- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.781
Arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ,benim son iki gün nerdeyse hiç hareket etmiyor bazen duyar gibi oluyorum çok güçsüz , 17. haftada başlamıştı ve gayet hareketliydi .telaş etmeme gerek var mı bilmiyorum ,25. haftadan sonra önemli demişti doktor hareketleri ,sizde nasıl durumlar ? 21. haftadayım
O kadar alışmışım ki özlüyorum hareket etmeyince.hüzün çöktü 2 gündür ,bebeğe bile kızıyorum neden hareket etmiyorsun diyecanım merak etme bende hissediyorum hareketleri ancak bazen çok güçlü bazen de güçsüz. bazen hiç hissetmiyorum yorulduğumda falan.. sıkıntı yok yani
ayrıtılıyı ne kadara çekiyorlar 500 civarı diye hatırlıyorum benim doktorum da ikiliden sonra kişinin kendisine bırakıyo ayrıntılıyı çektirmeyi öneriyor ben de ayrıntılıyı çektiririm kaçıncı hafta çekiyorlarikili yapıldı 3lüye gerek duyması. istersen yapalım dedi bende gerek yok madem istemem dedim. ayrıntılıya girdim 2 kere radyolojide. Bugün de balcalı perinatolojiye gidip gireceğimmm
bitki çayı olarak ihlamur içebilirsin canım bir sıkıntı olmaz diye biliyorumkızlar merhaba normalde Allah izin verirse eylül annesi olacağım ben ama siz benden daha öndesiniz diye size sormak istedim, biraz üşütmüşüm galiba öksüürüyorum hapşırıyorum acaba ıhlamur yapsam ya da nane limon yapsam çocuğa bir zararı olur mu ?
ya ne bileyim içsem yararı olur belki bilmiyorum ama bir yandan da korkuyorum ne yapacağımı bilemedimbitki çayı olarak ihlamur içebilirsin canım bir sıkıntı olmaz diye biliyorum
çok şükür benimde ikili tarama testim temiz çıktı bende diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılıyı çektiririm birde Rabbim sağlıklı bir şekildi evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Caım ben 2 li tarama testi yaptırdım. onu yaptırmadan önce doktorum eğer 2 li tarama testi temiz çıkarsa diğerlerini istemezsen yaptırmazsın. sana kalmış bir şey dedi. ben yaptırmayı düşünmüyorum. şükür 2 li tarama testi temiz çıktı. bir daha o strese girmek istemiyorum çünkü
hamile bayanlar bitki çayı olarak sadeci ihlamur içibiliyor diye biliyorum günde bir bardağı geçmemek üzüre ama daha tecrübeli arkadaşlar var onlar yardımcı olur burdaya ne bileyim içsem yararı olur belki bilmiyorum ama bir yandan da korkuyorum ne yapacağımı bilemedim
tüm testleri yaptırıyor musunuz ikili üçlü dörtlü
Canim ben de ayni durumdayim ve tedirginim. 16. haftada duymaya baslamistim erken duydum diye sevinmistim. Gunde 1 kez kesin hissediyordum ama 2 gundur hic hissetmedim. Cumartesi doktora gittim hatta kalp atislari normaldi. Ama hala hissetmiyorum anlamadim neden :/ artmasi gerekirken yok oldu hareketler resmen.Arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ,benim son iki gün nerdeyse hiç hareket etmiyor bazen duyar gibi oluyorum çok güçsüz , 17. haftada başlamıştı ve gayet hareketliydi .telaş etmeme gerek var mı bilmiyorum ,25. haftadan sonra önemli demişti doktor hareketleri ,sizde nasıl durumlar ? 21. haftadayım
Ben de ikili yaptırdım temiz cikti şükür, doktor 3lu ve 4luye gerek yok dedi ama 3lu de olculen afp ye bakti sadece, 2lide o sonuc olmadigi icin. Haftaya da ayrintiliya giricem insallah. Fiyati 350 tl dediler bakalim. O da temiz cikar insallah :)ayrıtılıyı ne kadara çekiyorlar 500 civarı diye hatırlıyorum benim doktorum da ikiliden sonra kişinin kendisine bırakıyo ayrıntılıyı çektirmeyi öneriyor ben de ayrıntılıyı çektiririm kaçıncı hafta çekiyorlar
O kadar alışmışım ki özlüyorum hareket etmeyince.hüzün çöktü 2 gündür ,bebeğe bile kızıyorum neden hareket etmiyorsun diye
ayrıtılıyı ne kadara çekiyorlar 500 civarı diye hatırlıyorum benim doktorum da ikiliden sonra kişinin kendisine bırakıyo ayrıntılıyı çektirmeyi öneriyor ben de ayrıntılıyı çektiririm kaçıncı hafta çekiyorlar
Canım ben sat'a göre 16. haftanın içindeyken usgye göre 1 hafta öndeydim. 17. haftanın içinde hissetmeye başladım. kelebek gibi dedikleri şey gıdıklanma şeklinde başladı. ama şu anda baya baya özellikle yemeklerden sonra ve yatar pozisyondayken pıt pıt hissediyorum.hareketleri kaçıncı haftada hissetmeye başladın canım
ya ne bileyim içsem yararı olur belki bilmiyorum ama bir yandan da korkuyorum ne yapacağımı bilemedim
amin canım inşallah. bende senin gibi yapmayı düşünüyorumçok şükür benimde ikili tarama testim temiz çıktı bende diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılıyı çektiririm birde Rabbim sağlıklı bir şekildi evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ihlamurun zarari yok canım ben midem bulanirken iciyodum,limonla ıhlamur.Ama baska bitkiler yasak.bide tabi gunde bi bardak iciyodum.cok abartmadan icebilirsin :)kızlar merhaba normalde Allah izin verirse eylül annesi olacağım ben ama siz benden daha öndesiniz diye size sormak istedim, biraz üşütmüşüm galiba öksüürüyorum hapşırıyorum acaba ıhlamur yapsam ya da nane limon yapsam çocuğa bir zararı olur mu ?
çok teşekkür ederim canımcanım geçmiş olsun. ıhlamur papatya içebilirsin ancak günlük 1 kupa. çorba falan tüketmelisin.nane çayı kekik çayı adaçayı içmemen gereken çaylar. sıcak suyun içine limon atıp içebilirsin.zencefil içebilirsin
tamam canım teşekkür ederim :)Ihlamurun zarari yok canım ben midem bulanirken iciyodum,limonla ıhlamur.Ama baska bitkiler yasak.bide tabi gunde bi bardak iciyodum.cok abartmadan icebilirsin :)
bende şuan 14+5 im bilmiyorum mümkün mü ama dün ara ara bir kaç kez karnımın sol alt kısmında sanki içerde baloncuk patlaması gibi bir şey hissettim.onun gibi bir şey mi acabaCanım ben sat'a göre 16. haftanın içindeyken usgye göre 1 hafta öndeydim. 17. haftanın içinde hissetmeye başladım. kelebek gibi dedikleri şey gıdıklanma şeklinde başladı. ama şu anda baya baya özellikle yemeklerden sonra ve yatar pozisyondayken pıt pıt hissediyorum.
Canım ikilide risk çok az çıkınca doktorlar gerek görmeyebiliyor. Senin de öyle olmuştur. Bana da gerek yok yaptırmayabilirsin dedi. İstemediyse kadana takma hiç benceikili yi yaptı ama ne üçlü ne dörtlü yaptı oyüzden acaba yaptırsakmıydı demiyor değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?