- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.121
bilmiyorum ama canım büyüyorlar daha çok erken aslında büyümeleri için hafif çatlak oluştu yağı düzenli sürmüyordum artık düzenli sürüyorumbakamadım önümde ekran yoktu.. sadece kendi gördü herşeyiiiii
tuzu az yiyordum ama daha da azaltcam.. süt hormonların falan mı yükseliyor ki senin acaba..
Hemde ne aşk
Masallahhh oğluşa.Benimde 5bucukta randevum var bugun cok ozledim oğluşumuu.Bende ayrintilinin sonuvlarini gostercem.ask bunlar ask
Bende gördüm canım sonra kendi doktorum gösterdi renkli olarakBence doktorla da ilgili olabilir. Çünkü bizim daha ultrason baslamadan yani çocuğun hareketli olup olmadığını görmeden önce organlara bakalım en son yüzünü izleriz olur mu falan diye sordu doktor. Şimdi böyle sizleri okuyunca iyi ki görmüşum diyorum çok şükür :)
Hadi ya kendi kötü olmuş canım senindebakamadım önümde ekran yoktu.. sadece kendi gördü herşeyiiiii
tuzu az yiyordum ama daha da azaltcam.. süt hormonların falan mı yükseliyor ki senin acaba..
Evet canim yapıyormuş saglikocaginda yaptir diye söyledi doktorum. Sordum sağlık ocağına yapıyoruz dedi. Balık olayını da doktoruma özellikle sordum ne kadar yemem lazım diye. Sorunca söyledi 2 defa yesen daha iyi ama haftada 1 yiyebiliyorsan bile benim için cok iyi dedi.çok sevindim canım :) maşallah küçük adama :) şeker yükleme sağlık ocağı yapıyor mu ki? ben sormuştum yapmıyoruz demişti şaşırdım şimdi... balık o kadar yiyemiyorum doktorum ısrarla ye demedi. sadece balık tavuk ve kırmızı et yemen lazım dedi. ama şundan şu kadar demedi.
Ben ilkinde yaptırdım ama bunda yaptırmayı dusunmuyorum
bilmiyorum ama canım büyüyorlar daha çok erken aslında büyümeleri için hafif çatlak oluştu yağı düzenli sürmüyordum artık düzenli sürüyorum
Evet canim yapıyormuş saglikocaginda yaptir diye söyledi doktorum. Sordum sağlık ocağına yapıyoruz dedi. Balık olayını da doktoruma özellikle sordum ne kadar yemem lazım diye. Sorunca söyledi 2 defa yesen daha iyi ama haftada 1 yiyebiliyorsan bile benim için cok iyi dedi.
Belkide canım olabilirbana da gel şeker yükleme yapacağız dedi. adanada yapmıyor sağlık ocakları demek ki...
canım excel formatını ek olarak kabul etmiyo, mail adresini verirsen mail atayım sana.[/QU
Haftaya Tetanoz aşım var.
Yaptıranlar varmı?
Kızlaaaarrr oğlum kızım olduu :)))) dr bugün kız bu dedi :) :) :)
günaydın kızlar nasılsınız biz bugün 18+3 olduk eşimle bu aralar aramız açık bana çok soğuk davranıyor bu beni çok üzüyor ne yapacam bilmiyorum ben konuşmasam konuşturmuyor ne yapayım akıl verin bebeğim etkilenecek diye korkuyorum
bana da gel şeker yükleme yapacağız dedi. adanada yapmıyor sağlık ocakları demek ki...
Canım o sağlık ocağının teknik malzeme vs yeterliliğine bağlı aslında..belki senin sağlık ocağı da yapıyor araştır istersen
Aman nereye gitti pipi...
Kıza sonra erkek denebiliyor diye duydum ama seninkini5ilk defa duydum canım..
Allah sağlıklı evlat versin yeter ki ..
Alışveriş felan yaptin mi erkek diye?
Kaç haftalik şimdi bebek
Ağrı vs. oldumu sonrasındaben yaptırdım canım
Canim kendini cok yorma yine de bence. Doktor bana hic bi sorunu olmayan hamileler bile kendini yorarsa erken dogum olur demisti Allah korusun. Bana da gunde yarim saat yuruyebilirsin dedi ama her gun yuruyemiyorum yorgunluktan ölüyorum nedense :) iki gun yürüyorum sadece. Vucudunu dinle bence o uyarir seni.
Bu arada benim de karnim belli oluyo hosuma gidiyo valla saklamiyorum hichala ayni kiyafetlerimi giydigim icin ustume daha da belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?