- 3 Şubat 2017
- 215
- 296
- 33
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.041
Canım ben net 17-18 hafta arası hissettim ama belli belirsizdi,şimdi maşallahı var :) 1 haftaya hissedersinSelam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
benim 1 hafta sürekli ağrıdır ,1 haftada hafif acıdı ama o tarafıma 2 hafta yatamadımSlm kızlar bende dün tetanoz aşısı oldum dün geceden beri kolum felaket ağrıyor hiç uyutmadı kaç gün sürer acaba.5 doz vuracaklarmış. Benim dr um 9 marta detaylı ultrasona randevu verdi ben 9 Mart'ta 19+5 haftalık olucam. 19 hafta da detaylı ultrasona girecek var mı? Aklıma takıldı biraz erken gibi geldi bana acaba tüp bebek olmasıyla alakalı olabilir mi?
Biz aldık ,tam takım aldık ama yatağı 2 yaşına kadar kullanmam hediye beşik verdiler yanında. Ama 500 tl çok değil yatak içinkızlar bebek odasını nasıl yapacaksınız ? dolap ve komidin şart ama yatak konusu kafamı çok karıştırdı.. Kimisi park yatak al en rahat o diyor, kimisi büyüyen yatak al ileride de kullanır diyor. Ama görümcem büyüyen yatak almış çocuk 5 yaşında büyütemedi mesela, içine özel yatak oluyormuş özel ebatlarda ona da 500 tl. demişler. enişte beyde yatağın boyu evet büyüyor ama eni büyümüyor 500 tl. vreceğime gider yeni baza alırım dedi ve baza aldılar. Şimdi ben bembeyaz bir oda istiyorum ama yatak konusu kafamı çok karıştırıyor. Büyüyen yatak alıp memnun kalmayan var mı ?
Ben oda almıcam. Çok gereksiz buluyorum. Ha birde tabiki kiracıyım.kızlar bebek odasını nasıl yapacaksınız ? dolap ve komidin şart ama yatak konusu kafamı çok karıştırdı.. Kimisi park yatak al en rahat o diyor, kimisi büyüyen yatak al ileride de kullanır diyor. Ama görümcem büyüyen yatak almış çocuk 5 yaşında büyütemedi mesela, içine özel yatak oluyormuş özel ebatlarda ona da 500 tl. demişler. enişte beyde yatağın boyu evet büyüyor ama eni büyümüyor 500 tl. vreceğime gider yeni baza alırım dedi ve baza aldılar. Şimdi ben bembeyaz bir oda istiyorum ama yatak konusu kafamı çok karıştırıyor. Büyüyen yatak alıp memnun kalmayan var mı ?
Oh maşallahhhh. sanada maşallahhhh ne güzel kilo almamışsında.Kızlar geldim sağlık ocağından asiyi erteledik ateşim var zaten hiç kilo almamışsın dedi aldıklarımı yeni alıyorum dedim bebisimin kalbini dinledik 144 atıyo maşallah kütür kütür çok zevkliymiş dinlemek
Ay ben hissediyorum sanırım ya ara ara bişiler karnımda.merhabalar kızlar,
hissetmeyenler korkmasın, zaten bu haftalarda çok az hissedilir, kelebek kanat çırpması, baloncuk pıtlaması, tık tık gibi, öyle yerinden sıçratıcak sol kroşe atıcak gibi olmaz merak etmeyin, ikincide daha erken hissedilir, bu duyguyu daha önce bildiğiniz için sadece, sırt üstü uzanıp dümdüz durduğunuzda ancak belli hissedersiniz, öyle tekme yumruk bi vurdu ölüm falan olmaz
Hoşgeldin aramıza. ay allah ayrdımcınız olsun.Selam kizlar bende aranıza yeni katıldım 15+4 gunluk hamileyim bu ikinci gebeligim henüz daha cinsiyetini ogrenmedim artık bi dahaki kontorulumuze kaldı çok zor bi hamilelik geçiriyorum bana da dua edermisiniz ilki de zordu ama tek idare edebiliyordum şimdi mecbur kalkiyorsun bu saat oldu daha yeni zorla bişeyler yiyorum yemek yapmak işkence benim için bana da çok dua edermisiniz
Ah canım zaten kilom vardı 72.5 la kaldım 71 olmuşum tabi üstümde kıyafetlerim de ağırdı karnım bi anda çıktı ben almaya başladım herhalde dedim ama kilo almamışım öyle çok fazla sevindim bide nabzim çok yüksek çıktı doktoruna söyle mutlaka dedi dicem bakalımOh maşallahhhh. sanada maşallahhhh ne güzel kilo almamışsında.
