- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.621
3 hafta dikkat edersen çıkmaz ama artık böyle devam etmen gerekir canım çok tatli isterse 1 küçük bitter parçası yersin korkma biraz sabır arada kaçamak yapiyorum ne yapalım olacak o kadar makarna benim şekerimi anında yükseltiyor listrmde var sma yemiyor um bulgur pilavı en iyisi hem daha faydali bide bol salata ye doyarsin o zamanListe olark vermedi canım ama şekere yönelik yasaklar verdi. Pilav makarna yağlı yiyecekler kızartmalar beyaz ekmek şeker tatlı abur cubur tüketmiyceksin dedi. 3 hafta sonra da şeker taramalarını yapacakmışsız. İnşallah şeker çıkmaz. Moralim bozuldu o konuya
Korkulcak birsey yok canim :) kim annesinin karninda kalmis.:) evde kendi basina bile doguran cok bayan var:) bende ilk dogumuma bilmeden gitmistim iyikife oyle yapmisim :))Korkma bilmeden gitmek en iyisi sanirim bende hic bilmiyorum neler olucak ama o korku gecen hadtalarda coktu bendede suan acemi cesareti var kendime er yada gec cikicak icimden diyorum :))) korkmuyorda degilim hani allah yardimcimiz olsun
ah maşallah sana ye annesi bu minnak ayakları, offf ben de çok heyecanlandım şimdi, çarşambaya çok var daha. yüzünü de net görebildin mi?Kızlar ben geldim :) çok güzeldi. Kıpır kıpır hiç durmadı yerinde :) Yarım saat izledim bebeğimi :) oğlum gayet sağlıklıymış herşey yolundaymış sadece suyum fazlaymış. Kafa ve göbek çapı biraz büyükmüş. Bunlar da şeker riskine işaretmiş. Diyet verdi.Aynı zamanda sıvının fazla olması erken doğum riski yaratırmış. Belim için de ayda maks 2 kilo alacaksın dedi. Yeni yeni yemeye başlamıştım ki bu sefer de yeme yasağı geldi doğumun ertesi günü kendi kiloma dönücem böyle giderse bir de minnak ayaklarımızın fotosu var ki yiyebilirim onları Eki Görüntüle 1961629
Tok gitmeni isterler ve mumkunse tatli birseylet ye canim. Bebegin hareketli olmasi isteniyor :)Selam kızlar bende aranıza katilayim dedim benimde pazartesi ayrıntılı ultrasonum. Gidenler bilgi verirse çok iyi olur. Tok mu gitmeli aç mi vs merak ediyorum:)
yerim o papikleri yaaa.hadi gozun aydin canim rabbim cözülmicek soeun vermesin hersey duzelir.cok sevindim saglikla sıhatle alalim kucaklarimiza insallah.Kızlar ben geldim :) çok güzeldi. Kıpır kıpır hiç durmadı yerinde :) Yarım saat izledim bebeğimi :) oğlum gayet sağlıklıymış herşey yolundaymış sadece suyum fazlaymış. Kafa ve göbek çapı biraz büyükmüş. Bunlar da şeker riskine işaretmiş. Diyet verdi.Aynı zamanda sıvının fazla olması erken doğum riski yaratırmış. Belim için de ayda maks 2 kilo alacaksın dedi. Yeni yeni yemeye başlamıştım ki bu sefer de yeme yasağı geldi doğumun ertesi günü kendi kiloma dönücem böyle giderse bir de minnak ayaklarımızın fotosu var ki yiyebilirim onları Eki Görüntüle 1961629
Yüzü çok net değildi canım biraz gördük ama bu haftalarda bütün bebeklerin aynı görünür dedi. Boşuna birine benzetmeye çalışmayın dedi :)ah maşallah sana ye annesi bu minnak ayakları, offf ben de çok heyecanlandım şimdi, çarşambaya çok var daha. yüzünü de net görebildin mi?
Sağol canım :) Ona yönelik birşey anlatmadı canım açıkcası sormak aklıma gelmedi stresten. Araştırayım bakayım biraz.
