temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

pozitif normal doğum hikayeleri okuyun kızlar, ben öyle yapıyorum :) şuan asla sezeryan istemiyorum inşallah normal doğum nasip olur. benim plesenta halen aşağıda orada kalmaya devam ederse normal doğum hayal olacak. benim gibi olan var mı?

Canım doktorunla konuş uygun görürse birkaç gün nikotin sakızı çiğne sonra onu kes yavaş yavaş. Sigaradan daha zararsızdır bence ama onu da böl. Normal sakızla birlikte çiğne canım.

Günaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum resmen :) dua edin bebeğim sağlıklıdır inşallah kötü birşey söylemesin doktor

günaydın canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin bize benim de detaylı önümüzdeki çarşamba günü, ben de çok heyecanlıyım, en çokta yüzünü daha net göreceğim için

Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum resmen :) dua edin bebeğim sağlıklıdır inşallah kötü birşey söylemesin doktor
Benim de haftaya perşembe zaman geçmiyor !!! Inşallah güzel geçsin canım bizimle de paylaş

Benimde 20 martta tok gelmeme mi soylediler uyumamasi gerekiyor galiba size öyle bişey dendimi

Benimde 20 martta tok gelmeme mi soylediler uyumamasi gerekiyor galiba size öyle bişey dendimi
Bana da aksine aç gelme dedi. Yarım saat öncesinde birşeyler ye biraz da sıkışık gel daha iyi sonuç alırız dedi hadi bakalım ben de kahvaltı yaptım o yüzden sıkı sıkı inşallah yanlış anlamamışımdır bebek hareketli olsun diye ye dediler diye düşündüm ben. Ama belki senden aynı gün kan da alacaklardır canım rutin tahliller için bilemedim şuan

Ya kizlar doğum olayi cok kafama takılıyor sanırım korku var icimde abiraz erken basladi sanırım bu korku normal istiyorum ama neler yasayacagim bilemiyorum
bende de korku yok ama tedırgınlık var. yanı hıc yasamadıgım bısey oldugu ıcın mantıgımı zorluyorum nasıl oluyo anlyamıorum Allahın hikmeti işte. canın ıcınden can cıkıyor.bı aksılık olmasında ınsallah saglıkla alalım kucaklarımıza

Canim yanlış yazmışım tok gelmemi soylediler

ay gozunaydın o gun geldı cattı :) hadı ınsallah sorunsuz gecer bebegını doya doya gorursun. dn aksam dayanamayıp gıttım gercekten kocaman olmus yuzu bıle o kadar bellı kı :) detaylıda dahada guzel gozukur emınım ..

İnşallah canım ben de yüzünü çok merak ediyorum ama sıpama da hiç güvenmiyorum inşallah gösterir

Canim senin şimdi kaç hafta kaç gün

İnşallah canım ben de yüzünü çok merak ediyorum ama sıpama da hiç güvenmiyorum inşallah gösterir
gosterır gosterır ılk pipiyi gosterene kadardı o utangaclık bnde dun umutlu degıldım cıkolata bıle yemedım gostermıcek dıye ama sere serpe yatıyodu hadı ınsallah done done gostersın kendını :)

Benimde bugün ayrıntılı usg var bende çok korkuyorum. İnşallah güzel sonuçlar la döneriz ben bugün 19+5 oldum sen kaç haftalık oldun
Canım sat 22 ekim. 18+5 oluyor galiba. Ama bir hafta öndeymiş oğluşum. Allah yardımcımız olsun. Sana da hayırlı sonuç nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…