temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hanımlar diş ağrısı çekiyorum 2 gündür. Bugün iyice arttı. Sanki dişimde hissediyorum nabzımı o derece. Bu dişim dolgulu ama görünürde bir şey yok. Korkuyorum iltihap falan mı var diye.

ben hepatit b asısını siparis etmiştim eczaneye ilk cocugumdan once o ara hamile oldugum ortaya cıktı. benim kadın dogumcum hepatit b yi bana yaptırtmadı iğneyi iptal ettirdim .dogumdan sonra bana aşını yaptırabilirsin dedi. sakıncalı diye biliyorum doktor bana yaptırmadı cunku .

Biz de hep erkek hissettik ama kız diyor ısrarla dr. Bakalım bizimkinde bi değişiklik olacak mıben henüz hiç birşey almadım elim kız eşyalarına gitmiyor hala

Teşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallah
Geçmiş olsun canım ben yıllar önce yaşadım o sıkıntıyı ağzının temizliğine aman dikkat et Allak korusun mikrop kaptırma ağzını açamıyorsan pipetle çorba içebilirsin ilk günlerde benim kemik oyulmuştu 1 hafta ağzımı açamamıştım

Canım teşekkür ederim bende açamıyorum dikiş var malesef inşallah minigim iyidir iki kutu antibiyotik içtim inşallah geçecek bunlarda

Hanimalar bebekler yeni dogdunda altlarini islak mendil yerine su ve pamukla temizlerseniz daha iyi olur. Islak mendiller yeni dogan icin olanlarda olsa bebeklerin ozel bolgesindeki ph i etkiliyor.
Ozellikle kiz bebeklerde.
Evet kesinlikle ilk bir ay ılık su ve pamukla yapmak gerekiyor çok Hassas oluyor yeni doğan

Kizlar benim genital bölgedeki kemigimde sizlama seklinde agri oluyor. Özellikle ayakta kalinca ve yuruyunce. Sanki oraya tekme atmislar gibi sizliyor. Sizde de oluyor mu merak ettim?

Günaydın herkese. Kızlar benim çok aşırı gaz oluyo karnım çok ağrıyor hepimiz aynı haftalardayız diye soruyum dedim sizinde oluyomu

Hayırlı cumalar herkese kizlar bende bu sabah aşırı bi mide agrisi yla uyandım 2 haftadır yoktu yine geldi bu ağrı sizde de oluyor mu hic

Hanımlar diş ağrısı çekiyorum 2 gündür. Bugün iyice arttı. Sanki dişimde hissediyorum nabzımı o derece. Bu dişim dolgulu ama görünürde bir şey yok. Korkuyorum iltihap falan mı var diye.
Merhaba bi doktora görünseniz iyi olur geçen hafta ben de o şekildeydim bi kaç gğn idare ettim fakat daha sonra ağzıma tadı gelince emin oldum itihap olduğundan ablam kadın doğum doktoru ve kızdı bana beklediğim için iltihap ve ateş bebek için daha zararlı dedi. Gebeler için uygun antibiyotik kullandım ve rahat ettim . İhmal etmeyin siz de

Hanimalar bebekler yeni dogdunda altlarini islak mendil yerine su ve pamukla temizlerseniz daha iyi olur. Islak mendiller yeni dogan icin olanlarda olsa bebeklerin ozel bolgesindeki ph i etkiliyor.
Ozellikle kiz bebeklerde.
Zaten doktorlar da ilk 6 ay ıslak mendil ve masaj yağı felan kullanmayın diyor vücut dengesini bozduğu icin

Ben kıyafet olayına hiç girmiyorum. Gecen hafta sonu kuzenim geldi baya kıyafet getirdi. Dahada getiricek.
20li hastane cıkışı alıcam bir tek. 1de gecen ay bir alt üst almıştım ebebekten.

Ben kıyafet olayına hiç girmiyorum. Gecen hafta sonu kuzenim geldi baya kıyafet getirdi. Dahada getiricek.
20li hastane cıkışı alıcam bir tek. 1de gecen ay bir alt üst almıştım ebebekten.
Ben daha bişey almadım cinsiyetlerini belli değil diye hemde ablam epey kıyafet verdi onları kullanırım battaniye olarak her çeşidinden toplam 10 tane battaniyem var ablamlar sağolsun

Kizlar benim genital bölgedeki kemigimde sizlama seklinde agri oluyor. Özellikle ayakta kalinca ve yuruyunce. Sanki oraya tekme atmislar gibi sizliyor. Sizde de oluyor mu merak ettim?

Evet canım bende de aynısı oluyor hatta batma hissi var çatlayacak gibi oluyor karnım da büyüyor artık rahim galiba ondan ..

Hayırlı cumalar herkese kizlar bende bu sabah aşırı bi mide agrisi yla uyandım 2 haftadır yoktu yine geldi bu ağrı sizde de oluyor mu hic

Hayırlı cumalar cümlemize ..
Geçen hafta ben de öyle olmuştum çok fena bulantı ve baş ağrısı nerden geldi geri diye telaslandim da.. ama geçti çok şükür dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…