temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar bende bugun gittim kilosu cok az kafaya taktim yaa 227gr dedi 19hafta bitti bugun canim biraz sikkin o konuda.

Canım her bebek aynı kiloda olmaz ki.. Kilosu az veya çok demek için erken. Oğlumda ilerideydik doktor 33 haftadan sonra dedi kilolu diye.. Öncesinde az ya da çok demedi. Yani kilo alır sen merak etme. Bol su iç, meyveyi, proteini dengeli al o kilosunu alır. Ortalama 280 gr falan olmalı. 227 de bu rakama göre çok çok altta değil

Bende dolgusu düşen kanal tedavili disimi kirdim 10 gun once fln çektirdim. 2.trimester uygun zamanmis

Kızlar bide benim ayrıntılı ultrasonda bebegin uyruk kemigi 4 gün geride ciktı.ama doktor bi sıkıntı yok dedi de.kendi doktoruma gittimmi konusucam.birazcik kafami kurcaladi bu konu.böle biseyle karsilasan varmi hic
Canim onemli bir fark degil. Fl degeri suan cok hassas olcumlere bagli. Bu deger hep geriden de gidebilir. Oldugun haftadan 2 hafta ve daha fazla gerilik varsa o zaman bir anlam teskil edebilir.

Kizlar bende bugun gittim kilosu cok az kafaya taktim yaa 227gr dedi 19hafta bitti bugun canim biraz sikkin o konuda.
Canim ultrasyom bire bir kilo tahmini yapmiyor. Bazen dusuk hesapliyor. Birde cok buyuk fark yok. Sen surekli protein alsanda cocugun zayif olabilir. Ayrintili ultrasyonda bebegi besleyen damarlara bakarlar bir sorun yoksa bebegin zayif bir bebek olabilir. Benim kizima 2800 demisleedi dopplere bile girdim kiziniz minyon dediler 46 cm anca dogucak dediler. Ama 3125 gr dogdu ve 50 cm di. Demek istedigim doktor onemsemedikce takilmayin.

Canim onemli bir fark degil. Fl degeri suan cok hassas olcumlere bagli. Bu deger hep geriden de gidebilir. Oldugun haftadan 2 hafta ve daha fazla gerilik varsa o zaman bir anlam teskil edebilir.
Icimi rahatlattim valla gece gece allah razi olsun cok saol canim.bilmedigim icin tedirgin oldum cok.tesekkur ederm

Bende dolgusu düşen kanal tedavili disimi kirdim 10 gun once fln çektirdim. 2.trimester uygun zamanmis

Ben de bir kanal tedavisi, bir protez yapılıp protezi düşmüş kronik iltihaplı dişimi dün çektirdim. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanmadım sadece çekilirken lokal anestezi yapıldı. Sonrası çok rahat :) Çekilirken ürktüm sadece başka bir sıkıntı olmadı. Diş tedavisi görmek için en uygun zaman 2. trimester.

Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamislik bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz yazabilir misiniz ben ilk 17+5 de hissettim şimdi de hisseder gibiyim ama net deil günde bi kez falan hisseder gibi oluyorum benim gibi olan var mı

Ben de hissediyorum gibi cnm arada karnımda atma gibi titreşim gibi bişey oluyor senin de öyle mi

Peki yumurtaya bir cozum buldun mu canim? :) ben haslama ya da omlet olarak yiyemiyorum o yuzden kek bari yapayim diyorum, bi kac kere yaptim gunde bir kac dilim yiyorum ama zaten baya kilo aldim baska bir yol bulsam iyi olacak

Peki yumurtaya bir cozum buldun mu canim? :) ben haslama ya da omlet olarak yiyemiyorum o yuzden kek bari yapayim diyorum, bi kac kere yaptim gunde bir kac dilim yiyorum ama zaten baya kilo aldim baska bir yol bulsam iyi olacak
Onu da tavada çok çok az yağda yapıyorum canım ama hergün yiyemiyorum tabi tavada olunca 1-1.5 yum yiyebiliyorum o yüzden iki üç günde bir yiyorum. Bazen de haşlayıp yemekte arada yiyorum çok tadı kalmıyor ağzımda
Çocuk kandırıp yedirir gibi yemek yediriyorum kendime

Aa öylemi bilmiyordum cnm bizim ilk denemede tuttu çok şükür 5. Gün embriyosu en son muayenede kemiklerini kafatası ölçümüne falan baktı hepsi haftası ile uyumlu dedi. 9 Mart'ta da detaylı ultrason tarihi verdi heyecanla bekliyorum:)

Bende sadece bol domatesli menemen olursa hafta bir yiyebiliyorum cnm haşlanmış normal de de yemezdim i omletten de tiksindim.

Anladim canım güzel günlerde kullanın inşallah

Günaydın kızlar..
Dört haftadır vitamin kullanıyorum kan ilacı,decavit ve omega 3 ..tam 3 kilo almışım .bugün 17. Haftaya girdim normal mi sizce ...
Sizde kilo durumu nasıl...
hamileliğin başından itibaren mi 3 kilo aldınız ,öyleyse normal.Bence vitamin hapları kilo aldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…