- 14 Kasım 2016
- 105
- 119
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.641
Ay maşallah ya çok mutlu oldum cnm bnmde perşembe günü sabırsızlanıyorum inşallah hayırlısıyla sorunsuz atlatırım.Kızlar ben geldim :) çok güzeldi. Kıpır kıpır hiç durmadı yerinde :) Yarım saat izledim bebeğimi :) oğlum gayet sağlıklıymış herşey yolundaymış sadece suyum fazlaymış. Kafa ve göbek çapı biraz büyükmüş. Bunlar da şeker riskine işaretmiş. Diyet verdi.Aynı zamanda sıvının fazla olması erken doğum riski yaratırmış. Belim için de ayda maks 2 kilo alacaksın dedi. Yeni yeni yemeye başlamıştım ki bu sefer de yeme yasağı geldi doğumun ertesi günü kendi kiloma dönücem böyle giderse bir de minnak ayaklarımızın fotosu var ki yiyebilirim onları Eki Görüntüle 1961629
Tamam cnm çok teşekkür ederim hemen başlıcam inşallah iyi gelir.evet canım. direk sirke yakar ama su ile karıştırırsan yakmıyor :)
cok guzel ya şu minik ayakları gorunce daha da cok heveslendımBakıyorlar canım birsürüü foto verdi bunu ekranda görünce ben bayıldım bundan istiyorum dedim çektirdim hemen :) cd falan da verdi :) dedim verdiğimiz paraya değdişaka biyana sağlıklı plduğunu öğrenmek uzun uzun izlemek ve fotoları düşününce gerçekten değdi
Darısı başına canım inşallah seninki daha da güzel geçer :)
Tamam cnm çok teşekkür ederim hemen başlıcam inşallah iyi gelir.
Amaaannn, maşallah bebeğine. Allahım nazardan saklasın ve hayırlısıyla kucağına alıp o minnak ayakları öpüp koklamayı nasip etsin. Kendi bebişimi görmüş kadar sevindim fotoyu görünce de :) şimdiden Prensesimi özledim ben de. Daha 3 hafta var görüşmemizeKızlar ben geldim :) çok güzeldi. Kıpır kıpır hiç durmadı yerinde :) Yarım saat izledim bebeğimi :) oğlum gayet sağlıklıymış herşey yolundaymış sadece suyum fazlaymış. Kafa ve göbek çapı biraz büyükmüş. Bunlar da şeker riskine işaretmiş. Diyet verdi.Aynı zamanda sıvının fazla olması erken doğum riski yaratırmış. Belim için de ayda maks 2 kilo alacaksın dedi. Yeni yeni yemeye başlamıştım ki bu sefer de yeme yasağı geldi doğumun ertesi günü kendi kiloma dönücem böyle giderse bir de minnak ayaklarımızın fotosu var ki yiyebilirim onları Eki Görüntüle 1961629
Sezeryan daha feci geliyo zaten . Allah yardımcımız olsun bakalim sagsalim gelsinler inşallahCanim dogumu cok dusunme. Dogumla ilgili hikayeler oldugunca az dinle. Cunku genelde uc noktalardaki hikayeleri duyarsin ve seni korkutur. Dogum, hamilelik gibi dogal bir surec. Ilk dogumumda bunla ilgili hic hikaye dinlemedim. Doktorum normal dogum olarak takip ediyorum seni dedi ve bende tabiki dedim. Son ana kadar ne yasiyacagimi bilmedim iyiki oyle yapmisim. Iki dogum yaptim ve iki saglikli cocugum var. Bol bol yuru ve gebelikle ilgili sorunun yoksa ben hamileyim deyip yatma :) gunluk yasamini devam ettir yani. Korkulacak birsey yok. Ben olsam swzeryandan korkardim cunku ameliyat ve her ameliyatta en az %5 risk vardir.
Sezeryan daha feci geliyo zaten . Allah yardımcımız olsun bakalim sagsalim gelsinler inşallah
Canim hic uzme kendini. Riskin olabilir ama bu gerceklescek diye birseyde yok. Artik erken dogan cocuklarda yasiyor hastanelerin imkanlari daha iyi sadece sen iyi bir doktor sec.Aynen canım. Zaten şekerden olduğu da net değil şeker nedenlerden biriymiş. Belki de çıkmaz. Sıvının fazlalığı sıkıntı. Zaten benim rahim şeklinden dolayı erken doğum riskim vardı şimdi nedenler riskler çoğaldı. Ona üzülüyorum hazır olmadan gelmek zorunda kalacak belki de bebeğim
Sorma canım. Şanssızlığım üstümde o konuda daCanim hic uzme kendini. Riskin olabilir ama bu gerceklescek diye birseyde yok. Artik erken dogan cocuklarda yasiyor hastanelerin imkanlari daha iyi sadece sen iyi bir doktor sec.
