- 30 Aralık 2013
- 687
- 626
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.141
ayaklar değil de benim göğüslerim gün geçtikçe daha da büyüyor sonu ne olacak çak merak ediyorum.
Kızlar günaydın. Benim tsh değerim 4.15 e yükselmiş tekrar. Acil bir durum mu muayeneyi bekleyim mi doktorumu arayım mı? 3 küsür çıkmıştı ilk hamilelikte 2.5 üst sınır takip edicez demişti. Sonra 2.4 e düştü şimdi yine 4.15 e çıkmış. Fazla mı sizce? Bilgisi olanlar fikir verebilir mi?
Haftaya Tetanoz aşım var.
Yaptıranlar varmı?
Bende haftaya gidicem bakalım.Bacım yazalı çok olmuş ama naptin tsh isini.. İlaç kullandırır muhtemelen dahiliye doktorun.. Ben 100 mg levotiron kullanıyorum ama benim baya yüksekti sana gore... Gebelik onceside vardı benim tam dustuydu gebelikte yine yükselince çok korkmustum ama çok şükür bisicik yok simdilik ilaçla duzeliyor inşallah snnde duser bian evvel.. İlaç kullanmaya basladiysan sana tavsiyem sabah erken bi saate alarmını kurup iç ilacını yemekten en az iki saat önce kullanmak daha etkili oluyormus..
Dün yaptırdım ben.. Kaslar göz arası çaktı sağlık ocağındaki hemşire yaptirmicam istemiyom diyodum ben halbukusu... Çok ağrısı olmadı ama korktuğum kadar ki canım çok tatlıdır benim..
Canım ben de sordum bugün gitmişken. Glukozu eczaneden alıp gidince yapıyorlarmış. Bence bir sor. Benim aynı gün yapılacak 150-200 tl tutacak kan tahlillerimin hepsini yaparız dedi. Özele gitmekten kurtuldum :)bana da gel şeker yükleme yapacağız dedi. adanada yapmıyor sağlık ocakları demek ki...
Kız isimleri olarak aklımda şunlar vardı biara şimdi sizle de paylaşayım belki fikir olur. Beren, Ceyda, Rengin,Beril, Asu. Ama eskiden beri Ahu istediğim için yine döndük dolaştık Ahu Berra da karar kıldık. Allah hepimizin yavrularına hayırlı uzun ömürler versin.Benim kız canım :) ilk bebisim
Bacım yazalı çok olmuş ama naptin tsh isini.. İlaç kullandırır muhtemelen dahiliye doktorun.. Ben 100 mg levotiron kullanıyorum ama benim baya yüksekti sana gore... Gebelik onceside vardı benim tam dustuydu gebelikte yine yükselince çok korkmustum ama çok şükür bisicik yok simdilik ilaçla duzeliyor inşallah snnde duser bian evvel.. İlaç kullanmaya basladiysan sana tavsiyem sabah erken bi saate alarmını kurup iç ilacını yemekten en az iki saat önce kullanmak daha etkili oluyormus..
Ben yaptırdım canımHaftaya Tetanoz aşım var.
Yaptıranlar varmı?
150-200 tl tutacak olan ne canım ?Canım ben de sordum bugün gitmişken. Glukozu eczaneden alıp gidince yapıyorlarmış. Bence bir sor. Benim aynı gün yapılacak 150-200 tl tutacak kan tahlillerimin hepsini yaparız dedi. Özele gitmekten kurtuldum :)
Bende haftaya gidicem bakalım.
Haftaya detaylı ultrason randevumda var.
Gittim canım ben de euthyrox 50mcg tablet verdi. Hemen başla düzenli kullan dedi. Aynen ben de kalkar kalkmaz içicem başucuma koyayım. Yemek yemem bir saati geçiyor. Düzenli takip edicez. Yükselmemesi lazım bebrkte geriliğe neden oluyormuş canım. Sen de kontrol ettir sürekli değerini. Sağol ilgin için. :)
Canım bisürü kan testi idrar testi falan istedi benden suyum fazla çıktığı için. İçinde neler var bilmiyorum tam.150-200 tl tutacak olan ne canım ?
