temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy hayırlı olsun :) saglıkla gelsın erkekın :)
cok saol canım

Sanırım kimsenin ayak ağrısından şikayeti yok yardımcı olabilecek kimse de yok..
ağrılarınızmı? başladıki

oyyyy yesinlerrrrrr maşallahhhhhhhh utanmış annesi

Ayy hayırlı olsun :) saglıkla gelsın erkekın :)
cok saol canım

Sanırım kimsenin ayak ağrısından şikayeti yok yardımcı olabilecek kimse de yok..
ağrılarınızmı? başladıki

oyyyy yesinlerrrrrr maşallahhhhhhhh utanmış annesi

Canim ben bebegin ilk hareketlerini hissettgmde
Bebek karnimda donuor yer deistirior galiba sertlesior diodum
Baya gec farkettim o kasilmaymis
Ve kasilma iyi bsey deil
Dr gttgnde kaslmam oluyor de mutlaka

Ve kasilma iyi bsey deil
Bende hareket zannediyordum kasilma mis ctesi kontrolüm var kesinlikle soyleyecem çok korktüm kasilma olduğunu duyunca.

Merhaba hanımlar, ben de bu topiği izleyenlerdenim. Özellikle tecrübeli annelere bir sorum var, ben tamamen yandan açılabilen bir beşik arıyorum. http://www.bedrooms.com.tr/bebek-odasi.asp, Bedrooms'un beşiği bana çok ideal görünmüştü ama 2000 Euro gibi çılgın bir fiyatının olduğunu öğrendim. İnternet'te aradım taradım anne yanı olan küçükler dışında bu şekilde hem büyük hem tamamen açılan bir karyola görmedim. Tamamen açılan beşiğin bir dezavantajı mı var, neden üretmiyorlar merak ettim. Ya da sizler buna benzer bir şey kullandınız mı? Normalde, açılmayan beşik özellikle bebek büyüyüp beşik derinleştikçe, bebeğin alınıp konulması zor olmuyor mu, ve bebeğin uyanmasına neden olmuyor mu?

Valla benimde tecrubem yok canim ben bundan aldim onu hem asaga yukari oynuyo hem dedigin gibi cikiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-22-16-34-35.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 62
Valla benimde tecrubem yok canim ben bundan aldim onu hem asaga yukari oynuyo hem dedigin gibi cikiyor.
Teşekkür ederim cevabın için canım. Aslında benim kastettiğim, bebeği uyuturken o yan taraf tamamen aşağı inecek, hatta yatağa ben de oturabileceğim, bebek uyuduktan sonra da sessiz ve pratikçe yine yukarı çekilecek bir model. Öylesini de bulamıyorum.

Canim tamamen acilanlarda ister istemez geceleri bazen uyku sersemligi ile acik unutabiliyorsun. Cocuk 2 aydan sonra yavas yavas kendini hareket ettirip asagi dusebilir. Ama biraz yukselti oldugunda cocuk 6-7 aylik olana kadar kendini atamaz.
2000 euro bence cok. Bende ilk cocuguma besik aldiginda 2000-3000 tl arasi bir para vermistim ve simdi ayni besik 3. Cocugumu buyutecek. Tabi ben bu besigi 6 sene once almistim :)

Ve kasilma iyi bsey deil
Bilemedim vallaha hiç öyle rahatsızlık verecek boyutta olmadığı için hiç öyle bişey düşünmedim

Kisa sureli ve rahatsiz edici boyutta olmayan kasilmalar onemsizdir. Bunlar gebelik boyunca olabilir. Sorun olan uzun ve siddetli olan kasilmalardir.

Selam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı? ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?

C
Canim senin ilk oldugu icin 20yide bulabilir takma kafana hissedecegin gunlerde gelicek ve uyutmuycak :))

Canım bu haftalarda içten hissediyorsun elle dokunsan da elinle anlamazsın. Ben hafif bastırıyorum olduğu noktayı bulup pıt ediyor ama içte elimde his olmuyor. Senin ilk biraz daha bekle mutlaka hissedersin.. Balık gibi de kayabilir ben oğlumu öyle hissetmiştim. Bunun hareketleri ona göre saha farklı. Acele etme canını da sıkma o dana kendini hissettirecek ve sen aman oğlum yeter diyeceksin çok pis acıtıyor bilgin olsun

C

Canim senin ilk oldugu icin 20yide bulabilir takma kafana hissedecegin gunlerde gelicek ve uyutmuycak :))

Ay ne biliyim kızlar herkes hissediyorum diye anlatıyor bende tık yok. Bazen hissediyorum bişeyler ama bağırsak hareketi mi acaba diye emin olamıyorum deneyimsiz olmak çok kötü gazla çocuğumu ayırt edemiyorum

Canım, bazı gebeliklerde hissedilmemesi normalmiş zaten, korkma hissetmiyorum diye. Ben ilk hissettiğimde biri dokunmuş gibi oldum içten ufak bir tık yaptı 'buradayım ben' der gibi. Şimdilerde de ufak oyunlar peşinde. Bazen kıpır kıpır bazen çıt yok. Saklambaç oynuyoruz :))) şimdiden oynatıyor beni yaramaz :))) hissedersin sen de inşallah.

Sağol canım :) büyük bi hevesle bekliyorum benim sıpa da böyle seviyor demekki. Pipiyi göstermek için de üç kere doktora götürtmüştü beni yaramaz bunlar yaramaz :) ne tatlıdır maşallah bebişine

Kızlar slm aranıza yeni katıldım
16+5 inci haftadayım. 2 tane prensesim var
Kızlara hamileyken aşırı oynaktılar hiç dur durak bilmezlerdi:)
Sabahlara kadar uyutmazdılar tekmeleriyle
Şimdi ki de tam bir garfield
Sürekli uyuyor hareket sıfır.
Arada burdayım diyor ama
3. Gebeliğim olduğu için 12-13 haftalarda hissettim ilk hareketlerini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…