- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.761
Güzel haberlerle gel canım:) tadını çıkar çok keyifli 45 dakikaya yakın izledik biz oğlumu :) güzel fotolar da alırsın inşallah :)Günaydin kızlar bugün saat 11 de ayrıntılim var dua edin inşallah sağlıklıdir oğlum çok heyecanliyim:)
İnşallah inşallah canım Sağol:)Güzel haberlerle gel canım:) tadını çıkar çok keyifli 45 dakikaya yakın izledik biz oğlumu :) güzel fotolar da alırsın inşallah :)
Sana da iyi şanslar canım :) çok özendim şuan size :) benim de olsa keşke yine :) çok özledim oğlumuGünaydın kızlaar... saat 4te ayrıntılım var heyecandan çatlayacağımmm :) gerçi 2 kere girdim öncesinde ama bu başka yerde nasıl meraktayuımmm.
Sana da iyi şanslar canım :) çok özendim şuan size :) benim de olsa keşke yine :) çok özledim oğlumu
Herşey çok güzel geçer inşallah
şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ? bebeğe aç kalmanın çok zararı var
doktorum henüz bir şey demedi yapalımmı diye sorarsa yaptırmam ama yapmamız lazım derse yapılacak mecbur
hareketleri kaçıncı haftada hissetmeye başladın canımÖzellikle yemek yedikten sonra kıpırdaması paha biçilemez bitiyorum sanki onun da yediğini hayal ediyorum :)) kızlar bu arada kurutma makinasından vazgeçtim en kısa 40 dakikada kurutuyormuş bide herşeyi kısada kurutamıyormuşum falan e zaten illa o gün kuruması da şart değil diye düşündüm vazgeçtim onun yerine buhar kazanlı ütü aldım ütüden vakit kazanalım diye inş doğru düşünmüşümdür :)) artık sırada bebiş arabası var ona da karar verdim önümüzdeki ay almaya başlayacağım yavaştan heyecan sardı. Bide ben hep bol giyiyordum bugün ilk defa dar tshirt giydim göbüşüm baya çıkmış çok keyifliydi :))
zaten iki kademeli oluyor o yüzden çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. bende park yatak düşünüyorumBaya kullanmissiniz canim 4 5 yasa kadar kullanilir diyorlardi dogruymus demek :) tesekkur ederim tavsiyen icin. Bi tane baby2go beğenmiştim ona yogunlasayim o zaman. Peki bebek buyuyunce yatagina kucaginizda koyarken sorun oldu mu hic? Baya egilmek gerekiyor ya esimde ve bende bel fitigi var cok egilemiyoruz ondan sıkıntı olur mu acaba dedim.
Canım ben mecbur yaptırıcam gibi duruyor. Ayrıntılı da suyum fazla çıktı. O da ş kerden dolayı olabiliyormuş. Ve bilinip önlem alınmazsa çok riskli birşey. Evet aç kalmak zararlı bebeğe ama diğer durum daha riskli en qzından benim için. Bence doktorunuz yaptırmanda fayda var sen bilirsin dese bile yaptırmak lazım. Şeker daha tehlikeli. Yaptırmazsan da düzenli ölçtürmekte fayda var canım.şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ? bebeğe aç kalmanın çok zararı var
güzel haberlerle gel inşallah canım.Günaydin kızlar bugün saat 11 de ayrıntılim var dua edin inşallah sağlıklıdir oğlum çok heyecanliyim:)
Caım ben 2 li tarama testi yaptırdım. onu yaptırmadan önce doktorum eğer 2 li tarama testi temiz çıkarsa diğerlerini istemezsen yaptırmazsın. sana kalmış bir şey dedi. ben yaptırmayı düşünmüyorum. şükür 2 li tarama testi temiz çıktı. bir daha o strese girmek istemiyorum çünkütüm testleri yaptırıyor musunuz ikili üçlü dörtlü
sen yıne ıyı hıssetmıssın :) ben hala hıssedemıyorum cok nadir pıtpıt oluyor o kadar.tedırgın olmana gerek yok cnm bır ıkı hafta daha var muhtemelen net bı sekılde hıssetmene. bende beklıyorum bakalımArkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ,benim son iki gün nerdeyse hiç hareket etmiyor bazen duyar gibi oluyorum çok güçsüz , 17. haftada başlamıştı ve gayet hareketliydi .telaş etmeme gerek var mı bilmiyorum ,25. haftadan sonra önemli demişti doktor hareketleri ,sizde nasıl durumlar ? 21. haftadayım
canan karatay başka çözümlerin olduğunu da söylüyor acaba başka çözüm dener mi bizim doktorlarımız ? yani burda belki 2. gebeliği olan vardır? yaptırmayan vardır:?
tüm testleri yaptırıyor musunuz ikili üçlü dörtlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?