- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.801
Çok tatlı duruyor tabiki de hemde coookkkkUmarım normaldir ama çok tatlı durmuyor muuu :) haftaya kontrolüm var sorucam gerçi de bence normaldir ya herkesin karın rahim yapısı farklıdır heralde
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarimizaGuzel isim canim ayaz ismi de hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin insallh
senin cinsiyet belli mi kuzu . benim de göbeğim sivri gidiyorÇok tatlı duruyor tabiki de hemde coookkkknormal değilse de yapcak bisey yok bizim gobusler böyle :) benim sivri sivri gidiyor. Yayilmadi gobegim
of vlla ne guzel benım gobegım yok yanlara gıdıyorum resmenÇok tatlı duruyor tabiki de hemde coookkkknormal değilse de yapcak bisey yok bizim gobusler böyle :) benim sivri sivri gidiyor. Yayilmadi gobegim
Evet canim erkek bebisim :)senin cinsiyet belli mi kuzu . benim de göbeğim sivri gidiyor
Seninde erkek miydi canım ? Valla benim baya sivri yanlarında yok. Artık gören hamile oldugumu anlıyor benim. Otobüs te falan yer veriyorlar sen 2 canlisin olmaz böyle otur diyorlar, sağolsunlar :)of vlla ne guzel benım gobegım yok yanlara gıdıyorum resmenhıc hamıle gıbı degılım hala yemekten fazlam varmıs gıbı duruyor belımde kalınlastı gobege bakan erkek olduguna da ınanmıyor bıde ınsan ınandırmaya calısıyorum
hadi hayırlısı . rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah .biz de bu perşembe öğreneceğiz nasipseEvet canim erkek bebisim :)
Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım bebislerimizi kucaklarimiza inşallah. Hadi bakalım senin cinsiyet ne olacak :)hadi hayırlısı . rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah .biz de bu perşembe öğreneceğiz nasipse
hani inşallah kuzum. görelim bakalım :))Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım bebislerimizi kucaklarimiza inşallah. Hadi bakalım senin cinsiyet ne olacak :)
hep kızdı da son gıttıgımde erkektiSeninde erkek miydi canım ? Valla benim baya sivri yanlarında yok. Artık gören hamile oldugumu anlıyor benim. Otobüs te falan yer veriyorlar sen 2 canlisin olmaz böyle otur diyorlar, sağolsunlar :)
Ayy canım benim de tam tersine kocaman oldu sıpa hep göbeğe büyüyor.hep kızdı da son gıttıgımde erkektiheralde hala erkektır hıc belırgınlesmedı ya metroda kalabalıkta yer vermeyı bırak oturunca da tip tip bakıyolar o kadar hamıle pantalonu aldım netten gobek yok hepsı duşüyor. hiç düşündüğüm gibi bihamıle olamadım
Valla saol canim esime aldirdim bi penye bide polar,polari yavruagzi almis insallah cok pembe gibi degildir:) Persembe gunude A101 e lisansli nevresim takimi gelcekmis sirinlerli,arabali,bide barbieli 30 lira aklinizda olsun bakicam ben.Kizlaaarrr engilish home da bebek urunlerinde yuzde 50 indirim var kadinlar gunune ozel filli bulutlu atli battaniye dusunenler 44 den 20 tl ye dusmus aldim bilginiz olsunn
Çıkar canım daha. Benim kendi gobegimde vardı biraz. Üstüne eklenince şimdi tam bir hamile oldumhep kızdı da son gıttıgımde erkektiheralde hala erkektır hıc belırgınlesmedı ya metroda kalabalıkta yer vermeyı bırak oturunca da tip tip bakıyolar o kadar hamıle pantalonu aldım netten gobek yok hepsı duşüyor. hiç düşündüğüm gibi bihamıle olamadım
Ne güzel canım sen atlstmissin. Darisi bana artık. Bende perşembe günü gidicem. Inşallah herşey yolundadırKizlaar ayrıntılidan geldim gördük oğlusumu. Ay çok heyecanliydi çok duyguluydum ağladım tutamadim kendimi. Parmagini emiyordu bebeğim. Allahim isteyen kim varsa herkese versin inşallah :)
Canım ben çok belirsiz kıpırtı hissediyodum bi haftadır yemekten sonra uzanınca çok güzel fikir fikir döndüğünü hissediyorum başka biri elini koysa yine zor hisseder ben çok takip ettiğim için hem içerden hem elimde hissediyorum bide bacak bacak üstüne atınca güzel hissediyorum sanırım sıkışıyor :))Arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ,benim son iki gün nerdeyse hiç hareket etmiyor bazen duyar gibi oluyorum çok güçsüz , 17. haftada başlamıştı ve gayet hareketliydi .telaş etmeme gerek var mı bilmiyorum ,25. haftadan sonra önemli demişti doktor hareketleri ,sizde nasıl durumlar ? 21. haftadayım
Ne güzel, ne heyecanlı :) Yüzünün net fotoğrafını alabildiniz mi?Kizlaar ayrıntılidan geldim gördük oğlusumu. Ay çok heyecanliydi çok duyguluydum ağladım tutamadim kendimi. Parmagini emiyordu bebeğim. Allahim isteyen kim varsa herkese versin inşallah :)
Valla öyle esime diyorum yakında coraplarimi, ayakkabilarimi sen giydirceksin bu gidişle diye.Ayy canım benim de tam tersine kocaman oldu sıpa hep göbeğe büyüyor.koca göbek oldum hiç alışkın değilim ben göbeğe. Hareketim kısıtlandıkça sinirlerim bozuluyor yakında ayakkabımı giyemiycem kendim boşver nasılsa çıkacak rahatına bak
Aynen canım şimdi bile arada yardım ediyor. :) o birşey değil de iyice iletleyince ayak tırnaklarıyla banyo yapmak sıkıntı olacak birazValla öyle esime diyorum yakında coraplarimi, ayakkabilarimi sen giydirceksin bu gidişle diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?