- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.661
Ya ne kadar güzel o ayaklar maşallah Allah sağlıkla kavuşmani nasip etsin inşallah:) bir mesajinizi okudum konuya tam hakim değilim o yüzden anlayamadim sormak istedim beliniz için bir şey yazmissiniz ne gibi bi sıkıntı vardı belinizde?Bakıyorlar canım birsürüü foto verdi bunu ekranda görünce ben bayıldım bundan istiyorum dedim çektirdim hemen :) cd falan da verdi :) dedim verdiğimiz paraya değdişaka biyana sağlıklı plduğunu öğrenmek uzun uzun izlemek ve fotoları düşününce gerçekten değdi
Darısı başına canım inşallah seninki daha da güzel geçer :)
Canim sikma canini elbet bi hal çaresi vardir tıp cok ilerledi artik cok şansli bi dönemdeyiz eskiden utrason bile yoktu bence saglikli dogacak allahin izniyle senuzulme.Liste olark vermedi canım ama şekere yönelik yasaklar verdi. Pilav makarna yağlı yiyecekler kızartmalar beyaz ekmek şeker tatlı abur cubur tüketmiyceksin dedi. 3 hafta sonra da şeker taramalarını yapacakmışsız. İnşallah şeker çıkmaz. Moralim bozuldu o konuya
Bilmeyince iste canim ne dusunecegini bilemiyor insan .sezaryen oldum ben ikinciyi de olacağım. inan onda da korkulacak bir şey yok.
Sen daha önceki dogumlarda aşı olmamismiydin? İlk doğumumda 3 dozTetanoz asisi olmuştum gerek var mı acaba benim tekrar olmamaKizlar banada aşi vurmadilar şuan adetten iki bucuk hafta onde gittigi icin o tarihi doldurmam gerekiyomuş yani onlarda adete gore 18gorunuyor saglik bakanligi pureseduru 20.haftada yaptigi icin bebek ilerdede olsa adet tarihini baz aliyomuş iki hafta sonraya kaldi.
Bilmeyince iste canim ne dusunecegini bilemiyor insan .
Sen daha önceki dogumlarda aşı olmamismiydin? İlk doğumumda 3 dozTetanoz asisi olmuştum gerek var mı acaba benim tekrar olmama
Kizlar bişey sorucam sizlere bilenler yardimci olursa sevinirim. Ben 21+5 iken yani bu pazartesi ayrintiliya gidicem inşallah. Bu zamanda mı söyleniyor normal doğum mi sezaryen mi olacağı. Ya da suyun plasentanin durumu bu kontrolde mi konusulucak. Şimdiye kadar doktorum hiç bahsetmedi bu konudan merak ediyorum o yüzden. Eğer bu zamanda oluyorsa doktorum bilgi vermezse bile ben sorarım o yüzden öğrenmek istedim
Daha yeni hissetme donemine giriyodun canim cok erken,bu haftalar surekli hissetmessin zaten,sende benim gibi erken hissetmeye baslamissin,tedirgin olma 17 den sonra iyce baslicaksin hissetmeye.benim 21 bitiyo bigünü bigününü tutmuyo canim.icini ferah tut erken daha.bu haftalar hergun hissetmeyebilirsin.kızlar günaydın ben 16 haftalık hamileyim 4 gün öncesine kadar sanki bebeğin hareketlerini hissediyodum sanki değil oydu ya eminim ama 4 gündür hiç hissetmyorum ve çok korkuyorum randevum da salı günü offf hep böyle oluyo doktora kontrole gdyrm bebişimi görüyorm sonra 2 hafta çok güzel geçiyo ama kontrole 2 hafta kala sanki bebeğimi hissetmyorum içim içimi yiyo bi korku sarıyo beni
İnsan korkuyo işte ne bileyim hemenDaha yeni hissetme donemine giriyodun canim cok erken,bu haftalar surekli hissetmessin zaten,sende benim gibi erken hissetmeye baslamissin,tedirgin olma 17 den sonra iyce baslicaksin hissetmeye.benim 21 bitiyo bigünü bigününü tutmuyo canim.icini ferah tut erken daha.bu haftalar hergun hissetmeyebilirsin.
Haklisin canim cok normal korkman,hepimizde oluyo bunlar,boyle boyle gecicek heralde:)İnsan korkuyo işte ne bileyim hemen
Teşekkür ederim:) Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin:) Canım belimde çok ağrı var bir aydır uyutmuyor beni hiç. Normal de bebek büyüyünce oluyormuş ama benm karnım bile yokken başladı.Ya ne kadar güzel o ayaklar maşallah Allah sağlıkla kavuşmani nasip etsin inşallah:) bir mesajinizi okudum konuya tam hakim değilim o yüzden anlayamadim sormak istedim beliniz için bir şey yazmissiniz ne gibi bi sıkıntı vardı belinizde?
Riskli bir şey duyunca panik yapıyoruz ama o kadar farklı sorunlara rağmen doğum yapıp bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var ki korkma hiç. Bir arkadaşımın kesesinde delik vardı ve bu yüzden bebeği kilo bile alamıyordu. 30. Haftada 1000 gram bile olamamışken aldılar bebeği ve şu an maşallah turp gibi. Korkutma kendini dua et ve doktorunun tavsiyelerine uy yeter gerisi Allah'tan. ☺Aynen canım. Zaten şekerden olduğu da net değil şeker nedenlerden biriymiş. Belki de çıkmaz. Sıvının fazlalığı sıkıntı. Zaten benim rahim şeklinden dolayı erken doğum riskim vardı şimdi nedenler riskler çoğaldı. Ona üzülüyorum hazır olmadan gelmek zorunda kalacak belki de bebeğim
Çok geçmiş olsun. Normal çaya veya sıcak suya yarım limonun hepsini sıkıp içine de bi tutam karabiber atın ve iyice karıştırıp için. Çok iyi geliyo. Karabiberi çok atarsanız mideyi rahatsız eder. Boğazı yakacak kadar olsa yeter. Özellikle uyumadan bi kupa iç ek çok işe yarıyor. Hamilelikte önce nane limon ve Kekikli yapıyodum bunu ama hamileyken nane kullanmamak gerektiği için çaya atıyorum o da gayet iyi etki ediyo. Tekrar geçmiş olsunKızlar fena grip oldum ıhlamur falan da faydasız artık direndim epey ama bugün pes ettim
aa ayrılıyomu cenk bey arkadasımda ona baslamıstı .. neyse yıne cok gec degıl bunada sukur de gecSorma canım. Şanssızlığım üstümde o konuda dadoktorum çok iyiydi ama hastaneden ayrılıyormuş. Muayenehane açacak. Doktor değiştiricem bu saatten sonra yine iyi denen bir doktor buldum randevu bulabilirsem ona gidicem 21 marttaymış en erken randevusu
Sağol canım dediğin gibi bol limonlu ıhlamur iciyodum bayağı erteledim bi haftadır oldum olucam derken iyice kaptım birazdan acile gidicem ağrıdan duramıyorum artıkÇok geçmiş olsun. Normal çaya veya sıcak suya yarım limonun hepsini sıkıp içine de bi tutam karabiber atın ve iyice karıştırıp için. Çok iyi geliyo. Karabiberi çok atarsanız mideyi rahatsız eder. Boğazı yakacak kadar olsa yeter. Özellikle uyumadan bi kupa iç ek çok işe yarıyor. Hamilelikte önce nane limon ve Kekikli yapıyodum bunu ama hamileyken nane kullanmamak gerektiği için çaya atıyorum o da gayet iyi etki ediyo. Tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?