benim ilk hamileliğim ya acemiyim o yüzdenpazartesi detaylı var aşıyla uğraşmak istemedim ben bir an önce oldum tek doz benimkisi zatenÖnceden var aşım diye. pazartesi de gidebilirsin tabii rahat rahat ol aşını :)
benim ilk hamileliğim ya acemiyim o yüzdenherşeyde panik oluyorum
oyy ayaga bakKızlar ben geldim :) çok güzeldi. Kıpır kıpır hiç durmadı yerinde :) Yarım saat izledim bebeğimi :) oğlum gayet sağlıklıymış herşey yolundaymış sadece suyum fazlaymış. Kafa ve göbek çapı biraz büyükmüş. Bunlar da şeker riskine işaretmiş. Diyet verdi.Aynı zamanda sıvının fazla olması erken doğum riski yaratırmış. Belim için de ayda maks 2 kilo alacaksın dedi. Yeni yeni yemeye başlamıştım ki bu sefer de yeme yasağı geldi doğumun ertesi günü kendi kiloma dönücem böyle giderse bir de minnak ayaklarımızın fotosu var ki yiyebilirim onları Eki Görüntüle 1961629
bunlar güzel heyecanlar sağlıklı kucağımıza alalım da inş biraz hareket etmese panik oluyorum şimdi de bebeğin hareketine taktım kafayıilkinde bizler de acemiydik canım ne olcak sanki.. tecrübeli olsakta bir şey değişmiyor ki hala aynı panikbazı durumları şuan yaşıyorum ilkinde yaşamadım mesela ayrıntılı usg ikili test falan :)
Kizlar doktorunuz sizi yonlendirir risk varsa soyler. Benimde rahim agzi kapakciklarimin yonu tersmis. Ebe sen nasil normal yapicaksin vs demisti ama yaptim. Doktorumda ben zaten dogumu izliyorum sorun olsa mudehale ederim. O yuzden sen bakma demisti. Eger doktorunuz saglik acisinda sorun olucaksa zaten normal dogum riskini almaz. Doktorunuza sorun derim.hemşire atmış biraz, ilk aylarda oluyormuş plesantanın aşağıda olması. çoğu yukarı çıkarmış. benim ki de rahim ağzını yarım kapatıyor, tamamen kapatmadıkça normal yapabilirsin dedi doktorum. ben de dua ediyorum işte inşallah yukarı çıkar diye.
bunlar güzel heyecanlar sağlıklı kucağımıza alalım da inş biraz hareket etmese panik oluyorum şimdi de bebeğin hareketine taktım kafayıayrıntılı ultrasona girsem mi bilmiyorum bende kararsızım salı günü kontrol günüm onu bekliyorum
19+1 de yaptirdim canim ben. 20nin icinde olunca yapiyorlar diye biliyorum.slm kızlar sağlık ocağına aşı kaçıncı haftada yapılıyo bilen yada aşı yaptıran var mı bana yardımcı olabilir misiniz
Ayy ne guzel canim oglusunla vakit gecirmissin baya :) benim de suyum azdi bol su ic demisti doktor, fazla olunca napmak gerekiyor acaba :/ sen zaten hic kilo almadin zayiftin nasil oyle oldu acaba, bana ne dicek merak ettim 6 kilo aldim cunkuKızlar ben geldim :) çok güzeldi. Kıpır kıpır hiç durmadı yerinde :) Yarım saat izledim bebeğimi :) oğlum gayet sağlıklıymış herşey yolundaymış sadece suyum fazlaymış. Kafa ve göbek çapı biraz büyükmüş. Bunlar da şeker riskine işaretmiş. Diyet verdi.Aynı zamanda sıvının fazla olması erken doğum riski yaratırmış. Belim için de ayda maks 2 kilo alacaksın dedi. Yeni yeni yemeye başlamıştım ki bu sefer de yeme yasağı geldi doğumun ertesi günü kendi kiloma dönücem böyle giderse bir de minnak ayaklarımızın fotosu var ki yiyebilirim onları Eki Görüntüle 1961629
Çok saol cnm inşallahÇok geçmiş olsun inşallah geçer
Bakıyorlar canım birsürüü foto verdi bunu ekranda görünce ben bayıldım bundan istiyorum dedim çektirdim hemen :) cd falan da verdi :) dedim verdiğimiz paraya değdioyy ayaga bakAllah nazarlardan saklasın maşaallah size. hıc canını sıkma az dıkkat edersın yedıklerıne sorun olmaz canım . bu arada detaylıda renklı bakmıyolar mıydı ya ben mı yanlıs bılıyorum
Aynen canım. Zaten şekerden olduğu da net değil şeker nedenlerden biriymiş. Belki de çıkmaz. Sıvının fazlalığı sıkıntı. Zaten benim rahim şeklinden dolayı erken doğum riskim vardı şimdi nedenler riskler çoğaldı. Ona üzülüyorum hazır olmadan gelmek zorunda kalacak belki de bebeğimAyy ne guzel canim oglusunla vakit gecirmissin baya :) benim de suyum azdi bol su ic demisti doktor, fazla olunca napmak gerekiyor acaba :/ sen zaten hic kilo almadin zayiftin nasil oyle oldu acaba, bana ne dicek merak ettim 6 kilo aldim cunkukafana takma canim insallah sag salim ve zamaninda dogar minnak. Ne guzel fit anne olucaksin iyi tarafindan bakalim :)
Çok saol cnm tavsiyelerin için sirkeli suyu her tuvalete girdiğimde mi kullanıcam?canım geçmiş olsun. bebişin iyidir korkma sen. bol su içiyormuşsun zaten ama onun dışında sıvıı alımını artır. çorba olaun çay olsun papatya çayı mesela iyi gelir bir kupa içebilirsin. sıcak suya limon damlat ya da bi damla çay iç. sıvı alımın daha da artsın. evet tuvalet durumu iyice sıklaşacak ama böyle daha iyi olacak. genital bölgeye hafif sirkeli su dök sabun asla değirme enfeksiyonu artırma riski oluyor. temiz olsun diye sabun sürünce maalesef iyi olmuyor. oğlumda yaşadım o enfeksiyonu krem dışında bir şey vermedi bir de bu dediklerimi önermişti. iyi olacaksın canım korkma sen :)
Çok saol cnm tavsiyelerin için sirkeli suyu her tuvalete girdiğimde mi kullanıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?