temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayırlı cumalar cümlemize ..
Geçen hafta ben de öyle olmuştum çok fena bulantı ve baş ağrısı nerden geldi geri diye telaslandim da.. ama geçti çok şükür dinlenmeye çalış
Haftanin başından beri baş ağrısı ve sinuzitle ugrasiyorum bide Afedersiniz genzim içeri akıyor bugunde bu çıktı hamileliğimin başından beri hep bi imtihan içindeyim bi de evde bana bakan bi çocuğum daha var çok zor böyle olmasi inşallah bu günler biran önce geçer

Bende de aynı şey oluyor :/

Evet canım bende de aynısı oluyor hatta batma hissi var çatlayacak gibi oluyor karnım da büyüyor artık rahim galiba ondan ..
Internetten arastirdim vucut kendini doguma hazırliyormus o sekilde genelde son haftalarda oluyormus ondan endiselendim Allah korusun zaten erken dogum riskim var sizde de olduğuna gore normal o zaman.

Hanımlar diş ağrısı çekiyorum 2 gündür. Bugün iyice arttı. Sanki dişimde hissediyorum nabzımı o derece. Bu dişim dolgulu ama görünürde bir şey yok. Korkuyorum iltihap falan mı var diye.
Geçen hafta benimde ağrıdı buraya yazmıştım ikinci gün disciye gittim 1mg antibiyotik yazdı malesef film çekilmiyor 20 lik disim cekildi 1 kutu da daha antibiyotik yazdilar cekilmezse 1 hafta sonra tekrar sisecegini söylediler bende mecbur cektirdim sende bir disciye git Daniş istersen 2 trimester de dişe müdahale ediyoruz dediler

Kızlar bugün iç çamaşırıma ılık su gibi bir akinti geldi ama su gibi berrak. Aşırı değil ama ne olabilir kızlar

Bebek arabasını hangi marka aldin? Ben şu an deli gibi onu araştırıyorum. Dün en son lorellli marka bebek arabasına baktım. Alman firmasiymis.

QUOTE="KarKralicesi, post: 50273220, member: 16104"]ayyy cok heycanlııııı[/QUOTE]
Evett herseyine baktilar ayaklar eller parmaklar kol kemikleri bacak kemikleri kalbine kalp damarlar midesi cigerleri bobrekleri beynine omurfa kemikleri sagda solda bebegi besleyen damarlardaki kan akisina bu arada sol tarafa yatın diyolarya o dogruymus.surekli olmasada sol taraf agarlikli yatcakmisiz.bide kefir ic dedi cok faydaliymis hamililelikte protein acisindan.bebgin durusuna bakiyolar benimki amuda kalmis bas asaga duruyodu bugunyuzunu donmedi ciktim yurudum sut ictim tekrar girdim ugrastirdi beni sıpa.ultrasonu pek sevmiyoruz.bak simdi eve geldim uyandicok fena...yuzunun videodunu cekip verdi bide bi sıkıntımız yok cok sukur saglikliymisiz tezeler.bide plesentanin yetine baktilar rahime yakinmis ama kapatmamis rahmi cok sukur normal dogum istiyorum cunku.insallah ole kalir

Oy maşallaaaaaaah.
Ben genelde soluma yatıyorum. Normalde sagımda rahat ederim.
Artık solumda rahat yatıyorum.
Evet kifr haftada bir içiyorum ben.
Hatta evde yapmak istiyorum. Mayası sanırım Şok markette varmış.

QUOTE="KarKralicesi, post: 50273220, member: 16104"]ayyy cok heycanlııııı
Evett herseyine baktilar ayaklar eller parmaklar kol kemikleri bacak kemikleri kalbine kalp damarlar midesi cigerleri bobrekleri beynine omurfa kemikleri sagda solda bebegi besleyen damarlardaki kan akisina bu arada sol tarafa yatın diyolarya o dogruymus.surekli olmasada sol taraf agarlikli yatcakmisiz.bide kefir ic dedi cok faydaliymis hamililelikte protein acisindan.bebgin durusuna bakiyolar benimki amuda kalmis bas asaga duruyodu bugunyuzunu donmedi ciktim yurudum sut ictim tekrar girdim ugrastirdi beni sıpa.ultrasonu pek sevmiyoruz.bak simdi eve geldim uyandicok fena...yuzunun videodunu cekip verdi bide bi sıkıntımız yok cok sukur saglikliymisiz tezeler.bide plesentanin yetine baktilar rahime yakinmis ama kapatmamis rahmi cok sukur normal dogum istiyorum cunku.insallah ole kalir[/QUOTE]
Gozunaydin canım. Sıra bizde artık. Sen atlstmissin ne güzel. Maşallah yavruna

Oy maşallaaaaaaah.
Ben genelde soluma yatıyorum. Normalde sagımda rahat ederim.
Artık solumda rahat yatıyorum.
Evet kifr haftada bir içiyorum ben.
Hatta evde yapmak istiyorum. Mayası sanırım Şok markette varmış.
Bende kendim yapmak istiyorum pehlivanoglunda hazirlari varmis heralde.bende icmeye baslicam hemen

tuctuc
Gözünaydın canım. Maşallah bebişine :) ne kadar rahatlamıştır için :) cuma günü de bizim var bakalım sabırsızlanıyorum şimdiden :)
Rahatladim canim tabi.insallah sizlerde saglikla guzel haberlerle cikarsiniz ultrasondan ya ben bisey soruxam kafama takildi doktorum bana algae oil diye bi hap verdi omega3 bu omega3 kullaniyomusunuz sut icip yogurt yiyoruz ya bi alakasi varmi onla.bi sıkıntı yaratiyomuki

Gozunaydin canım. Sıra bizde artık. Sen atlstmissin ne güzel. Maşallah yavruna[/QUOTE]
Saol canımm darısı basınıza insallahh.

Canım bana sabah kalsiyum çinko dvit karışımı bir hap verdi. Üç gün balık yağı her akşam da demir ilacı verdi. Hiç bilmiyorum ama omega 3 süt ürünleri ile ilgili değil. Kalsiyum onun için verilen

Tesekkur ederim canim aradim zaten eczaneyi sadece demir hapinda var o omega 3 te yok dedi icebilirmisim.demir hapini gece iciyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…