- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.101
Yüzünü bile görmedim canım ben. Ayak tabanını, parmaklarını falan gördüm :) radyolojiye gittim ama 10 dk bakti ya, biraz daha bak suratini göster bana bebegimin diyesim var yani
Radyolojide neden 25 dk tavani izledin canim :) hiç mi bakmadiyine iyi radyolojide görmüşsün canım bebişi :) ben o 25 dakika bol bol tavanı izledimkalp için ben perinatolojiye gittim. babam kalp hastası o sebeple. sadece orda gördüm yani radyoloji kalp için tanı koyamaz dedi. o yüzden gönderdim dedi. ama rapor çıkınca dedi. öncesinde bilmiyordum korkutmadı beni :)
Benim de aynı oldu ya balığı haftada en az iki kez yerken aylardır eve balık sokmuyorum. Doktora sordum omega 3 falan alsam mı diye ceviz ve zeytin yiyin bol bol ordan karşılarsınız dedi. Ben de onları yemeye gayret ediyorum her gün. Gerçi bi sitede hayvansal omega 3 ile Bitkisel omega 3 birbirinin yerini tutmaz yazıyordu ama yine de ilaç şeklinde kullanmak konusunda hala kararsızım.Yalnız deilsin canım bende senin gibiyim hamileligimden beri balık yemedim çok üzülüyorum ama napim elimde deil
ayaklar değil de benim göğüslerim gün geçtikçe daha da büyüyor sonu ne olacak çak merak ediyorum.Günaydın kızlar :) her sabah davul gibi şiş uyanıyorum ayaklarım acıyor üstüne bastıkça.. akşama doğru iniyorum. var mı içinizde böyle olan ?
Ay ne kadar buyumus masallah canim :) darisi bizim basimiza detayli icin gun sayıyorum safak 5Doktorun yanina girdim simdi. Ayrintili ultrason sonucunu gösterdim. Kendi doktorum da baktı ultrasondan. Renkli olarak ta gösterdi bebegimin yüzünü gördüm çok sukur. Bir eli yüzünde bir eli agzindaydicok tatliydi yaaa yerim ben oglusumu :) 533 gr 28 cm olmuş teyzeleri. Büyüyor benim oğlum sukur herşeyi çok iyi dedi doktor. Bel, kasik ve sirt ağrıları olabilirmiş benim 2 gündür vardı zaten. 1 ay sonra seker yüklemesi yaptiricam sagliocaginda. Balığı da sordum. Haftada 1 yiyebiliyorsan cok iyi benim için ama 2 defa yiyebilirim diyorsan balık yağı yazmicam dedi.
Sagol canim. Darisi basiniza insallah. Haftada 2 yemezsen balık yağı yazayım dedi. Ama haftada 1 yiyebiliyorsan bile benim için çok iyi dedi.Ay ne kadar buyumus masallah canim :) darisi bizim basimiza detayli icin gun sayıyorum safak 5
Balik haftada bir mi yemek gerekiyormus :/ doktorun bana yazdigi vitaminde omega 3 takviyesi de var ben ona guveniyordum, 3 haftada 1 falan zorla yiyorum ama kendimi zorliyim ben de en iyisi. Her sey ogluslar icin :))
Bu dönemde daha duygusal oluyoruz canim bence esine bunu anlatmalisin. Sana karsi daha anlayisli olmasini isteyebilirsin. Sen de kafana takmamaya çalış, bu donemler gecici diye telkin et kendine.günaydın kızlar nasılsınız biz bugün 18+3 olduk eşimle bu aralar aramız açık bana çok soğuk davranıyor bu beni çok üzüyor ne yapacam bilmiyorum ben konuşmasam konuşturmuyor ne yapayım akıl verin bebeğim etkilenecek diye korkuyorum
Canim kendini cok yorma yine de bence. Doktor bana hic bi sorunu olmayan hamileler bile kendini yorarsa erken dogum olur demisti Allah korusun. Bana da gunde yarim saat yuruyebilirsin dedi ama her gun yuruyemiyorum yorgunluktan ölüyorum nedense :) iki gun yürüyorum sadece. Vucudunu dinle bence o uyarir seni.Selam hanımlar
Karnım iyice belirdi.daha doğrusu baharın etkisiyle daha ince giyinmeye başladım ve karnımı gören şokAA sen hamile misin diye yok yastık bağladım diyesim geliyor artık
Ben sevdim kendimi halbuki böyle ilk gebelikte hep sakladım kendimi bu sefer geziyorum da sesleniyorum da valla oh yarasın
Her gün yürüyüş yapıyorm deli gibi umarım sorun çıkmaz çok yoruluyorum bazen çünkü..
