temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İkinmada zorlanildigini duydum doğru mu?
Bende sorun olmadi canim. Ben ne zaman ikincami anlamistim. Doktorda ikin dedigimde ikinmaya calis dedi ve rahat oldu. Benim ilki daha zordu cok dikisim vardi ve hic ikinamamistim ebeler ittirdi cocugu yoksa acil sezeryana gidicektim. Ikinci cok daha rahat oldu ve dikis hic olmadi. Normal ile epidural olunca, sezeryan gibi olmuyor. Siddetli agrin geldigini vs anliyorsun. O agriyi biraz daha hafif ve rahat atlatiyorsun. Zaten dogumdan ciktiktan bir sure sonra yurudum rahatlikla. Doktorun kocluguda cok onemli bence. Ikinci doktorum cok iyi kocluk yapti.

Kizlar oglumun adini
Yigit emir koycay
Sizce nasil yorumlari bekliyorum
Bence çok güzel canım. Bizde Emir Taha düşünüyoruz ama cevreden emir ismi yaramaz olur diye bi yorum duydum o yüzden biraz aklimi karıştırmadi değil

Çekirge dorukta hatice taşlıya gidiyorum bende pek güvenemedim devlete

Yazinizi okudum ve cevredeki aa aklını mi kaçırdın normal doğum nasıl oluyo bilmiyosun galiba diye yapılan yorumlar üzerine mesajiniz iyo geldi. Normal yapmak istiyorum ama bu epidural vs nedir bilmiyorum ben. Zorunlu mu oluyor

Çekirge dorukta hatice taşlıya gidiyorum bende pek güvenemedim devlete
Bende gökçe diye bir doktor var ona gidiyorum. kesin dedimi doktorunuz kız diye. Devlet benimkinin cinsiyetini görmedi sözde. 2 gün sonra gittim gökçe hanıma o gördü. Bu devlet zaten insanı sinir ediyor.devlette doğurcam diye tutturan beni bile vazgeçirdi doktorlar. Yok yanlış ilaç vermeler. Yok korkutmalar. Güvenmeyin devlete.

Maşallah canım. Bende resimlerine bakıp ağzını burnunu inceliyorum hangimize benziyor acaba diye.
Bu da benim oglusum kizlar

Arkadaşlar ben bugün üçlü tarama için doktora gittim herşeyimiz gayet iyi ama bebeğimin plasentası Rahime çok yakınmış ilerleyen zamanlarda yukarı çekiliyormuş eğer çekilmezse normla Doğum degil sezaryen oluyormuş Doğum. Ben daha yeni ögrendim ilerde ne olur bilmiyorum benim gibi olan var mı aranızda ? Ben çok korkuyorum ama normal dogum yapmak istiyorum inşallah doktorumun dediği gibi çekilir yukarı

Bence çok güzel canım. Bizde Emir Taha düşünüyoruz ama cevreden emir ismi yaramaz olur diye bi yorum duydum o yüzden biraz aklimi karıştırmadi değil
Bence inanma oyle seylere o sadece tesaduf bence koy gitsin aklinda kalicagina oglunda yaşasin.

V
Hamilelerin nazari değmez Allah in izniyle canım yaa. Maşallah demeden geçmeyin siz yine de :) korkuttun beni şimdi :)
Valla canim benimki koydurmuyor cok kiziyor nazar olur diye ee olur bellimi olur bu isler siz yinede koymayin ne olcak tebbiri elden birakmamak lazim.

V

Valla canim benimki koydurmuyor cok kiziyor nazar olur diye ee olur bellimi olur bu isler siz yinede koymayin ne olcak tebbiri elden birakmamak lazim.
Doğru diyorsun canım aslında ama bugün herkesle paylasasim var sevincimi. Ilk defa bu kadar net gördüm. Allah korusun bebislerimizi insallah

Canım çok istediğim halde normal doğumu, 1 sene önce gördüğüm ufak bir genital siğil tedavisinden dolayı mecburi sezeryan yapmak zorundaymışım. Tam net değil ama bir prof un muayenesi ve smear testinden sonra kesin karar verilicek. Eğer normal doğum uygun görülmezse bnde sezeryanı en iyi şekilde ve doğal yoldan yaşamanın yollarını arıyorum. Anne bebek dostu sezeryanı istememin sebebi bu.

neden düşünmüyorsun?
Canım ilk bebekte hastanenin gevsekliginden 2 defa şeker yüklemesi yapıldı kanı aldılar sonucu cikarmamislar o zaman çok kızmıştım. Bu seferde kendi oz irademle yaptırmak istemiyorum çocuğa okadar şekeri yuklemenin manası yok bana göre. 28.hafta yapilio doğuma az bişey kalio zaten ayrıca ben yediklerime dikkat ediyorum. Evde cihaz var açlık ve tokluk şekerimi kontrol ettim gayet normal cikti. O yüzden kendi adıma dusunmuyorum

Neden öldü canım çok uzuldum

Evet ben oldum hiç hissetmiosun belden aşağıni ve 3 saate kadar tamamen duzelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…