temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar sırt çantası almak istiyorum hem normelde kullanayım diyorum hem de bebiş doğdundada da kullanabileceğim birşey olsun istiyorum tavsiye edeceğiniz bir çanta var mı
Stylo Concord Fonksiyonel Anne Bebek Bakım Çantası ben bundan aldım cnm hem sırt çantası hemde el çantası olarak kullanılabiliyor

kızlar sırt çantası almak istiyorum hem normelde kullanayım diyorum hem de bebiş doğdundada da kullanabileceğim birşey olsun istiyorum tavsiye edeceğiniz bir çanta var mı
Ben böyle bisey aldim canım biberon ıslak mendil koyma yeri alt acma ortusu var.ici yagmurluk tarzi biseyle kaplı hani su mama falan akarsa diye bütün gözleri öyle.bide termos koymak icin fermuarlı ayrı bi cuzdan gibi bisey var ici folyo kapli koydugun seyi sicak veya soguk tutsundiye.hem el hem sirt hem omuz cantasi

Bence Nike Adidas gibi markalarda güzel bir çanta bulabilirsiniz, hem daha dayanıklı olabilir

Arkadaşlar gebeliğimde halsizliğim ve tansiyon düşüklüğüm bu aralar sıklaştı bir sorun olur mu acaba benimle aynı sorunu yaşayan var mı?

kızlar bana bugün doktorum marjinal plasenta previa olabilir. ilerleyen zamanlarda plasentanın durumuna göre net teşhisi koyarız dedi. plasenta previa teşhisi konan var mı aranızda ?

Bence Nike Adidas gibi markalarda güzel bir çanta bulabilirsiniz, hem daha dayanıklı olabilir
Ben guzelligine degil islevine baktım,60 liraya ki araba aldigim icin ayni yerden %50 indirimle 30 liraya aldigim cantayi adidastan cuzdan alirim belki anca.malesef okadar lüxsüm yok suan,cantasini degil biberonunu emzigini kaliteli aliyorum.

Masallah oglusuna ne guzel :) kac dk surdu canim, doktor ilgili miydi aciklamalar yaptı mi? Fotoğraf ve video falan verdi mi? Ben de ayni doktora gideceğim icin detayli soruyorum :))
Yarim saat sürdü canım. Bakarken zaten nereye baktığını falan mirildaniyor doktor sende takip edebiliyorsun. Yüzünün fotograflarini verdi diğer resimler sanırım cd de onu da verdi ilgiliydi canım doktor :)

Kizlar yaa bisey sorcamm cok garippp :)))
Benim gobegim sadece üstten buyuyor asagida hic bir gelisme yok birde sipsivri buyuyor oglusum olcagi icin daha yarim kilo aldim kizlar 20+3bugun.
Benim göbeğim de sivri şekilde büyüdü ne kalça ne yanlardan aldım kilo sadece yuvarlacik karnim var arkadan falan kimse hamile olduğumu anlamiyor hatta

Ben sık sık yiyorum ve öyle aman aman kilo almadım şimdiye kadar. Şişkinlik varsa elde ayakta falan belki ödem vardır vücudunuzda. Bol su içiyor musunuz?

kızlar bana bugün doktorum marjinal plasenta previa olabilir. ilerleyen zamanlarda plasentanın durumuna göre net teşhisi koyarız dedi. plasenta previa teşhisi konan var mı aranızda ?
bana 13 haftalıkken öyle denmişti ama yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı. ufak tefek kanamalarım oldu ama lekelenme tarzında. geçti sonra. bu tarz plesentalarda genelde sezeryan doğum öneriiliyor. normal doğumda kanamaya sebep olma ihtimali olduğundan dolayı. ama marjinal olan normal doğum yapabiliyor. doktora bağlı. diğer tam kapatan plesentalarda problem daha büyük olabiliyor. doktor bize cinsel ilişkiyi yasaklamıştı. detaylı konuş doktorunla.

22. Haftaya kadar bakılıyor diye biliyorum. Ben 21+5 de gittim

Canım markası ne bir de fiyatı? Çok kullanışlı görünüyor

Merhaba canim hosgeldin. 22.5 haftaliksin galiba :)
Benimde 3.cocugum olacak ve 32 yasindayim. Bende her ikisindede 8-9kg kadar aldim ve normal dogum yaptim. Insallah saglicakla bebeklerimizi aliriz.
Amin inşallah 4kilo almisin şimdi doktordan geldim 66 kilo bu şekilde giderse iyi çok fazla almam

Yarim saat sürdü canım. Bakarken zaten nereye baktığını falan mirildaniyor doktor sende takip edebiliyorsun. Yüzünün fotograflarini verdi diğer resimler sanırım cd de onu da verdi ilgiliydi canım doktor :)
Tesekkur ederim canim daha bir hafta var gerci ama sabirsizlaniyorum :)

Net teshis koymak icin erken canim cunku 24. haftaya kadar yukari cikma ihtimali var. Bana henuz teshis konmadi ama benim de yarim olarak kapatiyor su anda. Insallah cikar yukari. Doktor bize de doguma kadar cinsel iliski yasagi koydu, onun disinda cok yorulmamaya calisiyorum, yuruyus yapamiyorum mesela. Dinleniyorum genelde.

güzelmiş özelliklerine bakınca da kullanışlı ımış,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…