temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Mide bulantıları hala devam eden var mı?? Bir koku, bir gıda beni bir anda tetikleyebiliyor maalesef...

Mide bulantıları hala devam eden var mı?? Bir koku, bir gıda beni bir anda tetikleyebiliyor maalesef...
Mide bulantılarım devam ediyor sürekli olmasa da sık sık yokluyor sürekli bir şişkinliğim mevcut buda habire bulantı yapıyor, hatta zaman zaman kusuyorum yine

Ben artık yemeyeceğim cidden zor nefes alıyorum yiyince yatağa bi yatıyorum nefes nefeseyim gören de kilometrelerce koşmuşum sanır, şimdiden böyleysek son haftalar biz napıcaz bilmem :)
bende almam diye planlıyordum ama 5 kilo aldım bile :) şükür diğer şikayetlerim yok şişkinlik kabızlık gibi ,tek sorunum saat 11 oldumu dayanılmaz uykum geliyor ayakta duramıyorum :)

Ben artık yemeyeceğim cidden zor nefes alıyorum yiyince yatağa bi yatıyorum nefes nefeseyim gören de kilometrelerce koşmuşum sanır, şimdiden böyleysek son haftalar biz napıcaz bilmem :)
bende almam diye planlıyordum ama 5 kilo aldım bile :) şükür diğer şikayetlerim yok şişkinlik kabızlık gibi ,tek sorunum saat 11 oldumu dayanılmaz uykum geliyor ayakta duramıyorum :)

Canım bende de guatr rahatsızlıgı zaten vardı hamılelıkte ıyıce dustu. senınkının tam tersı yanı. ilaç kullanyorum ben bellı deger aralıgında olması ıcın. 4,04 sanırım ust deger. hamılelıkte cıkabılıyormus zaten. onlem amacla guatr hapı verılıyor dıye bılıyorum. bı doktorunla gorus ıstersen yada yakınsa randevun gıttıgınde gorus

Canım üst değer 4.20 yazıyor ama hamilelikte o tehlikeli 2.5 geçirmiycez demişti. Randevuma üç hafta var. En iyisi arayıp sorayım ben tekrar riske atmayım hiç. Teşekkür ederim:)

üzülmeyim o zaman ben hiç kilo alamam diyodum ama hamilelik gerçekten çok farklıymış iştahim çok iyi doymuyorm bende 20. haftadayım canım
Bende normalde okadar ugrasirdim alamazdim hic kilo,benimde ayni canim istahim habire yiyorum,hamileligimin basinda artik mutfaga gitmekten agladigimi biliyorum sinirden ya surekli bisey arayisindaydim,alistim artik bu duruma,saglikli olsunlarda problem degil,YALNIZ DEGİLSİN

kızlar günaydın :) doktorum 3 hafta sonra şeker yükleme yapılacak dedi. aç gidecekmişim. aslında glikoz 79 HbA1c ise 4.4 çıktı. aslında değerler gayet iyi yapacak mısınız yine de diye sordum. o, gizli şekeri ölmemiz lazım dedi bana. tamam dedim. yaptıracağım. madem gerekliymiş. sonra sıkıntı çıkmasın. bakalım nasıl bir şeymiş içebilecek miyim acaba

Arkadaşlar birşey soracağım sizler tam olarak kaç hafta kaç günlükken yaptırdınız ayrıntılı ultrasonunuzu, bana doktorum 19 da gel dedi, şimdi mantık olarak 19 dayım sayısal olarak 18+6dayım , yani gitsem tam zamanı herhalde

20+3 de gittim uygun zaman olduğunu söyledi doktor.

ben dün gittim perinatolojiye 20+2deydim. radyolojide ise 19+4teydim.

Selam Arkadaşlar,
14 haftalık hamileyim 38 yaşındayım ve 1.gebeligim ve çok heyecanlıyım şu ana kadar 1 kg aldım ve 66 kg dayım.
Ağustos 2017 annesi grubuna üyeyim ama öğrenecek çok şey yok tahmin edersiniz ve sizlere de Merhaba demek istedim:)
Allah hepimizi sağlıcakla bebeklerimizi almayı nasip etsin:)
baldan_madam beni de gruba eklerseniz sevinirim:)

kızlar ayakta kalınca yürüyünce falan sol tarafımda ağrı oluyo bu normal mı karnıma masaj yapınca rahatlıyorum

kızlar sırt çantası almak istiyorum hem normelde kullanayım diyorum hem de bebiş doğdundada da kullanabileceğim birşey olsun istiyorum tavsiye edeceğiniz bir çanta var mı

Hoşgeldin canım :) allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine

kızlar sırt çantası almak istiyorum hem normelde kullanayım diyorum hem de bebiş doğdundada da kullanabileceğim birşey olsun istiyorum tavsiye edeceğiniz bir çanta var mı
Ben de sırt çantası düşünüyorum canım. Bebek çantası değil de kullanışlı bol gözlü bir sırt çantası alayım diyorum. Henüz bakmadım ama spor mağazalarına bakıcam :) beğenirsek haberleşelim

Ben skip hop marka aldım, iki yanda açık cepler, geniş bir çanta ağzı var, benim aradığım özellikler yani. Gerçi internetten aldım biraz daha büyük bir şey bekliyordum ama yine de yeter gibi. Zamanla gerekli ve gereksiz olan parçaları ayırt edip çantaları küçültebiliriz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…