temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende dayanamadım doktoruma sordum. Euthyrox verdi 25 mcg. Hemen başla kullanmaya dedi. Perşembe gittiğimde sorucam bakalım. Senin ilk çocuğun değil sanırım ?

Kilosu boyu herseyi normal dedi ama karin capi buyuk dedi bende pek anlamadim bisi yani
Canim bekle bir ay sonra takiple tekrar baktir bu aylarda yeni yeni seyler çıkabiliyormus kimisi doguma kadar geciyormus kimisi dahada ilerliyormus her ay takibini yaptir ins duzelir banada sol bobrekde genisleme var sanki dedi ama sonuclar iyi cikti detayli ultarasonda yinede hicbirsey anlamadim icimde bir şüphe ileriki zamanlarda netlesir ins ve gecer daha minicikler dunyaya gelmeden ne sorunlarla karsilasiyorlar yaa

Kızlar 19+5 erken mi ayrıntılı için ama Dr yaptır dedi zamanı gelmiş dedi kafam çok karışık erken olduğu için sorun çıkarmasınlar yanlış ölçümler felan yapılırsa

Canim banada sol bobreginde genisleme var dedi detayli ultrasonda 3mm yaziyor ve iki bobreginde de hafif genisleme soz konusu dedi ultrasonu çeken doktor baska hicbirsey anlamadim kendi doktorum sorun olmaz geçer dedi ama icimde bir korku var gecmeyenleri okudum tedirgin oldum senin raporda ne yazıyor boyutu doktorun sanada mi takip edelim dedi acaba baska doktorada mi gostersem raporu diye dusundum biran yaa sonucta onemli birseyse erken teshis edilir kafam cok karisti yaa

benim sol böbrek 4,94 mm yazıyor. henüz kendi doktorumla görüşmedim. görüştükten sonra bir fikrimm olacak.

benim sol böbrek 4,94 mm yazıyor. henüz kendi doktorumla görüşmedim. görüştükten sonra bir fikrimm olacak.
10 mm alti doktorlar gecer gozuyle bakip ciddiye almiyormus ama ins bir sorun olmaz bebegin erkek mi erkek bebeklerde cok görülüyormus duzeliyormus benimki kiz

Kızlar 19+5 erken mi ayrıntılı için ama Dr yaptır dedi zamanı gelmiş dedi kafam çok karışık erken olduğu için sorun çıkarmasınlar yanlış ölçümler felan yapılırsa
Cok farketmez sanki yaa doktorun yaptir dediyse yaptir zaten 20 haftalik olmus sayilir ben bana kalsa yaptirmayi bile dusunmedim ayrintili ultrasonu ama doktorum suphelendigi icin yonlendirdi

Cok farketmez sanki yaa doktorun yaptir dediyse yaptir zaten 20 haftalik olmus sayilir ben bana kalsa yaptirmayi bile dusunmedim ayrintili ultrasonu ama doktorum suphelendigi icin yonlendirdi
Saol canım.haftası 2 hafta önde gidiyo kafa ve karın çevresi onun için zamanı gelmiş dedi.bende hemen gittim gün aldım 2 hafta içinde mutlaka yaptır deyince zamanı geçirmeyim dedim aslında internet te Dr lar 17-23 haftalar uygun diye yazmışlar ama burda arkadaşlar erken olduğunu söylüyo kafam karışık

Bebek iyi gelişim sağlıyor demek ki neden kafana takıosun kötü birşey değil ve ultrason ölçümleri yüzde yüz gerçeği göstermez. Benimde 2 hafta önde bütün olcumler
Canim bana karin capi buyuk gelisimi geri olabilir dedi ama baska herseyi normal dedi geri oldugunu soylemek icinde daha erken iki hafta sonra kesin belli olur dedi ondan tedirginim biraz

Sorma canim benim hamileligim zaten tup bebekle oldu ne zorluklarla simdi bide boyle seyler mahvediyo beni

Canim buradakiler doktorundan daha iyi bilecek degil ya. Sen doktoruna guven. :)

Bende dayanamadım doktoruma sordum. Euthyrox verdi 25 mcg. Hemen başla kullanmaya dedi. Perşembe gittiğimde sorucam bakalım. Senin ilk çocuğun değil sanırım ?

Yok canım , benim de ilk hamileliğim. O yüzden ilk başlarda gerek internetin gerekse insanların etkisinde çok kaldım. Her söylenene inandığım için sürekli ağlıyordum. Kendimi ve bebeğimi yıpratmaktan başka bişey değilmiş bu yaptığım. Benim yaptığım hataları sende yapma diye söylüyorum.
Sen küçücük üzülsen bebişin onu çok büyük bişeymiş gibi algılıyor, o da üzülüyor. Çözümü olan şeyler için ne kendini ne de bebişini üzmeye gerek yok. Allah dermansız dert vermesin. Sonuçta dünyada milyonlarca troid hastası var ve onlar da çocuk sahibi oluyor. Bizimki sadece hamilelikte yaşanan hormon değişimi kaynaklı.

Canim bana karin capi buyuk gelisimi geri olabilir dedi ama baska herseyi normal dedi geri oldugunu soylemek icinde daha erken iki hafta sonra kesin belli olur dedi ondan tedirginim biraz
Canım benimde karın ve kafa çapı iki hafta ilerde ama Dr hiç kötü konuşmadı bazı bebek ler iri olabiliyor dedi hiç önemli değil dedi 18+5 ken 20+3 ile uyumlu çıkıyo

Canim benimkide asiri dusuk 0.03 ama 18. Haftaya kadar kendiliginden duzelmesi bekleniyor eger duzelmezse ilac tedavisi. Kendini uzme gebelik hormonu vucuttaki hormonlarin dengesini bozuyor.muhtemelen sana dusuk dozda bir ilac vericektir. Gebelik sonunda duzeliyor ama ilaci keserler.
Internette her yazani ciddiye alma burada genelde en uctakiler yazilir. Hersey olasiliklar dahilinde yazilir.

günaydın arkadaşlar sağ göğsümde yan tarafta yuvarlak kızarıklık var geçmesini bekledim geçmedi aşırı tedirginim

günaydın arkadaşlar sağ göğsümde yan tarafta yuvarlak kızarıklık var geçmesini bekledim geçmedi aşırı tedirginim
Canım günaydın. tedirgin olma bence benim de kolum alerji gibi olmuş kızarık kabarık. Ama o kadar çok vitamin şu bu içiyoruz ki birşey dokunmuştur. Acı falan var mı ya da kaşıntı?

Canım günaydın. tedirgin olma bence benim de kolum alerji gibi olmuş kızarık kabarık. Ama o kadar çok vitamin şu bu içiyoruz ki birşey dokunmuştur. Acı falan var mı ya da kaşıntı?
göğüs ksmında çıkınca çok tedirgin olduk sabaha kadar uyuyamadım düşünmektn .kılcal damar genişlemesi gibi görüntü olarak madeni 50 krş kadar nerde ise

Günaydın kızlar :) ben bugün yine radyolojideyim.. ne olacak merak ediyorum.. göremiyorum da bebişi zaten tavana bakmaktan uykum gelir kesin pazartesi günü detaylı valla iple çekiyorum. gittiğim doktor nasıl biri acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…