- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.721
İnşallah teyzesi çok sağol:)Bayıldım ayaklarına birini de bana ver annesi ben yeyimmaaşallah aslanparçasına hiç endişelenme bence hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah benim kontrol de pazartesi bakalım bizi neler bekliyor
Merhabalar bende adte gore 23 temmuz 2017 de annesi olacam insallh .. 2 bucuk yasinda bir kizim var birde oglusum olacak insallh.. haril haril isim arayisindayim erkek anneleri hangi isimelr I dusunuyorsun acaba a bana da fikir olur
Hayırlısı olsun,saglikla kucagina al insallahh.benimde ilk evladim olcak hayirlisiyla erkek benimde. Biz AREL UFUK koyucaz hayirlisiyla
Temiz dürüst kimse.demek canım.kerem benim esimin ismi cok severim asafta cok afilli guzel olmus ikisi canim yakismis.Insallah saglikla kavusalim canimmm aminnnnBizde karar verdik canim KEREM ASAF olacak insallh.. arel anlami nedir ki acaba ilk defa duydum bu ismi degisik mis .
Saglikla alirsin insallh bebsini canim
Temiz dürüst kimse.demek canım.kerem benim esimin ismi cok severim asafta cok afilli guzel olmus ikisi canim yakismis.Insallah saglikla kavusalim canimmm aminnnn
Insallah canım insallah,tesekkur ederizAyy saol canim benim isim konusu cok zor valaa bunda karar kildik insallh isimleri ne yakisir ewlat olurlar ... arel in anlami cok hosmus ufuk benim tercih ler arasinda da vardi arel ufuk hos olmus ..
Babasının toplantısı var yineİnşallah teyzesi çok sağol:)
Güzel geçer inşallah hiç sorunsuz bebeğini görür güzel haberlerle gelirsin :)
Ayrıntılı çok değişik ya çok uzun sürüyor ya izledik hep hareketliydi kıpır kıpır cumadan beri öyle özlüyorum ki zaman geçmiyor resmen
Kızlar bu belinizdeki ağrı sürekli mi var yoksa kendinizi yorunca mo oluyor kitlenme falan. Benim de ağrıyor ama temizlik falan yapınca ağrıyor koltukların altina eğilip kalkmak tutuyor belimi. Onun dışındaki zamanlarda pek o kadar olmuyo ağrım. Sizinde böyle mi farkli mi?Bende bel Ağrısı mağduruyum. Bugün otururken tamamen kilitlendim Allahtan telefon yanımdaymış annemi ve eşimi aradım hemen geldiler. Fakat yapılacak hiçbir şey olmadığını söylüyor fizik tedavi ve beyin cerrahi doktorları. İnşallah bir an önce toparlanırım Nisan sonu umreye gideceğim. Allah cümlemize şifa versin.
Ahh şu konu ya :) beni de çok düşünduruyor. Ben taha talha mert ensar bu isimleri begeniyorum. Eşim de daha çok emir dağhan gibi isimleri seviyor. Bu yüzden şu aralar emir taha diye bi düşüncemiz var ama bakalım daha değişir mi. Herkes düşüncelerini yazsin da fikir edinelim artık netten bakmak da yetersiz oluyor:)Merhabalar bende adte gore 23 temmuz 2017 de annesi olacam insallh .. 2 bucuk yasinda bir kizim var birde oglusum olacak insallh.. haril haril isim arayisindayim erkek anneleri hangi isimelr I dusunuyorsun acaba a bana da fikir olur
Evet canim olmuştum iki doz aradan yillar gectigi icin gerekli.Sen daha önceki dogumlarda aşı olmamismiydin? İlk doğumumda 3 dozTetanoz asisi olmuştum gerek var mı acaba benim tekrar olmama
Inan Yazdigin isimleri bizde dusunduk kerem taha dusun dum eltimin oglunun adi talha ozenti gibi olur diyen vazgcetim kerem enes begendim buda esimin dayisinin torununun adini 3 yasinda daha surekli grsyoz oda olamz dedim.. mert kerem le uyumadi.. en son emirhan a donduk bu kez de Varos ismi gibi buyuk insan ismi gibi bebise yakismaz diyenler cok oldu emir ismlilerde pek yaramaz olur mus bu arada dogrumu bilmem .. sonucta KEREM ASAF da karar kildik.. zor bi is canim Hele erkek bebek olunca daha zor secenek az.. eymen ensar yigit mert Emre eren efe caner alptug yavuz selim goktug tugra enes valaa basim donmustu bu isimelr I dusunmek ten kolay gelsin sna a daAhh şu konu ya :) beni de çok düşünduruyor. Ben taha talha mert ensar bu isimleri begeniyorum. Eşim de daha çok emir dağhan gibi isimleri seviyor. Bu yüzden şu aralar emir taha diye bi düşüncemiz var ama bakalım daha değişir mi. Herkes düşüncelerini yazsin da fikir edinelim artık netten bakmak da yetersiz oluyor:)
Bence çok güzel Asaf ismi ozellikle çok sevdiğim bi işim oğlum olsa bende düşünürdüm heralde :)Canim bende galiba KEREM ASAF koyacam en cok icime bu isim sindi. hem anlam hem soylenisi bakimindan.
. Kerem modern bir isim anlami el aciklik comertlik ulu yucelik dmeek. Hem nadir konulan ve kibar bir iism. Asaf da dini bir isim ile goruslu yonetimde basarili Olmak anlaminda .. icime sindi her yonden sence nasil bir isimyada KEREM ENSAR olabilir
Bence Asaf çok güzel bi isim benim favori isimlerimdn :)Canim bende galiba KEREM ASAF koyacam en cok icime bu isim sindi. hem anlam hem soylenisi bakimindan.
. Kerem modern bir isim anlami el aciklik comertlik ulu yucelik dmeek. Hem nadir konulan ve kibar bir iism. Asaf da dini bir isim ile goruslu yonetimde basarili Olmak anlaminda .. icime sindi her yonden sence nasil bir isimyada KEREM ENSAR olabilir
Ewet poyraz ismi de son gunler de konuluyor guzel isim .. hayirlisi olsunBiz POYRAZ koyacağız inşallah :)
Biz ta sevgililik döneminde karar vermiştik eğer oglumuz olursa adı Poyraz olacak diye çok şükür Rabbim de nasip etti erkek evlat hayırlısıyla hepimiz kavuşalım sağ salim evlatlarimizaEwet poyraz ismi de son gunler de konuluyor guzel isim .. hayirlisi olsun
Biz ta sevgililik döneminde karar vermiştik eğer oglumuz olursa adı Poyraz olacak diye çok şükür Rabbim de nasip etti erkek evlat hayırlısıyla hepimiz kavuşalım sağ salim evlatlarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?