temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bacım yazalı çok olmuş ama naptin tsh isini.. İlaç kullandırır muhtemelen dahiliye doktorun.. Ben 100 mg levotiron kullanıyorum ama benim baya yüksekti sana gore... Gebelik onceside vardı benim tam dustuydu gebelikte yine yükselince çok korkmustum ama çok şükür bisicik yok simdilik ilaçla duzeliyor inşallah snnde duser bian evvel.. İlaç kullanmaya basladiysan sana tavsiyem sabah erken bi saate alarmını kurup iç ilacını yemekten en az iki saat önce kullanmak daha etkili oluyormus..

Haftaya Tetanoz aşım var.
Yaptıranlar varmı?

Dün yaptırdım ben.. Kaslar göz arası çaktı sağlık ocağındaki hemşire yaptirmicam istemiyom diyodum ben halbukusu... Çok ağrısı olmadı ama korktuğum kadar ki canım çok tatlıdır benim..

Bende haftaya gidicem bakalım.

Haftaya detaylı ultrason randevumda var.

bana da gel şeker yükleme yapacağız dedi. adanada yapmıyor sağlık ocakları demek ki...
Canım ben de sordum bugün gitmişken. Glukozu eczaneden alıp gidince yapıyorlarmış. Bence bir sor. Benim aynı gün yapılacak 150-200 tl tutacak kan tahlillerimin hepsini yaparız dedi. Özele gitmekten kurtuldum :)

Benim kız canım :) ilk bebisim
Kız isimleri olarak aklımda şunlar vardı biara şimdi sizle de paylaşayım belki fikir olur. Beren, Ceyda, Rengin,Beril, Asu. Ama eskiden beri Ahu istediğim için yine döndük dolaştık Ahu Berra da karar kıldık. Allah hepimizin yavrularına hayırlı uzun ömürler versin.

Gittim canım ben de euthyrox 50mcg tablet verdi. Hemen başla düzenli kullan dedi. Aynen ben de kalkar kalkmaz içicem başucuma koyayım. Yemek yemem bir saati geçiyor. Düzenli takip edicez. Yükselmemesi lazım bebrkte geriliğe neden oluyormuş canım. Sen de kontrol ettir sürekli değerini. Sağol ilgin için. :)

Bende haftaya gidicem bakalım.

Haftaya detaylı ultrason randevumda var.

Ya o detaylı ultrasonu özel deki doktorum bişi demedi devletteki 10 gün içinde yaptırsan iyi olur dedi özel deki doktoruma ayin 24 un de gitcem seker yüklemesi de yapacak o gün dermiki yaptır diye bide cok önceden randevulu mu olmak gerekiyor ki.. Hemen giremessem randevu alam bende..

Aynen sürekli baktiriyorum bende ilk gebeligimi ogrendigimde bende ayni ilacı kullaniyirdum ama ben ikişer tane atiyordum tabi çok yuksek olunca tek yetmediydi.. Hatta dahada yetmemişti ki 125 mg levotirona gecmistim çok düşmüştü bu seferde.. Sürekli kontrol ettirmek şart bide kilona dikkat et birden kilo kaybın olursa bilki ilaç fazla geldi fazla düştü değerin...

Zaten belli basli esyalarin varmis canim. Allah buna omur versin. Sagliklo sihatli kucagina almayi nasip etsin.

Benim hic bi seyi aman aman canim istemiyor nedense hepsini zorla yiyorum :) makarna favorim sadece o da faydasiz

Kızlar bizde bugün kontrolümüze gittik. Birde tetanozumu yaptırdım. Detaylıyada 2 hafta sonra giricez. Dr umla anne bebek dostu sezeryanı konuştum çok sevindi. Bu tarz girişimlerde bulunan hastalrıyla çok mutlu oluyormuş meğersem kadın. Beni en güzel şeylere teşvik etmeye çalışıyo allah razı olsun. Anlayacağınız herşey yolunda çok şükür. Darısı kontrol bekleyen annişlere :)

Buda ağzını burnunu yediğim prensesiiiimmm :)

Ben de alacakmış gibi gidip tezgahın in ne bakınıyorum balıklara, sonra pişirdiğini ve yediğimi hayal ediyorum, sonra hayatta nefret ediyorum o an koşarak uzaklaşıyorum, acaba başkası yapsa yermiyim diye düşünüyordum ki bugün bir balık lokantasının önünden geçtim, kimi helvasını yiyor, kimi balığını, kimi de ellerini ıslak mendil yapıyordu, yine olnadi, hiç canım çekmedi, midem bulandı hatta...Ciğeri de çok severim, bı de onu denemem lazım hiç olmazsa

A
nedir canım bu anne bebek dostu sezeryanla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…