Sorma canım. Şanssızlığım üstümde o konuda dadoktorum çok iyiydi ama hastaneden ayrılıyormuş. Muayenehane açacak. Doktor değiştiricem bu saatten sonra yine iyi denen bir doktor buldum randevu bulabilirsem ona gidicem 21 marttaymış en erken randevusu
Kotu dusunme canim insallah zamaninda gelir bebegin. Benim de plasenta asagida oldugu icin erken dogum riskim var ama hep diyorum bebegime sakin erken gelme diye, bizleri dinlicekler bence :)Aynen canım. Zaten şekerden olduğu da net değil şeker nedenlerden biriymiş. Belki de çıkmaz. Sıvının fazlalığı sıkıntı. Zaten benim rahim şeklinden dolayı erken doğum riskim vardı şimdi nedenler riskler çoğaldı. Ona üzülüyorum hazır olmadan gelmek zorunda kalacak belki de bebeğim
Sağol canım inşallah geçerCanım ne güzel bebeğini gördün buna odaklan tatlım..
Allahın izniyle bir sorun çıkmayacaktir inşallah..
Ayrıntılı ultrasonda böyle şeyler sık oluyormuş Dr lar çok ayrıntı verip konuşuyorlarmis ama bebek büyüdükçe bu sıkıntılar kendiliğinden geçiyormuş genel olarak ..
İnşallah canım inşallah bizi dinlerler de vaktinde gelirler. Korkuyorum erken doğum işinden bebeğim hazır olmadan gelmek zorunda kalmasınKotu dusunme canim insallah zamaninda gelir bebegin. Benim de plasenta asagida oldugu icin erken dogum riskim var ama hep diyorum bebegime sakin erken gelme diye, bizleri dinlicekler bence :)
Onlarda ayrıntı vermek her şeyi bilerek hareket etmek için bunları bize söylüyorlar napalım, çok büyük problemler olmadan strese girmeden ufak dikkatlerle bunlar hep atlatılacak şeyler allahın izniyle, burda hepimiz birbirimize moral olucazCanım ne güzel bebeğini gördün buna odaklan tatlım..
Allahın izniyle bir sorun çıkmayacaktir inşallah..
Ayrıntılı ultrasonda böyle şeyler sık oluyormuş Dr lar çok ayrıntı verip konuşuyorlarmis ama bebek büyüdükçe bu sıkıntılar kendiliğinden geçiyormuş genel olarak ..
Canim surekli takip gerektiren durum olsa doktorun kisa araliklarla seni gormek ister.Sorma canım. Şanssızlığım üstümde o konuda dadoktorum çok iyiydi ama hastaneden ayrılıyormuş. Muayenehane açacak. Doktor değiştiricem bu saatten sonra yine iyi denen bir doktor buldum randevu bulabilirsem ona gidicem 21 marttaymış en erken randevusu
Canim ikinci gebeligim cok zor gecti buyuk ihtimalle dusuk dediler, sukur tutundu sonra kucuk dediler, erken dogum kanalina girmis dogunca cigerleri gelismis olmaz dediler. ilac kullandim surekli bebek dursun diye. Benim ki 38 e kadar dayandi. Doktorlarin her dedigi birebir cikmiyor. O yuzden bu bir ihtimal ve risk evet ama surekli bunu dusunursen hamilelik zor gecer. Riskin cok olsa simdiden yatis verirlerdi. Serumla seni desteklerlerdi.Sağol canım inşallah geçer
İnşallah canım inşallah bizi dinlerler de vaktinde gelirler. Korkuyorum erken doğum işinden bebeğim hazır olmadan gelmek zorunda kalmasınen çok da erken doğum sonrası kuvözde kalırsa hastanede bırakmaktan korkuyorum inşallah yaşatmaz allahım hiçbirimize böyle şeyler
Canım zaten tahliller istedi yaptır bakalım diye. Ama şimdiki doktorum bu. Ben yenisine gitmek istiyorum artık. Durumu o değerlendirsin istiyorum hem farklı bir doktor görsün hem de bundan sonra o takip edecek tedaviye o karar versin diye düşündük. O da 3 hafta sonra randevu verdi. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaCanim surekli takip gerektiren durum olsa doktorun kisa araliklarla seni gormek ister.
3 hafta sonra randevu bence cokta yok. Alaninda iyi olanlarin randevulari hep boyle zaten.
İnşallah sorun olmaz canım şuan için erken doğum riski yok dedi. Kontrol altına alamazsak erken doğum riski olur dedi. Bir de rahim şeklinden dolayı erken doğum riskim vardı zaten. Üstüste gelince biraz evham yaptım sanırım. Hayırlısı bakalım allahım korktuğumuza uğratmasınCanim ikinci gebeligim cok zor gecti buyuk ihtimalle dusuk dediler, sukur tutundu sonra kucuk dediler, erken dogum kanalina girmis dogunca cigerleri gelismis olmaz dediler. ilac kullandim surekli bebek dursun diye. Benim ki 38 e kadar dayandi. Doktorlarin her dedigi birebir cikmiyor. O yuzden bu bir ihtimal ve risk evet ama surekli bunu dusunursen hamilelik zor gecer. Riskin cok olsa simdiden yatis verirlerdi. Serumla seni desteklerlerdi.
19+5Kaç haftalık oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?