temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de ilaç içmek istemiyorum ıhlamur içiyorum bikaç kere gün içinde limon yiyorum ama dinlenmeden toparlayamicak gibiyim doktorlar da malum bu ara rapor yazmaktan odleri kopar olmus yıllık izni doğum sonrası kullanırım dedim biraz daha bebeğimle zaman geçer ama yok kullanıcam bi ara

Canım hıc uzulme bende hıssetmıyorum benımkı cok usengec cok hareket etmıyor sanırım 20. haftaya kadar normal demıstı doktor bakalım az daha beklıyorum bazen seyırme gıbı damar atıyomus gıbı pıtpıtlar oluyor muhtemelen onun hareketlerı :) az daha buyusunler canımıza okucaklar merak etme

aynen baya ıyı artırmıslar fıyatları sen ben den once gıdıceksın ayrıntılıya . ogrende bılgılendır benı de :)

Evet oğluşun gözün aydın :))ben elimi koyunca vurmuyo elimi çekince vuruyor. Oda günde 2 kere

Arkadaslar merhaba..dun saglik ocagindan aradilar..tetenoz ve hepatit asisi olmam gerekiyormus.tetenoz tamam da hepatit niye dedim,daha once gecirmemissiniz,tamamen tedbir amacli dedi..
Aranizda hepatit asisi olan var mi?yoksa bu sadece benim yasadigim bölgeye ozgu mu??

tatlım duştan çıkınca 15-20 dk. kadar soğuk su ile diz kapağından aşağı masaj yap el duşu ile hem kramp hem de baş ağrılarına çok iyi geliyor, ayrıcam ödemi de atıyor.

Canim ben her gun cikolata yiyorum ancak o zaman kipirdiyor tavsiye ederim :) ben de baslarda gaz saniyordum ilk bebegim olduğu icin konuya hakim degilim ama icinde resmen bir sey hareket ediyor anliyorsun. Bir de benim asagida oldugu icin yeri belli. Elinle hissedemiyosun henuz su asamada. Ben aa hareket etti diyorum esim heyecanla elini koyuyo ama duyamiyo tabi :) bir kac haftaya sen de net hissedip emin olursun sikma canını.

kızlar bebek odasını nasıl yapacaksınız ? dolap ve komidin şart ama yatak konusu kafamı çok karıştırdı.. Kimisi park yatak al en rahat o diyor, kimisi büyüyen yatak al ileride de kullanır diyor. Ama görümcem büyüyen yatak almış çocuk 5 yaşında büyütemedi mesela, içine özel yatak oluyormuş özel ebatlarda ona da 500 tl. demişler. enişte beyde yatağın boyu evet büyüyor ama eni büyümüyor 500 tl. vreceğime gider yeni baza alırım dedi ve baza aldılar. Şimdi ben bembeyaz bir oda istiyorum ama yatak konusu kafamı çok karıştırıyor. Büyüyen yatak alıp memnun kalmayan var mı ?

Kızlar sağlık ocağından aradılar kontrol ve aşı için asiyi yaparlar mı hastayım boğazım kötü ateşim var biraz da doktora da cikicam vesileyle

merhabalar kızlar,

hissetmeyenler korkmasın, zaten bu haftalarda çok az hissedilir, kelebek kanat çırpması, baloncuk pıtlaması, tık tık gibi, öyle yerinden sıçratıcak sol kroşe atıcak gibi olmaz merak etmeyin, ikincide daha erken hissedilir, bu duyguyu daha önce bildiğiniz için sadece, sırt üstü uzanıp dümdüz durduğunuzda ancak belli hissedersiniz, öyle tekme yumruk bi vurdu ölüm falan olmaz

Kızlar sağlık ocağından aradılar kontrol ve aşı için asiyi yaparlar mı hastayım boğazım kötü ateşim var biraz da doktora da cikicam vesileyle
Canım doktorum birdahaki kontrolden sonra karar vericem aşıya şimdi yaptırma dedi de. Ben öyle dedim yapmadılar. Geçmiş olsun dikkat et kendine

Selam kizlar bende aranıza yeni katıldım 15+4 gunluk hamileyim bu ikinci gebeligim henüz daha cinsiyetini ogrenmedim artık bi dahaki kontorulumuze kaldı çok zor bi hamilelik geçiriyorum bana da dua edermisiniz ilki de zordu ama tek idare edebiliyordum şimdi mecbur kalkiyorsun bu saat oldu daha yeni zorla bişeyler yiyorum yemek yapmak işkence benim için bana da çok dua edermisiniz

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.

Tetanozu 2 doz vurcaklarmis ilkini 20.haftada yaptilar canim bana.20 haftaliksan vurabilirler belki ama vurmazlarsada doktoruna sor ole yaptir.ben sordum yaptir diyince yaptirdim.hatta seker yuklemsini saglik ocagi yapcaz diyodu doktorum ben yapicam yaptrma dedi.sormak en iyisi:)

Çok sagol evde nasıl zaman geciriyor sunuz sanki hiç zaman gecmiyor gibi geliyor
Ben çalışıyorum canım. Ama ben de çok zor geçiriyorum. İlk zamanlar 6 kilo verdim 1.5 ay falan raporluydum. O zaman evde çok sıkıldım depresyona girdim resmen. Ama çalışmak da zor. Hepsinin farklı zorlukları var. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende 5 kilo verdim bana da 1 ay annem baktı 2 hafta kaynanam baktı şimdi kendi kendime çocukla idare etmeye çalışıyorum ama insan bazen çok bunaliyor konuşacak kimse arıyor zor

Bende 5 kilo verdim bana da 1 ay annem baktı 2 hafta kaynanam baktı şimdi kendi kendime çocukla idare etmeye çalışıyorum ama insan bazen çok bunaliyor konuşacak kimse arıyor zor
Aynen canım benim ailem de şehir dışında. Burda pek kimsem yok. O zamanlarda annem bakıyordu bana şimdi yalnızım. Eşim yardım ediyor elinden geldiğince sağolsun. Bitiricez bir şekilde bu zamanları da bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…