temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy ne guzel darisi başımıza insallah benim daha 2 hafta var :) kefir ben hamile olmadan once icmeyi denedim ama yapamadım maalesef simdi sutu bile zor icebiliyorken kefir benim icin imkansiz ama icebilenler için cok faydali evet. :)) tuctuc

Insallah saglikli haberlerini alirsin sende canim.bende süt ayran iciyorum sükür ama kefiride denicem insallah icebilirim.

Canım ben de süt içemiyordum ama iki gündür çok az şeker ve türk kahvesi katıp içiyorum rahatsız etmedi. Tadını bastırıyor. Tavsiye ederim. Ben de üç aydır hiç içememiştim üzülüyordum. İki gündür içiyorum çok şükür. :)

Kızlar bide benim ayrıntılı ultrasonda bebegin uyruk kemigi 4 gün geride ciktı.ama doktor bi sıkıntı yok dedi de.kendi doktoruma gittimmi konusucam.birazcik kafami kurcaladi bu konu.böle biseyle karsilasan varmi hic

Bebek arabasını hangi marka aldin? Ben şu an deli gibi onu araştırıyorum. Dün en son lorellli marka bebek arabasına baktım. Alman firmasiymis.

Babyfox jaguar travel sistem aldım canım. Çok hoşuma gitti. Benim gibi sürekli gezen biri için tekerlekleri falan büyük olması arabayı çevirmeden sepetin çevrilmesi otokoltuk ve anakucağı olarak kullanılan taşıma sepetinin arabaya da monte edilebilmesi falan gayet iyi.

Gözün aydın canım... Valla ne güzel yaaa :) 10 gün kaldı benim de çok heyacanlıyım.. Valla yanıma çikolata meyve suyu falan almam lazım sanırım ne olur ne olmaz uyuyup kalmasın cadı arabayı seviyor gideceğim hastanede uzak uyur falan

Al canim al benimki uyuyodu valla hic umtu degildi.bi iste su fetal kemigi 4gun geride olctu.normal dedi ama ben biraz dert ettim galiba.

Hımmm anlamam valla bilmiyorum ben. Doktoruna git sor bakalım ne diyecek..
Sorucam canim 9unda randevum insallah onemli bise degildir.oglum biraz sacma durdugu icin kendi doktorum olcememisti tam kemigi.belki olcumdendir diye dusnuyorum bakalim martta kendi doktorumada baktircam bi.

Sorucam canim 9unda randevum insallah onemli bise degildir.oglum biraz sacma durdugu icin kendi doktorum olcememisti tam kemigi.belki olcumdendir diye dusnuyorum bakalim martta kendi doktorumada baktircam bi.

Baktır canım mutlaka. Yoktur bir şey. Yani içime kötü bir şey doğmadı açıkçası :) Senin doktorun baya sonra istemiş gitmeni detaylıdan. Benimki geç olur öncesinde bana gel dedi salı kendi doktoruma gideceğim. 6 martta gideceğim ayrıntılıya diye 7sinde tekrar gel dedi bana durumu göster dedi. 8inde sağlık ocağı rutini var. Beni boğacaklar...

Günaydın herkese. Kızlar benim çok aşırı gaz oluyo karnım çok ağrıyor hepimiz aynı haftalardayız diye soruyum dedim sizinde oluyomu
Benimde hamilelik basladi baslayali gazim var hic bitmedi bitmiyorda her dk var gitse bile yerine yenisi geliyor cok yogunlasinca agri yapiyor fln ne bilim acayip bisey

Aboooww hepsi arka arkaya gelmis canim seninde yaa.hayirli haberlerini bekliyoruz.bende sanmiyorum kotu bise oldugunu ama kendi doktorumun agzindan duyarsam daha rahat etcem tabi.zaten boyu kisa biri varmi dedi esim 190 ama kayin pederim 170 falan ona cekmisde olabilir bakalim.2 hafta dayancaz artik ogrenene kadar.

Kizlar bende bugun gittim kilosu cok az kafaya taktim yaa 227gr dedi 19hafta bitti bugun canim biraz sikkin o konuda.

Deniyim canim tesekkur ederim hem kahve ozlemim gitmis olur sadece 2 kere ictim bugune kadar zararli oluelr diye :)

Maalesef canım. Sağlık ocağı aşı da yapacak.. Benim boy 160 baba 185 çok uzun beklemiyorum bunu da. Oğlum 52 cm doğdu. Doktorun söylediğinde elbette için daha rahat eder. Her şeyleri ayrı dert bu minnoşların. Eşin uzunmuş ama tabi belki geçmişinde basketbol falan vardır ya da ne bilim kalsiyum falandır geçmişinde. Kayınbaban da çok kısa değil aslında ideal boyda bence :) dedesi çekmiş olabilir :)

Deniyim canim tesekkur ederim hem kahve ozlemim gitmis olur sadece 2 kere ictim bugune kadar zararli oluelr diye :)

Kahve ben içiyorum abartmadan içebilirsin dedi. Haftada 1 ya da 2 türk kahvesi, normalde açık olarak kafeinsiz nescafe her gün içiyorum. Ama Türk kahvesi içtiğim gün nescafe içmiyorum. Dengeliyorum. Normalde günlük 200 mg kafein alabiliyoruz biz hamişler olarak fazlası zararlı. Ama kafein çikolata ve çayda bile var onu dengeli tüketince sıkıntı olmuyormuş :)

Evet esimin amcalar normal boyda ama amca cocuklari hep uzun bende esime ceker diye uzun bekliyodum.gerci daha 20+5 erken zaman gecinde belli olur.rabbim saglik versin yavruslarimiza saglik sorunu olmasinda.insallah sende guzel haberlerle gelirsin.

Dene canım. Ben de normal kahve pek tüketmiyorum ama sütün içinde az tüketiyorum. Normalde de bir fincan hakkımız var günde. Ondan daha az tüketmiş oluyorum. Bence bir dene ben çok rahat içtim içemiyorum diye üzülüyordum iyi oldu :)

Evet esimin amcalar normal boyda ama amca cocuklari hep uzun bende esime ceker diye uzun bekliyodum.gerci daha 20+5 erken zaman gecinde belli olur.rabbim saglik versin yavruslarimiza saglik sorunu olmasinda.insallah sende guzel haberlerle gelirsin.

Tabii erken canım :) sağlıklı olsunlar da gerisi geliyor :) inşallah canım heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…