temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Oğluma 2 tane park yatak aldım 1 tanesini kalmaya giderken götürdüm birtanesi sabit evde kaldı. Şimdi de ufaklık kullanıcak. Ben memnun kaldım oğlum 1 kere yataktan dusmedi çok kullanışlı

valla en ozendıgım hamıle tıpı vucut tıpıyle alakalı sanırım ya ben kılo aldıgımdada gobek cıkmaz yanlarım baslar cıkmaya zaten

Çıkar canım daha. Benim kendi gobegimde vardı biraz. Üstüne eklenince şimdi tam bir hamile oldum 58 kiloyla hamile kaldım
Sen kaç kiloyla hamile kaldin canım
kız senın kılonda azmış 65 tim ben hamıle kadıgımda boyumda 1,70 fena degıldım ozmn . 2 kılo almıstım en son gıttıgımde. nerdeyse 1 ay oldu gıdelı almısımdır bu sefer baya amagorcez bakalım ayrıntılıda

çok güzel bir duygudur kesin rabbbim bize de nasip etsin hareketleri hissetmeyi

özeller çok pahalı çekiyo ben de araştırmada çektiririm muhtemelen

Canim gunu gunune uymaz birde bazen bebegin pozisyonuda hareketleri hissetmene engel olur. 25 ten sonra da bazen aldigi poziyondab dolayi hafif hissedeceksin. Ama gun icinde bir kac defa hissetmen yeterli olacak. Bebeklerinde anne karninda uyku duzeni olusmaya baslicak :) bazen uyuyor olucak ondan hissetmiceksin.

Kizlaar ayrıntılidan geldim gördük oğlusumu. Ay çok heyecanliydi çok duyguluydum ağladım tutamadim kendimi. Parmagini emiyordu bebeğim. Allahim isteyen kim varsa herkese versin inşallah :)
Masallah oglusuna ne guzel :) kac dk surdu canim, doktor ilgili miydi aciklamalar yaptı mi? Fotoğraf ve video falan verdi mi? Ben de ayni doktora gideceğim icin detayli soruyorum :))

Ihlamur ve nane limonda sorun olmaz. Ama adacayi vs icme canim. Adacayinin adet sokturucu ozelligi var. Miden cok hassas ise nane limonda icmemeni tavsiye ederim. Birde bol bol su ic. En onemlisi su icmek.

Valla canim kilom boyuma göre fazla boyum 1.60 kilo 58 ti. Hafif bir göbek vardı zaten. Şimdi 60.50 kg oldum.

Eklentiler

• IMG_5898.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 99
AY COK GUZEL OLMUSSUN TOP GIBI OLMUS KARNIN
Buda benimki ama düz dursaymısım mukemmel genişliğe ulaşan belımde cıkcakmıs
Senin tam ayva göbek gibi duruyor su an. Maşallah canım. Senin zamanla normal boyutlara ulaşır da benimki cok fazla olacak sanırım

Kizlar yaa bisey sorcamm cok garippp :)))
Benim gobegim sadece üstten buyuyor asagida hic bir gelisme yok birde sipsivri buyuyor oglusum olcagi icin daha yarim kilo aldim kizlar 20+3bugun.

Merhaba canim benmde bebegim suyu fazla cikti canim.cok skldi. Detayli usg ye girdn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…