- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.741
Kizlar park yatak almayi dusunen var mi? Bana mantikli geldi onerdiginiz marka var mi? Prego iyiymis diye duydum ama yine de kullanan ve oneren olursa daha memnun olacağım :) biz de bugun baya kiyafet aldik yavastan baslayalim diye cok heyecanliydi
Dün şöyle bir eğilerek temizlik yapayım dedim hem çabucak yoruldum hem de dediğin gbi belim kalçam tutuldu.Sanki dayak yemiş gibi oldum.Diğer zamanlarda bende de pek bi ağrı olmuyorKızlar bu belinizdeki ağrı sürekli mi var yoksa kendinizi yorunca mo oluyor kitlenme falan. Benim de ağrıyor ama temizlik falan yapınca ağrıyor koltukların altina eğilip kalkmak tutuyor belimi. Onun dışındaki zamanlarda pek o kadar olmuyo ağrım. Sizinde böyle mi farkli mi?
Baya kullanmissiniz canim 4 5 yasa kadar kullanilir diyorlardi dogruymus demek :) tesekkur ederim tavsiyen icin. Bi tane baby2go beğenmiştim ona yogunlasayim o zaman. Peki bebek buyuyunce yatagina kucaginizda koyarken sorun oldu mu hic? Baya egilmek gerekiyor ya esimde ve bende bel fitigi var cok egilemiyoruz ondan sıkıntı olur mu acaba dedim.ben oğlumda kullandım canım çook memnun kaldım oğlumda kullandığım duruyor almadım o yüzden. ama oğlum 4 yaşına kadar büyüdü. 1.5 yıl da kuzeni kullandı. emektar desem yeribaby max markası şuan var mı bilmiyorum. geçwn baby2go öneren vardı memnun kalmış. krafttı da çok duydum memnunluk durumunda
Baya kullanmissiniz canim 4 5 yasa kadar kullanilir diyorlardi dogruymus demek :) tesekkur ederim tavsiyen icin. Bi tane baby2go beğenmiştim ona yogunlasayim o zaman. Peki bebek buyuyunce yatagina kucaginizda koyarken sorun oldu mu hic? Baya egilmek gerekiyor ya esimde ve bende bel fitigi var cok egilemiyoruz ondan sıkıntı olur mu acaba dedim.
Benim belden cok sirt agrim oluyor yeni basladi iki uc gundur var yorulunca ve aksam yemeklerinden sonra oluyor sol kaburgama da bicak saplaniyor bildigin bir saat suruyor buda normalmisKızlar bu belinizdeki ağrı sürekli mi var yoksa kendinizi yorunca mo oluyor kitlenme falan. Benim de ağrıyor ama temizlik falan yapınca ağrıyor koltukların altina eğilip kalkmak tutuyor belimi. Onun dışındaki zamanlarda pek o kadar olmuyo ağrım. Sizinde böyle mi farkli mi?
