- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.481
Aynen canım ben de zaten öyle sürekli sola yatamıyorum yatılmazki zaten uyuyunca dönüyor insan. Geçen bütün gece aynı şekilde kalmışım saatlerce uyandım belim boynum heryerim tutulmuştu resmen. Ondan biraz tedirgin oldum ama sanmıyorum bende sıkıntı olmamıştır daha küçük bebişim :) sağol canım :)Ben sormustum onu canim sola yatmak dogru evet ama oyle sureklide sola yatmicaksin demisti doktor sola sagdan daha cok yatarsin dedi.surekli sola yatican diye bise yokmus yani.korkma oyuzden bise yoktur icini ferah tut.
bu haftaya kadar ılac kullanmamıssın senın cok ıyı hamılelıkte cıkmıs sonrada gecıyormus zatencanım .ben hep ılac kullanmak zorunda kaldım bende de nodul yok cok sukur ama degerım cok düştü 0,00 dı en son 0,2 oldu 0 olmasından iiyidirCanim daha onceki hamileligimde de ayni sorun oldugundan bu soruna aliskinim :)
18. Haftamda degerim yukselmezse endokrin bolumune gidip ilac tedavine baslicam. Bende nodul vs yok. Doktor gebelik hormonunun baskilamasindan demisti.
Daha geçen hafta gördüm minnoşlarımi ama bende çok özledim daha 3 hafta var doktoragünaydınn
itiraf ediyorum bnde tontişimi cok ozledım ve bugun aksam baska yerden randevu alabılırsem gıdıp gorucem
özledim yabıde tam hıssedemıyorum hala sıpayı üşengeclıkten kıpırdamıyo akşamlarıda devlet hastanesinden alınabılıyor ama eşimi sokmuyolar içeri üstüne bıde usg ekranını ben goremıyorum inşallah gosterırler bugun :)
Ben ilk hamileligimde de kullandım şimdide kullanıyorum yaklaşık 4 senedir kullanıyorum anlayacağınız hasimato hastasıyım . Troid hastalığı hamilelikte problem değil ilaç kullandiktan sonra.ayrıca bebek şu anda kendi troid hormonunu kendi salgiliyor . Zaten tsh 4 -5 gibi değerler normal insanlarda da yukseliyor illa troid hastası olman gerekmiyor . Troid hamilelikte oynama yapar herzaman. Hatta bana doktorum hamileyken tsh 200 olan hastası olduğunu bile söyledi .bizim degerlerimiz hiçbişey değil.Yok canım , benim de ilk hamileliğim. O yüzden ilk başlarda gerek internetin gerekse insanların etkisinde çok kaldım. Her söylenene inandığım için sürekli ağlıyordum. Kendimi ve bebeğimi yıpratmaktan başka bişey değilmiş bu yaptığım. Benim yaptığım hataları sende yapma diye söylüyorum.
Sen küçücük üzülsen bebişin onu çok büyük bişeymiş gibi algılıyor, o da üzülüyor. Çözümü olan şeyler için ne kendini ne de bebişini üzmeye gerek yok. Allah dermansız dert vermesin. Sonuçta dünyada milyonlarca troid hastası var ve onlar da çocuk sahibi oluyor. Bizimki sadece hamilelikte yaşanan hormon değişimi kaynaklı.
Amin canim. Allah caresiz dert vermesin. :))bu haftaya kadar ılac kullanmamıssın senın cok ıyı hamılelıkte cıkmıs sonrada gecıyormus zatencanım .ben hep ılac kullanmak zorunda kaldım bende de nodul yok cok sukur ama degerım cok düştü 0,00 dı en son 0,2 oldu 0 olmasından iiyidir3 haftada bır kontrole gıdıyorum bende endokrıne.allah baska hastalık vermesın bunların caresı var cok sükür.
Yatilmaz tabi canim insan tutuluyo insanin kalcasi agriyo hep ayni yere yone yatinca.ufaklar daha bigunleri bigunlerini tutmuyoki benim oglusta bigun cok oynuyo bigun bakiyorum cok az hissediyom bazende pata kute girisiyo.onlarinda keyifleri varAynen canım ben de zaten öyle sürekli sola yatamıyorum yatılmazki zaten uyuyunca dönüyor insan. Geçen bütün gece aynı şekilde kalmışım saatlerce uyandım belim boynum heryerim tutulmuştu resmen. Ondan biraz tedirgin oldum ama sanmıyorum bende sıkıntı olmamıştır daha küçük bebişim :) sağol canım :)
Aynısı bende de var sabahları bakıyorum burnumun ici kan bide dış etim bu ara çok hassas kaniyo hemenArkadaşlar sizinde burnunuzda kanama oluyor mu ? Normal diye okudum kan dolaşımından dolayı ama bir haftadır burnumun için hep kanlı
Bir de çarpıntı hissim var nefesim yetmiyor gibi ara ara oluyor ..ne yapsam bilemedim ki ..
Ben uyanıyorum bel agrisi çok fazla tutulmuş her yerim sol tarafa ağırlık veriyorum ama gece dönüyorum bide bişey sorcam size bebek ilk zaman solda atar mı benim ara ara solda hafiften atma oluyo ama acaba diyorumSelam kızlar
Sol tarafa uyuma konusu için telaş yapmayın bence..bebekler daha küçük zaten .tüm gece tek tarafa yatmak sıkıntı yaratır kaliteli uyku kalmaz daha şimdiden..Sola yatmaya çalisalim demek daha uygun sanki..yoksa kimse karnının üstüne ya da sağ tarafa bastıra bastıra uyumaz sanırım şu halde
Haha bak bu olabilir iste canim cunku bende babasida minyon tipliyiz :) ki bide tup bebekten olan cocuklar genelde kucuk oluyo sonradan dogunca toparlaniyo kadin psikopat cikti zaten :)Bazı patavatsiz doktorlar bu şekilde konuşur canim bedavadan kendine dert yaratma bence. Ona bakarsan benim bebegimi boş gebelik diye kürtaja alacaklardi doktorlar da hata yapabiliyor. Geç döllenme olmuştur ve her cocugun gelişimi aynı olacak diye bişey yok senin bebis minyon tipli olacaktır yani her ihtimal var.ama pozitif düşün bence problem yok .eğer çok kafana takıosun başka doktora git bekleme 2 hafta
Gozun aydin canimselam kızlar
bizde bugün kontrolden geldik. 2 li tarama testimiz temiz çıktı çok şükür.
doktorum 3 lü 4 lü tarama testine gerek yok dedi. cinsiyetini hala öğrenemedik. bizimkisi pozisyon vermedi
haftaya inşallah
istanbul anadolu yakasında olup, detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Ben 2li bile yaptırmadım.herkes 4 lüyü yaptırdımı acaba?
Kızlar göğüs ucunda beyaz kremsi şeyler olan var mı? Süt kanalları mı açılıyor acaba?
herkes 4 lüyü yaptırdımı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?