temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hahahh canim guldurdun beni aynen oyle oluyo ya hadi su lokmayı da yiyim bir daha yemicem bak diye kendi kendimizi ikna ediyoruz :))

Günaydın kızlar..
Dört haftadır vitamin kullanıyorum kan ilacı,decavit ve omega 3 ..tam 3 kilo almışım .bugün 17. Haftaya girdim normal mi sizce ...
Sizde kilo durumu nasıl...
Canim ben de kan ilaci, magnezyum, vitamin kullaniyorum icinde omegasi da olan ve su ana kadar 6 kilo aldim onceki halimden daha az yiyorum. Sabah kahvalti yapiyorum, oglen meyve yiyorum, aksam da normal yemek yiyorum. Tatli cok az yiyorum, yersem bi cikolata yiyorum iki uc gunde bir, o da bebis hareket etsin diye ama yine de cok kilo aldigimi dusunuyorum. Ya hareketsizlikten ya da ilaclardan bence.

Hayırlı sabahlar kizlar ben bugun yine mide agrisi yla uyandım ne olacak benim bu halim artık çok yoruldum

Günaydın kızlar..
Dört haftadır vitamin kullanıyorum kan ilacı,decavit ve omega 3 ..tam 3 kilo almışım .bugün 17. Haftaya girdim normal mi sizce ...
omega3 hariç diğer ilaçları bende kullanıyorum canım. daha 14 haftalığız ama 3 kilo bende almışım şimdiden. çok yemek yemememe rağmen

Bende toplamda 6kğ aldım
Sporsuzluktan benimki en cok. Hamile kalmadan önce iyi kötü spor yapıodum. Kilom vardı ama cokd egildi

Yok canim yapili varmis ayran gibi.ama mayasini bulursam kendim yapma taraftariyim tabi.
Evet yapılıda içiyorum ben bazen.
Hatta şuan içim markanınkini içiyorum.
Ama altınkılıç daha güzeldi. içmek istersen eger altınkılıçı dene.

hamileliğin başından itibaren mi 3 kilo aldınız ,öyleyse normal.Bence vitamin hapları kilo aldırmıyor
Hayır canım son haftalarda birden 3 kilo aldım
Toplamda yaklaşık 5 kilo oldu...
Sağlıklı bir süreçte gebelik geçiremiyorum malesef ben. O yüzden bu kadar olmamalı..

Cok saol canim tamam iyi oldu bu bilmiyordum marka cunku.bugun alicam onu deniyim bakalim insallah icebilirim

Aynen canım ben de dikkat ediyorm ama olmuyor galiba ...hamur işi ile ilgili ne varsa bırakıyorum karar verdim bakalım nasıl olacak..
Ben de hareketsiz kalıyorm ama b ir saat yürüyünce karnım çok ağrıyor bu korku beni öldürecek... yine de yürüyeceğim galiba. haftaya da Dr a gidecem olmaz böyle..
Yoksa inan kilo umrumda değil doğumdan sonra veririm ben umrumda olmaz tüm kaygım bebeğime...

Bende keşke istediğim gibi herseyden yesem de kilo alsam malesef benim gibi olmak daha zor ben de nerdeyse 16 hafta bitcek ama hix kilo almadım aksine suan 5 kilo vermiş bi durumdayım bence bu halinizin kıymetini bilin

QUOTE="KarKralicesi, post: 50273220, member: 16104"]ayyy cok heycanlııııı
Evett herseyine baktilar ayaklar eller parmaklar kol kemikleri bacak kemikleri kalbine kalp damarlar midesi cigerleri bobrekleri beynine omurfa kemikleri sagda solda bebegi besleyen damarlardaki kan akisina bu arada sol tarafa yatın diyolarya o dogruymus.surekli olmasada sol taraf agarlikli yatcakmisiz.bide kefir ic dedi cok faydaliymis hamililelikte protein acisindan.bebgin durusuna bakiyolar benimki amuda kalmis bas asaga duruyodu bugunyuzunu donmedi ciktim yurudum sut ictim tekrar girdim ugrastirdi beni sıpa.ultrasonu pek sevmiyoruz.bak simdi eve geldim uyandicok fena...yuzunun videodunu cekip verdi bide bi sıkıntımız yok cok sukur saglikliymisiz tezeler.bide plesentanin yetine baktilar rahime yakinmis ama kapatmamis rahmi cok sukur normal dogum istiyorum cunku.insallah ole kalir[/QUOTE]
GÖZÜNAYDIN DARISI BIZLERE INSALAH :)

Günaydın kızlar..
normal tabı canım 4.ayda 3 kılo ıdeal bence. bende ılk 3 ay hıc almadım son gıttıgımde 17.haftada 1-1,5 oynuyordu kılom. ama sankı daha şiş gelıyor gozume vucudum karnım hıc cıkmadı ama her zamankı gıbı belım kalınlastı yanlarım cıkmaya basladı hamılelık kılosu degılde yıyıpte şişmeye baslamısım gıbı duruyorum sonrada şişcen dıyolar beklıyorum bakalım kan hapı verdı son gıttıgımde o cok aldırıyomus ıkı gunde bırde ıcebılırsın değerlerın ıı demıstı bende oyle yapıyorum. onun dısınde decavıte devam bıde sıvı bı damla verdı suya damlatıp ıcıyorum oda vıtamın ve guatr ılacıda kullanıyorum ben.

GÖZÜNAYDIN DARISI BIZLERE INSALAH :)[/QUOTE]
Aminn canim insallah hayirli haberler alin,saglik versin evlatlarimizada bizede rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…