temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ben oğlumda kullandım canım çook memnun kaldım oğlumda kullandığım duruyor almadım o yüzden. ama oğlum 4 yaşına kadar büyüdü. 1.5 yıl da kuzeni kullandı. emektar desem yeri baby max markası şuan var mı bilmiyorum. geçwn baby2go öneren vardı memnun kalmış. krafttı da çok duydum memnunluk durumunda

Dün şöyle bir eğilerek temizlik yapayım dedim hem çabucak yoruldum hem de dediğin gbi belim kalçam tutuldu.Sanki dayak yemiş gibi oldum.Diğer zamanlarda bende de pek bi ağrı olmuyor

Baya kullanmissiniz canim 4 5 yasa kadar kullanilir diyorlardi dogruymus demek :) tesekkur ederim tavsiyen icin. Bi tane baby2go beğenmiştim ona yogunlasayim o zaman. Peki bebek buyuyunce yatagina kucaginizda koyarken sorun oldu mu hic? Baya egilmek gerekiyor ya esimde ve bende bel fitigi var cok egilemiyoruz ondan sıkıntı olur mu acaba dedim.

zorluk yaşamadım canım. hani acayip derecede dipte falan değil. sıkıntı olmadı o konuda. Yanımda uyutup koydum hep yatağına. ayakta falan sallamadığımdan uyuduğunda uyanma sorunu da olmadı. zaten yan tarafta fermuarlı kısım var emeklediğinde açarsın çıkar ordan :)

Benim belden cok sirt agrim oluyor yeni basladi iki uc gundur var yorulunca ve aksam yemeklerinden sonra oluyor sol kaburgama da bicak saplaniyor bildigin bir saat suruyor buda normalmis hamilelikte hersey normal

Sagolasin çok zor inşallah bizde karar veririz artık:)

Bende park yatak düşünüyorum bilhi verenler olursa iyi olur gerçekten:) araştırıyorum bu aralar bende

Dün şöyle bir eğilerek temizlik yapayım dedim hem çabucak yoruldum hem de dediğin gbi belim kalçam tutuldu.Sanki dayak yemiş gibi oldum.Diğer zamanlarda bende de pek bi ağrı olmuyor
Ayni şekilde benimde. Hele temizlikten sonraki ağrı gece uyurkenki ağrınin yanında çok hafif kalıyor benim. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim:/

Bende yaptırdım canım. Benim doktorum da 2 doz yaptirabilirsin demisti.

Merhabalar bende adte gore 23 temmuz 2017 de annesi olacam insallh .. 2 bucuk yasinda bir kizim var birde oglusum olacak insallh.. haril haril isim arayisindayim erkek anneleri hangi isimelr I dusunuyorsun acaba a bana da fikir olur
Biz su an ayaz da karar kıldık canım

Yaa benimde gobegim baya çıktı valla normal mi bu göbek bilemiyorum

bız park yatak alıcaz cnm odasının dısında tasınabılır kullanıslı bısey olsun ıstedık en ıyısıde park ytaklar . uzun sure kullanabılır en azından. marka bılmıyorum bıraz baktık gecen gun ama alıcaz bu aralar.arastırmak lazım tabı

Hepinize günaydınlar bayanlar

Canım ben bakıyodum aklımda iki model vardı biri joie di. Gerçekten çok kaliteli. Kumaşı pamuklu silinebilir rahat bi kumaştı. Ama sallanma özelliği yok ve çokta pahalı olunca vazgeçtim. Sonrada prego ya bakmaya başladım. Yummy modeli (8024müş model kodu). Onunda duruşu kalitesi ve özellikleri çok hoşuma gitti. Tam kesinleşmedi ama büyük ihtimal bunu alıcaz gibi duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…