temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydin kızlar bugün saat 11 de ayrıntılim var dua edin inşallah sağlıklıdir oğlum çok heyecanliyim:)
Güzel haberlerle gel canım:) tadını çıkar çok keyifli 45 dakikaya yakın izledik biz oğlumu :) güzel fotolar da alırsın inşallah :)

Günaydın kızlaar... saat 4te ayrıntılım var heyecandan çatlayacağımmm :) gerçi 2 kere girdim öncesinde ama bu başka yerde nasıl meraktayuımmm.
Sana da iyi şanslar canım :) çok özendim şuan size :) benim de olsa keşke yine :) çok özledim oğlumu
Herşey çok güzel geçer inşallah

doktorum henüz bir şey demedi yapalımmı diye sorarsa yaptırmam ama yapmamız lazım derse yapılacak mecbur

canan karatay başka çözümlerin olduğunu da söylüyor acaba başka çözüm dener mi bizim doktorlarımız ? yani burda belki 2. gebeliği olan vardır? yaptırmayan vardır:?

hareketleri kaçıncı haftada hissetmeye başladın canım

zaten iki kademeli oluyor o yüzden çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. bende park yatak düşünüyorum

şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ? bebeğe aç kalmanın çok zararı var
Canım ben mecbur yaptırıcam gibi duruyor. Ayrıntılı da suyum fazla çıktı. O da ş kerden dolayı olabiliyormuş. Ve bilinip önlem alınmazsa çok riskli birşey. Evet aç kalmak zararlı bebeğe ama diğer durum daha riskli en qzından benim için. Bence doktorunuz yaptırmanda fayda var sen bilirsin dese bile yaptırmak lazım. Şeker daha tehlikeli. Yaptırmazsan da düzenli ölçtürmekte fayda var canım.

tüm testleri yaptırıyor musunuz ikili üçlü dörtlü
Caım ben 2 li tarama testi yaptırdım. onu yaptırmadan önce doktorum eğer 2 li tarama testi temiz çıkarsa diğerlerini istemezsen yaptırmazsın. sana kalmış bir şey dedi. ben yaptırmayı düşünmüyorum. şükür 2 li tarama testi temiz çıktı. bir daha o strese girmek istemiyorum çünkü

Kızlar merhaba , herkese ıyı haftalar :)
bende ıkı gundur karın agrısı gıbı bısey var ya rahım genıslıyor dıye mı oyle ağrı oluyor haftasonu uykmdan uyandım gercekten . boyle belın acılır da bı agrı olur ya ona benzer bısey tam göbegımın etrafında bı ağrı ozellıkle sabahları cok oluyor gun ıcınde cok sıddetlı degıl ama gece uyurken ve sabahları kalktıgımda rahatsız edıyor gercekten.

Arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ,benim son iki gün nerdeyse hiç hareket etmiyor bazen duyar gibi oluyorum çok güçsüz , 17. haftada başlamıştı ve gayet hareketliydi .telaş etmeme gerek var mı bilmiyorum ,25. haftadan sonra önemli demişti doktor hareketleri ,sizde nasıl durumlar ? 21. haftadayım

sen yıne ıyı hıssetmıssın :) ben hala hıssedemıyorum cok nadir pıtpıt oluyor o kadar.tedırgın olmana gerek yok cnm bır ıkı hafta daha var muhtemelen net bı sekılde hıssetmene. bende beklıyorum bakalım

canan karatay başka çözümlerin olduğunu da söylüyor acaba başka çözüm dener mi bizim doktorlarımız ? yani burda belki 2. gebeliği olan vardır? yaptırmayan vardır:?

benim ikinci canım ilkinde gerek duyulmadı açlık şekerimde sıkıntı yoktu. bunda gerek görüe görmez bilemiyorum işte.

tüm testleri yaptırıyor musunuz ikili üçlü dörtlü

ikili yapıldı 3lüye gerek duyması. istersen yapalım dedi bende gerek yok madem istemem dedim. ayrıntılıya girdim 2 kere radyolojide. Bugün de balcalı perinatolojiye gidip gireceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…