- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.461
yok acı da kaşıntı da yok o bölgede göğüs uçlarım aşırı hassas acı var, birde aşırı büyüdüler oları kafaya takmıyorum hamilelikten dir diye kırmızı leke canımı çok sıktıCanım günaydın. tedirgin olma bence benim de kolum alerji gibi olmuş kızarık kabarık. Ama o kadar çok vitamin şu bu içiyoruz ki birşey dokunmuştur. Acı falan var mı ya da kaşıntı?
Canım doktorunu ara sor buladar stres yapma kendine. Stres daha zararlı. Önemliyse zaten gel bakalım der. Önemli değilse de kafan rahatlaryok acı da kaşıntı da yok o bölgede göğüs uçlarım aşırı hassas acı var, birde aşırı büyüdüler oları kafaya takmıyorum hamilelikten dir diye kırmızı leke canımı çok sıktı
genel cerrahtan randevu aldım bugün gidecem inşallah farklı birşey olmaz.Canım doktorunu ara sor buladar stres yapma kendine. Stres daha zararlı. Önemliyse zaten gel bakalım der. Önemli değilse de kafan rahatlar
Allah yardimcin olsun canim ins hersey duzelir doguma kadar sagliklica kucagina alirsin bebeğiniSorma canim benim hamileligim zaten tup bebekle oldu ne zorluklarla simdi bide boyle seyler mahvediyo beni
muhtemelen erkek cnm bende de aynısı oldu. tabı bellı olmaz yınede ama cınsıyet 17. hatftada tamamlanıyormus yanı 14te yanılma olasılıgı daha yuksek.18. haftada pipi baya belırgındır hayırlı olsun saglıkla gelsın bebeğin :)14. Haftamda kiza benzettiler, bugun 18. Haftadayim erkege benziyor dedi simdi ben neye inanayim?
merhaba benım tsh lerımde problemlı daha hamılelık oncesınden. zaten zehırlı guatr rahatsızlıgı cıktı bende . hamılelıkten once ılac kullanıyordum duzenlı.suan hala duzenlı olarak ılacıma devam edıyorum hamılelık basından berı. benım tsh degerımde 0,00 a kadar dustu.bu degerler cocuktan cok anneyı cok etkılıyor ozellıkle dogum yaklastıgında sorun olur dedı doktorum. duzenlı ılac tedavısıyle hısbır sorun olmaz ıcını rahat tut farkedılmesı cok guzel bıseyCanim benimkide asiri dusuk 0.03 ama 18. Haftaya kadar kendiliginden duzelmesi bekleniyor eger duzelmezse ilac tedavisi. Kendini uzme gebelik hormonu vucuttaki hormonlarin dengesini bozuyor.muhtemelen sana dusuk dozda bir ilac vericektir. Gebelik sonunda duzeliyor ama ilaci keserler.
Internette her yazani ciddiye alma burada genelde en uctakiler yazilir. Hersey olasiliklar dahilinde yazilir.
