecek bir model. Öylesini de bulamıyorum.Valla benimde tecrubem yok canim ben bundan aldim onu hem asaga yukari oynuyo hem dedigin gibi cikiyor.
Canim tamamen acilanlarda ister istemez geceleri bazen uyku sersemligi ile acik unutabiliyorsun. Cocuk 2 aydan sonra yavas yavas kendini hareket ettirip asagi dusebilir. Ama biraz yukselti oldugunda cocuk 6-7 aylik olana kadar kendini atamaz.Merhaba hanımlar, ben de bu topiği izleyenlerdenim. Özellikle tecrübeli annelere bir sorum var, ben tamamen yandan açılabilen bir beşik arıyorum. http://www.bedrooms.com.tr/bebek-odasi.asp, Bedrooms'un beşiği bana çok ideal görünmüştü ama 2000 Euro gibi çılgın bir fiyatının olduğunu öğrendim. İnternet'te aradım taradım anne yanı olan küçükler dışında bu şekilde hem büyük hem tamamen açılan bir karyola görmedim. Tamamen açılan beşiğin bir dezavantajı mı var, neden üretmiyorlar merak ettim. Ya da sizler buna benzer bir şey kullandınız mı? Normalde, açılmayan beşik özellikle bebek büyüyüp beşik derinleştikçe, bebeğin alınıp konulması zor olmuyor mu, ve bebeğin uyanmasına neden olmuyor mu?
Bilemedim vallaha hiç öyle rahatsızlık verecek boyutta olmadığı için hiç öyle bişey düşünmedimCanim ben bebegin ilk hareketlerini hissettgmde
Bebek karnimda donuor yer deistirior galiba sertlesior diodum
Baya gec farkettim o kasilmaymis
Ve kasilma iyi bsey deil
Dr gttgnde kaslmam oluyor de mutlaka
Canim senin ilk oldugu icin 20yide bulabilir takma kafana hissedecegin gunlerde gelicek ve uyutmuycak :))Selam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
Selam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
C
Canim senin ilk oldugu icin 20yide bulabilir takma kafana hissedecegin gunlerde gelicek ve uyutmuycak :))
Ay ne biliyim kızlar herkes hissediyorum diye anlatıyor bende tık yok. Bazen hissediyorum bişeyler ama bağırsak hareketi mi acaba diye emin olamıyorumCanım bu haftalarda içten hissediyorsun elle dokunsan da elinle anlamazsın. Ben hafif bastırıyorum olduğu noktayı bulup pıt ediyor ama içte elimde his olmuyor. Senin ilk biraz daha bekle mutlaka hissedersin.. Balık gibi de kayabilir ben oğlumu öyle hissetmiştim. Bunun hareketleri ona göre saha farklı. Acele etme canını da sıkma o dana kendini hissettirecek ve sen aman oğlum yeter diyeceksin çok pis acıtıyor bilgin olsun
Canım, bazı gebeliklerde hissedilmemesi normalmiş zaten, korkma hissetmiyorum diye. Ben ilk hissettiğimde biri dokunmuş gibi oldumSelam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
Sağol canım :) büyük bi hevesle bekliyorum benim sıpa da böyle seviyor demekki. Pipiyi göstermek için de üç kere doktora götürtmüştü beniCanım, bazı gebeliklerde hissedilmemesi normalmiş zaten, korkma hissetmiyorum diye. Ben ilk hissettiğimde biri dokunmuş gibi oldumiçten ufak bir tık yaptı 'buradayım ben' der gibi. Şimdilerde de ufak oyunlar peşinde. Bazen kıpır kıpır bazen çıt yok. Saklambaç oynuyoruz :))) şimdiden oynatıyor beni yaramaz :))) hissedersin sen de inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?