- 16 Kasım 2016
- 28
- 18
- 8
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.501
Selam kizlar devlet hastanesinde renkli ultrasyon için radyoloji bölümünden mi randevu almam gerekiyor bilen var mı acaba
Canim bendede var ama nedenini bilmiyorum tabikiKızlar göğüs ucunda beyaz kremsi şeyler olan var mı? Süt kanalları mı açılıyor acaba?
Aa bendede var onlardan bende bilmiyorum ama nedenini:)Kızlar göğüs ucunda beyaz kremsi şeyler olan var mı? Süt kanalları mı açılıyor acaba?
Canım olması normal beyaz kremsi hatta sarımsı olabilir böyle Pütür pütur ..süt kanallarımız açılıyor ondan.Kızlar göğüs ucunda beyaz kremsi şeyler olan var mı? Süt kanalları mı açılıyor acaba?
Ben uyanıyorum bel agrisi çok fazla tutulmuş her yerim sol tarafa ağırlık veriyorum ama gece dönüyorum bide bişey sorcam size bebek ilk zaman solda atar mı benim ara ara solda hafiften atma oluyo ama acaba diyorum
herkes 4 lüyü yaptırdımı acaba?
Bildiğim kadarıyla oluyor. Ama araştırma hastanesi ile normal devlet arasında fark var mı bilmem canım çünkü ben üniversite hastanesinde yaptıracağım..sizin orda varsa sen de araştır istersen..Detaylı ultrason devlet hastanelerinde oluyormu?
Doğru canım haklisin. Hapimi kullanmaya başladım bugün. Geçecek inşallah, sagsalim alicam oğlumu kucağımaYok canım , benim de ilk hamileliğim. O yüzden ilk başlarda gerek internetin gerekse insanların etkisinde çok kaldım. Her söylenene inandığım için sürekli ağlıyordum. Kendimi ve bebeğimi yıpratmaktan başka bişey değilmiş bu yaptığım. Benim yaptığım hataları sende yapma diye söylüyorum.
Sen küçücük üzülsen bebişin onu çok büyük bişeymiş gibi algılıyor, o da üzülüyor. Çözümü olan şeyler için ne kendini ne de bebişini üzmeye gerek yok. Allah dermansız dert vermesin. Sonuçta dünyada milyonlarca troid hastası var ve onlar da çocuk sahibi oluyor. Bizimki sadece hamilelikte yaşanan hormon değişimi kaynaklı.
Sağol canım. Doktorum 25 mcg euthyrox verdi. Bugün kullanmaya başladım. Yukselmeyecek inşallah.Canim benimkide asiri dusuk 0.03 ama 18. Haftaya kadar kendiliginden duzelmesi bekleniyor eger duzelmezse ilac tedavisi. Kendini uzme gebelik hormonu vucuttaki hormonlarin dengesini bozuyor.muhtemelen sana dusuk dozda bir ilac vericektir. Gebelik sonunda duzeliyor ama ilaci keserler.
Internette her yazani ciddiye alma burada genelde en uctakiler yazilir. Hersey olasiliklar dahilinde yazilir.
Evet canim bende başladım ilaca. Bi sorun olmasın sagsalim kucağıma alayım bebegimi de hap kullanmaya razıyım.merhaba benım tsh lerımde problemlı daha hamılelık oncesınden. zaten zehırlı guatr rahatsızlıgı cıktı bende . hamılelıkten once ılac kullanıyordum duzenlı.suan hala duzenlı olarak ılacıma devam edıyorum hamılelık basından berı. benım tsh degerımde 0,00 a kadar dustu.bu degerler cocuktan cok anneyı cok etkılıyor ozellıkle dogum yaklastıgında sorun olur dedı doktorum. duzenlı ılac tedavısıyle hısbır sorun olmaz ıcını rahat tut farkedılmesı cok guzel bıseymelegini_bekliyor
Sağol canım ya valla sizler böyle yazdikca içim rahatladı. Zaten ilk kan testlerim yapıldığında hiçbir sorun çıkmamıştı. Şimdi yükselmiş. O da cok değil 4.44 olmuş. Ilave başladım. Inşallah normal değerine düşer bir an önceBen ilk hamileligimde de kullandım şimdide kullanıyorum yaklaşık 4 senedir kullanıyorum anlayacağınız hasimato hastasıyım . Troid hastalığı hamilelikte problem değil ilaç kullandiktan sonra.ayrıca bebek şu anda kendi troid hormonunu kendi salgiliyor . Zaten tsh 4 -5 gibi değerler normal insanlarda da yukseliyor illa troid hastası olman gerekmiyor . Troid hamilelikte oynama yapar herzaman. Hatta bana doktorum hamileyken tsh 200 olan hastası olduğunu bile söyledi .bizim degerlerimiz hiçbişey değil.
Ben yaptırdım canımherkes 4 lüyü yaptırdımı acaba?
Canım ben daha hiç almadim hamile kaldığım kiloya bile gelmedim onu sorun etme yeterki bebek beslensin kilosu iyi olsunBide kizlar ben 20+6gunlugum ve 3kilo tek almisim sizler kacar kilo aldiniz normalmi bu kadar az almak
Öğrendin mi cinsiyetiniDetaylı ultrason devlet hastanelerinde oluyormu?
Canim bende 21+4 um. 2.5 kilo aldım. Sorun olacağını düşünmüyorum bence iyi bile cok almamak. Zaten sonradan istemesek de kilo alicaz.Bide kizlar ben 20+6gunlugum ve 3kilo tek almisim sizler kacar kilo aldiniz normalmi bu kadar az almak
Benim burun kanlanmalarim gecti canim ama onceden vardi. Çarpıntı ve nefes nefese kalma hala oluyor. Merdiven cikinca kalbim cikicakmis gibi hissediyorum. Ve surekli yorgunum biraksalar 24 saat uyurum. Kan degerlerim dusuk diye mi boyle bilmiyorum.Arkadaşlar sizinde burnunuzda kanama oluyor mu ? Normal diye okudum kan dolaşımından dolayı ama bir haftadır burnumun için hep kanlı
Bir de çarpıntı hissim var nefesim yetmiyor gibi ara ara oluyor ..ne yapsam bilemedim ki ..
Bende olye dusunuyorum zaten bildigim kadariyla ilk donemlerde alinan kilonin bebege hic bir katkisi yok fuzuli biz aliyoruz :) yinede sormak istedim bi arkadasim henuz 11haftalik 4kilo almis bule cok sasirdimCanim bende 21+4 um. 2.5 kilo aldım. Sorun olacağını düşünmüyorum bence iyi bile cok almamak. Zaten sonradan istemesek de kilo alicaz.
Canım ben 19+2 yim daha hamile kaldığım kiloma 2 kilo var altıya bile geçmedim önemli olan bebeğin sağlıklı olsun az kilo diye endişe etme aslında çok güzel bi durum benceBide kizlar ben 20+6gunlugum ve 3kilo tek almisim sizler kacar kilo aldiniz normalmi bu kadar az almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?