günaydınn
itiraf ediyorum bnde tontişimi cok ozledım ve bugun aksam baska yerden randevu alabılırsem gıdıp gorucem
özledim yabıde tam hıssedemıyorum hala sıpayı üşengeclıkten kıpırdamıyo akşamlarıda devlet hastanesinden alınabılıyor ama eşimi sokmuyolar içeri üstüne bıde usg ekranını ben goremıyorum inşallah gosterırler bugun :)
Benim de yarın randevum. Zor sabrediyorum:)günaydınn
itiraf ediyorum bnde tontişimi cok ozledım ve bugun aksam baska yerden randevu alabılırsem gıdıp gorucem
özledim yabıde tam hıssedemıyorum hala sıpayı üşengeclıkten kıpırdamıyo akşamlarıda devlet hastanesinden alınabılıyor ama eşimi sokmuyolar içeri üstüne bıde usg ekranını ben goremıyorum inşallah gosterırler bugun :)
Ay canım takılma o kadar bişey yoktur bebisinde ben de sağa yatınca rahatım en rahat pozisyonu öyle buluyorum meselaBenim de yarın randevum. Zor sabrediyorum:)
Bir de iki gece önce sağıma doğru uyuyakalmışım ondan beri de hiç hissedemedim hareketini. İyi düşünmeye çalışıyorum ama içim de çok tedirginyarın olsa da görsem artık oğlumu
ya sureklı mı sola yatmamız lazıım ben saga donuyorum bazenBenim de yarın randevum. Zor sabrediyorum:)
Bir de iki gece önce sağıma doğru uyuyakalmışım ondan beri de hiç hissedemedim hareketini. İyi düşünmeye çalışıyorum ama içim de çok tedirginyarın olsa da görsem artık oğlumu
yok gercekten yatılmaz kı bende yatamıyorum zaten dönuyorum mutlaka. sırtustu ve yuzustu yatmayın dıyorlar zaten. yan yatın dıyorlar ozellıklede sol yan. bı sorun yaratmaz dıye dusunuyorum sor bakalım doktorunane dıcekelmol fly0513 kızlar ben de öyle hep sola yatamıyorum zaten ama o gece sızmışım bel ağrısıyla sabaha kadar hiç dönmeden yatmışım sağıma. Yoksa normalde ben de hep sağa yatardım eskiden şimdi sola alışmaya çalışıyorum ama gece dönüyorum sağa da sola da yatıyorum. Yarın sorucam bu işi de. Hep de sola yatılmaz ki
Benim de yarın randevum. Zor sabrediyorum:)
elmol fly0513 kızlar ben de öyle hep sola yatamıyorum zaten ama o gece sızmışım bel ağrısıyla sabaha kadar hiç dönmeden yatmışım sağıma. Yoksa normalde ben de hep sağa yatardım eskiden şimdi sola alışmaya çalışıyorum ama gece dönüyorum sağa da sola da yatıyorum. Yarın sorucam bu işi de. Hep de sola yatılmaz ki
Ben sormustum onu canim sola yatmak dogru evet ama oyle sureklide sola yatmicaksin demisti doktor sola sagdan daha cok yatarsin dedi.surekli sola yatican diye bise yokmus yani.korkma oyuzden bise yoktur icini ferah tut.elmol fly0513 kızlar ben de öyle hep sola yatamıyorum zaten ama o gece sızmışım bel ağrısıyla sabaha kadar hiç dönmeden yatmışım sağıma. Yoksa normalde ben de hep sağa yatardım eskiden şimdi sola alışmaya çalışıyorum ama gece dönüyorum sağa da sola da yatıyorum. Yarın sorucam bu işi de. Hep de sola yatılmaz ki
Bazı patavatsiz doktorlar bu şekilde konuşur canim bedavadan kendine dert yaratma bence. Ona bakarsan benim bebegimi boş gebelik diye kürtaja alacaklardi doktorlar da hata yapabiliyor. Geç döllenme olmuştur ve her cocugun gelişimi aynı olacak diye bişey yok senin bebis minyon tipli olacaktır yani her ihtimal var.ama pozitif düşün bence problem yok .eğer çok kafana takıosun başka doktora git bekleme 2 haftaCanim bana karin capi buyuk gelisimi geri olabilir dedi ama baska herseyi normal dedi geri oldugunu soylemek icinde daha erken iki hafta sonra kesin belli olur dedi ondan tedirginim biraz
Canim daha onceki hamileligimde de ayni sorun oldugundan bu soruna aliskinim :)merhaba benım tsh lerımde problemlı daha hamılelık oncesınden. zaten zehırlı guatr rahatsızlıgı cıktı bende . hamılelıkten once ılac kullanıyordum duzenlı.suan hala duzenlı olarak ılacıma devam edıyorum hamılelık basından berı. benım tsh degerımde 0,00 a kadar dustu.bu degerler cocuktan cok anneyı cok etkılıyor ozellıkle dogum yaklastıgında sorun olur dedı doktorum. duzenlı ılac tedavısıyle hısbır sorun olmaz ıcını rahat tut farkedılmesı cok guzel bıseymelegini_bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?