temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya ne kadar güzel o ayaklar maşallah Allah sağlıkla kavuşmani nasip etsin inşallah:) bir mesajinizi okudum konuya tam hakim değilim o yüzden anlayamadim sormak istedim beliniz için bir şey yazmissiniz ne gibi bi sıkıntı vardı belinizde?

Kizlar bişey sorucam sizlere bilenler yardimci olursa sevinirim. Ben 21+5 iken yani bu pazartesi ayrintiliya gidicem inşallah. Bu zamanda mı söyleniyor normal doğum mi sezaryen mi olacağı. Ya da suyun plasentanin durumu bu kontrolde mi konusulucak. Şimdiye kadar doktorum hiç bahsetmedi bu konudan merak ediyorum o yüzden. Eğer bu zamanda oluyorsa doktorum bilgi vermezse bile ben sorarım o yüzden öğrenmek istedim

Canim sikma canini elbet bi hal çaresi vardir tıp cok ilerledi artik cok şansli bi dönemdeyiz eskiden utrason bile yoktu bence saglikli dogacak allahin izniyle senuzulme.

Kizlar banada aşi vurmadilar şuan adetten iki bucuk hafta onde gittigi icin o tarihi doldurmam gerekiyomuş yani onlarda adete gore 18gorunuyor saglik bakanligi pureseduru 20.haftada yaptigi icin bebek ilerdede olsa adet tarihini baz aliyomuş iki hafta sonraya kaldi.

Sen daha önceki dogumlarda aşı olmamismiydin? İlk doğumumda 3 dozTetanoz asisi olmuştum gerek var mı acaba benim tekrar olmama

Bilmeyince iste canim ne dusunecegini bilemiyor insan .

ikisinden de korkma canım.. bebeğine kavuşacağına odaklan.. ikiside korkunç değil :) normal olmadım evet ama en azından sezaryen için abartıldığı gibi olmadığına emin olabilirsin..

Sen daha önceki dogumlarda aşı olmamismiydin? İlk doğumumda 3 dozTetanoz asisi olmuştum gerek var mı acaba benim tekrar olmama

bende 5 olmuştum canım tamamlamıştım kartı. ama dün oldum yeniden.. sadece hatırlatma dozu. sağlık ocağı ile görüş belki tek doz olursun benim gibi

canım plesenta ve su hakkında bilgi veriyor. ancak doğum için erken. ilk doğumunsa eğer 30lu haftalardan sonra belli oluyor. benim 32de kilolu 4000ü geçerse usg de sezaryen olursun demişti. ki 4200ü gördük başka sebeplerde vardı ve sezaryen oldum. bu da öyle olacağı için en baştan kararlaştırılmış oldu benim. hatta spinal olacağını bile söyledi ama dediğim gibi ilkse erken

kızlar günaydın ben 16 haftalık hamileyim 4 gün öncesine kadar sanki bebeğin hareketlerini hissediyodum sanki değil oydu ya eminim ama 4 gündür hiç hissetmyorum ve çok korkuyorum randevum da salı günü offf hep böyle oluyo doktora kontrole gdyrm bebişimi görüyorm sonra 2 hafta çok güzel geçiyo ama kontrole 2 hafta kala sanki bebeğimi hissetmyorum içim içimi yiyo bi korku sarıyo beni

Daha yeni hissetme donemine giriyodun canim cok erken,bu haftalar surekli hissetmessin zaten,sende benim gibi erken hissetmeye baslamissin,tedirgin olma 17 den sonra iyce baslicaksin hissetmeye.benim 21 bitiyo bigünü bigününü tutmuyo canim.icini ferah tut erken daha.bu haftalar hergun hissetmeyebilirsin.

İnsan korkuyo işte ne bileyim hemen

Kızlar merhaba 15 + 2 haftalık hamileyim hamileliğinin 9. Haftasından beri kalcamda bu ağrı ile yaşamaya calisiyorum şuan kalsiyum magnezyum kullandigim halde sırt üstü yattığımda hapsirdigimda kalcama bıçak gibi ağrı saplanıyor. Haftaya perşembe randevum var gidicem tekrar doktora benim yaşadığım bu durumu yasayaniniz var mı acaba

Teşekkür ederim:) Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin:) Canım belimde çok ağrı var bir aydır uyutmuyor beni hiç. Normal de bebek büyüyünce oluyormuş ama benm karnım bile yokken başladı.

Riskli bir şey duyunca panik yapıyoruz ama o kadar farklı sorunlara rağmen doğum yapıp bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var ki korkma hiç. Bir arkadaşımın kesesinde delik vardı ve bu yüzden bebeği kilo bile alamıyordu. 30. Haftada 1000 gram bile olamamışken aldılar bebeği ve şu an maşallah turp gibi. Korkutma kendini dua et ve doktorunun tavsiyelerine uy yeter gerisi Allah'tan. ☺

Kızlar fena grip oldum ıhlamur falan da faydasız artık direndim epey ama bugün pes ettim
Çok geçmiş olsun. Normal çaya veya sıcak suya yarım limonun hepsini sıkıp içine de bi tutam karabiber atın ve iyice karıştırıp için. Çok iyi geliyo. Karabiberi çok atarsanız mideyi rahatsız eder. Boğazı yakacak kadar olsa yeter. Özellikle uyumadan bi kupa iç ek çok işe yarıyor. Hamilelikte önce nane limon ve Kekikli yapıyodum bunu ama hamileyken nane kullanmamak gerektiği için çaya atıyorum o da gayet iyi etki ediyo. Tekrar geçmiş olsun

aa ayrılıyomu cenk bey arkadasımda ona baslamıstı .. neyse yıne cok gec degıl bunada sukur de gec son dk yapsaydı boyle bısey dusunsene ne kadar zor olurdu.

Sağol canım dediğin gibi bol limonlu ıhlamur iciyodum bayağı erteledim bi haftadır oldum olucam derken iyice kaptım birazdan acile gidicem ağrıdan duramıyorum artık

kızlar gunaydn,dun saglıkocagını aradım aşı meselesını konusmak ıcın 20.haftadan sonra yapıypruz dedı cuma gunu cagırdılar benı doktorumda cagıracaklar aşı ıcın gıt yaptır dedı.neolur nolmaz yaptırıcam sanırım ben ya.genelde tum hamılelere yapılıyor dıye bılıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…