- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.541
Ben suyu iyi iciyorum sukur bende yemekten tiksinme falan olmadi kahvaltida domates salatalik zeytin yumurta peynir yiyorum 1bardak sutle 2saatte bir meyve yiyorum ne varsa aksamlarida sebze ve et birlestirip ya yemek yapiyorum yada salata yiyorum yogurt hergun yiyorum toplamda 3bardak sut oluyo aksamda 1bardak cayin yaninda cevizle findik yiyorum dusunuyorum daha ne yiyim :) sadece kahvaltida ekmek yiyorum aksam yemiyorum cok doymayacagimi hissediyorsam pilav yapiyorumAynen öyle canım. Zaten fazla kiloyla doğum bile zorlaşıyor. Farklı komplikasyanlar ortaya çıkabiliyomuş doğum esnasında fazla kilodan dolayı. Günlük almamız gereken protein kalsiyum ve vitaminleri içeren besinleri yedikten sonra gerisi boş kilo bence. Benim bebeğin hep SAT a göre birkaç gün geri görünüyordu ben de üzülüyodum. Çok iştahım yoktu ilk 15 hafta ama kendimi iki haşlanmış yumurta iki ceviz ve bir avuç yeşil zeytin yemek için zorluyodum. Akşam yemeği falan iki kaşık anca. Onu söyledim doktora bunlar dışında bir şey yiyemiyorum acaba ondan mı böle oldu diye. Sen zaten en gerekenleri yiyomuşsun birkaç günlük fark ise önemli değil sonradan toparlar dedi. Suyu az içinde de az gelişiyomuş bebek. Bir de bunun üzerinde çok duruyo doktorum ama ben malesef su içemiyorum hala.
Canim sakiz çigne cok işe yariyor.Kızlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var kiminiz çok kizacak kiminiz sövecek belki de ben bile hergün kızıyorum kendime şu lanet sigarayı bırakamadim zararlarını biliyorum hatta aşırı derecede vicdan azabı bile çekiyorum ama icmedigimde krizlere giriyorum nolur yardım edin nasıl birakabilirimhamile kalmadan 1 paket içiyordum şimdi 6 7 dal içiyorum ama daha da azaltamiyorum ne yapmam lazım
Cignemem mi ya neler denedim neler 2 gün içmemeyi denedim kriz geciriyodum nerdeyseCanim sakiz çigne cok işe yariyor.
Ben gebelikten cok once biraktim senin gibi 6dal iciyodum birden biraktim hep sakiz cignedim aklima geldikce hep sakiz attim 10gunde aklimdan silindi.Cignemem mi ya neler denedim neler 2 gün içmemeyi denedim kriz geciriyodum nerdeyse
Deneyeceğim canım inşallah kurtulurum çok teşekkür ederim tavsiyelerin için yine de dua et de şu iradem güçlü olsunBen gebelikten cok once biraktim senin gibi 6dal iciyodum birden biraktim hep sakiz cignedim aklima geldikce hep sakiz attim 10gunde aklimdan silindi.
Biraz irade meselesi bu canim internetten bi bak bitkisel ot felan vardir illaki.
