temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar yenidogan kiyafetleri yaklasik kac tane ve neler alinmali? Tecrubeli annelerden yardım istiyorum :) buyuk esyalara daha karar veremedik bari kiyafetlerden baslayalim dedik. :)

Canım ben 4takım zıbın aldım. 1 takım da hediye geldi 5 tane. Benim için yeterli çünkü daha çok çıtçıtlı body giyecek sıcak olduğundan. Klimada yatarsa tamam kullanırım gerekirse de alırım. Ama çıtçıtlılardan 0-3, 3-6 olarak al çabuk büyüyorlar. Onlardan 10 tane aldım. Ama daha da alırım. Kollu kolsuz yarım kollu falan. Hastane çıkışı setlerden alabilirsin. Ben ayrı aldım şapka eldiven kullanmadığım için. Sevmiyorum çünkü. Penye 2 tane örtü aldım. Havlu aldım. 2 yumuşak patik çorap aldım. 3 tane patikli alt aldım. Alt açmaları kullanamadım oğlumda bunda da almadım açıkçası. Bez aldım ama stok yapmadım 2li paket olanlardan 2 prima aldım 2 no. Bir de 1 no premium care aldım. Hastanede kullanmak adına. Sonrasında 1 no kullanamam oğlum 3850 gr doğdu. Bununda yüksek olma ihtimali var. İnce bebe ipinden yelek yapıyor annem 1 tane o da klimada yatarsa üşütmesin diye tedbir amaçlı. Önlük aldım. Ağız bezleri aldım.

Aleyküm selam sizle biz ayniyiz aramızda bi gün var doğum olarak benimki sezeryan olucak ama bakalım gününden önce alırım doktör cinsiyeti belli oldu mu ☺

Arkadasa katılıyorum yaz çocukları daha kolay büyüyor ve öyle kat kat giydirmeye gerek olmadığı için herseyden az öz alın zaten çok hediye geliyor genelde bunuda düşünmek lazım bide yazın istediğin gibi çocukla da çıkıp alışveriş yapabilirsin

Ay ben hissediyorum sanırım ya ara ara bişiler karnımda.

Hoşgeldin aramıza. ay allah ayrdımcınız olsun.
Hosbulduk zor mor artık gecicek diye umut ediyorum Allahtan buraya rastladım da arada sizlerlede muhabbet ederiz vakit geçer ya hamileliten midir nedir bilmem herseyden soğudum ya tvye bile bakasim gelmiyor

Ben bugün gittim sağlık ocağına ama sadece tetanoz oldum canım. Hepatitle ilgili de hicbisey söylemediler

Ohh maşallah ben daha hicbisey almadım. Birkaç parça alt ve üstten başka :) ne alacağımı bilemiyorum sanırım o yüzden

Aleyküm selam sizle biz ayniyiz aramızda bi gün var doğum olarak benimki sezeryan olucak ama bakalım gününden önce alırım doktör cinsiyeti belli oldu mu ☺

Benimki de sezeryan olacak doktorun dediğine göre ağustosun ilk haftası olur gibi dedi .
Canım iki Dr da kıza benziyor en son 14. Haftada bakıldı sizin de belli olmuştur artık galiba

Benimki de sezeryan olacak doktorun dediğine göre ağustosun ilk haftası olur gibi dedi .
Canım iki Dr da kıza benziyor en son 14. Haftada bakıldı sizin de belli olmuştur artık galiba
Bende 14 haftalikken gitmiştim doktor şimdi bişey diyemem dedi bi dahaki kontrole kaldı dedi benim de ilki kizdi bakalım bu ne olacak sağlıklı olsun da hiç önemli değil ne olduğu nerde oturuyorsun sen canım

Ohh maşallah ben daha hicbisey almadım. Birkaç parça alt ve üstten başka :) ne alacağımı bilemiyorum sanırım o yüzden

Canım ben her ihtimale karşı 7 aylıkken çantayı hazırlıyorum o sebeple erken aldım. Oğlumda da öyleydi. Tecrübe de var illa ki. Ama oğlumda yoktu yine de hazırdı. Bebek arabası ve koltuğu da aldım ben :)

Bende ilk bebekte 7 aylıkken hazırlanmıştim iyiki hazırlamışim 37 haftada doğuma girdim hemde kontrol için gitmistim o yüzden kısmet olursa bundada erjen hazirliycam nasip

Bende ilk bebekte 7 aylıkken hazırlanmıştim iyiki hazırlamışim 37 haftada doğuma girdim hemde kontrol için gitmistim o yüzden kısmet olursa bundada erjen hazirliycam nasip

Mecbur canım her ihtimali düşünmek lazım. Bendr 38+1de doğum yaptım. Kasılma olup hiçbir şey olmayınca ve kasılma geçmeyince acil sezaryen oldum sabahına. Bunu da o tarihlerde alsın istiyorum.

