temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yüzünü bile görmedim canım ben. Ayak tabanını, parmaklarını falan gördüm :) radyolojiye gittim ama 10 dk bakti ya, biraz daha bak suratini göster bana bebegimin diyesim var yani

yine iyi radyolojide görmüşsün canım bebişi :) ben o 25 dakika bol bol tavanı izledim kalp için ben perinatolojiye gittim. babam kalp hastası o sebeple. sadece orda gördüm yani radyoloji kalp için tanı koyamaz dedi. o yüzden gönderdim dedi. ama rapor çıkınca dedi. öncesinde bilmiyordum korkutmadı beni :)

Radyolojide neden 25 dk tavani izledin canim :) hiç mi bakmadi

Yalnız deilsin canım bende senin gibiyim hamileligimden beri balık yemedim çok üzülüyorum ama napim elimde deil
Benim de aynı oldu ya balığı haftada en az iki kez yerken aylardır eve balık sokmuyorum. Doktora sordum omega 3 falan alsam mı diye ceviz ve zeytin yiyin bol bol ordan karşılarsınız dedi. Ben de onları yemeye gayret ediyorum her gün. Gerçi bi sitede hayvansal omega 3 ile Bitkisel omega 3 birbirinin yerini tutmaz yazıyordu ama yine de ilaç şeklinde kullanmak konusunda hala kararsızım.

Doktorun yanina girdim simdi. Ayrintili ultrason sonucunu gösterdim. Kendi doktorum da baktı ultrasondan. Renkli olarak ta gösterdi bebegimin yüzünü gördüm çok sukur. Bir eli yüzünde bir eli agzindaydi cok tatliydi yaaa yerim ben oglusumu :) 533 gr 28 cm olmuş teyzeleri. Büyüyor benim oğlum sukur herşeyi çok iyi dedi doktor. Bel, kasik ve sirt ağrıları olabilirmiş benim 2 gündür vardı zaten. 1 ay sonra seker yüklemesi yaptiricam sagliocaginda. Balığı da sordum. Haftada 1 yiyebiliyorsan cok iyi benim için ama 2 defa yiyebilirim diyorsan balık yağı yazmicam dedi.

Ay ne kadar buyumus masallah canim :) darisi bizim basimiza detayli icin gun sayıyorum safak 5
Balik haftada bir mi yemek gerekiyormus :/ doktorun bana yazdigi vitaminde omega 3 takviyesi de var ben ona guveniyordum, 3 haftada 1 falan zorla yiyorum ama kendimi zorliyim ben de en iyisi. Her sey ogluslar icin :))

Kizlar herkes hamileligin 2. trimesterinde rahat edersin enerjik olursun diyo ama ben hala cok halsizim. Gunde 12 saat uyuyorum nerdeyse. Dun de esim aksam suraya gidelim buraya gidelim dedi ama ben cok halsizdim, hadi uyuyalim boşver dedim saat 9 da yattik ben daha yeni kalkiyorum. Kendi uyusuklugum yetmiyo gibi cevremdekileri de uyusuk yapiyorum siz nasil enerjik oluyorsunuz?

Sagol canim. Darisi basiniza insallah. Haftada 2 yemezsen balık yağı yazayım dedi. Ama haftada 1 yiyebiliyorsan bile benim için çok iyi dedi.

Selam hanımlar
Karnım iyice belirdi.daha doğrusu baharın etkisiyle daha ince giyinmeye başladım ve karnımı gören şok AA sen hamile misin diye yok yastık bağladım diyesim geliyor artık
Ben sevdim kendimi halbuki böyle ilk gebelikte hep sakladım kendimi bu sefer geziyorum da sesleniyorum da valla oh yarasın
Her gün yürüyüş yapıyorm deli gibi umarım sorun çıkmaz çok yoruluyorum bazen çünkü..

günaydın kızlar nasılsınız biz bugün 18+3 olduk eşimle bu aralar aramız açık bana çok soğuk davranıyor bu beni çok üzüyor ne yapacam bilmiyorum ben konuşmasam konuşturmuyor ne yapayım akıl verin bebeğim etkilenecek diye korkuyorum

Bu dönemde daha duygusal oluyoruz canim bence esine bunu anlatmalisin. Sana karsi daha anlayisli olmasini isteyebilirsin. Sen de kafana takmamaya çalış, bu donemler gecici diye telkin et kendine.

Canim kendini cok yorma yine de bence. Doktor bana hic bi sorunu olmayan hamileler bile kendini yorarsa erken dogum olur demisti Allah korusun. Bana da gunde yarim saat yuruyebilirsin dedi ama her gun yuruyemiyorum yorgunluktan ölüyorum nedense :) iki gun yürüyorum sadece. Vucudunu dinle bence o uyarir seni.
Bu arada benim de karnim belli oluyo hosuma gidiyo valla saklamiyorum hic hala ayni kiyafetlerimi giydigim icin ustume daha da belli oluyor.

Masallahhh oğluşa.Benimde 5bucukta randevum var bugun cok ozledim oğluşumuu. Bende ayrintilinin sonuvlarini gostercem.ask bunlar ask

Yüzünü bile görmedim canım ben. Ayak tabanını, parmaklarını falan gördüm :) radyolojiye gittim ama 10 dk bakti ya, biraz daha bak suratini göster bana bebegimin diyesim var yani
Bence doktorla da ilgili olabilir. Çünkü bizim daha ultrason baslamadan yani çocuğun hareketli olup olmadığını görmeden önce organlara bakalım en son yüzünü izleriz olur mu falan diye sordu doktor. Şimdi böyle sizleri okuyunca iyi ki görmüşum diyorum çok şükür :)

Bugun doktora gittim bende. Benimki bacaklarini bagdas kurmus kendini gostermedi ama doktor muhtemelen kiz dedi. Inatci kizin olcak gibi dedi.
Haftasinda 10 gun ilerdeymis. Normalde 2 hafta sonra ayrintili yaptir dicem ama 20. Haftan olmadigindan bakmak istemezler dedi. 30 martta ayrintiliya giricem.
202 gr olmus bunarada :)

çok sevindim canım :) maşallah küçük adama :) şeker yükleme sağlık ocağı yapıyor mu ki? ben sormuştum yapmıyoruz demişti şaşırdım şimdi... balık o kadar yiyemiyorum doktorum ısrarla ye demedi. sadece balık tavuk ve kırmızı et yemen lazım dedi. ama şundan şu kadar demedi.

Ben tavuk hic yemiyorum ya bilerek. Organik tavuk olmadigi icin diğerlerinde de antibiyotik oluyor diye daha hic yemedim. Onun da mi faydasi varmis? Benim doktorum oyle ozellikle sunu ye bunu ye demiyo hic. :/

Ben tavuk hic yemiyorum ya bilerek. Organik tavuk olmadigi icin diğerlerinde de antibiyotik oluyor diye daha hic yemedim. Onun da mi faydasi varmis? Benim doktorum oyle ozellikle sunu ye bunu ye demiyo hic. :/

bana her gittiğimde makarna, bulgur, ekmek, pirinç, dışardan yemek yemeyeceksin diyor. senin et balık tavuk yemen lazım dedi. böyle beslenmelisin dedi. var demek ki tavuğun faydası.. sadece göğüs yiyebiliyorum ben. kırmızı eti yeni yeni yiyorum. balıkta 3 ya da 4 kere yiyebildim.canım çok istemiyor onu :) kalsiyum ilacı yan etki yapınca süt iç dedi onun yerine.. ki zaten içiyorum :) en çok yediğim peynir.. her çeşiti deli gibi canım istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…