- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.081
ben hepatit b asısını siparis etmiştim eczaneye ilk cocugumdan once o ara hamile oldugum ortaya cıktı. benim kadın dogumcum hepatit b yi bana yaptırtmadı iğneyi iptal ettirdim .dogumdan sonra bana aşını yaptırabilirsin dedi. sakıncalı diye biliyorum doktor bana yaptırmadı cunku .Arkadaslar merhaba..dun saglik ocagindan aradilar..tetenoz ve hepatit asisi olmam gerekiyormus.tetenoz tamam da hepatit niye dedim,daha once gecirmemissiniz,tamamen tedbir amacli dedi..
Aranizda hepatit asisi olan var mi?yoksa bu sadece benim yasadigim bölgeye ozgu mu??
Biz de hep erkek hissettik ama kız diyor ısrarla dr. Bakalım bizimkinde bi değişiklik olacak mısaol canımilk erkek diyen doktor ne hissediyorsun demişti bende kız hissediyorum sürekli rüya görüyorum kesin kız dedim hayır bilemedin bak burda pipi var diyince hemen inandım bir aydır da oğluş oğluş diye seviyorum ;/
Geçmiş olsun canım ben yıllar önce yaşadım o sıkıntıyı ağzının temizliğine aman dikkat et Allak korusun mikrop kaptırma ağzını açamıyorsan pipetle çorba içebilirsin ilk günlerde benim kemik oyulmuştu 1 hafta ağzımı açamamıştımTeşekkür ederim daha anestezinin etkisi geçmedi geçince zorlayacak büyük ihtimalle çok zordu bebeğim hareket etmedi operasyondan sonra onu bekliyorum o tepki versin rahatliycam inşallah
Geçmiş olsun canım ılık şeyler iç bol bol dinlenSelam kızlar ben geldimmmmm
Kaç gündür fena grip faranjit bir aradaydı. Dinlemelerdeydim. Bugün biraz daha iyiyim şükür
Canım teşekkür ederim bende açamıyorum dikiş var malesef inşallah minigim iyidir iki kutu antibiyotik içtim inşallah geçecek bunlardaGeçmiş olsun canım ben yıllar önce yaşadım o sıkıntıyı ağzının temizliğine aman dikkat et Allak korusun mikrop kaptırma ağzını açamıyorsan pipetle çorba içebilirsin ilk günlerde benim kemik oyulmuştu 1 hafta ağzımı açamamıştım
Evet kesinlikle ilk bir ay ılık su ve pamukla yapmak gerekiyor çok Hassas oluyor yeni doğanHanimalar bebekler yeni dogdunda altlarini islak mendil yerine su ve pamukla temizlerseniz daha iyi olur. Islak mendiller yeni dogan icin olanlarda olsa bebeklerin ozel bolgesindeki ph i etkiliyor.
Ozellikle kiz bebeklerde.
Merhaba bi doktora görünseniz iyi olur geçen hafta ben de o şekildeydim bi kaç gğn idare ettim fakat daha sonra ağzıma tadı gelince emin oldum itihap olduğundan ablam kadın doğum doktoru ve kızdı bana beklediğim için iltihap ve ateş bebek için daha zararlı dedi. Gebeler için uygun antibiyotik kullandım ve rahat ettim . İhmal etmeyin siz deHanımlar diş ağrısı çekiyorum 2 gündür. Bugün iyice arttı. Sanki dişimde hissediyorum nabzımı o derece. Bu dişim dolgulu ama görünürde bir şey yok. Korkuyorum iltihap falan mı var diye.
Zaten doktorlar da ilk 6 ay ıslak mendil ve masaj yağı felan kullanmayın diyor vücut dengesini bozduğu icinHanimalar bebekler yeni dogdunda altlarini islak mendil yerine su ve pamukla temizlerseniz daha iyi olur. Islak mendiller yeni dogan icin olanlarda olsa bebeklerin ozel bolgesindeki ph i etkiliyor.
Ozellikle kiz bebeklerde.
Hamileliktendir tabikide.Hosbulduk zor mor artık gecicek diye umut ediyorum Allahtan buraya rastladım da arada sizlerlede muhabbet ederiz vakit geçer ya hamileliten midir nedir bilmem herseyden soğudum ya tvye bile bakasim gelmiyor
Ben daha bişey almadım cinsiyetlerini belli değil diye hemde ablam epey kıyafet verdi onları kullanırım battaniye olarak her çeşidinden toplam 10 tane battaniyem var ablamlar sağolsunBen kıyafet olayına hiç girmiyorum. Gecen hafta sonu kuzenim geldi baya kıyafet getirdi. Dahada getiricek.
20li hastane cıkışı alıcam bir tek. 1de gecen ay bir alt üst almıştım ebebekten.
Kizlar benim genital bölgedeki kemigimde sizlama seklinde agri oluyor. Özellikle ayakta kalinca ve yuruyunce. Sanki oraya tekme atmislar gibi sizliyor. Sizde de oluyor mu merak ettim?
Kizlar benim genital bölgedeki kemigimde sizlama seklinde agri oluyor. Özellikle ayakta kalinca ve yuruyunce. Sanki oraya tekme atmislar gibi sizliyor. Sizde de oluyor mu merak ettim?
Hayırlı cumalar herkese kizlar bende bu sabah aşırı bi mide agrisi yla uyandım 2 haftadır yoktu yine geldi bu ağrı sizde de oluyor mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?