- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.681
kızlar gunaydn,dun saglıkocagını aradım aşı meselesını konusmak ıcın 20.haftadan sonra yapıypruz dedı cuma gunu cagırdılar benı doktorumda cagıracaklar aşı ıcın gıt yaptır dedı.neolur nolmaz yaptırıcam sanırım ben ya.genelde tum hamılelere yapılıyor dıye bılıyorum zaten
Ne güzel yarıladık yolu artık :) benim rutin kontrolüm önümüzdeki cumartesi doktorum ayrıntılıdan bahsetmemişti gittiğimde yapar mı acaba?
Kızlar merhaba 15 + 2 haftalık hamileyim hamileliğinin 9. Haftasından beri kalcamda bu ağrı ile yaşamaya calisiyorum şuan kalsiyum magnezyum kullandigim halde sırt üstü yattığımda hapsirdigimda kalcama bıçak gibi ağrı saplanıyor. Haftaya perşembe randevum var gidicem tekrar doktora benim yaşadığım bu durumu yasayaniniz var mı acaba
Tamam cnm bi sorayımvalla zaman hızla geçiyor bi bakmışsın büyümüş doğum günü hazırlıkları :) canım doktorun ayrıntılı bakmaz zannetmiyorum. perinatolojiye gönderiyor. beni ayrıca radyolojiye de gönderdi 2 kere. Pazartesi perinatolojiye giceğim. gittiğinde sor randevu alacağın yeri doktoru falan.
Evet ilk hamileliğim benim. Spinal ne oluyor tam olarak?canım plesenta ve su hakkında bilgi veriyor. ancak doğum için erken. ilk doğumunsa eğer 30lu haftalardan sonra belli oluyor. benim 32de kilolu 4000ü geçerse usg de sezaryen olursun demişti. ki 4200ü gördük başka sebeplerde vardı ve sezaryen oldum. bu da öyle olacağı için en baştan kararlaştırılmış oldu benim. hatta spinal olacağını bile söyledi ama dediğim gibi ilkse erken
Bu ağrılar bende de oluyor henüz kontrole gitmediğim için de kivraniyorum agrilardan. Özellikle temizlik yaptığım günler geceleri duvarlara tutunarak kalkabiliyorum gerçekten çok zor bir durum bazen acidan aglayacak duruma geliyorumBen yaşıyorum, benim de 10 gündür var, hatta yerimden kımıldayamadım iki gün, magnezyum sanki biraz hafifletti ama hala aniden ağrı girebiliyor. Doktor eğer magnezyum iyi gelmezse mutlaka bir fizik tedavi bölümüne görün demişti. Biraz hafiflediği için gitmedim.
Yaa demek benim halimde olanlar da var. En başından beri yaşıyorum o ağrıyı geceleri duvarlara tutunarak lavobaya gidebiliyorm çoğu zaman. Cevremde herkes çok erken diyip duruyor ama canımin acısını bir ben bilirim. Doktoruniz ne dedi benim daha kontrolume var o yüzden ilaç kullanmıyorum henüzTeşekkür ederim:) Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin:) Canım belimde çok ağrı var bir aydır uyutmuyor beni hiç. Normal de bebek büyüyünce oluyormuş ama benm karnım bile yokken başladı.
Evet ilk hamileliğim benim. Spinal ne oluyor tam olarak?
Kızlar gripten serum yedim doktor antibiyotik de kullanmam gerektiğini söyledi ama emin olamadım hamilelikte kullanılabilir dedi böyle ağır gripte zararlı kullanayım dimi
kızlar selam.
ya bir şey soracağım. ben kan ilaci (şrup şeklinde olan tüplerden)kullanıyorum.
kistim için progestan
bir de decavit kullanıyorum.
akşam yemeğinden sonra kullanıyorum. ama ilaçları içmeden yarım saat önce yüzümde kızarıklıklar oluşuyor. elmacık kemiklerinin olduğu kısım. önce ateş gibi yanıyor sonra kırmızı leke gibi kalıyor. sabaha gidiyor.
acaba ilaçlar yan etki yapmış olabilir mi ?
ya da sizce nedendir. doktora mı danışsam
kızlar selam.
kistim için progestan
akşam yemeğinden sonra kullanıyorum. ama ilaçları içmeden yarım saat önce yüzümde kızarıklıklar oluşuyor. elmacık kemiklerinin olduğu kısım. önce ateş gibi yanıyor sonra kırmızı leke gibi kalıyor. sabaha gidiyor.
Kızlar gripten serum yedim doktor antibiyotik de kullanmam gerektiğini söyledi ama emin olamadım hamilelikte kullanılabilir dedi böyle ağır gripte zararlı kullanayım dimi
kullan tabi canım.. ağır grip iyi değil bana da vermişri doktorum içtim mecbur. tehlikeye atamam bebeği dedi içmen lazım demişti
Kullanıcam kızlar bi hafta direndim sonunda fena yakalandım gribeÇok geçmiş olsun .. Dr verdiyse eğer kullanmalısın bence .ağır grip seni daha fazla yorar tabi bebeği de.
bana günde bir kere tok karnına dedi. sabah iş yerinde içmiyorum niyeyse.doktora danış canım belki içinde sana yaramayan bir madde olabilir. kan ilacını neden sabah aç karnına içip üzerine portakal suyu içmiyorsun? akşam mı iç dedi? çünkü kalsiyum da aldığında demirin bir faydası olmuyor yoğurt gibi yani
akşama gittiğimde okuyayım. dün farkına vardım açıkçası sürekli olduğunu. teşekkür ederim canımcımCanım ilaçların prospektusunu bir oku istersen
Progestan yapmış olabilir çünkü hormonal bir ilaç. Ama en iyisi Dr danış tabi.cok geçmiş olsun
bana günde bir kere tok karnına dedi. sabah iş yerinde içmiyorum niyeyse.
ondan haberim yoktu . bu perşembe doktora gideceğim muhakkak sorarım. teşekkür ederim kuzum
Benim de yüzümde özellikle yanaklarımda kızarıklık kuruluk falan oldu bi süre ama ben kan ilaci falan hiçbir şey kullanmıyorum. Nette okumuştum bazi gebelerde normal olarak bu tür şeyler olabilirmis diye o yüzden çok takmadim ben şu an mesela yok gibikızlar selam.
kistim için progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?