- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.001
Sağol canım, sana da bebişine de maşallah. Benimki de öyleydi, gizemli çocuk :)) 2-3 kere göstermedi kendini, bacaklarını kapattı. Doktorumuz da duruş olarak tahminde bulundu, erkek olabilir diye. Bir ay sonrasında öğrenebildik prensesimiziSağol canım :) büyük bi hevesle bekliyorum benim sıpa da böyle seviyor demekki. Pipiyi göstermek için de üç kere doktora götürtmüştü beniyaramaz bunlar yaramaz :) ne tatlıdır maşallah bebişine
Merak etme canım hissedersin yakındır o dediklerinde gaz degildir muhtemel bebistir.bende ilk yok ya gaz bu diyodum ama degilmis.o gaz sandigin seyi hissetmeye basladysan yakindir vurmalar:) bende 20.haftadayim bildigin paldır küldür girisiyoSağol canım :) büyük bi hevesle bekliyorum benim sıpa da böyle seviyor demekki. Pipiyi göstermek için de üç kere doktora götürtmüştü beniyaramaz bunlar yaramaz :) ne tatlıdır maşallah bebişine
Evet canim sadece oktay bey in sgk o anlaşması bitmiş ama diger doktorların da fiyatları 1 martta degisiyormus. Ve doğum ücretleri oktay bey in 100-150 tl altında olacakmış. Cok bi fark olmayacak yani. Ama baya bir fiyat artmis bir öncekine göre1750 di normal ne zam yapmıslar yahuben mutlu beye gıdıyorum canım belkı oktay beyle ılgılı bı durumdur.jımerdekı cenk beyde oyle sgk anlasması olmadıgı ıcın muayene ucretlerı bıraz fazla.bakalım ayrıntılıya gıdınce ogrenicez artık :)
Bende 9 martta gidicem ayrıntılı ya canım. Sabırsızlıkla bekliyorum o günü.Yaaa uykucu sapsikler yaa :) bizim doktorumuz da ailede uykucu kim dedi güldük eşimle tabi biliyo kendisi sonra uyucak tabi diyo :))) bakalım ben de 9 martta gidicem ayrintiliya çok heyecanlıyım eşime çok var bi akşam görmeye diye gidelim özledim diyorum
Canım hiç stres yapma ben daha 1 haftadır hissediyorum. 19+ larda başladım hissetmeye. Hele bugün kıpır kipirdi. Bende korkuyordum niye ben hissedemiyorum diye ama anca hissediliyor canım. Karnima dokunup çekiyor sanki canım benim hissettiğim bu şekilde.Selam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
Zannetsem bebeğin kızBazen canim oyle bi yaniyoki durdugum yerden siçriyorum :) kzzi yapiyo sanki icimde simdiden boyleyse yandik kizlar hissetmeyenlerede duyrulur cok cok yakindir merak etmeyin
canım benim ikinci gebeliğim oldugu halde daha 2 gundur bir iki kere hissettim .senin ilk oldugundan dolayı anlamaman gayet normal sende 1 haftaya kalmaz hissediceksin canım merak etmeSelam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
Bende ilk bağırsak hareketi dihr düşünüyordum ama sonra farkettim kü değil bebiş kıpraşıyor :) gün geçtikçe ayırdına varıyosun canım özellikle akşamları benimkindaha belirgin oluyor :)Selam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
Ay ne biliyim kızlar herkes hissediyorum diye anlatıyor bende tık yok. Bazen hissediyorum bişeyler ama bağırsak hareketi mi acaba diye emin olamıyorumdeneyimsiz olmak çok kötü gazla çocuğumu ayırt edemiyorum
Canım ben de 3 martta gidicem. Benim bebiş de bir hafta önden gidiyor. 9una göre hesaplarsak senle aynı zamana geliyor. Benim doktorum sıkıntı yok tam zamanı dedi. Zaten kendisi belirledi bu tarihte git diye. 18-22 arasında uygun dedi. Merak etme sıkıntı olsa doktorun ayarlardı tarihi.Slm kızlar bende dün tetanoz aşısı oldum dün geceden beri kolum felaket ağrıyor hiç uyutmadı kaç gün sürer acaba.5 doz vuracaklarmış. Benim dr um 9 marta detaylı ultrasona randevu verdi ben 9 Mart'ta 19+5 haftalık olucam. 19 hafta da detaylı ultrasona girecek var mı? Aklıma takıldı biraz erken gibi geldi bana acaba tüp bebek olmasıyla alakalı olabilir mi?
Bana kız gibi geldi kızımın ultrason görüntüsü gibi hemen hemen aynı nub gerçekten tutuyor bu aradaEki Görüntüle 1957950 Arkadaşlar Nub teorisinden anlayan varsa yorumlayabilirmi?
Şimdiden teşekkürler
Yorumun için çok sağol canım. Bana 12 ve 14 haftada %100 erkek demişti şimdi de 16+5 ve kız gibi diyor emin olmamakla birlikteBana kız gibi geldi kızımın ultrason görüntüsü gibi hemen hemen aynı nub gerçekten tutuyor bu arada
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, ben de sanırım grip oluyorum dün gece baş ağrısı kusmayla geçti bugün de öksürük ve boğaz ağrısı var akşamı edecek miyim bakalım doktora gitmekle ise gitmek arasında kaldım ise geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?