temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Umarım normaldir ama çok tatlı durmuyor muuu :) haftaya kontrolüm var sorucam gerçi de bence normaldir ya herkesin karın rahim yapısı farklıdır heralde
Çok tatlı duruyor tabiki de hemde coookkkk normal değilse de yapcak bisey yok bizim gobusler böyle :) benim sivri sivri gidiyor. Yayilmadi gobegim

Çok tatlı duruyor tabiki de hemde coookkkk normal değilse de yapcak bisey yok bizim gobusler böyle :) benim sivri sivri gidiyor. Yayilmadi gobegim
of vlla ne guzel benım gobegım yok yanlara gıdıyorum resmen hıc hamıle gıbı degılım hala yemekten fazlam varmıs gıbı duruyor belımde kalınlastı gobege bakan erkek olduguna da ınanmıyor bıde ınsan ınandırmaya calısıyorum

Seninde erkek miydi canım ? Valla benim baya sivri yanlarında yok. Artık gören hamile oldugumu anlıyor benim. Otobüs te falan yer veriyorlar sen 2 canlisin olmaz böyle otur diyorlar, sağolsunlar :)

Seninde erkek miydi canım ? Valla benim baya sivri yanlarında yok. Artık gören hamile oldugumu anlıyor benim. Otobüs te falan yer veriyorlar sen 2 canlisin olmaz böyle otur diyorlar, sağolsunlar :)
hep kızdı da son gıttıgımde erkekti heralde hala erkektır hıc belırgınlesmedı ya metroda kalabalıkta yer vermeyı bırak oturunca da tip tip bakıyolar o kadar hamıle pantalonu aldım netten gobek yok hepsı duşüyor. hiç düşündüğüm gibi bihamıle olamadım

Ayy canım benim de tam tersine kocaman oldu sıpa hep göbeğe büyüyor. koca göbek oldum hiç alışkın değilim ben göbeğe. Hareketim kısıtlandıkça sinirlerim bozuluyor yakında ayakkabımı giyemiycem kendim boşver nasılsa çıkacak rahatına bak

Kizlaaarrr engilish home da bebek urunlerinde yuzde 50 indirim var kadinlar gunune ozel filli bulutlu atli battaniye dusunenler 44 den 20 tl ye dusmus aldim bilginiz olsunn
Valla saol canim esime aldirdim bi penye bide polar,polari yavruagzi almis insallah cok pembe gibi degildir:) Persembe gunude A101 e lisansli nevresim takimi gelcekmis sirinlerli,arabali,bide barbieli 30 lira aklinizda olsun bakicam ben.

Çıkar canım daha. Benim kendi gobegimde vardı biraz. Üstüne eklenince şimdi tam bir hamile oldum 58 kiloyla hamile kaldım
Sen kaç kiloyla hamile kaldin canım

Kizlaar ayrıntılidan geldim gördük oğlusumu. Ay çok heyecanliydi çok duyguluydum ağladım tutamadim kendimi. Parmagini emiyordu bebeğim. Allahim isteyen kim varsa herkese versin inşallah :)
Ne güzel canım sen atlstmissin. Darisi bana artık. Bende perşembe günü gidicem. Inşallah herşey yolundadır

Canım ben çok belirsiz kıpırtı hissediyodum bi haftadır yemekten sonra uzanınca çok güzel fikir fikir döndüğünü hissediyorum başka biri elini koysa yine zor hisseder ben çok takip ettiğim için hem içerden hem elimde hissediyorum bide bacak bacak üstüne atınca güzel hissediyorum sanırım sıkışıyor :))

Kizlaar ayrıntılidan geldim gördük oğlusumu. Ay çok heyecanliydi çok duyguluydum ağladım tutamadim kendimi. Parmagini emiyordu bebeğim. Allahim isteyen kim varsa herkese versin inşallah :)
Ne güzel, ne heyecanlı :) Yüzünün net fotoğrafını alabildiniz mi?

Valla öyle esime diyorum yakında coraplarimi, ayakkabilarimi sen giydirceksin bu gidişle diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…