- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.561
Günaydın canım. Hoşgeldin. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğineKızlar merhaba aramıza yeni katıldım bende nasipse Ekim annesi olucak tavsiyelerini Zeynep ihtiyacım var bu süreçte yanımda olmanızı rica ediyorum benide aramıza alın :)
Canım doktorunla konuş uygun görürse birkaç gün nikotin sakızı çiğne sonra onu kes yavaş yavaş. Sigaradan daha zararsızdır bence ama onu da böl. Normal sakızla birlikte çiğne canım.Kızlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var kiminiz çok kizacak kiminiz sövecek belki de ben bile hergün kızıyorum kendime şu lanet sigarayı bırakamadim zararlarını biliyorum hatta aşırı derecede vicdan azabı bile çekiyorum ama icmedigimde krizlere giriyorum nolur yardım edin nasıl birakabilirimhamile kalmadan 1 paket içiyordum şimdi 6 7 dal içiyorum ama daha da azaltamiyorum ne yapmam lazım
Günaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum resmen :) dua edin bebeğim sağlıklıdır inşallah kötü birşey söylemesin doktor
Benim de haftaya perşembe zaman geçmiyor !!! Inşallah güzel geçsin canım bizimle de paylaşGünaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum resmen :) dua edin bebeğim sağlıklıdır inşallah kötü birşey söylemesin doktor
Benimde 20 martta tok gelmeme mi soylediler uyumamasi gerekiyor galiba size öyle bişey dendimiGünaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
Günaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
Bana da aksine aç gelme dedi. Yarım saat öncesinde birşeyler ye biraz da sıkışık gel daha iyi sonuç alırız dedi hadi bakalımBenimde 20 martta tok gelmeme mi soylediler uyumamasi gerekiyor galiba size öyle bişey dendimi
bende de korku yok ama tedırgınlık var. yanı hıc yasamadıgım bısey oldugu ıcın mantıgımı zorluyorum nasıl oluyo anlyamıorumYa kizlar doğum olayi cok kafama takılıyor sanırım korku var icimde abiraz erken basladi sanırım bu korkunormal istiyorum ama neler yasayacagim bilemiyorum
Canim yanlış yazmışım tok gelmemi soyledilerBana da aksine aç gelme dedi. Yarım saat öncesinde birşeyler ye biraz da sıkışık gel daha iyi sonuç alırız dedi hadi bakalımben de kahvaltı yaptım o yüzden sıkı sıkı inşallah yanlış anlamamışımdır bebek hareketli olsun diye ye dediler diye düşündüm ben. Ama belki senden aynı gün kan da alacaklardır canım rutin tahliller için bilemedim şuan
ay gozunaydın o gun geldı cattı :) hadı ınsallah sorunsuz gecer bebegını doya doya gorursun. dn aksam dayanamayıp gıttım gercekten kocaman olmus yuzu bıle o kadar bellı kı :) detaylıda dahada guzel gozukur emınım ..Günaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
İnşallah canım ben de yüzünü çok merak ediyorumay gozunaydın o gun geldı cattı :) hadı ınsallah sorunsuz gecer bebegını doya doya gorursun. dn aksam dayanamayıp gıttım gercekten kocaman olmus yuzu bıle o kadar bellı kı :) detaylıda dahada guzel gozukur emınım ..
Canim senin şimdi kaç hafta kaç günBana da aksine aç gelme dedi. Yarım saat öncesinde birşeyler ye biraz da sıkışık gel daha iyi sonuç alırız dedi hadi bakalımben de kahvaltı yaptım o yüzden sıkı sıkı inşallah yanlış anlamamışımdır bebek hareketli olsun diye ye dediler diye düşündüm ben. Ama belki senden aynı gün kan da alacaklardır canım rutin tahliller için bilemedim şuan
Canım hafta hesabım karıştı gitti benim takip edemedimCanim senin şimdi kaç hafta kaç gün
gosterır gosterır ılk pipiyi gosterene kadardı o utangaclıkİnşallah canım ben de yüzünü çok merak ediyorumama sıpama da hiç güvenmiyorum inşallah gösterir
Benimde bugün ayrıntılı usg var bende çok korkuyorum. İnşallah güzel sonuçlar la döneriz ben bugün 19+5 oldum sen kaç haftalık oldunİnşallah canım ben de yüzünü çok merak ediyorumama sıpama da hiç güvenmiyorum inşallah gösterir
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Tok ve biraz sıkışık dedi doktorum banaSelam kızlar bende aranıza katilayim dedim benimde pazartesi ayrıntılı ultrasonum. Gidenler bilgi verirse çok iyi olur. Tok mu gitmeli aç mi vs merak ediyorum:)
Canım sat 22 ekim. 18+5 oluyor galiba. Ama bir hafta öndeymiş oğluşum. Allah yardımcımız olsun. Sana da hayırlı sonuç nasip etsin :)Benimde bugün ayrıntılı usg var bende çok korkuyorum. İnşallah güzel sonuçlar la döneriz ben bugün 19+5 oldum sen kaç haftalık oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?