Zaten belli basli esyalarin varmis canim. Allah buna omur versin. Sagliklo sihatli kucagina almayi nasip etsin.Valla ben de bilemedim canim. Benim bi arkadasimda belli bi sure erkek biliyordu sonrasinda kiz dedi dru..
Iki ayri dr erkege benziyo ama kesin degil dedi. Sonra kiza benziyo sanki dedi.. Bugun de kiz bebek bu dedi :) :) 22sinde randevum var o zaman da bakalim ne diycekler:)
Ben hicbisi almadim almayacagim canim.. İlk bebegim 8. Ayda karnimda öldü o da kizdi ve yatak araba bir suru kiyafet aklina ne gelirse var. Ayni tarihe denk geldigi icin kiz olursa kiyafetleri kullanabilce. Insallah.. Erkekse de dogduktan sonra almak istiyorum canim.
Allah hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Benim hic bi seyi aman aman canim istemiyor nedense hepsini zorla yiyorum :) makarna favorim sadece o da faydasizbana her gittiğimde makarna, bulgur, ekmek, pirinç, dışardan yemek yemeyeceksin diyor. senin et balık tavuk yemen lazım dedi. böyle beslenmelisin dedi. var demek ki tavuğun faydası.. sadece göğüs yiyebiliyorum ben. kırmızı eti yeni yeni yiyorum. balıkta 3 ya da 4 kere yiyebildim.canım çok istemiyor onu :) kalsiyum ilacı yan etki yapınca süt iç dedi onun yerine.. ki zaten içiyorum :) en çok yediğim peynir..her çeşiti deli gibi canım istiyor
Ben de sordum saglik ocagina, biz yapmıyoruz hastanede yaptır dedi canim. İlden ile degisiyor demek ki dedigin gibi :) benim açlık sekerim 72 cikti aslinda ama yine de yaptirmali miyim?bana da gel şeker yükleme yapacağız dedi. adanada yapmıyor sağlık ocakları demek ki...
Ben yaptırdım canim yaparken hic acimiyor ama agrisi 1 haftada gecti :/ oyle aman aman bir agri degil tabi, uzun sure spor yapmazsin da ilk gun yapinca bir kas agrisi olur ya oyle bisey.Haftaya Tetanoz aşım var.
Yaptıranlar varmı?
Ben de alacakmış gibi gidip tezgahın in ne bakınıyorum balıklara, sonra pişirdiğini ve yediğimi hayal ediyorum, sonra hayatta nefret ediyorum o an koşarak uzaklaşıyorum, acaba başkası yapsa yermiyim diye düşünüyordum ki bugün bir balık lokantasının önünden geçtim, kimi helvasını yiyor, kimi balığını, kimi de ellerini ıslak mendil yapıyordu, yine olnadi, hiç canım çekmedi, midem bulandı hatta...Ciğeri de çok severim, bı de onu denemem lazım hiç olmazsaBen balik tezgahinin önünden gecemiyorum normalde haftada bir gün yerdim ilk hamilegimde sürekli yerdim bunda yiyemiyorum bebek için zararlı şeylerden vucut tiksinirmis belkide balığa ihtiyacı yoktur diyorum çokta uzulmuyorum yiyemedigim için
nedir canım bu anne bebek dostu sezeryanla?Kızlar bizde bugün kontrolümüze gittik. Birde tetanozumu yaptırdım. Detaylıyada 2 hafta sonra giricez. Dr umla anne bebek dostu sezeryanı konuştum çok sevindi. Bu tarz girişimlerde bulunan hastalrıyla çok mutlu oluyormuş meğersem kadın. Beni en güzel şeylere teşvik etmeye çalışıyo allah razı olsun. Anlayacağınız herşey yolunda çok şükür. Darısı kontrol bekleyen annişlere :)
Buda ağzını burnunu yediğim prensesiiiimmm :)
Eki Görüntüle 1965101
İnşallah herşey yolundadır bebeginizde size de güzel pozlar versinGünaydın herkeseayrıntılı ultrasonumuz var çok heycanliyizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?