temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ben 19+2 yim daha hamile kaldığım kiloma 2 kilo var altıya bile geçmedim önemli olan bebeğin sağlıklı olsun az kilo diye endişe etme aslında çok güzel bi durum bence
Saol canim icimi rahatlattiniz simdi baktimda zaten kizim 327grammis :) ay ne bilim bi arkadasin daha 11.haftasinda 4kilo almis dedim bendemi bi sorun var yoksa :)

Saol canim icimi rahatlattiniz simdi baktimda zaten kizim 327grammis :) ay ne bilim bi arkadasin daha 11.haftasinda 4kilo almis dedim bendemi bi sorun var yoksa :)
Maşallah bak ne güzel çok kilodan doktorlar da memnun kalmaz senin için de iyi olmaz ki canım

Selam kizlar devlet hastanesinde renkli ultrasyon için radyoloji bölümünden mi randevu almam gerekiyor bilen var mı acaba

canın doktorun hangisinden almanı söyledi sana? bana perinatoloji bölümünden almamı söyledi ben Üniversite hastanesine gideceğim. devlette oluyor mı bilmiyorum. radyoloji bugün bana renkli baktı ama yine doktorum dedi ve diğer hastaneye de gitmem gerektiğini söyledi. sor doktoruna.

Detaylı ultrason devlet hastanelerinde oluyormu?

bilmiyorum devleti ama üniversite hastanelerinde oluyor ki ben üniversite hastanesine gideceğim pazartesi günü

Masallah canim allah saglikla kucagina aldigin gunleride gostersun

Maşşallah canım Allah bağışlasın bende haftaya gdcm inşallah bizim minikte gösterir

Bende olye dusunuyorum zaten bildigim kadariyla ilk donemlerde alinan kilonin bebege hic bir katkisi yok fuzuli biz aliyoruz :) yinede sormak istedim bi arkadasim henuz 11haftalik 4kilo almis bule cok sasirdim
Canım ben de hala kilo almadım. Hatta hamile kaldığım kilodan hala 1 kilo eksiğim. Bugün randevum vardı bebek gayet sağlıklı dedi çok şükür. Benim iş arkadaşım da 11 haftalık ve 4 kilo almış. Çok iyi bir şey değil o.

Ozmaan asil sagliksiz olan onlarinki :) cunku suan bebek zaten kilo almiyo benimki bu aydan sonra kilo alir artik diye dusunuyorum:)

Bende geçen haftaya kadar çok sık çarpıntı oluyordu ama şu sıra yok gibi. Nefes konusu bende de aynı. Okulda lavabo en üst katta ve ben her ders arasında hala gidiyorum ve nefes nefese zor çıkıyorum merdivenlerden. Hatta bazen yürürken aynı anda telefonda falan konuşuyosam karşı taraf soruyo yokuş mu çıkıyosun diye çünkü çok nefes nefese konuşuyorum. Hepsi normal bunların çünkü nefesimizi bizimle paylaşan minnaklarımız var içerde ☺

Ozmaan asil sagliksiz olan onlarinki :) cunku suan bebek zaten kilo almiyo benimki bu aydan sonra kilo alir artik diye dusunuyorum:)
Aynen öyle canım. Zaten fazla kiloyla doğum bile zorlaşıyor. Farklı komplikasyanlar ortaya çıkabiliyomuş doğum esnasında fazla kilodan dolayı. Günlük almamız gereken protein kalsiyum ve vitaminleri içeren besinleri yedikten sonra gerisi boş kilo bence. Benim bebeğin hep SAT a göre birkaç gün geri görünüyordu ben de üzülüyodum. Çok iştahım yoktu ilk 15 hafta ama kendimi iki haşlanmış yumurta iki ceviz ve bir avuç yeşil zeytin yemek için zorluyodum. Akşam yemeği falan iki kaşık anca. Onu söyledim doktora bunlar dışında bir şey yiyemiyorum acaba ondan mı böle oldu diye. Sen zaten en gerekenleri yiyomuşsun birkaç günlük fark ise önemli değil sonradan toparlar dedi. Suyu az içinde de az gelişiyomuş bebek. Bir de bunun üzerinde çok duruyo doktorum ama ben malesef su içemiyorum hala.

Benimkide haftasından önde gittiği için zamanı gelmiş hemen yaptır dedi. Yarın gideceğim inşallah

Ben sigarayı bıraktım ondan mı yoksa hamilelikten dolayımı bilmiyorum ama 5 kilo almışım Hepsini de kendime alıyorum bebek zayıf. hayır zaten balıketliydim. İster miyim ama alıyorum işte. Bu arada deraylı ultrason için doktor bişi de söylemedi ne zaman girdiniz ya da giriliyor buaralar girmem lazım galiba

Bakalim canim ben dedim dr.uma ama kiz demislerdi diye dedi 20.haftada gel yine bakalim..

Maşallah bak ne güzel çok kilodan doktorlar da memnun kalmaz senin için de iyi olmaz ki canım
Dogru soyluyorsun canim. Doktorlarda cok kiloyu onermiyor. Zaten az kilo alinca dogumda o kadar kolay oluyor. Normal dogum yapacaklarin acilmasi daha hizli oluyor. Dogum yaptigim hastanede 4 kisi ayni anda doguma aldilar. Ben 4 saat sanci cektim . Bir bayan vardi 30 kilo almisti o 24 saat sanci cekti ve ben dogum yaptim kendime geldim odamda o kadina dua ettim sesleri benim odama geliyordu. Allahim kurtar diye. Kizlar yuruyus yapabilen yapsin dogumu cok kolaylastiriyor ve wc ye gittiginizde tuvaletinizi yapip tutun ve tekrarlayin. Rahim kaslarini guclendiriyor. Doktorum soylemisti.

Bide klozet değil normal tuvalet kullanmakta faydaliymis senin dediğin kegel egzersizi inşallah bize de nasip olur kolay normal bi doğum her anını yaşamayı istiyorum sezeryandan da çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…