- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.181
Aynen canim ya benim de doktorum yuruyebilirsin yorulmadan dedi plasenta biraz yukari cikmis ama yine de asagidaymis normal degilmis. Ama ben birak bir saati 10 dk bile yuruyemiyorum kasiklarim agriyo, genital bolgem sizliyo iki buklum kaliyorumAynen canım ben de dikkat ediyorm ama olmuyor galiba ...hamur işi ile ilgili ne varsa bırakıyorum karar verdim bakalım nasıl olacak..
Ben de hareketsiz kalıyorm ama b ir saat yürüyünce karnım çok ağrıyor bu korku beni öldürecek... yine de yürüyeceğim galiba. haftaya da Dr a gidecem olmaz böyle..
Yoksa inan kilo umrumda değil doğumdan sonra veririm ben umrumda olmaz tüm kaygım bebeğime...
mrb kizlar ben bebisimin tabi önce sağlıklı olmasını istiyorum ama kilosununda iyi olmasını istiyorum kızım çok zayıf doğmuştu halada zayıf kendimi kötü hissediyorum bunun için napmaliyim
Ben daha hiç kilo almadım 4.ayim bittiGünaydın kızlar..
Dört haftadır vitamin kullanıyorum kan ilacı,decavit ve omega 3 ..tam 3 kilo almışım.bugün 17. Haftaya girdim normal mi sizce ...
Sizde kilo durumu nasıl...
Canım benim yeğenim de zayıf doğdu şuanda 2 yaşını dolduracak 9 kilo yaşıtlarına göre baya zayıf önemli olan sağlıklı olması hasta olmasın yeter ben kilolu çocuğu sevmiyorum yazık sonradan kilo verdiren için uğraşıyoruzmrb kizlar ben bebisimin tabi önce sağlıklı olmasını istiyorum ama kilosununda iyi olmasını istiyorum kızım çok zayıf doğmuştu halada zayıf kendimi kötü hissediyorum bunun için napmaliyim
Hiç kilo almamışsın ne güzel .kaç kilo ile hamile kaldınBen daha hiç kilo almadım 4.ayim bitti
Hiç kilo almamışsın ne güzel .kaç kilo ile hamile kaldın
17. Haftada 4. Ay bitmiş mi oluyor yoksa tam 4 aylık mı oluyoruz kafam karıştı...
Yani bu haftadan sonra 5 aylık mı olacaz
Canım 4 ay bitmiş 5.aydan gidiyorlar.67.8 ile hamile kaldım 66.3 e kadar düştüm bugün 67 çıktım ama sıkışık tim epey de şu içmiştim.Hiç kilo almamışsın ne güzel .kaç kilo ile hamile kaldın
17. Haftada 4. Ay bitmiş mi oluyor yoksa tam 4 aylık mı oluyoruz kafam karıştı...
Yani bu haftadan sonra 5 aylık mı olacaz
Canim ben yememe cok dikkat ediyorum hamur usi hic yemiyorum tatli seylerde yemiyorum son aylarimizda mecbur yuruycekler bizimle eee bebek istiyorlarsa yük tek kisilik deyil bak biz neler cekiyoruz yaklasik 5gundur gece uykusunu unuttum dehset derecede her yerim kâşiniyor ve ben bunu doktora soylemeyi unuttum artik yatmak istemiyorum o dereceye geldim yaniTebrik ediyorum hepinizi hanımlar ben 18. Haftanın içindeyim 7 kg aldım hala canım hamur istiyor asla ağzıma koymazdım... akşamları yürüyüş yapmak istiyorum ama eşim yorgunum diye çıkmıyor napacağımı bilmiyorum oturdukça yemek ve uyumak istiyorum
Günaydın canım bu program 20 haftayı 4.5 ay kabul ediyor tam yarı yaniKızlar bu hafta hesabını tam öğrensim diyorum yine kafam karışıyır. İmza kısmında bugün bana tebrikler artık 4 aylık hamilesiniz diyor. 18 bitti 19. Haftaya girdim halbukinasıl oluyor bu iş?
Teşekkür ederim canım. Günaydın:)Günaydın canım bu program 20 haftayı 4.5 ay kabul ediyor tam yarı yani
Rica ederim canım bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum yaz bebeği olacak hatta yaz sonuna nerdeyse denk gelecek gibi aracimiz var oto koltuk ana kucağı yeterli olacaktır diye düşünüyorum önümüzdeki kış bebek arabası almayı planlıyorum ama yanlış mi düşünüyorumTeşekkür ederim canım. Günaydın:)
Rica ederim canım bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum yaz bebeği olacak hatta yaz sonuna nerdeyse denk gelecek gibi aracimiz var oto koltuk ana kucağı yeterli olacaktır diye düşünüyorum önümüzdeki kış bebek arabası almayı planlıyorum ama yanlış mi düşünüyorum
Yani sakaryadayim burda kasim gibi kış gelir iki üç aylık bebek için ana kucağı yeterli olur diye düşündüm gerçekten herşey masraf bide ihtiyacımı görüp ona göre alırım diye de düşündüm yazın avmde gezmeyiz ciksakta sağlık ocağı çok yakın asiya falan gitsek yine kolay kışın zaten ise başlıcam çocuğum evde olacak nereye çıkarız en fazla aracimizla eşe dosta gideriz baharda yani bu zamanlar lazım olmaya başlar artık diye düşündümYaşadığın şehre göre değişir canım. Ben mesela kasımdan önce kış gelmez buralara diye aldım arabayı. Kış gelse de güneşli oluyor ara ara yağış olur buralar zaten kar hiç yok. Kullanamayacağını düşünüyorsan neden hemen alasın ki zaten. Baktın olmadı alırsın. 1 sene sonra kullanacağın ürünü de hemen alman olmaz yeteri kadar masraf zaten
Yani sakaryadayim burda kasim gibi kış gelir iki üç aylık bebek için ana kucağı yeterli olur diye düşündüm gerçekten herşey masraf bide ihtiyacımı görüp ona göre alırım diye de düşündüm yazın avmde gezmeyiz ciksakta sağlık ocağı çok yakın asiya falan gitsek yine kolay kışın zaten ise başlıcam çocuğum evde olacak nereye çıkarız en fazla aracimizla eşe dosta gideriz baharda yani bu zamanlar lazım olmaya başlar artık diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?