- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.441
Bende dayanamadım doktoruma sordum. Euthyrox verdi 25 mcg. Hemen başla kullanmaya dedi. Perşembe gittiğimde sorucam bakalım. Senin ilk çocuğun değil sanırım ?Moralini bozacak birşey yok, hem çok yüksek değil sonucun, hemen düzene girer merak etme. Benim sonucum 10 küsürdü ilk. Bende internette yazılanları görüp çok üzülmüştüm, doktorumdan azar işittim bu yüzden. Tedavi edildikten sonra sana da bebeğe de bi sakıncası yok.
Canim bekle bir ay sonra takiple tekrar baktir bu aylarda yeni yeni seyler çıkabiliyormus kimisi doguma kadar geciyormus kimisi dahada ilerliyormus her ay takibini yaptir ins duzelir banada sol bobrekde genisleme var sanki dedi ama sonuclar iyi cikti detayli ultarasonda yinede hicbirsey anlamadim icimde bir şüphe ileriki zamanlarda netlesir ins ve gecer daha minicikler dunyaya gelmeden ne sorunlarla karsilasiyorlar yaaKilosu boyu herseyi normal dedi ama karin capi buyuk dedi bende pek anlamadim bisi yani
Canim banada sol bobreginde genisleme var dedi detayli ultrasonda 3mm yaziyor ve iki bobreginde de hafif genisleme soz konusu dedi ultrasonu çeken doktor baska hicbirsey anlamadim kendi doktorum sorun olmaz geçer dedi ama icimde bir korku var gecmeyenleri okudum tedirgin oldum senin raporda ne yazıyor boyutu doktorun sanada mi takip edelim dedi acaba baska doktorada mi gostersem raporu diye dusundum biran yaa sonucta onemli birseyse erken teshis edilir kafam cok karisti yaaDün tekrar detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin bir böbreğinde hafif genişleme varmış. Doktor takip edilebilir önemli derecede değil dedi. Plesantada lakünler varmış. Bir de 3.5 cm miyomum var. Rapor kısmında bunlar yazıyor. Bilgisi olan var mı? Bu arada yüzünü yine göstermedi.
benim sol böbrek 4,94 mm yazıyor. henüz kendi doktorumla görüşmedim. görüştükten sonra bir fikrimm olacak.Canim banada sol bobreginde genisleme var dedi detayli ultrasonda 3mm yaziyor ve iki bobreginde de hafif genisleme soz konusu dedi ultrasonu çeken doktor baska hicbirsey anlamadim kendi doktorum sorun olmaz geçer dedi ama icimde bir korku var gecmeyenleri okudum tedirgin oldum senin raporda ne yazıyor boyutu doktorun sanada mi takip edelim dedi acaba baska doktorada mi gostersem raporu diye dusundum biran yaa sonucta onemli birseyse erken teshis edilir kafam cok karisti yaa
10 mm alti doktorlar gecer gozuyle bakip ciddiye almiyormus ama ins bir sorun olmaz bebegin erkek mi erkek bebeklerde cok görülüyormus duzeliyormus benimki kizbenim sol böbrek 4,94 mm yazıyor. henüz kendi doktorumla görüşmedim. görüştükten sonra bir fikrimm olacak.
