temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben istanbulda oturuyorum annemde istanbulda ama o bir ucunda ben bir ucundayım bide şimdi babaannem kalp ameliyatı oldu büyük annem hastanede sürekli onun yanında öyle olmasa gidip kalicam yine onda ama idare ediyorum bende böyle ya hiç komşuluk yok burda resmen bi hal hatır soran yok benim eşim de çok geç geliyor isten bide 11 12 gibi çok nadir 10 da gelir şimdi yaz geliyor daha da gece kalabiliyor malesef Allahtan ki kızım var o olmasa ne yaparım zor falan ama gene onunla vakit geçiriyorum biraz

Canım ben net 17-18 hafta arası hissettim ama belli belirsizdi,şimdi maşallahı var :) 1 haftaya hissedersin

benim 1 hafta sürekli ağrıdır ,1 haftada hafif acıdı ama o tarafıma 2 hafta yatamadım

Biz aldık ,tam takım aldık ama yatağı 2 yaşına kadar kullanmam hediye beşik verdiler yanında. Ama 500 tl çok değil yatak için

Ben oda almıcam. Çok gereksiz buluyorum. Ha birde tabiki kiracıyım.
İkea cocuk dolaplarına baktım. Onlardan alıcam muhtemelen. Dolap.
Park yatak alıcaz. Onun harici bir kaç tanıdıkta bambu beşikler var hangisi denk gelirse onu ödünç alıcam.
Bambu beşikleri ilk 6ay için kullanıma uygun ve cok seviyorum. Almaya gerek duymuyorum.
Büyütme yatakları ikeda var cok seviyorum. Ama onu 3-5 yaşında almayı planlıyorum.

Oh maşallahhhh. sanada maşallahhhh ne güzel kilo almamışsında.
ben 5kğ aldım

Ay ben hissediyorum sanırım ya ara ara bişiler karnımda.

Hoşgeldin aramıza. ay allah ayrdımcınız olsun.

Oh maşallahhhh. sanada maşallahhhh ne güzel kilo almamışsında.
ben 5kğ aldım
Ah canım zaten kilom vardı 72.5 la kaldım 71 olmuşum tabi üstümde kıyafetlerim de ağırdı karnım bi anda çıktı ben almaya başladım herhalde dedim ama kilo almamışım öyle çok fazla sevindim bide nabzim çok yüksek çıktı doktoruna söyle mutlaka dedi dicem bakalım

Ay ben hissediyorum sanırım ya ara ara bişiler karnımda.

Hoşgeldin aramıza. ay allah ayrdımcınız olsun.
Amin cumlemizin kizlar benden size tavsiye büyüyen beşik almayın onun yerine puset beşik alın hem sallanması iyi oluyor ilk Kızım dan tecrübeliyim bu konuda 2 yaşından sonra da bi baza alırsınız çok da güzel olur yani besige verceginiz parayi bi dolap bi normal besiklerden alın yeter

Canım seninle doğum tarihimiz aynı ve benim de tüp bebek. 4 Martta detaylı ultrasonum ama 10 gün önceki kontrolüm de 30 dk kadar sürdü ve detaylı ultrason gibi herşeyine baktı. Kalbinden çıkan damarlardan tut böbreği karaciğeri parmak sayısına kadar herşey görünüyordu. "Şuan detaylı ultrason gibi oldu ama 3 hafta sonra asıl detaylı olucak çünkü şimdi göremediğim şeyleri o zaman rahat görebileceğim" dedi doktorum. Bir de seninkini bilmiyorum dondurulmuş embriolar 1 hafta önden gidiyor bilgin olsun :)

bende 72 ile hamile kaldım. 77 kğy,m şimdi
ay ne güzel ya. maşallah.
evet doktoruna danış bakalım ne dicek.

ben ayrı odaya gecirince 3-5 yaşında falan alırım ya büyüyen beşik değil yatak alırım.
büyüyen beşik banada pek mantıklı gelmiyor.

b
ben de hala hissetmiyorum:)) doktora da sordum ama normal dedi bilmiyorum

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım 16+2 olduk ve bebegimin cinsiyeti kız prensesim olucak insallah :) Suan hersey güzel.. Yalnız bir sorum olucak Samsun da yasayan arkadaslar var mı? Varsa hangi hastane ve doktora gidiyorlar memnunlar mı ?

Selam millet
Umarım keyfiniz yerindedir ..
Bebek odası konusu gelmiş geçmiş ben yokum
İlk kızıma bebek odası yapmadım ben de odamda park yatağı vardı oturduğum odada da portatif beşik vardı kızımın. 2.5 yaşında ona oda hazırladım mis gibi oldu bence pembe pembe bazali bir oda..bir süre odası kullanılmıyor arkadaşlar bebek küçük olduğu için illaki yanınıza alıyorsunuz bebeği..

Evet canım hepatit b aşısı oğlumdayken bana yapıldı. Şimdi ise aşım olduğu için gerek yok. Ama yapılabiliyor yani sorun yok

Kizlar yenidogan kiyafetleri yaklasik kac tane ve neler alinmali? Tecrubeli annelerden yardım istiyorum :) buyuk esyalara daha karar veremedik bari kiyafetlerden baslayalim dedik. :)
Canım çok iyi sormuşsun valla :) ben bebiş kilolu doğar giyemezse diye bir tane yenidoğan aldım diğerlerinin en küçüğü 0-3 ay :) 9-12 aya kadar ortaya karışık aldım valla hemen küçülüyor kullanılmıyor dediler die hem beğendiğim aklımda kalmadı hem de hepsinin küçülme ihtimali yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…