Masallahhh oğluşa.Benimde 5bucukta randevum var bugun cok ozledim oğluşumuu.Doktorun yanina girdim simdi. Ayrintili ultrason sonucunu gösterdim. Kendi doktorum da baktı ultrasondan. Renkli olarak ta gösterdi bebegimin yüzünü gördüm çok sukur. Bir eli yüzünde bir eli agzindaydicok tatliydi yaaa yerim ben oglusumu :) 533 gr 28 cm olmuş teyzeleri. Büyüyor benim oğlum sukur herşeyi çok iyi dedi doktor. Bel, kasik ve sirt ağrıları olabilirmiş benim 2 gündür vardı zaten. 1 ay sonra seker yüklemesi yaptiricam sagliocaginda. Balığı da sordum. Haftada 1 yiyebiliyorsan cok iyi benim için ama 2 defa yiyebilirim diyorsan balık yağı yazmicam dedi.
Bence doktorla da ilgili olabilir. Çünkü bizim daha ultrason baslamadan yani çocuğun hareketli olup olmadığını görmeden önce organlara bakalım en son yüzünü izleriz olur mu falan diye sordu doktor. Şimdi böyle sizleri okuyunca iyi ki görmüşum diyorum çok şükür :)Yüzünü bile görmedim canım ben. Ayak tabanını, parmaklarını falan gördüm :) radyolojiye gittim ama 10 dk bakti ya, biraz daha bak suratini göster bana bebegimin diyesim var yani
Radyolojide neden 25 dk tavani izledin canim :) hiç mi bakmadi
ayaklar değil de benim göğüslerim gün geçtikçe daha da büyüyor sonu ne olacak çak merak ediyorum.
Doktorun yanina girdim simdi. Ayrintili ultrason sonucunu gösterdim. Kendi doktorum da baktı ultrasondan. Renkli olarak ta gösterdi bebegimin yüzünü gördüm çok sukur. Bir eli yüzünde bir eli agzindaydicok tatliydi yaaa yerim ben oglusumu :) 533 gr 28 cm olmuş teyzeleri. Büyüyor benim oğlum sukur herşeyi çok iyi dedi doktor. Bel, kasik ve sirt ağrıları olabilirmiş benim 2 gündür vardı zaten. 1 ay sonra seker yüklemesi yaptiricam sagliocaginda. Balığı da sordum. Haftada 1 yiyebiliyorsan cok iyi benim için ama 2 defa yiyebilirim diyorsan balık yağı yazmicam dedi.
Ben tavuk hic yemiyorum ya bilerek. Organik tavuk olmadigi icin diğerlerinde de antibiyotik oluyor diye daha hic yemedim. Onun da mi faydasi varmis? Benim doktorum oyle ozellikle sunu ye bunu ye demiyo hic. :/çok sevindim canım :) maşallah küçük adama :) şeker yükleme sağlık ocağı yapıyor mu ki? ben sormuştum yapmıyoruz demişti şaşırdım şimdi... balık o kadar yiyemiyorum doktorum ısrarla ye demedi. sadece balık tavuk ve kırmızı et yemen lazım dedi. ama şundan şu kadar demedi.
Ben tavuk hic yemiyorum ya bilerek. Organik tavuk olmadigi icin diğerlerinde de antibiyotik oluyor diye daha hic yemedim. Onun da mi faydasi varmis? Benim doktorum oyle ozellikle sunu ye bunu ye demiyo hic. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?