- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.841
Girdim canım. Detaylıda farkettiler zaten. Bebekten kaynaklı değilmiş. Şeker olabilir dedi. 20-25 mayıs arasında şeker testleri yapıcaz o zamana kadar diyet yap dedi. Erken doğum riski varmış böyle durumlarda. Sana ne dedi doktorun?Merhaba canim benmde bebegim suyu fazla cikti canim.cok skldi. Detayli usg ye girdn mi
Canım normal erkek çocuğunda karın sivri oluyor genelde . Bu arada yarım kilo az almışsın ben çok kalorili şeyler yemiyorum. Ekmek bile uno karabugdayli günde 3 dilim en fazla bazen makarna .ama kilo alıyorum neden acaba ya 2 gün önce 61 kiloydum bugün 63 çıktım ve imkan yok okadar kilo almama .Kizlar yaa bisey sorcamm cok garippp :)))
Benim gobegim sadece üstten buyuyor asagida hic bir gelisme yok birde sipsivri buyuyor oglusum olcagi icin daha yarim kilo aldim kizlar 20+3bugun.
18+6 da girdim canım. Ama bebek bir hafta önden gidiyor.Kacnci haftanda girdin detayliya?
Benmde 1 hfta ònden gidyor18+6 da girdim canım. Ama bebek bir hafta önden gidiyor.
Çok fazla yemek yemeyip kilo alan var mı 2 öğün yiyorum. Aralarda 2 ceviz yoğurt meyve yiyorum ve kilo alıyorum .günde en fazla 2-3 dilim ekmek ve protein ağırlıklı besleniyorum . 2 günde 2 kilo almışım anlamadım kızlar
Canim ben de öyleyim. Normal insanlarin yedikleri yemekleri ben bitiremiyorum. Bir kahvalti yapiyorum zeytin peynir bazen yumurta. Arada meyve yiyorum. Aksam da hafif yemekler yiyorum. Ama su ana kadar 6 kilo aldim. Hamile olmasam bu yediklerim diyet olurdu benim icin zayiflardim o derece yaniÇok fazla yemek yemeyip kilo alan var mı 2 öğün yiyorum. Aralarda 2 ceviz yoğurt meyve yiyorum ve kilo alıyorum .günde en fazla 2-3 dilim ekmek ve protein ağırlıklı besleniyorum . 2 günde 2 kilo almışım anlamadım kızlar
Canim yarım saat sürdü. Doktor ilgiliydi bakarken nereye bakiyorsa anlatarak ilerliyo zaten sende takip etmiş oluyorsun. Yüzünün fotograflarini verdi diğerleridr cd de sanırım onu da verdi.Masallah oglusuna ne guzel :) kac dk surdu canim, doktor ilgili miydi aciklamalar yaptı mi? Fotoğraf ve video falan verdi mi? Ben de ayni doktora gideceğim icin detayli soruyorum :))
Ödem mi yapıyor bizde acaba? İlk gebeliğimde 90 kiloydum eve geldim 73 kiloya indim , 1 hafta sonra 68dim 6 ayda eski kıloma kavusmustum ama bende gaz çok var bide tuvalet problemiCanim ben de öyleyim. Normal insanlarin yedikleri yemekleri ben bitiremiyorum. Bir kahvalti yapiyorum zeytin peynir bazen yumurta. Arada meyve yiyorum. Aksam da hafif yemekler yiyorum. Ama su ana kadar 6 kilo aldim. Hamile olmasam bu yediklerim diyet olurdu benim icin zayiflardim o derece yaniictigimiz ilaclardan dolayi mi bilemiyorum vitamin, magnezyum falan.
Ödem olabilir o zaman gaz ve yanında kabızlık olunca kilolu çıkıyoruz demekcanım aynı durum bende oldu salı kontrolde olan kilomdan cuma 2 kilo fazla çıktım. ama sebebini buldum kalsiyum vermişti yan etki yapmış. boğazım ellerim ayaklarım büyün vücudum bir anda şişti. dudaklarım bile silikonlu gibi oldu. yarın raporu götürdüğümde onu da diyeceğim. sanırım fazla geldi. Ara öğünlerde bende meyve nesfit yiyorum. mutlaka salata ve yoğurt var. anlamadım açıkçası. kalorili şeyler çok canım isterse haribo yiyorum o da 3-5 tane.. valla anlamadım canım sıkıldı şiikinliğime... nasıl inecek bilmiyorum da..
Benimki erkek canim seninkinin cinsiyeti ne? Valla erkek te göbek sivri olur kiz da yayılır derler ama ne kadar doğru bilmiyorum. Biz 3 kardeşiz 2 kiz 1 erkek. Annem 3 unuzde de benim gobegim sivriydi der. yayılmamış hiç.Benim göbeğim de tam sizinki gbi:) cinsiyeti nedir bebişin?sanırım göbek şekli cinsiyetten değil de fiziksel yapıdan kaynaklanıyor
Canim o yapisal. Benim karnim hep oyle buyuyor. Bir kizim ve bir oglum var. Simdi de oyle buyuyor.Kizlar yaa bisey sorcamm cok garippp :)))
Benim gobegim sadece üstten buyuyor asagida hic bir gelisme yok birde sipsivri buyuyor oglusum olcagi icin daha yarim kilo aldim kizlar 20+3bugun.
Canim vucudun su toplamistir.Çok fazla yemek yemeyip kilo alan var mı 2 öğün yiyorum. Aralarda 2 ceviz yoğurt meyve yiyorum ve kilo alıyorum .günde en fazla 2-3 dilim ekmek ve protein ağırlıklı besleniyorum . 2 günde 2 kilo almışım anlamadım kızlar
Ödem olabilir o zaman gaz ve yanında kabızlık olunca kilolu çıkıyoruz demek
Oo senin baya farketmis canim bir anda 17 kilo vermissin. Ben de kabizlik yok şükür ama gaz ve ödem olabilir. Doktor kiloma bir sey demiyor gerci ama yine de cok gidiyo yani. Nasil bir cozum bulucaz acaba.Ödem mi yapıyor bizde acaba? İlk gebeliğimde 90 kiloydum eve geldim 73 kiloya indim , 1 hafta sonra 68dim 6 ayda eski kıloma kavusmustum ama bende gaz çok var bide tuvalet problemi
Yuruyus yapiyormusunuz ? Yurumek cok onemli. Yuruyunce metebolizma hizlandigindan kilo alimi azaliyor.Canim ben de öyleyim. Normal insanlarin yedikleri yemekleri ben bitiremiyorum. Bir kahvalti yapiyorum zeytin peynir bazen yumurta. Arada meyve yiyorum. Aksam da hafif yemekler yiyorum. Ama su ana kadar 6 kilo aldim. Hamile olmasam bu yediklerim diyet olurdu benim icin zayiflardim o derece yaniictigimiz ilaclardan dolayi mi bilemiyorum vitamin, magnezyum falan.
Ben yuruyemiyorum maalesef hareket kisitlamam var plasenta asagida oldugu icin. Demek ki ondan aliyorum.Yuruyus yapiyormusunuz ? Yurumek cok onemli. Yuruyunce metebolizma hizlandigindan kilo alimi azaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?