- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.861
Evet canim ondan aliyorsundur. Gebelikte zaten metebolizma yavaslar yediklerimizi depolar bu bebekler icin bir hazirliktir. Her hangi bir kitlikta buradan ilk kaynak olarak kullanir :)Ben yuruyemiyorum maalesef hareket kisitlamam var plasenta asagida oldugu icin. Demek ki ondan aliyorum.
Merhaba canim hosgeldin. 22.5 haftaliksin galiba :)Herkese selam 22.5 günlük hamileyim 31 yaşındayım ve 3.gebeligim önceki gebeliklerimdede yazmıştım uzun zaman olmuş girmeyeli 3kilo aldım 65 kiloyum inşallah çok almam digerletindede 11 ve 9 kilo almıştım ama 64 kiloyla doğum yapmıştım . ..3
Sezeryanim olucak inşallah ikimizde sağlıklı bir şekilde kurtuluruz..allah hepimizi kurtarsın arkadaşlar
Benimki kız ama karnım sivri yanlara hiç yayılma yok.Eskiler kızsa yayvan karın,erkekse sivri olur diyolar ama ben de çürütmüş oldum bunu:)Benimki erkek canim seninkinin cinsiyeti ne? Valla erkek te göbek sivri olur kiz da yayılır derler ama ne kadar doğru bilmiyorum. Biz 3 kardeşiz 2 kiz 1 erkek. Annem 3 unuzde de benim gobegim sivriydi der. yayılmamış hiç.
Ben çok kilo almışım 45 kiloyla hamile kaldım 51 kilo olmusumÇok fazla yemek yemeyip kilo alan var mı 2 öğün yiyorum. Aralarda 2 ceviz yoğurt meyve yiyorum ve kilo alıyorum .günde en fazla 2-3 dilim ekmek ve protein ağırlıklı besleniyorum . 2 günde 2 kilo almışım anlamadım kızlar
Aynen canim haklisin bebeklerimiz zamaninda doğsun saglikli olsun da tek derdim kilo vermek olsun :)Evet canim ondan aliyorsundur. Gebelikte zaten metebolizma yavaslar yediklerimizi depolar bu bebekler icin bir hazirliktir. Her hangi bir kitlikta buradan ilk kaynak olarak kullanir :)
O yuzden yuruyus ve hareket bunu dengeler. Metebolizmayi hizlandirir.
Sen kafana takma bebegin zamaninda dogsun yeter. hizli alinan kilolar daha hizli verilir
Aynen canım biraz bunyeyle alakalı sanırımBenimki kız ama karnım sivri yanlara hiç yayılma yok.Eskiler kızsa yayvan karın,erkekse sivri olur diyolar ama ben de çürütmüş oldum bunu:)
Aynı ben :)) Yemekten sonra nefesim yetmiyor şişkinlikten.Kızlar ben akşam 6 dan sonra yediğim meyve sebze ne olursa olsun sindşremiyorum resmen, karnım davul gibi oluyor akşam su bile içsem zor nefes alıyorum, sabah uyanıyorum karnım inmiş bi kahvaltı ediyorum onda da bişey yok ama öğle yemeğinden sonra karnım bi şişiyor akşam nirvanaya ulaşıyorum sabah 5 aylıksam akşam 8 aylık oluyorum
Ama bugün çok fenayım uyuyamıyorum sağa dön sola dön, soluma dönmekten yanlarım çürüycek :) Karnım öyle bir şişti ki yanıma bile zor yatıyorum tövbe bir daha akşam bişey yersem :)Aynı ben :)) Yemekten sonra nefesim yetmiyor şişkinlikten.
Benim de çok yayılmadı ama belim kalınlaştı bence :/Çok tatlı duruyor tabiki de hemde coookkkknormal değilse de yapcak bisey yok bizim gobusler böyle :) benim sivri sivri gidiyor. Yayilmadi gobegim
Ayni seyleri bende yasiyorum. Sabah ve ogleyin hersey normal ama ogleden sonra yemek yiyince asiri sisiyorum. Hazimsizlik vs .Kızlar ben akşam 6 dan sonra yediğim meyve sebze ne olursa olsun sindşremiyorum resmen, karnım davul gibi oluyor akşam su bile içsem zor nefes alıyorum, sabah uyanıyorum karnım inmiş bi kahvaltı ediyorum onda da bişey yok ama öğle yemeğinden sonra karnım bi şişiyor akşam nirvanaya ulaşıyorum sabah 5 aylıksam akşam 8 aylık oluyorum
Ay benim gibi birileri varmışKızlar ben akşam 6 dan sonra yediğim meyve sebze ne olursa olsun sindşremiyorum resmen, karnım davul gibi oluyor akşam su bile içsem zor nefes alıyorum, sabah uyanıyorum karnım inmiş bi kahvaltı ediyorum onda da bişey yok ama öğle yemeğinden sonra karnım bi şişiyor akşam nirvanaya ulaşıyorum sabah 5 aylıksam akşam 8 aylık oluyorum
canım zaten bütün sorun ordan kaynaklı galiba su içemiyorum doğru düzgün içtiğim zaman da çıkartıyorumIhlamur ve nane limonda sorun olmaz. Ama adacayi vs icme canim. Adacayinin adet sokturucu ozelligi var. Miden cok hassas ise nane limonda icmemeni tavsiye ederim. Birde bol bol su ic. En onemlisi su icmek.
Ben artık yemeyeceğim cidden zor nefes alıyorum yiyince yatağa bi yatıyorum nefes nefeseyim gören de kilometrelerce koşmuşum sanır, şimdiden böyleysek son haftalar biz napıcaz bilmem :)Ay benim gibi birileri varmışakşam taş oluyo karnım buna bi çözüm bulursanız banada diyin nolur ben doktora sordum çok geç yemek yeme dedi ama zaten işten geldiğimde 6buçuk oluyo 7-7buçuk yemek yiyoruz erken yemek yemek imkansız ;(
Bende 43le kaldım suan 51 kiloyum canim 22.haftadayım.heralde 60a kadar yolu var gibi gorunuyoBen çok kilo almışım 45 kiloyla hamile kaldım 51 kilo olmusumbaşlarda kilo almak hosuma gidiyodu da sanırım biraz fazla almışım iştahım çok açık hamur işi çok tüketiyorum süt pekmez çerez de arada yiyince 6 kilo aldım bebis daha 20 haftalık karnımda bana büyük gibi geliyo ama bakalım ilerde nasıl olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?