temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah bırakicam paketimde 6 dal var bu paketim Son dedim bebeğim çok şükür sağlıklı gelişimi 1 hafta önden bile gidiyo ama bu sebep değil bırakmamama bırakicam evet haklısın yapabilirim ki yapıcam da inşallah

Çok teşekkür ederim çok denedim neler yaptım olmadı artık vicdan azabindan uyuyamıyorum neredeyse ama bebegimden onemli değil ya olsun bırakicam az kaldı. .

Yok onu denemedim hiç birden bırakmayı istiyorum hiç tiskinmede olmadı ki olsa keşke
İnşallah birakicaksin sen bunu yapabilirsin senin ve bebeğinin sağlığında önemli değil eşinde sigara kullanıyorsaeğer eve bi sure sigara getirmesin evde kimse icmeşin bide patlıcan yemeği yap ye oda vucudün nikotin ihtiyacını karşılıyor sürekli kendi sağlığını ve bebeğinin sağlığını düşün bigün bu sigara yüzünden sakat kaldığını başkalarına muhtaccess olabileceğini dusun

slm kızlar sağlık ocağına aşı kaçıncı haftada yapılıyo bilen yada aşı yaptıran var mı bana yardımcı olabilir misiniz

canım geçmiş olsun. bebişin iyidir korkma sen. bol su içiyormuşsun zaten ama onun dışında sıvıı alımını artır. çorba olaun çay olsun papatya çayı mesela iyi gelir bir kupa içebilirsin. sıcak suya limon damlat ya da bi damla çay iç. sıvı alımın daha da artsın. evet tuvalet durumu iyice sıklaşacak ama böyle daha iyi olacak. genital bölgeye hafif sirkeli su dök sabun asla değirme enfeksiyonu artırma riski oluyor. temiz olsun diye sabun sürünce maalesef iyi olmuyor. oğlumda yaşadım o enfeksiyonu krem dışında bir şey vermedi bir de bu dediklerimi önermişti. iyi olacaksın canım korkma sen :)

ayy saol canım bende 19+3 teyim bugun gitsem mi diye düşünüyorum pazartesi giderim artık

pazartesi detaylı var aşıyla uğraşmak istemedim ben bir an önce oldum tek doz benimkisi zaten Önceden var aşım diye. pazartesi de gidebilirsin tabii rahat rahat ol aşını :)

Kızlar ben geldim :) çok güzeldi. Kıpır kıpır hiç durmadı yerinde :) Yarım saat izledim bebeğimi :) oğlum gayet sağlıklıymış herşey yolundaymış sadece suyum fazlaymış. Kafa ve göbek çapı biraz büyükmüş. Bunlar da şeker riskine işaretmiş. Diyet verdi. Aynı zamanda sıvının fazla olması erken doğum riski yaratırmış. Belim için de ayda maks 2 kilo alacaksın dedi. Yeni yeni yemeye başlamıştım ki bu sefer de yeme yasağı geldi doğumun ertesi günü kendi kiloma dönücem böyle giderse bir de minnak ayaklarımızın fotosu var ki yiyebilirim onları

şansına canım.. diyeti uygula sen bir sorun olmadan atlatırsın. su fazlalığında ne yapılırmış peki? normale dönmesi için yani. ayaklarını yesin annesi çok tatlı maşallah

şansına canım.. diyeti uygula sen bir sorun olmadan atlatırsın. su fazlalığında ne yapılırmış peki? normale dönmesi için yani. ayaklarını yesin annesi çok tatlı maşallah
Sağol canım :) Ona yönelik birşey anlatmadı canım açıkcası sormak aklıma gelmedi stresten. Araştırayım bakayım biraz.

Canım gözün aydın ben 9 hafradan itibaren diyet yapıyorum dikkat et benim ilk hamileligimde de vardı önlem amaçlı yapıyorum diyet nasıl bir listen var bilmiyorum ama mutlaka uy

Yok onu denemedim hiç birden bırakmayı istiyorum hiç tiskinmede olmadı ki olsa keşke
bende günde 1 paket içerdim hamile olunca herkes eşim dahi sigara içmeme kızıyo kısıtlıyodu benden benim daha çok içesim geliyodu. eşim bi yol buldu sigara uzattı bana ben almadım ne hikmetse meğer inatmış benmki şimdi herkes sigara uzatyo ben içmyorum

Canım gözün aydın ben 9 hafradan itibaren diyet yapıyorum dikkat et benim ilk hamileligimde de vardı önlem amaçlı yapıyorum diyet nasıl bir listen var bilmiyorum ama mutlaka uy
Liste olark vermedi canım ama şekere yönelik yasaklar verdi. Pilav makarna yağlı yiyecekler kızartmalar beyaz ekmek şeker tatlı abur cubur tüketmiyceksin dedi. 3 hafta sonra da şeker taramalarını yapacakmışsız. İnşallah şeker çıkmaz. Moralim bozuldu o konuya

hemşire atmış biraz, ilk aylarda oluyormuş plesantanın aşağıda olması. çoğu yukarı çıkarmış. benim ki de rahim ağzını yarım kapatıyor, tamamen kapatmadıkça normal yapabilirsin dedi doktorum. ben de dua ediyorum işte inşallah yukarı çıkar diye.

Çok geçmiş olsun inşallah geçer

Ya kizlar doğum olayi cok kafama takılıyor sanırım korku var icimde abiraz erken basladi sanırım bu korku normal istiyorum ama neler yasayacagim bilemiyorum
Canim dogumu cok dusunme. Dogumla ilgili hikayeler oldugunca az dinle. Cunku genelde uc noktalardaki hikayeleri duyarsin ve seni korkutur. Dogum, hamilelik gibi dogal bir surec. Ilk dogumumda bunla ilgili hic hikaye dinlemedim. Doktorum normal dogum olarak takip ediyorum seni dedi ve bende tabiki dedim. Son ana kadar ne yasiyacagimi bilmedim iyiki oyle yapmisim. Iki dogum yaptim ve iki saglikli cocugum var. Bol bol yuru ve gebelikle ilgili sorunun yoksa ben hamileyim deyip yatma :) gunluk yasamini devam ettir yani. Korkulacak birsey yok. Ben olsam swzeryandan korkardim cunku ameliyat ve her ameliyatta en az %5 risk vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…