temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar iki haftadir kan ilaci kullaniyorum bugun tahlil sonucuna gore degerimin artmasi gerekirken azalmis. Alt sinir 10, benim ilac almadan once 13 tu simdi 12 olmus neden acaba :/

canım ilacı içtiğinde çay kahve gibi şeyleri 1 saat sonra tüketmen lazım. ilacı içtiğinde portakal gibi c vitamini içeren meyve yr biraz. kivi de olabilir. sütte 1 saat sonra içebilirsin. bebek almıştır demirini ondan düşmüştür.yükselir merak etme

Tesekkur ederim canim oyle deneyeyim bide. Bebege gidiyorsa iyi sevindim ben ona yetmicek diye dusunup üzülmüştüm :)

Dün tekrar detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin bir böbreğinde hafif genişleme varmış. Doktor takip edilebilir önemli derecede değil dedi. Plesantada lakünler varmış. Bir de 3.5 cm miyomum var. Rapor kısmında bunlar yazıyor. Bilgisi olan var mı? Bu arada yüzünü yine göstermedi.

gözden kaçmış olabilir ne sormuştun canım
Oncelikle selamlar canim 21.haftamdayim ayrintili ultrasyonumda karin capi yuksek seviyeye yakin dedi doktor buda gelisiminin yavas oldugunu soyledi ama sonrada bunu soylemek icin henuz cok erken dedi 2hafta sonra tam olarak gelisimini tamamlicak ozaman daha dogru sonuc veririz dedi bide diger tum sonuclari normal cikti acaba boyle olup sonradan duzelen varmi yada bu bu kadar onemli biseymi

canım ben henüz tam detaylıya girmedim pazartesi gireceğim o sebeple tam net bir şey diyemem. karın çapından kilosu ölçülüyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer. hiç duymamıştım ama zannetmiyorum kötü bir şey olduğunu düzelir bence. kilosu ne durumda peki söyledi mi sana? belki onla ilgilidir. yani bilemiyorum. daha önce yapılmadı bana ayrıntılı. kızımda görüyorum ne görüyorsam. yani ne desem net bir şey diyemem canım.

Kilosu boyu herseyi normal dedi ama karin capi buyuk dedi bende pek anlamadim bisi yani

Kilosu boyu herseyi normal dedi ama karin capi buyuk dedi bende pek anlamadim bisi yani

Allah Allah bende anlamadım valla.. içini ferah tut sen. kötü bir şey değildir. kendi doktoruna danış bakalım. benim doktor sonucu illa ki istiyor ertesi gün ya da yetişebilirsem o gün. mutlaka ona sor.

Moralini bozacak birşey yok, hem çok yüksek değil sonucun, hemen düzene girer merak etme. Benim sonucum 10 küsürdü ilk. Bende internette yazılanları görüp çok üzülmüştüm, doktorumdan azar işittim bu yüzden. Tedavi edildikten sonra sana da bebeğe de bi sakıncası yok.

Allah Allah bende anlamadım valla.. içini ferah tut sen. kötü bir şey değildir. kendi doktoruna danış bakalım. benim doktor sonucu illa ki istiyor ertesi gün ya da yetişebilirsem o gün. mutlaka ona sor.
Simdi soyle canim ben londrada kaliyorum burdada haatanedeki bi kac uzman doktor arasinda degisiyo sana bakanlar yani her seferinde ayni doktora denk gelmiyorum mesela onceki ayrintiliyi baska bi doktorum yapti bunu baska bi doktor ve hepside uzmanlar ama bilemedim iste 2hafta sonraya tekrar randevu yapti bakican yine insallah bisi cikmaz

Canim ilk hamileligimde bende de lakunler vardi. Cok buyuk olmadikca sorun olmuyor. Kan toplanmasi demek. Bende bir sorun teskil etmedi.doktorda onemsiz dedi ve bende cok sayida vardi. Bence tek sende onemli olan miyom. Miyom buyumezse yine sorun olmaz. Bazi hamilelerde gebelikte miyomda buyuyor ve erken dogum riski olusturabiliyor ve agri yapabiliyor. Dogumla doktor temizliyo ama.

Teşekkür ederim inşallah büyümez. Erken doğum ihtimali korkutuyor beni.

anladım canım.. sistem farklı tabii.. İnşallah çıkmaz bir şey korkma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…