Sagolasin çok zor inşallah bizde karar veririz artık:)Inan Yazdigin isimleri bizde dusunduk kerem taha dusun dum eltimin oglunun adi talha ozenti gibi olur diyen vazgcetim kerem enes begendim buda esimin dayisinin torununun adini 3 yasinda daha surekli grsyoz oda olamz dedim.. mert kerem le uyumadi.. en son emirhan a donduk bu kez de Varos ismi gibi buyuk insan ismi gibi bebise yakismaz diyenler cok oldu emir ismlilerde pek yaramaz olur mus bu arada dogrumu bilmem .. sonucta KEREM ASAF da karar kildik.. zor bi is canim Hele erkek bebek olunca daha zor secenek az.. eymen ensar yigit mert Emre eren efe caner alptug yavuz selim goktug tugra enes valaa basim donmustu bu isimelr I dusunmek ten kolay gelsin sna a da
Bende park yatak düşünüyorum bilhi verenler olursa iyi olur gerçekten:) araştırıyorum bu aralar bendeKizlar park yatak almayi dusunen var mi? Bana mantikli geldi onerdiginiz marka var mi? Prego iyiymis diye duydum ama yine de kullanan ve oneren olursa daha memnun olacağım :) biz de bugun baya kiyafet aldik yavastan baslayalim diye cok heyecanliydi
Ayni şekilde benimde. Hele temizlikten sonraki ağrı gece uyurkenki ağrınin yanında çok hafif kalıyor benim. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim:/Dün şöyle bir eğilerek temizlik yapayım dedim hem çabucak yoruldum hem de dediğin gbi belim kalçam tutuldu.Sanki dayak yemiş gibi oldum.Diğer zamanlarda bende de pek bi ağrı olmuyor
Bende yaptırdım canım. Benim doktorum da 2 doz yaptirabilirsin demisti.kızlar gunaydn,dun saglıkocagını aradım aşı meselesını konusmak ıcın 20.haftadan sonra yapıypruz dedı cuma gunu cagırdılar benı doktorumda cagıracaklar aşı ıcın gıt yaptır dedı.neolur nolmaz yaptırıcam sanırım ben ya.genelde tum hamılelere yapılıyor dıye bılıyorum zaten
Biz su an ayaz da karar kıldık canımMerhabalar bende adte gore 23 temmuz 2017 de annesi olacam insallh .. 2 bucuk yasinda bir kizim var birde oglusum olacak insallh.. haril haril isim arayisindayim erkek anneleri hangi isimelr I dusunuyorsun acaba a bana da fikir olur
Yaa benimde gobegim baya çıktıÖzellikle yemek yedikten sonra kıpırdaması paha biçilemez bitiyorum sanki onun da yediğini hayal ediyorum :)) kızlar bu arada kurutma makinasından vazgeçtim en kısa 40 dakikada kurutuyormuş bide herşeyi kısada kurutamıyormuşum falan e zaten illa o gün kuruması da şart değil diye düşündüm vazgeçtim onun yerine buhar kazanlı ütü aldım ütüden vakit kazanalım diye inş doğru düşünmüşümdür :)) artık sırada bebiş arabası var ona da karar verdim önümüzdeki ay almaya başlayacağım yavaştan heyecan sardı. Bide ben hep bol giyiyordum bugün ilk defa dar tshirt giydim göbüşüm baya çıkmış çok keyifliydi :))
Umarım normaldir ama çok tatlı durmuyor muuu :) haftaya kontrolüm var sorucam gerçi de bence normaldir ya herkesin karın rahim yapısı farklıdır heraldeYaa benimde gobegim baya çıktıvalla normal mi bu göbek bilemiyorum
Guzel isim canim ayaz ismi de hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin insallhBiz su an ayaz da karar kıldık canım
bız park yatak alıcaz cnm odasının dısında tasınabılır kullanıslı bısey olsun ıstedık en ıyısıde park ytaklar . uzun sure kullanabılır en azından. marka bılmıyorum bıraz baktık gecen gun ama alıcaz bu aralar.arastırmak lazım tabıKizlar park yatak almayi dusunen var mi? Bana mantikli geldi onerdiginiz marka var mi? Prego iyiymis diye duydum ama yine de kullanan ve oneren olursa daha memnun olacağım :) biz de bugun baya kiyafet aldik yavastan baslayalim diye cok heyecanliydi
Canım ben bakıyodum aklımda iki model vardı biri joie di. Gerçekten çok kaliteli. Kumaşı pamuklu silinebilir rahat bi kumaştı. Ama sallanma özelliği yok ve çokta pahalı olunca vazgeçtim. Sonrada prego ya bakmaya başladım. Yummy modeli (8024müş model kodu). Onunda duruşu kalitesi ve özellikleri çok hoşuma gitti. Tam kesinleşmedi ama büyük ihtimal bunu alıcaz gibi duruyo.Kizlar park yatak almayi dusunen var mi? Bana mantikli geldi onerdiginiz marka var mi? Prego iyiymis diye duydum ama yine de kullanan ve oneren olursa daha memnun olacağım :) biz de bugun baya kiyafet aldik yavastan baslayalim diye cok heyecanliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?