- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.821
Oğluma 2 tane park yatak aldım 1 tanesini kalmaya giderken götürdüm birtanesi sabit evde kaldı. Şimdi de ufaklık kullanıcak. Ben memnun kaldım oğlum 1 kere yataktan dusmedi çok kullanışlıbız park yatak alıcaz cnm odasının dısında tasınabılır kullanıslı bısey olsun ıstedık en ıyısıde park ytaklar . uzun sure kullanabılır en azından. marka bılmıyorum bıraz baktık gecen gun ama alıcaz bu aralar.arastırmak lazım tabı
Ben ilkinde yaptırdım ama bunda yaptırmayı dusunmuyorumşeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ? bebeğe aç kalmanın çok zararı var
valla en ozendıgım hamıle tıpıAyy canım benim de tam tersine kocaman oldu sıpa hep göbeğe büyüyor.koca göbek oldum hiç alışkın değilim ben göbeğe. Hareketim kısıtlandıkça sinirlerim bozuluyor yakında ayakkabımı giyemiycem kendim boşver nasılsa çıkacak rahatına bak
kız senın kılonda azmışÇıkar canım daha. Benim kendi gobegimde vardı biraz. Üstüne eklenince şimdi tam bir hamile oldum58 kiloyla hamile kaldım
Sen kaç kiloyla hamile kaldin canım
çok güzel bir duygudur kesin rabbbim bize de nasip etsin hareketleri hissetmeyiCanım ben sat'a göre 16. haftanın içindeyken usgye göre 1 hafta öndeydim. 17. haftanın içinde hissetmeye başladım. kelebek gibi dedikleri şey gıdıklanma şeklinde başladı. ama şu anda baya baya özellikle yemeklerden sonra ve yatar pozisyondayken pıt pıt hissediyorum.
özeller çok pahalı çekiyo ben de araştırmada çektiririm muhtemelentatlı yiyip yatağa dümdüz uzan hareket eder. benim sıpa fön makinesi sesi kapanınca vuruyor
canım Üniversite araştırma hastanesi gittiğim yer 122 TL dediler bana telefonda. doktorumun dediği isme gidiyorum. 20 23 arası diye biliyorum ben. şuan 20+2deyim ben :) fiyatlar şehre göre değişiyor ama
özeller çok pahalı çekiyo ben de araştırmada çektiririm muhtemelen
Canim benim ikisinde de yapildi. Canan karatay oyle diyor ama doktoarin cogu mutlaka yapilmasini istiyor.canan karatay başka çözümlerin olduğunu da söylüyor acaba başka çözüm dener mi bizim doktorlarımız ? yani burda belki 2. gebeliği olan vardır? yaptırmayan vardır:?
Canim gunu gunune uymaz birde bazen bebegin pozisyonuda hareketleri hissetmene engel olur. 25 ten sonra da bazen aldigi poziyondab dolayi hafif hissedeceksin. Ama gun icinde bir kac defa hissetmen yeterli olacak. Bebeklerinde anne karninda uyku duzeni olusmaya baslicak :) bazen uyuyor olucak ondan hissetmiceksin.Arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ,benim son iki gün nerdeyse hiç hareket etmiyor bazen duyar gibi oluyorum çok güçsüz , 17. haftada başlamıştı ve gayet hareketliydi .telaş etmeme gerek var mı bilmiyorum ,25. haftadan sonra önemli demişti doktor hareketleri ,sizde nasıl durumlar ? 21. haftadayım
Eşlere büyük iş düşüyorAynen canım şimdi bile arada yardım ediyor. :) o birşey değil de iyice iletleyince ayak tırnaklarıyla banyo yapmak sıkıntı olacak biraz
Masallah oglusuna ne guzel :) kac dk surdu canim, doktor ilgili miydi aciklamalar yaptı mi? Fotoğraf ve video falan verdi mi? Ben de ayni doktora gideceğim icin detayli soruyorum :))Kizlaar ayrıntılidan geldim gördük oğlusumu. Ay çok heyecanliydi çok duyguluydum ağladım tutamadim kendimi. Parmagini emiyordu bebeğim. Allahim isteyen kim varsa herkese versin inşallah :)
Ihlamur ve nane limonda sorun olmaz. Ama adacayi vs icme canim. Adacayinin adet sokturucu ozelligi var. Miden cok hassas ise nane limonda icmemeni tavsiye ederim. Birde bol bol su ic. En onemlisi su icmek.kızlar merhaba normalde Allah izin verirse eylül annesi olacağım ben ama siz benden daha öndesiniz diye size sormak istedim, biraz üşütmüşüm galiba öksüürüyorum hapşırıyorum acaba ıhlamur yapsam ya da nane limon yapsam çocuğa bir zararı olur mu ?
Valla canim kilom boyuma göre fazlakız senın kılonda azmış65 tim ben hamıle kadıgımda boyumda 1,70 fena degıldım ozmn . 2 kılo almıstım en son gıttıgımde. nerdeyse 1 ay oldu gıdelı almısımdır bu sefer baya amagorcez bakalım ayrıntılıda
AY COK GUZEL OLMUSSUNValla canim kilom boyuma göre fazlaboyum 1.60 kilo 58 ti. Hafif bir göbek vardı zaten. Şimdi 60.50 kg oldum.Eki Görüntüle 1963057
Senin tam ayva göbek gibi duruyor su an. Maşallah canım. Senin zamanla normal boyutlara ulaşır da benimki cok fazla olacak sanırımAY COK GUZEL OLMUSSUNTOP GIBI OLMUS KARNIN
Buda benimki ama düz dursaymısım mukemmel genişliğe ulaşan belımde cıkcakmıs
GEÇEN BI ARKADASIM BEBEK DEGILDE GAZ GİBİ DURUYOR DEMISTI SANIRIM GERCEKTEN OYLE DURUYORSenin tam ayva göbek gibi duruyor su an. Maşallah canım. Senin zamanla normal boyutlara ulaşır da benimki cok fazla olacak sanırım
Bende cok merak ediyorum canım :)GEÇEN BI ARKADASIM BEBEK DEGILDE GAZ GİBİ DURUYOR DEMISTI SANIRIM GERCEKTEN OYLE DURUYORBAKALIM 30 LU HAFTALARDA NE HALE GELICEZ
Benim göbeğim de tam sizinki gbi:) cinsiyeti nedir bebişin?sanırım göbek şekli cinsiyetten değil de fiziksel yapıdan kaynaklanıyorValla canim kilom boyuma göre fazlaboyum 1.60 kilo 58 ti. Hafif bir göbek vardı zaten. Şimdi 60.50 kg oldum.
Merhaba canim benmde bebegim suyu fazla cikti canim.cok skldi. Detayli usg ye girdn miCanım ben mecbur yaptırıcam gibi duruyor. Ayrıntılı da suyum fazla çıktı. O da ş kerden dolayı olabiliyormuş. Ve bilinip önlem alınmazsa çok riskli birşey. Evet aç kalmak zararlı bebeğe ama diğer durum daha riskli en qzından benim için. Bence doktorunuz yaptırmanda fayda var sen bilirsin dese bile yaptırmak lazım. Şeker daha tehlikeli. Yaptırmazsan da düzenli ölçtürmekte fayda var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?