temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar gripten serum yedim doktor antibiyotik de kullanmam gerektiğini söyledi ama emin olamadım hamilelikte kullanılabilir dedi böyle ağır gripte zararlı kullanayım dimi
Canım 2 kutu 1000 mg antibiyotik içtim çok büyük vicdan azabı sma enfeksiyon bebek için daha zararlı doktoruna sor gerek varsa kullanabilirsin en iyisinj doktorlar bilir

belki de olabilir canım. bende bir araştırayım bakayım

Canım doktorum onun için beyin cerrahiye gönderdi. Onlar da tahlil yapamıyoruz bizim elimizden bişey gelmez fizik tedaviye git dedi. Gittim o da sadece kan tahlili aldı biri d vit diğerinin ne olduğunu bilmiyorum ama devlet hast yaptırdım sadece ist da bakılıyormuş o tahlile kanı ist a yolladılar. 3 hafta sürer çıkması dedi. Bekliyorum daha sonuç alamadım. İnşallah çözümü olan birşeydir. Daha şimdiden kitlendi belim. Büyüyünce ne yapıcaz bilmiyorum

Ay inşallah çözümu vardır bende sorucam doktoruma bakalım

Canım 2 kutu 1000 mg antibiyotik içtim çok büyük vicdan azabı sma enfeksiyon bebek için daha zararlı doktoruna sor gerek varsa kullanabilirsin en iyisinj doktorlar bilir
Acildeki doktor dedi canım kullanman lazım diye kendi doktoruma pazartesi ancak sorabilirim o zamana kadar da icicem dediğin gibi uzamadı enfeksiyon daha zararlı

Kızlar gripten serum yedim doktor antibiyotik de kullanmam gerektiğini söyledi ama emin olamadım hamilelikte kullanılabilir dedi böyle ağır gripte zararlı kullanayım dimi
Canim doktor kullan diyorsa kullan tabiki. Hamilelikte kullanabilcegin antibiyotikler var zaten ve enfeksiyonun yayilmasi ileride bebegin yeteri kadar beslenmemesine neden olabiliyor.

Canim doktor kullan diyorsa kullan tabiki. Hamilelikte kullanabilcegin antibiyotikler var zaten ve enfeksiyonun yayilmasi ileride bebegin yeteri kadar beslenmemesine neden olabiliyor.
Kadın dogumcuma soramadigim için biraz da endişem pazartesiye kalır öyle de ama içmeden düzelecek gibi de değil icicem mecbur

Tam çerçevelik olmuş minnak ayaklar.

Anladım canım
Olmassa
Anladım canım olmassa doktoruma bir danisayim

Teşekkür ederim:) Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin:) Canım belimde çok ağrı var bir aydır uyutmuyor beni hiç. Normal de bebek büyüyünce oluyormuş ama benm karnım bile yokken başladı.
Bende bel Ağrısı mağduruyum. Bugün otururken tamamen kilitlendim Allahtan telefon yanımdaymış annemi ve eşimi aradım hemen geldiler. Fakat yapılacak hiçbir şey olmadığını söylüyor fizik tedavi ve beyin cerrahi doktorları. İnşallah bir an önce toparlanırım Nisan sonu umreye gideceğim. Allah cümlemize şifa versin.

Amin canım inşallah. Allah yardımcımız olsun. Benim doktordan bir ses bir çözüm çıkarsa yazarım buraya. Tahlil sonuçlarını bekliyorum.

Merhabalar bende adte gore 23 temmuz 2017 de annesi olacam insallh .. 2 bucuk yasinda bir kizim var birde oglusum olacak insallh.. haril haril isim arayisindayim erkek anneleri hangi isimelr I dusunuyorsun acaba a bana da fikir olur
Mrb bende 25 temmuz annesı görünüyorum :) benim de kızım olcak ins ilk bebisim bende kız ismi düşünüyorum bi türlü karar veremedim

Mrb bende 25 temmuz annesı görünüyorum :) benim de kızım olcak ins ilk bebisim bende kız ismi düşünüyorum bi türlü karar veremedim

Benim kzimin adi AYSIMA (allahin sevgi sini kazanmis hayirli insan. Kutlu ugurlu nurlu ay yuzlu anlaminda ) belki begenirsin hem modern hem guzel kibar bi isim hemde anlam itibari ile dinimize uygun.. bide oglusuma boyle bi isim bulsam insallh

Ne tarz bir isim düşünüyorsun o da önemli. Kız olursa adı Ahu Berra olacak diye karar vermiştik. Ahu ismini ben çok beğeniyorum Berra ismi de uyumlu ve dini olduğu için çünkü dini isim mutlaka olsun diye düşünüyodum ama isme hürmet adına göbek adı olarak vermek daha iyiymiş diye söylemişti bir islam bilgini. Çok mantıklı geldi. Ahu olucak adı kısmetse o kesin de ikinci isim olsa mı olmasa mı o konuda karar veremedik.

Ayy ahu berra ismi de hos canimm.. benim kiz olsa idi nur banu2 dsunuyordum ama oglusum olacak .. kerem ismini dsunuyorum ama bende iki isim mi tek ism mi ona karar veremedim canim ayni sekilde.. Kerem ismi tek kisa eksik gibi geldgi icin yanina ek ariyorum
Kerem ensar
Kerem eymen
Furkan eymen
Emirhan
Furkan emir ... boyle kararsiz kaldim

Bende duru ismi düşünüyorum ama net deilim eşim de pelin diyo duru ikinci isim de naz düşünüyoruz ama bakalım ahu ismi guxel gercekten dediğin gibi İslami isim olması önemli bende daha bakıyorum ama tahminimden daha zormuş isim bulmak senin aklında hangi isimler var erkek ismi yigit seviyorum bende

Canim bende galiba KEREM ASAF koyacam en cok icime bu isim sindi. hem anlam hem soylenisi bakimindan.
. Kerem modern bir isim anlami el aciklik comertlik ulu yucelik dmeek. Hem nadir konulan ve kibar bir iism. Asaf da dini bir isim ile goruslu yonetimde basarili Olmak anlaminda .. icime sindi her yonden sence nasil bir isim yada KEREM ENSAR olabilir

Bayıldım ayaklarına birini de bana ver annesi ben yeyim maaşallah aslanparçasına hiç endişelenme bence hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah benim kontrol de pazartesi bakalım bizi neler bekliyor

Kızlar günaydın :) benim niye bütün vitaminlere allerjim var acaba çarşamba gününden beri şişkinlik var ellerimde ayaklarımda ödrm sanmıştım. bu sabah yüzüm dudaklarım boğazım da eklendi bu şişliğe... prospektüsü okudum meğerse kalsiyum yapmış valla bıktım ne içsem bir şekilde etkiliyor anlamadım gitti... Yarın yetişebilirsem doktoruma söyleyeceğim allerji ilacı da alamıyorum şuan off yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…