temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bakamadım önümde ekran yoktu.. sadece kendi gördü herşeyiiiii

tuzu az yiyordum ama daha da azaltcam.. süt hormonların falan mı yükseliyor ki senin acaba..
bilmiyorum ama canım büyüyorlar daha çok erken aslında büyümeleri için hafif çatlak oluştu yağı düzenli sürmüyordum artık düzenli sürüyorum

Bende gördüm canım sonra kendi doktorum gösterdi renkli olarak

Evet canim yapıyormuş saglikocaginda yaptir diye söyledi doktorum. Sordum sağlık ocağına yapıyoruz dedi. Balık olayını da doktoruma özellikle sordum ne kadar yemem lazım diye. Sorunca söyledi 2 defa yesen daha iyi ama haftada 1 yiyebiliyorsan bile benim için cok iyi dedi.

bilmiyorum ama canım büyüyorlar daha çok erken aslında büyümeleri için hafif çatlak oluştu yağı düzenli sürmüyordum artık düzenli sürüyorum

sür canım tabii.. benim her yanım oğlumda çatlamış. şimdi sadece nemlendirici sürüyorum. daha çatlamaz sanırım :)

bana da gel şeker yükleme yapacağız dedi. adanada yapmıyor sağlık ocakları demek ki...

Kızlaaaarrr oğlum kızım olduu :)))) dr bugün kız bu dedi :) :) :)

Aman nereye gitti pipi...
Kıza sonra erkek denebiliyor diye duydum ama seninkini5ilk defa duydum canım..
Allah sağlıklı evlat versin yeter ki ..
Alışveriş felan yaptin mi erkek diye?
Kaç haftalik şimdi bebek

Kuzuuum üzme kendini normal yasantimizda da boyle seyler olabilir. Esimizle,annemizle, en yakin arkadasimizla.. Erkeklerin empati yeteneği pek fazla yok maalesef o yuzden bu durumda bile sorun yasayabilirsiniz.. Ben esime cok asigim cok kiymetlidir benim icin ama ilk uc ay esimi gormek kokusunu duymak bile istemedim hatta uzuldum vicdan azabi cektim ama belli zamanlarda boyle seyler oluyo. Bizim yasadigimiz gibi eslerimizde farkli hislere kapiliyo olabilirler ne bileyim kilo aliyoruz yada hamilelikte yaklasmaya korkuyorlar vs.. Sevmediklerinden değil farkli psikolojiye giriliyo hayatiniza yeni bi nefes katilacak ins farkli hisler yaşıyorsunuz. Sen kendini sakin uzme bebegini dusun mutlaka herseyi hissediyo cunku. Dua et bol bol tartismaya girme kendin ve bebegin icin canim

Canım o sağlık ocağının teknik malzeme vs yeterliliğine bağlı aslında..belki senin sağlık ocağı da yapıyor araştır istersen

sordum daha önce canım. sana gerek yok zaten burda değil doktorun yapacak demişti. orda yapılmadığını söylemişti

Aman nereye gitti pipi...
Kıza sonra erkek denebiliyor diye duydum ama seninkini5ilk defa duydum canım..
Allah sağlıklı evlat versin yeter ki ..
Alışveriş felan yaptin mi erkek diye?
Kaç haftalik şimdi bebek

Valla ben de bilemedim canim. Benim bi arkadasimda belli bi sure erkek biliyordu sonrasinda kiz dedi dru..

Iki ayri dr erkege benziyo ama kesin degil dedi. Sonra kiza benziyo sanki dedi.. Bugun de kiz bebek bu dedi :) :) 22sinde randevum var o zaman da bakalim ne diycekler:)

Ben hicbisi almadim almayacagim canim.. İlk bebegim 8. Ayda karnimda öldü o da kizdi ve yatak araba bir suru kiyafet aklina ne gelirse var. Ayni tarihe denk geldigi icin kiz olursa kiyafetleri kullanabilce. Insallah.. Erkekse de dogduktan sonra almak istiyorum canim.

Allah hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Aynen canım aynı kıyafetlerimi giyiyorum ben de haliyle biraz daha belli oluyor ...
Uzun süre yürümediğim için ilk zamanlar zorlandım ben de çabuk yoruldum ama şimdi daha rahat yürüyorum.en fazla iki saat arada mutlaka durup dinleniyorum zaten mutlaka ..
Evde hareketsiz kalınca gece uyuyamıyorum onu fark ettim birazcık böle yürüsem iyi oluyor.
Sen de dikkat kendine ama az da olsa yürü 15 dk felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…