temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bide kizlar ben 20+6gunlugum ve 3kilo tek almisim sizler kacar kilo aldiniz normalmi bu kadar az almak

Ben uyanıyorum bel agrisi çok fazla tutulmuş her yerim sol tarafa ağırlık veriyorum ama gece dönüyorum bide bişey sorcam size bebek ilk zaman solda atar mı benim ara ara solda hafiften atma oluyo ama acaba diyorum

Canım özellikle solda mi olur bilmiyorum sanmam.bebek hangi tarafta ise orda olur muhtemelen ...ilk gebelikte sağda idi orda hissettim şimdi de solda hissediyorum çünkü

Doğru canım haklisin. Hapimi kullanmaya başladım bugün. Geçecek inşallah, sagsalim alicam oğlumu kucağıma

Sağol canım. Doktorum 25 mcg euthyrox verdi. Bugün kullanmaya başladım. Yukselmeyecek inşallah.

Evet canim bende başladım ilaca. Bi sorun olmasın sagsalim kucağıma alayım bebegimi de hap kullanmaya razıyım.

Sağol canım ya valla sizler böyle yazdikca içim rahatladı. Zaten ilk kan testlerim yapıldığında hiçbir sorun çıkmamıştı. Şimdi yükselmiş. O da cok değil 4.44 olmuş. Ilave başladım. Inşallah normal değerine düşer bir an önce

Benim burun kanlanmalarim gecti canim ama onceden vardi. Çarpıntı ve nefes nefese kalma hala oluyor. Merdiven cikinca kalbim cikicakmis gibi hissediyorum. Ve surekli yorgunum biraksalar 24 saat uyurum. Kan degerlerim dusuk diye mi boyle bilmiyorum.

Canim bende 21+4 um. 2.5 kilo aldım. Sorun olacağını düşünmüyorum bence iyi bile cok almamak. Zaten sonradan istemesek de kilo alicaz.
Bende olye dusunuyorum zaten bildigim kadariyla ilk donemlerde alinan kilonin bebege hic bir katkisi yok fuzuli biz aliyoruz :) yinede sormak istedim bi arkadasim henuz 11haftalik 4kilo almis bule cok sasirdim

Bide kizlar ben 20+6gunlugum ve 3kilo tek almisim sizler kacar kilo aldiniz normalmi bu kadar az almak
Canım ben 19+2 yim daha hamile kaldığım kiloma 2 kilo var altıya bile geçmedim önemli olan bebeğin sağlıklı olsun az kilo diye endişe etme aslında çok güzel bi durum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…