- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.421
Kizlar iki haftadir kan ilaci kullaniyorum bugun tahlil sonucuna gore degerimin artmasi gerekirken azalmis. Alt sinir 10, benim ilac almadan once 13 tu simdi 12 olmus neden acaba :/
Tesekkur ederim canim oyle deneyeyim bide. Bebege gidiyorsa iyi sevindim ben ona yetmicek diye dusunup üzülmüştüm :)canım ilacı içtiğinde çay kahve gibi şeyleri 1 saat sonra tüketmen lazım. ilacı içtiğinde portakal gibi c vitamini içeren meyve yr biraz. kivi de olabilir. sütte 1 saat sonra içebilirsin. bebek almıştır demirini ondan düşmüştür.yükselir merak etme
Tesekkur ederim canim oyle deneyeyim bide. Bebege gidiyorsa iyi sevindim ben ona yetmicek diye dusunup üzülmüştüm :)
Bence hic biseye inanma canim benim kuzenimin esi 2hafta once kongtrole gitti erkek dediler kiz dogurdu :)14. Haftamda kiza benzettiler, bugun 18. Haftadayim erkege benziyor dedi simdi ben neye inanayim?
14. Haftamda kiza benzettiler, bugun 18. Haftadayim erkege benziyor dedi simdi ben neye inanayim?
Canlar bisi sordum neden kimse cevap vermedi bana bi fikri olan yokmu acaba
Oncelikle selamlar canim 21.haftamdayim ayrintili ultrasyonumda karin capi yuksek seviyeye yakin dedi doktor buda gelisiminin yavas oldugunu soyledi ama sonrada bunu soylemek icin henuz cok erken dedi 2hafta sonra tam olarak gelisimini tamamlicak ozaman daha dogru sonuc veririz dedi bide diger tum sonuclari normal cikti acaba boyle olup sonradan duzelen varmi yada bu bu kadar onemli biseymigözden kaçmış olabilir ne sormuştun canım
Oncelikle selamlar canim 21.haftamdayim ayrintili ultrasyonumda karin capi yuksek seviyeye yakin dedi doktor buda gelisiminin yavas oldugunu soyledi ama sonrada bunu soylemek icin henuz cok erken dedi 2hafta sonra tam olarak gelisimini tamamlicak ozaman daha dogru sonuc veririz dedi bide diger tum sonuclari normal cikti acaba boyle olup sonradan duzelen varmi yada bu bu kadar onemli biseymi
Kilosu boyu herseyi normal dedi ama karin capi buyuk dedi bende pek anlamadim bisi yanicanım ben henüz tam detaylıya girmedim pazartesi gireceğim o sebeple tam net bir şey diyemem. karın çapından kilosu ölçülüyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer. hiç duymamıştım ama zannetmiyorum kötü bir şey olduğunu düzelir bence. kilosu ne durumda peki söyledi mi sana? belki onla ilgilidir. yani bilemiyorum. daha önce yapılmadı bana ayrıntılı. kızımda görüyorum ne görüyorsam. yani ne desem net bir şey diyemem canım.
Kilosu boyu herseyi normal dedi ama karin capi buyuk dedi bende pek anlamadim bisi yani
Evet saglikocagindaki doktorum 2.5 olsa daha iyiydi çok yüksek değil ama yine de kadın dogumcuna göster o karar versin. Belki hap kullandirir belki kullandirmaz dedi. Benim 4.44 cikti, sınır 4.20 miş. Eve gelince netten arastirirdim sanırım troidin yüksek olması erken doğuma neden oluyormuş. Moralim bozulduinşallah düzene girer.
Simdi soyle canim ben londrada kaliyorum burdada haatanedeki bi kac uzman doktor arasinda degisiyo sana bakanlar yani her seferinde ayni doktora denk gelmiyorum mesela onceki ayrintiliyi baska bi doktorum yapti bunu baska bi doktor ve hepside uzmanlar ama bilemedim iste 2hafta sonraya tekrar randevu yapti bakican yine insallah bisi cikmazAllah Allah bende anlamadım valla.. içini ferah tut sen. kötü bir şey değildir. kendi doktoruna danış bakalım. benim doktor sonucu illa ki istiyor ertesi gün ya da yetişebilirsem o gün. mutlaka ona sor.
Canim ilk hamileligimde bende de lakunler vardi. Cok buyuk olmadikca sorun olmuyor. Kan toplanmasi demek. Bende bir sorun teskil etmedi.doktorda onemsiz dedi ve bende cok sayida vardi. Bence tek sende onemli olan miyom. Miyom buyumezse yine sorun olmaz. Bazi hamilelerde gebelikte miyomda buyuyor ve erken dogum riski olusturabiliyor ve agri yapabiliyor. Dogumla doktor temizliyo ama.Dün tekrar detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin bir böbreğinde hafif genişleme varmış. Doktor takip edilebilir önemli derecede değil dedi. Plesantada lakünler varmış. Bir de 3.5 cm miyomum var. Rapor kısmında bunlar yazıyor. Bilgisi olan var mı? Bu arada yüzünü yine göstermedi.
Teşekkür ederim inşallah büyümez. Erken doğum ihtimali korkutuyor beni.Canim ilk hamileligimde bende de lakunler vardi. Cok buyuk olmadikca sorun olmuyor. Kan toplanmasi demek. Bende bir sorun teskil etmedi.doktorda onemsiz dedi ve bende cok sayida vardi. Bence tek sende onemli olan miyom. Miyom buyumezse yine sorun olmaz. Bazi hamilelerde gebelikte miyomda buyuyor ve erken dogum riski olusturabiliyor ve agri yapabiliyor. Dogumla doktor temizliyo ama.
Simdi soyle canim ben londrada kaliyorum burdada haatanedeki bi kac uzman doktor arasinda degisiyo sana bakanlar yani her seferinde ayni doktora denk gelmiyorum mesela onceki ayrintiliyi baska bi doktorum yapti bunu baska bi doktor ve hepside uzmanlar ama bilemedim iste 2hafta sonraya tekrar randevu yapti bakican yine insallah bisi cikmaz
Bende aynılarını kullanıyorum cnm ama almamazlık yapmadım dahadoktor banada decavit d vitamini bir de folik+demir destekli bir vitamın verdi yemek falan yiyorum mide bulantım falan yok çok şükür o yüzden gerek varmı diye düşünüyorum.
Bebek iyi gelişim sağlıyor demek ki neden kafana takıosun kötü birşey değil ve ultrason ölçümleri yüzde yüz gerçeği göstermez. Benimde 2 hafta önde bütün olcumlerKilosu boyu herseyi normal dedi ama karin capi buyuk dedi bende pek anlamadim bisi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?