temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yapılıyor canım ben de dün yaptırdım. doktoruma sordum dedim öncesinde 5 dozum var son doz 2012deydi dedim. o bana beni aşar ona karışamam sağlık ocağı yaptır diyorsa yaptır dedi.ki özel hastanede doğum yapacağım. riske girmeye gerek yok dedim bir aşı için :) yaptır bence sonrasında pişman olmanktan iyidir

Ne güzel yarıladık yolu artık :) benim rutin kontrolüm önümüzdeki cumartesi doktorum ayrıntılıdan bahsetmemişti gittiğimde yapar mı acaba?

Ne güzel yarıladık yolu artık :) benim rutin kontrolüm önümüzdeki cumartesi doktorum ayrıntılıdan bahsetmemişti gittiğimde yapar mı acaba?

valla zaman hızla geçiyor bi bakmışsın büyümüş doğum günü hazırlıkları :) canım doktorun ayrıntılı bakmaz zannetmiyorum. perinatolojiye gönderiyor. beni ayrıca radyolojiye de gönderdi 2 kere. Pazartesi perinatolojiye giceğim. gittiğinde sor randevu alacağın yeri doktoru falan.

Ben yaşıyorum, benim de 10 gündür var, hatta yerimden kımıldayamadım iki gün, magnezyum sanki biraz hafifletti ama hala aniden ağrı girebiliyor. Doktor eğer magnezyum iyi gelmezse mutlaka bir fizik tedavi bölümüne görün demişti. Biraz hafiflediği için gitmedim.

Tamam cnm bi sorayım

Evet ilk hamileliğim benim. Spinal ne oluyor tam olarak?

Bu ağrılar bende de oluyor henüz kontrole gitmediğim için de kivraniyorum agrilardan. Özellikle temizlik yaptığım günler geceleri duvarlara tutunarak kalkabiliyorum gerçekten çok zor bir durum bazen acidan aglayacak duruma geliyorum

Kızlar gripten serum yedim doktor antibiyotik de kullanmam gerektiğini söyledi ama emin olamadım hamilelikte kullanılabilir dedi böyle ağır gripte zararlı kullanayım dimi

Teşekkür ederim:) Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin:) Canım belimde çok ağrı var bir aydır uyutmuyor beni hiç. Normal de bebek büyüyünce oluyormuş ama benm karnım bile yokken başladı.
Yaa demek benim halimde olanlar da var. En başından beri yaşıyorum o ağrıyı geceleri duvarlara tutunarak lavobaya gidebiliyorm çoğu zaman. Cevremde herkes çok erken diyip duruyor ama canımin acısını bir ben bilirim. Doktoruniz ne dedi benim daha kontrolume var o yüzden ilaç kullanmıyorum henüz

kızlar selam.
ya bir şey soracağım. ben kan ilaci (şrup şeklinde olan tüplerden)kullanıyorum.
kistim için progestan
bir de decavit kullanıyorum.
akşam yemeğinden sonra kullanıyorum. ama ilaçları içmeden yarım saat önce yüzümde kızarıklıklar oluşuyor. elmacık kemiklerinin olduğu kısım. önce ateş gibi yanıyor sonra kırmızı leke gibi kalıyor. sabaha gidiyor.
acaba ilaçlar yan etki yapmış olabilir mi ?
ya da sizce nedendir. doktora mı danışsam

Kızlar gripten serum yedim doktor antibiyotik de kullanmam gerektiğini söyledi ama emin olamadım hamilelikte kullanılabilir dedi böyle ağır gripte zararlı kullanayım dimi

kullan tabi canım.. ağır grip iyi değil bana da vermişri doktorum içtim mecbur. tehlikeye atamam bebeği dedi içmen lazım demişti

Canım ilaçların prospektusunu bir oku istersen
Progestan yapmış olabilir çünkü hormonal bir ilaç. Ama en iyisi Dr danış tabi.cok geçmiş olsun

doktora danış canım belki içinde sana yaramayan bir madde olabilir. kan ilacını neden sabah aç karnına içip üzerine portakal suyu içmiyorsun? akşam mı iç dedi? çünkü kalsiyum da aldığında demirin bir faydası olmuyor yoğurt gibi yani

Çok geçmiş olsun .. Dr verdiyse eğer kullanmalısın bence .ağır grip seni daha fazla yorar tabi bebeği de.

bana günde bir kere tok karnına dedi. sabah iş yerinde içmiyorum niyeyse.
ondan haberim yoktu . bu perşembe doktora gideceğim muhakkak sorarım. teşekkür ederim kuzum

Canım ilaçların prospektusunu bir oku istersen
Progestan yapmış olabilir çünkü hormonal bir ilaç. Ama en iyisi Dr danış tabi.cok geçmiş olsun
akşama gittiğimde okuyayım. dün farkına vardım açıkçası sürekli olduğunu. teşekkür ederim canımcım

bana günde bir kere tok karnına dedi. sabah iş yerinde içmiyorum niyeyse.
ondan haberim yoktu . bu perşembe doktora gideceğim muhakkak sorarım. teşekkür ederim kuzum

anladım canım. sor bakalım merak ettim. ilk kez tok karnına diye duydum.

Benim de yüzümde özellikle yanaklarımda kızarıklık kuruluk falan oldu bi süre ama ben kan ilaci falan hiçbir şey kullanmıyorum. Nette okumuştum bazi gebelerde normal olarak bu tür şeyler olabilirmis diye o yüzden çok takmadim ben şu an mesela yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…