- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.141
Kizlar bende bugun gittim kilosu cok az kafaya taktim yaa227gr dedi 19hafta bitti bugun canim biraz sikkin o konuda.
Bende dolgusu düşen kanal tedavili disimi kirdim 10 gun once fln çektirdim. 2.trimester uygun zamanmisGeçen hafta benimde ağrıdı buraya yazmıştım ikinci gün disciye gittim 1mg antibiyotik yazdı malesef film çekilmiyor 20 lik disim cekildi 1 kutu da daha antibiyotik yazdilar cekilmezse 1 hafta sonra tekrar sisecegini söylediler bende mecbur cektirdim sende bir disciye git Daniş istersen 2 trimester de dişe müdahale ediyoruz dediler
Canim onemli bir fark degil. Fl degeri suan cok hassas olcumlere bagli. Bu deger hep geriden de gidebilir. Oldugun haftadan 2 hafta ve daha fazla gerilik varsa o zaman bir anlam teskil edebilir.Kızlar bide benim ayrıntılı ultrasonda bebegin uyruk kemigi 4 gün geride ciktı.ama doktor bi sıkıntı yok dedi de.kendi doktoruma gittimmi konusucam.birazcik kafami kurcaladi bu konu.böle biseyle karsilasan varmi hic
Canim ultrasyom bire bir kilo tahmini yapmiyor. Bazen dusuk hesapliyor. Birde cok buyuk fark yok. Sen surekli protein alsanda cocugun zayif olabilir. Ayrintili ultrasyonda bebegi besleyen damarlara bakarlar bir sorun yoksa bebegin zayif bir bebek olabilir. Benim kizima 2800 demisleedi dopplere bile girdim kiziniz minyon dediler 46 cm anca dogucak dediler. Ama 3125 gr dogdu ve 50 cm di. Demek istedigim doktor onemsemedikce takilmayin.Kizlar bende bugun gittim kilosu cok az kafaya taktim yaa227gr dedi 19hafta bitti bugun canim biraz sikkin o konuda.
Icimi rahatlattim valla gece gece allah razi olsun cok saol canim.bilmedigim icin tedirgin oldum cok.tesekkur edermCanim onemli bir fark degil. Fl degeri suan cok hassas olcumlere bagli. Bu deger hep geriden de gidebilir. Oldugun haftadan 2 hafta ve daha fazla gerilik varsa o zaman bir anlam teskil edebilir.
Bende dolgusu düşen kanal tedavili disimi kirdim 10 gun once fln çektirdim. 2.trimester uygun zamanmis
Ben de hissediyorum gibi cnm arada karnımda atma gibi titreşim gibi bişey oluyor senin de öyle miSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamislik bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz yazabilir misiniz ben ilk 17+5 de hissettim şimdi de hisseder gibiyim ama net deil günde bi kez falan hisseder gibi oluyorum benim gibi olan var mı
Peki yumurtaya bir cozum buldun mu canim? :) ben haslama ya da omlet olarak yiyemiyorum o yuzden kek bari yapayim diyorum, bi kac kere yaptim gunde bir kac dilim yiyorum ama zaten baya kilo aldim baska bir yol bulsam iyi olacakDene canım. Ben de normal kahve pek tüketmiyorum ama sütün içinde az tüketiyorum. Normalde de bir fincan hakkımız var günde. Ondan daha az tüketmiş oluyorum. Bence bir dene ben çok rahat içtim içemiyorum diye üzülüyordum iyi oldu :)
Doktor bisey demedi ben baktim bu haftada en az kilo bu normal katagoriye bile girmiyor belki ilerde kilolu olur.Aa neden ki canım çok mu az kilosu? Normalde ne kadar olması gerekiyor bu haftada? Doktor mu dedi az diye?
Hiç canını sıkma canım bence boş yere sıkıntılı bişey olsa doktor zaten söyler. Keyfine bakDoktor bisey demedi ben baktim bu haftada en az kilo bu normal katagoriye bile girmiyor belki ilerde kilolu olur.
Onu da tavada çok çok az yağda yapıyorum canım ama hergün yiyemiyorum tabi tavada olunca 1-1.5 yum yiyebiliyorum o yüzden iki üç günde bir yiyorum. Bazen de haşlayıp yemekte arada yiyorum çok tadı kalmıyor ağzımdaPeki yumurtaya bir cozum buldun mu canim? :) ben haslama ya da omlet olarak yiyemiyorum o yuzden kek bari yapayim diyorum, bi kac kere yaptim gunde bir kac dilim yiyorum ama zaten baya kilo aldim baska bir yol bulsam iyi olacak
Evet canım benim de oyle oluyo damar atması gibi kasiklarim da oluyo ama çok nadir genelde gece yatınca oluyoBen de hissediyorum gibi cnm arada karnımda atma gibi titreşim gibi bişey oluyor senin de öyle mi
Aa öylemi bilmiyordum cnm bizim ilk denemede tuttu çok şükür 5. Gün embriyosu en son muayenede kemiklerini kafatası ölçümüne falan baktı hepsi haftası ile uyumlu dedi. 9 Mart'ta da detaylı ultrason tarihi verdi heyecanla bekliyorum:)Canım seninle doğum tarihimiz aynı ve benim de tüp bebek. 4 Martta detaylı ultrasonum ama 10 gün önceki kontrolüm de 30 dk kadar sürdü ve detaylı ultrason gibi herşeyine baktı. Kalbinden çıkan damarlardan tut böbreği karaciğeri parmak sayısına kadar herşey görünüyordu. "Şuan detaylı ultrason gibi oldu ama 3 hafta sonra asıl detaylı olucak çünkü şimdi göremediğim şeyleri o zaman rahat görebileceğim" dedi doktorum. Bir de seninkini bilmiyorum dondurulmuş embriolar 1 hafta önden gidiyor bilgin olsun :)
Galiba benimde öyle olucak:/benim 1 hafta sürekli ağrıdır ,1 haftada hafif acıdı ama o tarafıma 2 hafta yatamadım
Bende sadece bol domatesli menemen olursa hafta bir yiyebiliyorum cnm haşlanmış normal de de yemezdim i omletten de tiksindim.Peki yumurtaya bir cozum buldun mu canim? :) ben haslama ya da omlet olarak yiyemiyorum o yuzden kek bari yapayim diyorum, bi kac kere yaptim gunde bir kac dilim yiyorum ama zaten baya kilo aldim baska bir yol bulsam iyi olacak
Anladim canım güzel günlerde kullanın inşallahBabyfox jaguar travel sistem aldım canım. Çok hoşuma gitti. Benim gibi sürekli gezen biri için tekerlekleri falan büyük olması arabayı çevirmeden sepetin çevrilmesi otokoltuk ve anakucağı olarak kullanılan taşıma sepetinin arabaya da monte edilebilmesi falan gayet iyi.
hamileliğin başından itibaren mi 3 kilo aldınız ,öyleyse normal.Bence vitamin hapları kilo aldırmıyorGünaydın kızlar..
Dört haftadır vitamin kullanıyorum kan ilacı,decavit ve omega 3 ..tam 3 kilo almışım.bugün 17. Haftaya girdim normal mi sizce ...
Sizde kilo durumu nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?