- 25 Temmuz 2014
- 143
- 167
- 83
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.161
Bu durumda magnezyum verebiliyorlar, çok rahatlatıyor canım..kızlar ayak bileklerim çok agriyor geçen çizmem geniş olmasına rağmen epey ayağımı sıkıp sisirmisti gece de hiç uyuyamadım sizde de var mı aynı durum
Ağrı vs. oldumu sonrasında
Canım ben de sordum bugün gitmişken. Glukozu eczaneden alıp gidince yapıyorlarmış. Bence bir sor. Benim aynı gün yapılacak 150-200 tl tutacak kan tahlillerimin hepsini yaparız dedi. Özele gitmekten kurtuldum :)
Ben de sordum saglik ocagina, biz yapmıyoruz hastanede yaptır dedi canim. İlden ile degisiyor demek ki dedigin gibi :) benim açlık sekerim 72 cikti aslinda ama yine de yaptirmali miyim?
Herşey çok güzeldi canım 23 cm 340 gr bi prensesim var şükürler olsunİnşallah herşey yolundadır bebeginizde size de güzel pozlar versin
Canım biraz uzun bi konu netten araştırsan daha iyi bilgi alabilirsin.A
nedir canım bu anne bebek dostu sezeryanla?
Kızlar epidural ile Doğum yapan vardır aramızda, ya felç olmuş gibi bir his oluyor mu yoksa bacaklarını biraz hissedebiliyor musun çok merak ediyorum. Ya da tamamen uyuşsa bile ne zaman kendine geliyor hissetme duygusu tekrar?
Ya biraz bakınıyordum şimdi nasıl olur acaba fln diye de tabi herşey o ana bağlı biliyorum en iyisini de o an doktora bırakırım tabi. Ama sanırım sezeryan olacaksa epidural değil de spinal anestezi yapıyorlarmış. Yani sadece iğne ile çok kısada tamamen uyuşturup bebişi alıyorlarmış. Ay umarım en sağlıklısı ne olacaksa hakkımızda o olsun :)Canım ameliyat esnasında belden aşağısına hissetmiyorsun belden yukarı da zaten seni de hafif uyuşturuyorlar ben bir şey hissetmedim ameliyatın sonunda prensesimin sesine uyandım kucagimdaydi
Ameliyat sonrası birkaç saate tekrar hissediyorsun canım ben de sorun olmadı çok şükür
Eğer epidural sezeryan düşünüyorsanız mutlaka anestezi uzmanını araştırın iyi biri olmalı ben gidip görüşmüştüm mesela çok iyi bir adamdı
Ya biraz bakınıyordum şimdi nasıl olur acaba fln diye de tabi herşey o ana bağlı biliyorum en iyisini de o an doktora bırakırım tabi. Ama sanırım sezeryan olacaksa epidural değil de spinal anestezi yapıyorlarmış. Yani sadece iğne ile çok kısada tamamen uyuşturup bebişi alıyorlarmış. Ay umarım en sağlıklısı ne olacaksa hakkımızda o olsun :)
Ya biraz bakınıyordum şimdi nasıl olur acaba fln diye de tabi herşey o ana bağlı biliyorum en iyisini de o an doktora bırakırım tabi. Ama sanırım sezeryan olacaksa epidural değil de spinal anestezi yapıyorlarmış. Yani sadece iğne ile çok kısada tamamen uyuşturup bebişi alıyorlarmış. Ay umarım en sağlıklısı ne olacaksa hakkımızda o olsun :)
Epiduralle aralarında ne kadar fark var bilmiyorum da daha yeni spinal anesteziyle ameliyat oldum gayet basitti belinden igneyi vurur vurmaz bi sıcaklık dalgası bacaklarını sarmak suretiyle bi gevsiyosun saniyeler içinde his kayboluyor belinden asagisinin sana dokunduklarini hissediyorsun ama aci yok... 4 saat içinde uyuşukluk gidiyor.. Bide alt taraf hic çalışmadığı için o uyuşukluk geçene kadar malum his yok sonda varsa ne ala yoksa sürekli altıma yaptimmi acaba diye düşünüyorsun...
Zaten belli basli esyalarin varmis canim. Allah buna omur versin. Sagliklo sihatli kucagina almayi nasip etsin.
çok hoşsun canım güldürdün beni sonda olsa da ayrı dert gelip gelip boşaltıyorlar onu aman boruya değdi değmedi birileri derken uyuşukluk geçip çıkarınca rahatlıyorsun takılı olmaması da düşününce komik geldi
Gülme kız ben cok korktuydum yapsam yanımda yedek pijamamda yoktu rezil rusva olmak var isin ucunda.. Bi yandan ığıl ığıl serum akıyo 3 litre serum yedim bunun bi çıkışı vardır illa diyorum icimden.. Allahım ne acılar ne acılar. .
Tam ben de haber vermek için girmiştim. Benden önce davrandınKızlar merhaba. Ebebkte yine akşam sekiz sabah sekiz indirim varmış. Emzirme ürünleri diyor. Göğüs pompaları falan var ihtiyacı olan düşünen varsa haberiniz olsun
ya hissetmiyorsun sonuçta çıkma ihtimali yüksek tabii.. serumlar yüzünden oluyor zaten olan. keşke hasta bezi verselermiş tedirgin etmişler boşuna. benim sondadan sonra kanama için hasta bezi takmışlardı. gülüyordum oğlumda bende bezliyiz diyebunda da muhtemelen aynı olcaaak
Canim benim 21bitcek ve hala yarim kilo aldim o biraz bunyeyle alakali keske almasak ilerde elbet alicaz.arkadaşlar ultrasyona gre 16+3 haftalık hamileyim 56 ile başladım sonra 2 kilo verdim 54 oldum ve şuan da son halim 56,5 arkdalar yani toplamda 0,5 kilo almışım karnım belli ve normal adet tarihine gre hamileliim 2 hafta onde
baska byle olan var mı ya 0,5 kilo nedir aynı haftada 5 kilo alan bile var ama ben alamıyorum yiyiyorum da ama alamıyorm kilo
Kızlar epidural ile Doğum yapan vardır aramızda, ya felç olmuş gibi bir his oluyor mu yoksa bacaklarını biraz hissedebiliyor musun çok merak ediyorum. Ya da tamamen uyuşsa bile ne zaman kendine geliyor hissetme duygusu tekrar?
Herşey çok güzeldi canım 23 cm 340 gr bi prensesim var şükürler olsungüzel pozlar da aldık hicbiseyi saklamadik çok şükür doktor amcaya ne varsa açtık videoları izliyorum saatlerdir doyamadım darısı bekleyenlerin başına inşallah
Eki Görüntüle 1965108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?