temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende bugün doktora gittim 19 haftalik ve yeni cinsiyetini ogrendim bir türlü göstermedi kız olacak. Zaten Rabbim sağlıkla kucagimiza versin de gerisi boş ...
266 gram . Ben 65 ile başladım hamileliği daha sonra 64_63 e kadar dustum ilk ay bulantilarindan. Şuan ki kilom 67 . Aslına bakılırsa sadece 2 kilo aldım . Göbeği görmeyen hamile demez her gün mutlaka 30 dk yuruyorum

mrb kizlar ben bebisimin tabi önce sağlıklı olmasını istiyorum ama kilosununda iyi olmasını istiyorum kızım çok zayıf doğmuştu halada zayıf kendimi kötü hissediyorum bunun için napmaliyim

Aynen canim ya benim de doktorum yuruyebilirsin yorulmadan dedi plasenta biraz yukari cikmis ama yine de asagidaymis normal degilmis. Ama ben birak bir saati 10 dk bile yuruyemiyorum kasiklarim agriyo, genital bolgem sizliyo iki buklum kaliyorum yuzebilirsin dedi doktorum ama enfeksiyon kaparim diye ondan da korkuyorum. Iyice kilo alip normal dogum yapamazsam diye korkuyorum ben de yoksa kilo verilir sonrasinda..

bugün kontrolden geldik kızlar. doktor % 30 erkek dedi. 2 hafta sonra daha net görürüz dedi .
ense kalınlığı 1.3 çıktı
ama haftaya da bebeği görmek istiyorum.
aklına kötü bir şey gelmesin sakın. sıkıntılı olan hiçbir durum yok kötü bir şey olsa söylerim sadece bebeği görmek istiyorum o kadar dedi
13+3 üz bugün
ya 14+6
dedi ya da 12+6 dedi hatırlamıyorum ama bu durum sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum.
umarım öyledir.

mrb kizlar ben bebisimin tabi önce sağlıklı olmasını istiyorum ama kilosununda iyi olmasını istiyorum kızım çok zayıf doğmuştu halada zayıf kendimi kötü hissediyorum bunun için napmaliyim

Canım bebek kilolu doğmak zorunda değil ki.. Kilolu doğmasınında bir sürü problemi oluyor. Bünye meselesi. Zayıf diye üzülme bence insanlar obezite ile uğraşıyor kilo vermeye çalışıyor. Oğlumun arkadaşları 16 kilo 7 yaşında kızlardan var. Oğlum ise 32 kilo bence çok fazla ki vermiş halimiz jimnastik falan yardımıyla. Doktor kilosuna iyi dedikten sonra korka bence. Kilolu olması için de uğraşma derim. Sağlıklı olaun 3 kilo olsa da yeter yani

Canım benim yeğenim de zayıf doğdu şuanda 2 yaşını dolduracak 9 kilo yaşıtlarına göre baya zayıf önemli olan sağlıklı olması hasta olmasın yeter ben kilolu çocuğu sevmiyorum yazık sonradan kilo verdiren için uğraşıyoruz

Hiç kilo almamışsın ne güzel .kaç kilo ile hamile kaldın
17. Haftada 4. Ay bitmiş mi oluyor yoksa tam 4 aylık mı oluyoruz kafam karıştı...
Yani bu haftadan sonra 5 aylık mı olacaz

Ben 19+0dayım yani 20.haftamdayım.haftaya yani 4 mart cumartesi 6.aya girmiş olacağım tam 5 aylık olacak. Sen 5e girmiş olacaksın yani tam 4 aylık :)

Hiç kilo almamışsın ne güzel .kaç kilo ile hamile kaldın
17. Haftada 4. Ay bitmiş mi oluyor yoksa tam 4 aylık mı oluyoruz kafam karıştı...
Yani bu haftadan sonra 5 aylık mı olacaz
Canım 4 ay bitmiş 5.aydan gidiyorlar.67.8 ile hamile kaldım 66.3 e kadar düştüm bugün 67 çıktım ama sıkışık tim epey de şu içmiştim.

Tebrik ediyorum hepinizi hanımlar ben 18. Haftanın içindeyim 7 kg aldım hala canım hamur istiyor asla ağzıma koymazdım... akşamları yürüyüş yapmak istiyorum ama eşim yorgunum diye çıkmıyor napacağımı bilmiyorum oturdukça yemek ve uyumak istiyorum

Canim ben yememe cok dikkat ediyorum hamur usi hic yemiyorum tatli seylerde yemiyorum son aylarimizda mecbur yuruycekler bizimle eee bebek istiyorlarsa yük tek kisilik deyil bak biz neler cekiyoruz yaklasik 5gundur gece uykusunu unuttum dehset derecede her yerim kâşiniyor ve ben bunu doktora soylemeyi unuttum artik yatmak istemiyorum o dereceye geldim yani

Kızlar bu hafta hesabını tam öğrensim diyorum yine kafam karışıyır. İmza kısmında bugün bana tebrikler artık 4 aylık hamilesiniz diyor. 18 bitti 19. Haftaya girdim halbuki nasıl oluyor bu iş?

Kızlar bu hafta hesabını tam öğrensim diyorum yine kafam karışıyır. İmza kısmında bugün bana tebrikler artık 4 aylık hamilesiniz diyor. 18 bitti 19. Haftaya girdim halbuki nasıl oluyor bu iş?
Günaydın canım bu program 20 haftayı 4.5 ay kabul ediyor tam yarı yani

Teşekkür ederim canım. Günaydın:)
Rica ederim canım bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum yaz bebeği olacak hatta yaz sonuna nerdeyse denk gelecek gibi aracimiz var oto koltuk ana kucağı yeterli olacaktır diye düşünüyorum önümüzdeki kış bebek arabası almayı planlıyorum ama yanlış mi düşünüyorum

Yaşadığın şehre göre değişir canım. Ben mesela kasımdan önce kış gelmez buralara diye aldım arabayı. Kış gelse de güneşli oluyor ara ara yağış olur buralar zaten kar hiç yok. Kullanamayacağını düşünüyorsan neden hemen alasın ki zaten. Baktın olmadı alırsın. 1 sene sonra kullanacağın ürünü de hemen alman olmaz yeteri kadar masraf zaten

Yani sakaryadayim burda kasim gibi kış gelir iki üç aylık bebek için ana kucağı yeterli olur diye düşündüm gerçekten herşey masraf bide ihtiyacımı görüp ona göre alırım diye de düşündüm yazın avmde gezmeyiz ciksakta sağlık ocağı çok yakın asiya falan gitsek yine kolay kışın zaten ise başlıcam çocuğum evde olacak nereye çıkarız en fazla aracimizla eşe dosta gideriz baharda yani bu zamanlar lazım olmaya başlar artık diye düşündüm

O zaman alma canım. Ben diğerini okula götürüp getirirken onu da çıkaracağım için güneşli havalarda aldım erkenden. Kasımda kış olur oralar doğru. Biz kışı aralık ocak görürüz şuan yarım kollu ve incecik bir ceketle gelebiliyorum ki onda bile terliyorum malum 23 derece hava. Dediğin gibi baharda falan alırsın. Kanguru da alabilirsin kış dönemi için arabasız gittiğin dönem olursa diye o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…