temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben suyu iyi iciyorum sukur bende yemekten tiksinme falan olmadi kahvaltida domates salatalik zeytin yumurta peynir yiyorum 1bardak sutle 2saatte bir meyve yiyorum ne varsa aksamlarida sebze ve et birlestirip ya yemek yapiyorum yada salata yiyorum yogurt hergun yiyorum toplamda 3bardak sut oluyo aksamda 1bardak cayin yaninda cevizle findik yiyorum dusunuyorum daha ne yiyim :) sadece kahvaltida ekmek yiyorum aksam yemiyorum cok doymayacagimi hissediyorsam pilav yapiyorum

Kızlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var kiminiz çok kizacak kiminiz sövecek belki de ben bile hergün kızıyorum kendime şu lanet sigarayı bırakamadim zararlarını biliyorum hatta aşırı derecede vicdan azabı bile çekiyorum ama icmedigimde krizlere giriyorum nolur yardım edin nasıl birakabilirim hamile kalmadan 1 paket içiyordum şimdi 6 7 dal içiyorum ama daha da azaltamiyorum ne yapmam lazım

Ebru_taner67
Kizlarrrrrrrr bu benim gorumcemin gelini onuda buraya uye yaptim yeni hamile ve pek bi bilgisi yok boyle konularda ve yeni evli 4aylik 19 yasinda biz ogretelim ona bagzi seyleri yeni hamile ve tecrubesiz sonucta bizde bilmiyoduk herseyi burda ogrendik dimi.

Canim sakiz çigne cok işe yariyor.

Cignemem mi ya neler denedim neler 2 gün içmemeyi denedim kriz geciriyodum nerdeyse
Ben gebelikten cok once biraktim senin gibi 6dal iciyodum birden biraktim hep sakiz cignedim aklima geldikce hep sakiz attim 10gunde aklimdan silindi.
Biraz irade meselesi bu canim internetten bi bak bitkisel ot felan vardir illaki.

Ben gebelikten cok once biraktim senin gibi 6dal iciyodum birden biraktim hep sakiz cignedim aklima geldikce hep sakiz attim 10gunde aklimdan silindi.
Biraz irade meselesi bu canim internetten bi bak bitkisel ot felan vardir illaki.
Deneyeceğim canım inşallah kurtulurum çok teşekkür ederim tavsiyelerin için yine de dua et de şu iradem güçlü olsun

Deneyeceğim canım inşallah kurtulurum çok teşekkür ederim tavsiyelerin için yine de dua et de şu iradem güçlü olsun
Zor bi durum kendi basina olsan neyse bi canla yükumlusun ilerde bisey olsa kahrediceksin kendini beyinde bitir ve evde hic sigara tasima.

evet sigarayı bıraktıgın için hiç sigara içmeyen hamilelere göre daha hızlı acıkıyosun. sigaranın boşlugunu yemek dolduruyor. cok yemiorum diosan ödemde olabilir canım

evet sigarayı bıraktıgın için hiç sigara içmeyen hamilelere göre daha hızlı acıkıyosun. sigaranın boşlugunu yemek dolduruyor. cok yemiorum diosan ödemde olabilir canım
Nasıl bıraktın sigarayı söyle de bende bırakayım ya bi ben mi beceremiyorum bu işi

canım bende gunde 1 pakete yakın içiodum 5.haftada ogrendiğimden beri içmiyorum ama bende asırı kusma ve mide bulantısı vardı tiksindim cok. seni yargılamak bana dusmez ben tiksindim senin canın isteyebilir engel olamayabilirsin kendine.su an kendim içmiyorum vicdan yapıorum acıkcası.ama senin giibi cok örnek var cevremde en azından 2 -3 gunde bir 1 taneye dusurmeye calıs .bence yapabilirsin .yada yak iki kere cek sondur nefsini körelt hiç bırakamam diosan.

Cansin omrumde sigara icmedigim icin nasil birakilir bilmiyorum ama sakiz cignemeyi dene her canin istediginde icinden 50ye kadar say sayarkende bebegim icin icmemem gerek de aklima gelenler bunlar

Ben de iciyordum ama hamile kalınca biraktim su an ic deselerde icemem her çektiğin nefeste onun oksijeni az aldığını düşünerek içmedim ben kuzum belki sana da yarar bu düşünce

Ya kizlar doğum olayi cok kafama takılıyor sanırım korku var icimde abiraz erken basladi sanırım bu korku normal istiyorum ama neler yasayacagim bilemiyorum
Korkma bilmeden gitmek en iyisi sanirim bende hic bilmiyorum neler olucak ama o korku gecen hadtalarda coktu bendede suan acemi cesareti var kendime er yada gec cikicak icimden diyorum :))) korkmuyorda degilim hani allah yardimcimiz olsun

Korkma bilmeden gitmek en iyisi sanirim bende hic bilmiyorum neler olucak ama o korku gecen hadtalarda coktu bendede suan acemi cesareti var kendime er yada gec cikicak icimden diyorum :))) korkmuyorda degilim hani allah yardimcimiz olsun
Amin amin. Arada bana da bi cesaret geliyor bazende korku. Neyle karsilasacagimizi bilmedigimizden belki de :) sonu guzel olucak ama insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…