temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar 17 18 arasinda haftam. Acile gittik cok sukur herseh yolunda. Kucuk diye pek hissedemiyorum galiba.. Acilden ciktiktan sonra tekmeyi yedim zaten :)

Çok sevindim senin adına canım gözün aydın tekmelenmişsin darısı daha kuvvetlilerine diyelim.. :)

Alkollü pamuk varsa olabilir ya da kolonya canım

oh çok şükür canım bak bebeğin sana mesajı da vermiş çok farklı çoook avuçlarımın içine öpücük kondurup kaçmış gibi hissettim

canım gebelikte bilekte oluşan karpal tunel sendromu diye bi sendrom çıkıyo bi araştır istersen

istanbul anadolu yakasında olup, detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir doktor var mı?

merhaba nasılsınız arkadaşlar artık çok fazla giremiyorum ders çalıştığım için iyisiniz inşallah . size bir sorum olacak doktorun vermiş olduğu vitamin haplarını kullanıyor musunuz.

Kızlar yaaaa Daha var, daha erken, acele etme diye diye bişiyler almamak için bugüne kadar kendimi tuttum tuttum tuttum.
Ama bugün amaaaaaaan boşver al gitsin 3-5 bişiy diye mothercare in sitesinde kendimi dalmış ve almış buldum
neyse olan oldu bu beni bi süre daha tutar sanırım
Şöyle havalar azıcık daha ısınsa gezip dolaşıp almak istiorum herşeyi

merhaba nasılsınız arkadaşlar artık çok fazla giremiyorum ders çalıştığım için iyisiniz inşallah . size bir sorum olacak doktorun vermiş olduğu vitamin haplarını kullanıyor musunuz.

Evet kullanıyorum.. Bana maltofer fol, decavit, magnorm ve calcimax+d3 verdi

Evet saglikocagindaki doktorum 2.5 olsa daha iyiydi çok yüksek değil ama yine de kadın dogumcuna göster o karar versin. Belki hap kullandirir belki kullandirmaz dedi. Benim 4.44 cikti, sınır 4.20 miş. Eve gelince netten arastirirdim sanırım troidin yüksek olması erken doğuma neden oluyormuş. Moralim bozuldu inşallah düzene girer.

istanbul anadolu yakasında olup, detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Cnm benm dr taksim deki bi Dr. u tavsiye etmişti uzaklığından dolayı bende bir arayış içine girdim Koşuyolu Medipol perinatolog Hakan Apaydın'a randevu aldım. Onu çok met ettiler. 9 Mart'ta ona gidicem. Sende araştır istersen.

İmom kullanıyorum canım

sağol canım ben de aldım şimdi randevu. 8 martta benimki de. kendi doktorumun yönlendirdiği yerden aldım. çiftehavuzlarda, Fetus Prenatal Tanı diye bi yer. bakalım inşallah iyidir doktorları.

Merhaba kizlar benide araniza alirsaniz sevinirim 21.haftamin icindeyim temmuz dogumum gorunuyo guzel bir prensesim olucak yanliz bizim bi sikintimiz var gecen hafta ultrasyonum vardi ve doktorum gobek capinin buyuk oldugunu soyledi boyle olup sonra duzelen varmi veya bu cok buyuk bir sorunmu bebegimin sagliginda herhangi bisi olurmu doktor tam olarak bi sorun oldugunu soylemek icin erken dedi baska butun degerleri normal sadece karin capi en ust seviyeye yakin

ben kullanıyorum cnm ama bitmek üzere haftaya kontrolüm var
doktor banada decavit d vitamini bir de folik+demir destekli bir vitamın verdi yemek falan yiyorum mide bulantım falan yok çok şükür o yüzden gerek varmı diye düşünüyorum.

doktor banada decavit d vitamini bir de folik+demir destekli bir vitamın verdi yemek falan yiyorum mide bulantım falan yok çok şükür o yüzden gerek varmı diye düşünüyorum.

Yesen de fark etmez içmen lazım dedi bana doktorum. Yoksaa vitamini bende istemedim. Hatta bir ara içemedim tekrar başladım. Açıkçası bizim için o vitamin vs. depoları boşaltıyorlar bizlerin bu kez de biz de sorun çıkıyor.

Kizlar iki haftadir kan ilaci kullaniyorum bugun tahlil sonucuna gore degerimin artmasi gerekirken azalmis. Alt sinir 10, benim ilac almadan once 13 tu simdi 12 olmus neden acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…