Mecbur canım her ihtimali düşünmek lazım. Bendr 38+1de doğum yaptım. Kasılma olup hiçbir şey olmayınca ve kasılma geçmeyince acil sezaryen oldum sabahına. Bunu da o tarihlerde alsın istiyorum.
evet canım bebekler bazen süpriz yapiyor erken geliyor
Inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız kuzularimizi

Kizlar yenidogan kiyafetleri yaklasik kac tane ve neler alinmali? Tecrubeli annelerden yardım istiyorum :) buyuk esyalara daha karar veremedik bari kiyafetlerden baslayalim dedik. :)
vallaha ben ortaya karışık ne buluyorsam alıyorum hiç kız giyemez erkek için bu falan diye de düşünmüyorum :) 2 takım gs li bjkli zıbın aldım, onun harici 5 takım inekli kurbağalı papağanlı arılı vs yine 5li tulum setlerden aldım, çıtçıtlı bidi aldım birkaç tane, ekstradan 4 5 çift eldiven çorap ağız mendili falan aldım, peluş battaniye aldım birtane yeşil bide uyku seti alıcam onda da battaniye oluyor zaten, penye battaniye aldım birtane, hastane çıkışı bitane aldım bitane daha alıcam onlarda da zaten penye battaniye oluyor, ev ayakkabısı aldım bitane, daha neler alasım var da frenliyorum kendimi :) bebek arabasıyla puseti de daha doğmadan kısmetinde varmış evladımın, geçen yıl ablam doğum yaptı ona hediye olarak bebek arabası puset aldık ben seçmiştim onu da, ablam birkaç gün kullandı sonra bu çok büyük tek taşıyamıyorum eve çıkaramıyorum falan diye bahane edip kanzın başka arabasından aldı, bunu da koyacak yeri yoktu evinde bana Söyledi sende dursa olur mu diye benim evim büyük çünkü, olur dedim koy dursun, bikaç ay sonra da ben hamile olduğumu öğrendim annem de kullan kızım zaten ablan aldı kendine dedi, benim de canıma minnet zaten çok beğenerek seçmiştim onu kısmet banaymış demek ki :)))

Ben iki tane çanta aldım, biri bebek için biri benim içi, bebeğinkine molfiksin yenidoğan göbek bağı oyuntulu bezinden aldım bir paket koydum içine 5-10 tane, unıbabynin mendilinden koydum alt açma koydum hastane çıkışı koydum bitane yıkayıp güzelce,bitane daha alıp koyacağım , ekstra 5li bitane tulum set koydum, kendi çantama da havlu terlik iki takım pijama yine ıslak mendil koydum ve canbebenin hasta pedi var bez gibi değil ped gibi daha kalın ve büyüğünden çok iş görücek kanamalı zamanlar olacağı için, daha aklıma geldikçe yerleştiriyorum çantaları

Kizlar selam nasılsınız
Fazla gelemiyorum yogun is ev kosturmasindan .
Çatlağı olusmaya baslayan oldu mu ?
Eger olusacaksa hangi haftalarda başlıyor bilen vArmi
Ilk gebeligim . Olurmu olmazmi bilmiyorum sans artik

Ben abartisiz 12,haftadan beri hissediyorum
Hele ki su aralar cok tozuttu.
Aciktiginda resmen yumruk atiyor

Canim 2 takim yeni dogan kiyafeti alicam. Gerisi ise 0-3 ve 3-6 ay olur. 0-3 ay kitafetinide cok fazla almicam cunku ilk aylar cok cabik buyuyor iki cocugumda da fazla kullanamadim. Oglumda yeni dogan kullanamadim fazla. 3800 dogdu. Kizimda da 2 hafta kullandim oda 3125 dogdu. ilk 3 ay her ay 1000-1500 gr yakin kilo aldilar ve 0-3 ay kiyafetide cok az kullandim.
Yaz bebekleri olduklarindan cok kalin giydiremeyiz ama banyo sonrasi giymesi icin penye yelekler cok kullanisli oluyor. Eldiven ve sapkaya hep karsi oldum. En az 2 penye battaniye iyi oluyor. Yaninda ustune yatiriyorsun. Kusarsa koltuga vs degilde battaniyeye kusuyor. Yazin sicakta uyuyunca ustune ortersin.
Citcitli bady dedikleri gibi hayat kurtariyor.
Alt acma ilk haftalar iyi oluyor cunku bebek her altini actiginda aniden kaka veya cis yapabiliyor alt acma varsada etrafi degil onu batiriyorsun. 1 paket alt acma ilk zamanlar icin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…