Zor bi durum kendi basina olsan neyse bi canla yükumlusun ilerde bisey olsa kahrediceksin kendini beyinde bitir ve evde hic sigara tasima.Deneyeceğim canım inşallah kurtulurum çok teşekkür ederim tavsiyelerin için yine de dua et de şu iradem güçlü olsun
evet sigarayı bıraktıgın için hiç sigara içmeyen hamilelere göre daha hızlı acıkıyosun. sigaranın boşlugunu yemek dolduruyor. cok yemiorum diosan ödemde olabilir canımBen sigarayı bıraktım ondan mı yoksa hamilelikten dolayımı bilmiyorum ama 5 kilo almışım Hepsini de kendime alıyorum bebek zayıf. hayır zaten balıketliydim. İster miyim ama alıyorum işte. Bu arada deraylı ultrason için doktor bişi de söylemedi ne zaman girdiniz ya da giriliyor buaralar girmem lazım galiba
Nasıl bıraktın sigarayı söyle de bende bırakayım ya bi ben mi beceremiyorum bu işievet sigarayı bıraktıgın için hiç sigara içmeyen hamilelere göre daha hızlı acıkıyosun. sigaranın boşlugunu yemek dolduruyor. cok yemiorum diosan ödemde olabilir canım
canım bende gunde 1 pakete yakın içiodum 5.haftada ogrendiğimden beri içmiyorum ama bende asırı kusma ve mide bulantısı vardı tiksindim cok. seni yargılamak bana dusmez ben tiksindim senin canın isteyebilir engel olamayabilirsin kendine.su an kendim içmiyorum vicdan yapıorum acıkcası.ama senin giibi cok örnek var cevremde en azından 2 -3 gunde bir 1 taneye dusurmeye calıs .bence yapabilirsin .yada yak iki kere cek sondur nefsini körelt hiç bırakamam diosan.Kızlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var kiminiz çok kizacak kiminiz sövecek belki de ben bile hergün kızıyorum kendime şu lanet sigarayı bırakamadim zararlarını biliyorum hatta aşırı derecede vicdan azabı bile çekiyorum ama icmedigimde krizlere giriyorum nolur yardım edin nasıl birakabilirimhamile kalmadan 1 paket içiyordum şimdi 6 7 dal içiyorum ama daha da azaltamiyorum ne yapmam lazım
Cansin omrumde sigara icmedigim icin nasil birakilir bilmiyorum ama sakiz cignemeyi dene her canin istediginde icinden 50ye kadar say sayarkende bebegim icin icmemem gerek de aklima gelenler bunlarKızlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var kiminiz çok kizacak kiminiz sövecek belki de ben bile hergün kızıyorum kendime şu lanet sigarayı bırakamadim zararlarını biliyorum hatta aşırı derecede vicdan azabı bile çekiyorum ama icmedigimde krizlere giriyorum nolur yardım edin nasıl birakabilirimhamile kalmadan 1 paket içiyordum şimdi 6 7 dal içiyorum ama daha da azaltamiyorum ne yapmam lazım
Yok zaten birden kesme 7tane iciyosan 5e dusur once 3-4gun sonra 3 yap git gite sifira indirCignemem mi ya neler denedim neler 2 gün içmemeyi denedim kriz geciriyodum nerdeyse
Çok teşekkür ederim hepinize burdan Size sigarayı bıraktım diye haberimi de vericem oğlum için yapıcam bunu saolun kızlar :)Yok zaten birden kesme 7tane iciyosan 5e dusur once 3-4gun sonra 3 yap git gite sifira indir
Ben de iciyordum ama hamile kalınca biraktim su an ic deselerde icemem her çektiğin nefeste onun oksijeni az aldığını düşünerek içmedim ben kuzum belki sana da yarar bu düşünceKızlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var kiminiz çok kizacak kiminiz sövecek belki de ben bile hergün kızıyorum kendime şu lanet sigarayı bırakamadim zararlarını biliyorum hatta aşırı derecede vicdan azabı bile çekiyorum ama icmedigimde krizlere giriyorum nolur yardım edin nasıl birakabilirimhamile kalmadan 1 paket içiyordum şimdi 6 7 dal içiyorum ama daha da azaltamiyorum ne yapmam lazım
Yapmalisin yapmak zorundasin oglun saglikli ve guclu olsun istiyorsan yapmalisin ben sana guveniyorum yapabilirsin bence canimÇok teşekkür ederim hepinize burdan Size sigarayı bıraktım diye haberimi de vericem oğlum için yapıcam bunu saolun kızlar :)
Korkma bilmeden gitmek en iyisi sanirim bende hic bilmiyorum neler olucak ama o korku gecen hadtalarda coktu bendede suan acemi cesareti var kendime er yada gec cikicak icimden diyorum :))) korkmuyorda degilim hani allah yardimcimiz olsunYa kizlar doğum olayi cok kafama takılıyor sanırım korku var icimde abiraz erken basladi sanırım bu korkunormal istiyorum ama neler yasayacagim bilemiyorum
Amin amin. Arada bana da bi cesaret geliyor bazende korku. Neyle karsilasacagimizi bilmedigimizden belki de :) sonu guzel olucak ama insallah :)Korkma bilmeden gitmek en iyisi sanirim bende hic bilmiyorum neler olucak ama o korku gecen hadtalarda coktu bendede suan acemi cesareti var kendime er yada gec cikicak icimden diyorum :))) korkmuyorda degilim hani allah yardimcimiz olsun
Insallah canim benim bana oyle geliyorki kucagimiza aldigimiz an biticek korkular :)Amin amin. Arada bana da bi cesaret geliyor bazende korku. Neyle karsilasacagimizi bilmedigimizden belki de :) sonu guzel olucak ama insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?