Cok farketmez sanki yaa doktorun yaptir dediyse yaptir zaten 20 haftalik olmus sayilir ben bana kalsa yaptirmayi bile dusunmedim ayrintili ultrasonu ama doktorum suphelendigi icin yonlendirdiKızlar 19+5 erken mi ayrıntılı için ama Dr yaptır dedi zamanı gelmiş dedi kafam çok karışık erken olduğu için sorun çıkarmasınlar yanlış ölçümler felan yapılırsa
Saol canım.haftası 2 hafta önde gidiyo kafa ve karın çevresi onun için zamanı gelmiş dedi.bende hemen gittim gün aldım 2 hafta içinde mutlaka yaptır deyince zamanı geçirmeyim dedim aslında internet te Dr lar 17-23 haftalar uygun diye yazmışlar ama burda arkadaşlar erken olduğunu söylüyo kafam karışıkCok farketmez sanki yaa doktorun yaptir dediyse yaptir zaten 20 haftalik olmus sayilir ben bana kalsa yaptirmayi bile dusunmedim ayrintili ultrasonu ama doktorum suphelendigi icin yonlendirdi
Canim bana karin capi buyuk gelisimi geri olabilir dedi ama baska herseyi normal dedi geri oldugunu soylemek icinde daha erken iki hafta sonra kesin belli olur dedi ondan tedirginim birazBebek iyi gelişim sağlıyor demek ki neden kafana takıosun kötü birşey değil ve ultrason ölçümleri yüzde yüz gerçeği göstermez. Benimde 2 hafta önde bütün olcumler
Sorma canim benim hamileligim zaten tup bebekle oldu ne zorluklarla simdi bide boyle seyler mahvediyo beniCanim bekle bir ay sonra takiple tekrar baktir bu aylarda yeni yeni seyler çıkabiliyormus kimisi doguma kadar geciyormus kimisi dahada ilerliyormus her ay takibini yaptir ins duzelir banada sol bobrekde genisleme var sanki dedi ama sonuclar iyi cikti detayli ultarasonda yinede hicbirsey anlamadim icimde bir şüphe ileriki zamanlarda netlesir ins ve gecer daha minicikler dunyaya gelmeden ne sorunlarla karsilasiyorlar yaa
Canim buradakiler doktorundan daha iyi bilecek degil ya. Sen doktoruna guven. :)Saol canım.haftası 2 hafta önde gidiyo kafa ve karın çevresi onun için zamanı gelmiş dedi.bende hemen gittim gün aldım 2 hafta içinde mutlaka yaptır deyince zamanı geçirmeyim dedim aslında internet te Dr lar 17-23 haftalar uygun diye yazmışlar ama burda arkadaşlar erken olduğunu söylüyo kafam karışık
Bende dayanamadım doktoruma sordum. Euthyrox verdi 25 mcg. Hemen başla kullanmaya dedi. Perşembe gittiğimde sorucam bakalım. Senin ilk çocuğun değil sanırım ?
Canım benimde karın ve kafa çapı iki hafta ilerde ama Dr hiç kötü konuşmadı bazı bebek ler iri olabiliyor dedi hiç önemli değil dedi 18+5 ken 20+3 ile uyumlu çıkıyoCanim bana karin capi buyuk gelisimi geri olabilir dedi ama baska herseyi normal dedi geri oldugunu soylemek icinde daha erken iki hafta sonra kesin belli olur dedi ondan tedirginim biraz
Canim benimkide asiri dusuk 0.03 ama 18. Haftaya kadar kendiliginden duzelmesi bekleniyor eger duzelmezse ilac tedavisi. Kendini uzme gebelik hormonu vucuttaki hormonlarin dengesini bozuyor.muhtemelen sana dusuk dozda bir ilac vericektir. Gebelik sonunda duzeliyor ama ilaci keserler.Evet saglikocagindaki doktorum 2.5 olsa daha iyiydi çok yüksek değil ama yine de kadın dogumcuna göster o karar versin. Belki hap kullandirir belki kullandirmaz dedi. Benim 4.44 cikti, sınır 4.20 miş. Eve gelince netten arastirirdim sanırım troidin yüksek olması erken doğuma neden oluyormuş. Moralim bozulduinşallah düzene girer.
bende kullanıyorum diyorum ilaç kullanmasam doğal gidalarla takviye yapsamBende aynılarını kullanıyorum cnm ama almamazlık yapmadım daha
Canım günaydın. tedirgin olma bence benim de kolum alerji gibi olmuş kızarık kabarık. Ama o kadar çok vitamin şu bu içiyoruz ki birşey dokunmuştur. Acı falan var mı ya da kaşıntı?günaydın arkadaşlar sağ göğsümde yan tarafta yuvarlak kızarıklık var geçmesini bekledim geçmedi aşırı tedirginim
göğüs ksmında çıkınca çok tedirgin olduk sabaha kadar uyuyamadım düşünmektn .kılcal damar genişlemesi gibi görüntü olarak madeni 50 krş kadar nerde iseCanım günaydın. tedirgin olma bence benim de kolum alerji gibi olmuş kızarık kabarık. Ama o kadar çok vitamin şu bu içiyoruz ki birşey dokunmuştur. Acı falan var mı ya da kaşıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?