temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben sormustum onu canim sola yatmak dogru evet ama oyle sureklide sola yatmicaksin demisti doktor sola sagdan daha cok yatarsin dedi.surekli sola yatican diye bise yokmus yani.korkma oyuzden bise yoktur icini ferah tut.
Aynen canım ben de zaten öyle sürekli sola yatamıyorum yatılmazki zaten uyuyunca dönüyor insan. Geçen bütün gece aynı şekilde kalmışım saatlerce uyandım belim boynum heryerim tutulmuştu resmen. Ondan biraz tedirgin oldum ama sanmıyorum bende sıkıntı olmamıştır daha küçük bebişim :) sağol canım :)

Canim daha onceki hamileligimde de ayni sorun oldugundan bu soruna aliskinim :)
18. Haftamda degerim yukselmezse endokrin bolumune gidip ilac tedavine baslicam. Bende nodul vs yok. Doktor gebelik hormonunun baskilamasindan demisti.
bu haftaya kadar ılac kullanmamıssın senın cok ıyı hamılelıkte cıkmıs sonrada gecıyormus zatencanım .ben hep ılac kullanmak zorunda kaldım bende de nodul yok cok sukur ama degerım cok düştü 0,00 dı en son 0,2 oldu 0 olmasından iiyidir 3 haftada bır kontrole gıdıyorum bende endokrıne.allah baska hastalık vermesın bunların caresı var cok sükür.

Daha geçen hafta gördüm minnoşlarımi ama bende çok özledim daha 3 hafta var doktora

Ben ilk hamileligimde de kullandım şimdide kullanıyorum yaklaşık 4 senedir kullanıyorum anlayacağınız hasimato hastasıyım . Troid hastalığı hamilelikte problem değil ilaç kullandiktan sonra.ayrıca bebek şu anda kendi troid hormonunu kendi salgiliyor . Zaten tsh 4 -5 gibi değerler normal insanlarda da yukseliyor illa troid hastası olman gerekmiyor . Troid hamilelikte oynama yapar herzaman. Hatta bana doktorum hamileyken tsh 200 olan hastası olduğunu bile söyledi .bizim degerlerimiz hiçbişey değil.

Amin canim. Allah caresiz dert vermesin. :))

Yatilmaz tabi canim insan tutuluyo insanin kalcasi agriyo hep ayni yere yone yatinca.ufaklar daha bigunleri bigunlerini tutmuyoki benim oglusta bigun cok oynuyo bigun bakiyorum cok az hissediyom bazende pata kute girisiyo.onlarinda keyifleri varonlarda bise oldugu yok bizim psikolojimiz cok musait herseye tedirgin olmaya canim hepimiz ayniyiz,saglikla kucagimiza aldikmi gecicek anca bunlar az kaldi az dayanin

Arkadaşlar sizinde burnunuzda kanama oluyor mu ? Normal diye okudum kan dolaşımından dolayı ama bir haftadır burnumun için hep kanlı
Bir de çarpıntı hissim var nefesim yetmiyor gibi ara ara oluyor ..ne yapsam bilemedim ki ..

Slm kızlar bi kaç saattir çok ağrım var sağ taraf kasigim agriyo sizin de var
Aynısı bende de var sabahları bakıyorum burnumun ici kan bide dış etim bu ara çok hassas kaniyo hemen çok çabuk yoruluyorum konuşurken bile nefes nefese kalıyorum merdiven çıksam çok yoruluyorum son aylar napcam bilmiyorum

Ben uyanıyorum bel agrisi çok fazla tutulmuş her yerim sol tarafa ağırlık veriyorum ama gece dönüyorum bide bişey sorcam size bebek ilk zaman solda atar mı benim ara ara solda hafiften atma oluyo ama acaba diyorum

Haha bak bu olabilir iste canim cunku bende babasida minyon tipliyiz :) ki bide tup bebekten olan cocuklar genelde kucuk oluyo sonradan dogunca toparlaniyo kadin psikopat cikti zaten :)

Kızlar göğüs ucunda beyaz kremsi şeyler olan var mı? Süt kanalları mı açılıyor acaba?

bende geçen gün banyoda fark ettim ucunda garip bi kremsilik vardı.. süt değildir inşallah (kendi adıma)

herkes 4 lüyü yaptırdımı acaba?

3lü de 4lü de yapılmadı.. 16.haftada ayrıntılı oldum radyolog yaptı. bugün de yine aynı radyalogta farklı bir ayrıntılıydı börek barsak falan ne varsa baktı. Pazartesi günü yeniden detaylı olacak ama bu kez üni. hastanesinde yar. doç kadın doğum doktoru tarafından.

Selam kizlar devlet hastanesinde renkli ultrasyon için radyoloji bölümünden mi randevu almam gerekiyor bilen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…