- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.401
Kizlar 17 18 arasinda haftam. Acile gittik cok sukur herseh yolunda. Kucuk diye pek hissedemiyorum galiba.. Acilden ciktiktan sonra tekmeyi yedim zaten :)
Alkollü pamuk varsa olabilir ya da kolonya canımKizlar bugun saglik ocagina gittim tetanoz asisi ve kan tahlili icin. Oğlumun kalp atışlarını da dinledik ozlemisimtetanoz asisi yaparken cok agridi ama simdi gecti insallah bi daha agrimaz yalniz eve geldikten sonra koluma bi baktim komple kan olmus damarim sismis, bastiriyim gecer dedim iyice kanadi. Ben de kan gormeye dayanamam cok kotu oldum. Bir önerisi olan var mi nasil gecer kendi haline mi birakayim?
oh çok şükür canım bak bebeğin sana mesajı da vermiş çok farklı çoook avuçlarımın içine öpücük kondurup kaçmış gibi hissettimCanim 17 18 civari suan. Ikinci gebeligim ilki 8. Ay ölü dogum. O nedenle kaygili geciriyorum bu gebeligimi maalesef
Acile gittik cok sukur hersey yolunda suyu kalp atimi iyi dedi. Elhamdulillah. Arabaya bindim basladim aglamaya anca oyle rahatladim :) benim sanirim biraz gec dollenme gibi 25 ekim son adet tarihim aslinda.
Hastaneden çıktık babamiz bizi gezdirirken arabada tekme yedim ben de :) tam dayaklik degil mi bunlar :) :) bu daha bisi degil canim ben 8. Aya kadar gebelik yasadigim icin o tekmelerin, bebegi hissetmelerin verdigi mutlulugu anlatamam canim. Allah inşallah hayirlisi ile nasip etsin isteyen herkese de bize de :)
canım gebelikte bilekte oluşan karpal tunel sendromu diye bi sendrom çıkıyo bi araştır istersenKizlar gunlerdir uykusuzluktan manf oldum ne yapcam bilemiyorum bileyime her gece agri giriyo kiranp deyil ama gecelerim gunduzlerim karisti ne zor bu hamilelik ben simdiden uyamiyorsam ileride ne yaparim rabbim bana ve bu yolda olanlara once sabir sonrada güç versin amin.
ben kullanıyorum cnm ama bitmek üzere haftaya kontrolüm varmerhaba nasılsınız arkadaşlar artık çok fazla giremiyorum ders çalıştığım için iyisiniz inşallah . size bir sorum olacak doktorun vermiş olduğu vitamin haplarını kullanıyor musunuz.
merhaba nasılsınız arkadaşlar artık çok fazla giremiyorum ders çalıştığım için iyisiniz inşallah . size bir sorum olacak doktorun vermiş olduğu vitamin haplarını kullanıyor musunuz.
Evet saglikocagindaki doktorum 2.5 olsa daha iyiydi çok yüksek değil ama yine de kadın dogumcuna göster o karar versin. Belki hap kullandirir belki kullandirmaz dedi. Benim 4.44 cikti, sınır 4.20 miş. Eve gelince netten arastirirdim sanırım troidin yüksek olması erken doğuma neden oluyormuş. Moralim bozulduMerhaba, ilaç tedavisiyle düzene giriyor, merak etme. Benimde hamilelikle birlikte tiroid hastalığım oluştu. Doktorum dahiliye bölümüne sevk etti ve TSH değerini düşürmek için ilaç tedavisine başlandı. Hamilelikte 2-2.5 arasında olması gerekiyormuş. Kontrol için her ay kan veriyorum bu yüzden.
Cnm benm dr taksim deki bi Dr. u tavsiye etmişti uzaklığından dolayı bende bir arayış içine girdim Koşuyolu Medipol perinatolog Hakan Apaydın'a randevu aldım. Onu çok met ettiler. 9 Mart'ta ona gidicem. Sende araştır istersen.istanbul anadolu yakasında olup, detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
İmom kullanıyorum canımmerhaba nasılsınız arkadaşlar artık çok fazla giremiyorum ders çalıştığım için iyisiniz inşallah . size bir sorum olacak doktorun vermiş olduğu vitamin haplarını kullanıyor musunuz.
sağol canım ben de aldım şimdi randevu. 8 martta benimki de. kendi doktorumun yönlendirdiği yerden aldım. çiftehavuzlarda, Fetus Prenatal Tanı diye bi yer. bakalım inşallah iyidir doktorları.Cnm benm dr taksim deki bi Dr. u tavsiye etmişti uzaklığından dolayı bende bir arayış içine girdim Koşuyolu Medipol perinatolog Hakan Apaydın'a randevu aldım. Onu çok met ettiler. 9 Mart'ta ona gidicem. Sende araştır istersen.
doktor banada decavit d vitamini bir de folik+demir destekli bir vitamın verdi yemek falan yiyorum mide bulantım falan yok çok şükür o yüzden gerek varmı diye düşünüyorum.İmom kullanıyorum canım
doktor banada decavit d vitamini bir de folik+demir destekli bir vitamın verdi yemek falan yiyorum mide bulantım falan yok çok şükür o yüzden gerek varmı diye düşünüyorum.ben kullanıyorum cnm ama bitmek üzere haftaya kontrolüm var
doktor banada decavit d vitamini bir de folik+demir destekli bir vitamın verdi yemek falan yiyorum mide bulantım falan yok çok şükür o yüzden gerek varmı diye düşünüyorum.Evet kullanıyorum.. Bana maltofer fol, decavit, magnorm ve calcimax+d3 verdi
doktor banada decavit d vitamini bir de folik+demir destekli bir vitamın verdi yemek falan yiyorum mide bulantım falan yok çok şükür o yüzden gerek varmı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?