ben 5kğ aldım
Amin cumlemizin kizlar benden size tavsiye büyüyen beşik almayın onun yerine puset beşik alın hem sallanması iyi oluyor ilk Kızım dan tecrübeliyim bu konuda 2 yaşından sonra da bi baza alırsınız çok da güzel olur yani besige verceginiz parayi bi dolap bi normal besiklerden alın yeterAy ben hissediyorum sanırım ya ara ara bişiler karnımda.
Hoşgeldin aramıza. ay allah ayrdımcınız olsun.
Slm kızlar bende dün tetanoz aşısı oldum dün geceden beri kolum felaket ağrıyor hiç uyutmadı kaç gün sürer acaba.5 doz vuracaklarmış. Benim dr um 9 marta detaylı ultrasona randevu verdi ben 9 Mart'ta 19+5 haftalık olucam. 19 hafta da detaylı ultrasona girecek var mı? Aklıma takıldı biraz erken gibi geldi bana acaba tüp bebek olmasıyla alakalı olabilir mi?
bende 72 ile hamile kaldım. 77 kğy,m şimdiAh canım zaten kilom vardı 72.5 la kaldım 71 olmuşum tabi üstümde kıyafetlerim de ağırdı karnım bi anda çıktı ben almaya başladım herhalde dedim ama kilo almamışım öyle çok fazla sevindim bide nabzim çok yüksek çıktı doktoruna söyle mutlaka dedi dicem bakalım
ben ayrı odaya gecirince 3-5 yaşında falan alırım ya büyüyen beşik değil yatak alırım.Amin cumlemizin kizlar benden size tavsiye büyüyen beşik almayın onun yerine puset beşik alın hem sallanması iyi oluyor ilk Kızım dan tecrübeliyim bu konuda 2 yaşından sonra da bi baza alırsınız çok da güzel olur yani besige verceginiz parayi bi dolap bi normal besiklerden alın yeter
ben de hala hissetmiyorum:)) doktora da sordum ama normal dedi bilmiyorumSelam canım. Kızlar ben bişey öerak ediyorum benim haftalarımda bebişi hiç hissetmeyen var mı?ben hiç hissedemiyorum sinirlerim bozuldu elim karnımda hep belki elimi koyuncahissederim diye ama tık yok. Acaba ben mi anlamıyorum hareket ettiğini. nasıl bir his hissettiğiniz?
ayrıntılı kaç dakka sürüyoki ortalamaBende 9 martta gidicem ayrıntılı ya canım. Sabırsızlıkla bekliyorum o günü.
Arkadaslar merhaba..dun saglik ocagindan aradilar..tetenoz ve hepatit asisi olmam gerekiyormus.tetenoz tamam da hepatit niye dedim,daha once gecirmemissiniz,tamamen tedbir amacli dedi..
Aranizda hepatit asisi olan var mi?yoksa bu sadece benim yasadigim bölgeye ozgu mu??
Canım çok iyi sormuşsun valla :) ben bebiş kilolu doğar giyemezse diye bir tane yenidoğan aldım diğerlerinin en küçüğü 0-3 ay :) 9-12 aya kadar ortaya karışık aldım valla hemen küçülüyor kullanılmıyor dediler dieKizlar yenidogan kiyafetleri yaklasik kac tane ve neler alinmali? Tecrubeli annelerden yardım istiyorum :) buyuk esyalara daha karar veremedik bari kiyafetlerden baslayalim dedik. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?